Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ξεχάστε την τετριμμένη οδό για τα Χριστούγεννα, αγαπητοί Κριοί! Σας ενθουσιάζει η ιδέα να αναμείξετε τα έθιμα με κάποιες καινούργιες «παραδόσεις». Αυτό ορίζει η σύμπραξη του ευφυούς Ερμή με τον επαναστάτη Ουρανό, στις πιο στιβαρές πτυχές σας. Και επειδή αυτές αφορούν επίσης τη δουλειά και το χρήμα, φανείτε συνετοί: Σκεφτείτε μεγαλεπήβολα αλλά μην κάνετε κινήσεις ακόμη. Αρκεστείτε να χαλαρώσετε στο στολισμένο σας σαλόνι με τους – λίγους – αγαπημένους σας ανθρώπους!

Ταύρος

Μην σας απασχολήσει που οι άλλοι δεν σας προλαβαίνουν, αγαπητοί Ταύροι! Είστε αεικίνητοι αυτά τα Χριστούγεννα, χάρη σε ένα χρυσό τρίγωνο του Ερμή στον τομέα σας των οραμάτων με τον πρωτοπόρο Ουρανό στο ζώδιό σας. Τα ουράνια θα είναι ανοικτά και οι άγγελοι θα τραγουδήσουν για τις φιλοδοξίες σας! Την πιο απρόβλεπτη στιγμή, ίσως να έχετε μια επιφοίτηση για το νόημα της ζωής σας – με εγχειρίδιο δράσης. Φροντίστε να «καταγράψετε» κάπως τις μοναδικές σκέψεις, μην αφήσετε αυτό το δώρο να πάει χαμένο!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτά τα Χριστούγεννα μείνετε σε επαγρύπνηση! Ο μεταμορφωτικός Ουρανός κεντρίζει τον διανοητικό Ερμή, στις πιο ενδόμυχες και μυστικιστικές πτυχές σας. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξουν τα διαισθητικά κανάλια σας, για να βγάλετε στην επιφάνεια τα κρυμμένα συναισθήματα. Θα μπορείτε να «διαβάζετε» ανάμεσα στις γραμμές όταν μιλούν οι άλλοι. Και δεν αποκλείεται μια πρόταση γάμου, μια εγκυμοσύνη… ή τουλάχιστον ανεπανάληπτο σεξ!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ξεχάστε την ευχή σας να περάσετε «αθόρυβα» Χριστούγεννα! Ο θορυβώδης Ερμής συμπράττει με τον απαιτητικό Ουρανό στις κοινωνικές πτυχές σας… Και μαζί κάνουν πιο πικάντικες όλες τις επαφές. Ένας τολμηρός φίλος θα φορτίσει την ανάγκη σας για συμπράξεις, με πρωτότυπες ιδέες για εγχειρήματα το 2021. Και επειδή είναι αργία, δεν υπάρχει λόγος να απέχετε από το διαδίκτυο – για λίγο ρομάντζο ή επαγγελματικές προσεγγίσεις. Δεν αποκλείεται οι σπουδαίες ιδέες σας να βρουν τον κατάλληλο συνεργάτη ή επενδυτή!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, κρατήστε τους πάντες σε εγρήγορση αυτά τα Χριστούγεννα! Μια σπάνια σύμπραξη του Ερμή με τον σαρωτικό Ουρανό, συνδυάζει τις παραδόσεις με λίγες διεγερτικές νότες. Με τη ζώνη σας της υγείας και της προσφοράς φωταγωγημένη, μπορεί να σερβίρετε κάποια απολαυστικά και άκρως υγιεινά πιάτα. Θα βρείτε χρόνο και τρόπο να φέρετε πιο κοντά τους δικούς σας ανθρώπους… Και θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την ανταπόκριση!

Παρθένος

Αυτά τα Χριστούγεννα σας περιμένει μια ανέλπιστη ρομαντική τροπή, αγαπητοί Παρθένοι! Η αγάπη πλανάται στον αέρα, χάρη στο τρίγωνο του ανατρεπτικού Ουρανού με τον φλύαρο Ερμή. Μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί να σας πιάσει εξ απροόπτου… Και επειδή αγαπάτε τα «γεγονότα», θα αναπνεύσετε με ανακούφιση μόλις εκφραστούν οι αλήθειες. Μόνο προσέξτε τι εύχεστε, γιατί ενδέχεται να έχετε προσεγγίσεις από απρόβλεπτες πλευρές. Όσο κι αν κολακευτείτε, μην συναινέσετε αν τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, κηρύξτε έναρξη των χριστουγεννιάτικων δρώμενων! Προβλέπεται ένα τσουνάμι θερμών και τρυφερών συναισθημάτων – φυσικά απρόσμενων: Το κεντρίζουν οι περιπτύξεις του κοινωνικού Ερμή με τον αυθόρμητο Ουρανό, στις πιο προσωπικές σας πτυχές. Μπορεί να σας εκπλήξει η ευαίσθητη και εξομολογητική χροιά, που θα πάρουν οι διαδικτυακές επαφές με την απομακρυσμένη οικογένεια… Αλλά θα είναι ανακουφιστική. Αν περάσετε τη μέρα με το ταίρι σας, να κάνετε τη συζήτηση που αναβάλετε για το μέλλον σας, χωρίς καμία πίεση. Πάντως τα συναισθήματα – και τα σεντόνια – θα πάρουν φωτιά!

Σκορπιός

Ξεχάστε τους διακριτικούς εορτασμούς για τα Χριστούγεννα, αγαπητοί Σκορπιοί! Οι πιο κοινωνικοί και ρομαντικοί τομείς σας φωταγωγούνται – και θα είστε τυχεροί αν κάποια στιγμή καταφέρετε να κοιμηθείτε. Ο φλύαρος Ερμής συναντά τον τολμηρό Ουρανό, για να εκφράσετε όσα χρειάζεστε και λαχταράτε στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Η αρμονία και η ισορροπία λείπουν από αυτές τις σχέσεις… Και αξίζει να το συζητήσετε, για να φτάσετε στους αμοιβαίους συμβιβασμούς κα τις δημιουργικές λύσεις!

Τοξότης

Δεν έχετε πρόθεση να κάνετε οικονομικές συζητήσεις τα Χριστούγεννα, αγαπητοί Τοξότες! Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή: Την ευθύνη φέρει η σύμπραξη του λογιστή Ερμή με τον ανατρεπτικό Ουρανό, στους τομείς σας των χρημάτων και της δουλειάς. Αλλά μην νομίζετε ότι πρόκειται για τετριμμένους διαλόγους περί οικιακού προϋπολογισμού… Μπορεί να κεντριστείτε από το ιδανικό άτομο, για να επιστρέψετε σε μια θαυμάσια ιδέα που έχετε παραμερίσει. Ακόμη κι αν δεν επικρατήσετε παγκοσμίως, σίγουρα έχετε εξαιρετικές προοπτικές οικονομικής άνθισης για το 2021!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μην κοιτάτε τους λίγους παριστάμενους αυτά τα Χριστούγεννα… Εστιάστε στο ότι θα τα περάσετε με πολλή χαρά και ευτυχία! Ο φασαριόζος Ερμής στο ζώδιό σας, συναντά τον αυθόρμητο Ουρανό στον γιορτινό 5ο Οίκο σας. Θα περνάτε από τη μία διαδικτυακή επαφή στην άλλη, χωρίς διακοπή… Αλλά κάπου θα εισχωρήσει ο έρωτας και η λαγνεία! Τονώστε τη σχέση σας, καταθέτοντας τα ζητούμενά σας και πού είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε. Αν είστε ελεύθεροι, είναι η ιδανική στιγμή να αγκαλιάσετε τη μούσα της έμπνευσής σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σας αναμένουν πολυάσχολα Χριστούγεννα – ακόμα κι αν είστε με λίγους ανθρώπους! Ο δραστήριος Ερμής συναντά τον ανατρεπτικό Ουρανό που σας κυβερνά, στους ονειρικούς και οικιακούς τομείς σας. Εσείς θα δημιουργήσετε νέα οικογενειακά έθιμα που θα ανανεώσουν τα παλιά… Και θα σας εκπλήξει ευχάριστα η αποδοχή τους. Αν παραμένουν κάποιες πικρίες με δικούς σας ανθρώπους, φανείτε γενναιόδωροι και συγχωρήστε. Όλες οι πλευρές θα ωφεληθείτε από αυτή τη μεγαλοψυχία!

Ιχθύες

Νομίζατε ότι είχε κλείσει η λίστα παρισταμένων σας για τα Χριστούγεννα, αγαπητοί Ιχθύες; Πολλοί θα «εμφανιστούν» αναπάντεχα, καθώς ο αυθόρμητος Ουρανός συμπράττει με τον επικοινωνιακό Ερμή! Είναι η ιδανική στιγμή για να έχετε επαφή και με άτομα που έχετε απομακρυνθεί ή είναι πρακτικά μακριά… Γι’ αυτό αφήστε την κάμερα ανοικτή όλη τη μέρα. Και επειδή οργανώνετε τις καλύτερες γιορτές, οργανώστε από νωρίς τις μουσικές και χορευτικές σας λίστες. Ακόμα και στα εικονικά περιβάλλοντα, το γλέντι θα ανάψει!