Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Επιδιώξτε το χρυσό, αγαπητοί Κριοί! Η αποδοτική Σελήνη στον Αιγόκερω, ευθυγραμμίζεται με τον ισχυρό Πλούτωνα στον 10ο Οίκο σας των διεθνών επιτυχιών. Θα σας κατακλύσει η ορμή και θα ολοκληρώσετε ταχύτατα τη λίστα στόχων για το τέλος της χρονιάς. Αν σας έχουν τεθεί προθεσμίες ή έχετε απαιτητικά καθήκοντα, σκεφτείτε ποιες είναι οι πιο αποδοτικές στρατηγικές. Να θυμάστε ότι τώρα έχει μεγάλη σημασία το ποιον ξέρετε, γι’ αυτό διασφαλίστε την σύμπραξη επιπλέον συμμάχων!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ενίοτε η ειλικρίνεια μπορεί να προκαλέσει πλήγματα! Αυτό υπονοεί μια σύμπραξη της ευαίσθητης Σελήνης με τον διεισδυτικό Πλούτωνα, στον 9ο Οίκο σας της αλήθειας. Φυσικά δεν θέλετε να είστε ψεύτες… Ωστόσο, αναζητήστε έναν τρυφερό τρόπο να εκφράσετε την κριτική σας. Μια εποικοδομητική ενθάρρυνση μπορεί να κάνει θαύματα, ενώ η αφιλτράριστη σκληρότητα θα φέρει κι εσάς σε δύσκολη θέση. Εστιάστε στη διπλωματία και τη διακριτικότητα, μην κάνετε διατριβές!

Δίδυμοι

Προσέξτε την υπερβολική σας ευαισθησία, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια αιχμηρή ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον επιθετικό Πλούτωνα, θα σας κάνει πιο εύθικτους απ’ όσο συνήθως. Ακόμα και η παραμικρή ένταση ή αρνητισμός στο περιβάλλον σας, μπορεί να σας κεντρίσει… Ωστόσο, αυτή η αντίδραση θα αφήσει εσάς εξαντλημένους στο τέλος. Η καλύτερη στρατηγική είναι η απευθυνθείτε σε έναν δικό σας άνθρωπο αν νιώσετε πιεσμένοι. Η κατανόησή του θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε!

Καρκίνος

Μην αποκαλύπτετε τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Με ένα ανέκφραστο πρόσωπο θα κερδίσετε πολύτιμο χρόνο σε μια επερχόμενη δυσχέρεια… Αλλά μην φτάσετε στο σημείο να «βράζετε» μέσα σας. Μια νευρική σύμπραξη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, μπορεί να σας κρατήσει σε ένα πρόβλημα αντί να αναζητήσετε τη λύση του. Το κλειδί της συγκυρίας είναι να εκφράσετε τις ανάγκες ή τα ζητούμενά σας, χωρίς να υπονοείτε ότι η άλλη πλευρά «όφειλε να ξέρει». Αν έχετε σχεδιάσει από πριν όσα θέλετε να πείτε, θα είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζετε!

Λέων

Μην βιαστείτε να βάλετε τη στολή του διασώστη, αγαπητοί Λέοντες! Μια σύμπραξη της Σελήνης με τον εμμονικό Πλούτωνα, θα θολώσει το όριο μεταξύ βοήθειας και αδρανοποίησης των άλλων… Όσο κι αν σας φαίνεται εύκολο να τα χειρίζεστε όλα, ρισκάρετε να δώσετε την εντύπωση ότι οι άλλοι κάνουν λάθη. Αν τους ενθαρρύνετε να βρουν τις λύσεις τους αντί να τις προσφέρετε έτοιμες, θα ενισχύσετε την αυτάρκειά τους!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ο ρομαντισμός σας ηλεκτρίζεται! Γι’ αυτό ευθύνεται μια συνάντηση της Σελήνης με τον δυναμικό Πλούτωνα, στον 5ο Οίκο σας του πάθους και της έντασης. Αν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι και το μυαλό σας θα στήνει ήδη ένα κοινό μέλλον… Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείτε και να πληγωθείτε στη συνέχεια. Αν είστε δεσμευμένοι, περάστε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Σχεδιάστε μια πρωτότυπη και διασκεδαστική βραδιά, με «δραστηριότητες» που θα κάνετε μαζί… σε όλο το σπίτι!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, συνήθως καταφέρνετε να διατηρείτε μια συναισθηματική ισορροπία… Αλλά τώρα μπορεί να προκύψει κάποια ένταση ή κυκλοθυμία, εξαιτίας μιας συνάντησης της ευαίσθητης Σελήνης και τον νευρικό Πλούτωνα. Θέματα που ίσως κρύβατε κάτω από το χαλί, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια προκαλώντας υπερβολικές αντιδράσεις. Προσέξτε μην ξεσπάσετε σε ανυποψίαστους ανθρώπους, προτιμήστε να πείτε το πρόβλημά σας σε άτομα που εμπιστεύεστε. Ένας τρυφερός φίλος μπορεί να κάνει θαύματα, αν ακούσετε με προσοχή τις συμβουλές του!

Σκορπιός

Μαζέψτε το κεντρί σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον εύθικτο Πλούτωνα στην επικοινωνιακή ζώνη σας, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με εξίσου επίμονους ανθρώπους… Γι’ αυτό συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρέπει να επιβάλετε τη γνώμη σας. Αν κάτι σας έχει αναστατώσει, πρέπει να δείτε ξανά την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Και μπορείτε απλά να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε, προκειμένου να μην κάψετε πολύτιμες γέφυρες!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, διαβάστε τα «εγχειρίδια» και μην προσποιείστε ότι τα ξέρετε όλα! Είναι ευχάριστη μια δυναμική σύμπραξη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, στον τομέα σας της δουλειάς και των χρημάτων… Αλλά απαιτεί ουσιαστική και εστιασμένη δράση: Φροντίστε να είστε συνεπείς στα καθήκοντά σας, ζητήστε μια δεύτερη γνώμη για αναφορές ή έγγραφα που θα υπογράψετε. Μην συγκαλύψετε τίποτα, γιατί οι τωρινές κινήσεις σας είναι καίριες για τις εξελίξεις που έπονται!

Αιγόκερως

Δηλώστε μεγαλόφωνα την παρουσία και την αξία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον θελκτικό Πλούτωνα στα δικά σας εδάφη. Είναι καιρός να επιδείξετε και να δημοσιοποιήσετε τα έργα και τις θέσεις σας. Αναρτήστε τους προσωπικούς σας στόχους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να διευρύνετε τον κύκλο και την πορεία της ζωής σας. Μιλήστε απ’ ευθείας στα ζητούμενα του «κοινού» σας, χωρίς να ξεφεύγετε από τα δικά σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μην προσποιείστε ότι νιώθετε καλά όταν είστε θλιμμένοι! Η ευαίσθητη Σελήνη συμπράττει με τον εριστικό Πλούτωνα, στον 12ο Οίκο σας της επούλωσης και των λήξεων. Όσο επώδυνη κι αν είναι μια κατάσταση, αν την κοιτάξετε κατάματα θα σας εμπνεύσει να βρείτε λύσεις. Να ξέρετε ότι μια ουσιαστική συζήτηση με ένα έμπιστο άτομο, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε στιγμές αναλαμπής!

Ιχθύες

Αποφύγετε την πολυκοσμία, αγαπητοί Ιχθύες! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, σας συστήνει να περιορίσετε τις επαφές σας επί του παρόντος. Μόνο έτσι θα αποφύγετε υπερβολικά αιτήματα και απαιτήσεις, που δεν έχετε χρόνο και ενέργεια να διαχειριστείτε. Αυτό που σας χρειάζεται είναι να φροντίσετε και να επαναφορτίσετε τον εαυτό σας, ακόμα κι αν δεν αρέσει σε κάποιους!