Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, τολμήστε να προκαλέσετε έντονες συζητήσεις για ένα επιχειρηματικό όνειρό σας! Θα έχετε την δέουσα εύνοια, χάρη στη μετάβαση του εύγλωττου Ερμή στον Τοξότη και τον ανεξάρτητο 9ο Οίκο σας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Οι ιδέες θα σας κατακλύζουν με ταχύτητα και θα πρέπει να τις καταγράφετε για να τις συγκρατήσετε. Μόνο μην ρισκάρετε καμία παρορμητική επένδυση, πρέπει να κάνετε σχολαστική έρευνα. Θα εντοπίσετε συνεργάτες από διάφορους τομείς και μαζί θα απογειώσετε τα οράματά σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αποχαιρετίστε κάθε είδους νωχελικότητα! Ποτέ δεν είναι αργά να δράσετε, επιλέξτε έναν στόχο και ορμήστε του. Θα σας στηρίξει ο πληροφοριοδότης Ερμής, που θα διαμένει στον Τοξότη και τον 8ο Οίκο σας έντασης μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Δεν πειράζει αν τα εγχειρήματά σας μικρύνουν τη λίστα ατόμων που θα πάρουν δώρο φέτος… Πάντως δεν θα χάσουν οι άνθρωποι που έχουν αποδείξει τα αισθήματα και την αξιοπιστία τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να τους δείξετε πόσο σημαντικοί και να ενδυναμώσετε το δέσιμό σας! Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι οι συνέργειες κερδίζουν κάθε πίστα! Και θα το υπογραμμίσει ο εκφραστικός Ερμής που σας κυβερνά, με την ενεργοποίηση του τομέα σας των σχέσεων μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα τονώνεται γι’ αυτό αξιοποιήστε το διάστημα και μοιραστείτε τις πιο μύχιες σκέψεις, ελπίδες σας αλλά και ανησυχίες. Αν είστε αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι χρειάζεται η χημεία αλλά η διέγερση του μυαλού σας είναι πιο ερεθιστική από οτιδήποτε!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε ένα σπουδαίο εγχείρημά σας; Βάλτε τις τελευταίες πινελιές και περάστε στη στρατηγική γνωστοποίησης! Θα σας προωθήσει περαιτέρω ο αγγελιαφόρος Ερμής, που θα βρίσκεται στον συστηματοποιημένο 6ο Οίκο σας μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, από τη γραμματοσειρά που θα επιλέξετε μέχρι το κάθε περιτύλιγμα… Αλλά διαθέτετε γούστο, για να φροντίσετε τα πάντα με άρτιες προτεραιότητες!

Λέων

Αναβαθμιστείτε, αγαπητοί Λέοντες! Ίσως σας γίνει μια δελεαστική πρόταση με ηγετικό ρόλο ή θα τολμήσετε να δοκιμάσετε ένα αυτόνομο εγχείρημα. Οι ανεξάρτητες δράσεις θα έχουν την εύνοια του επικοινωνιακού Ερμή, που περνά στον 5ο Οίκο σας της έκφρασης και του ζήλου. Κάποιοι θα βγείτε στο προσκήνιο, άλλοι θα αποδείξετε τα πολλά δημιουργικά ταλέντα σας. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου να αξιοποιήσετε αυτή την συμπαντική ώθηση!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, πώς πάει ο προγραμματισμός για την εορταστική περίοδο; Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής στήνει ένα πιο οικείο σκηνικό, καθώς μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα διαμένει στον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας. Η πρόθεσή σας θα είναι να δείξετε σε φίλους και την οικογένεια, πόσο εκτιμάτε τη στήριξη και την αγάπη που μοιράζεστε. Αν υπάρχουν τριβές στο στενό σας περιβάλλον, τώρα μπορείτε να τις εξομαλύνετε. Και αρχίστε να οργανώνετε τις κοινές γιορταστικές δράσεις σας, με όλους τους κανόνες ασφάλειας που απαιτεί η «νέα κανονικότητα»!

Ζυγός

Ποια μεγάλη αλλαγή θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, αγαπητοί Ζυγοί; Αρχίστε την προετοιμασία τους, καθώς ο αγγελιαφόρος Ερμής περνά στον Τοξότη και τον τομέα σας της επικοινωνίας για διαμονή μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου. Αξιοποιήστε το διάστημα για να κάνετε προτάσεις και να οργανώσετε συμφωνίες, χρησιμοποιώντας την ευφράδειά σας. Για ό,τι κι αν ονειρεύεστε, τώρα είναι η στιγμή να του δώσετε προβάδισμα και να στήσετε την ιδανική ομάδα συμμάχων!

Σκορπιός

Τα γραπτά μένουν, αγαπητοί Σκορπιοί! Είναι σημαντικό να κινήστε με αυτή την αρχή στο εξής, καθώς ο λεπτολόγος Ερμής περνά στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων. Μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου πρέπει να εξισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας – και να στραφείτε στη λιτότητα αντί για την σπατάλη. Αλλά αν σκέφτεστε τις αγορές σας ως επένδυση, κάντε δώρα στους άλλους – και στον εαυτό σας – που θα διέπονται από αγάπη και όχι από την ποσότητα!

Τοξότης

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεστε βοήθεια στον τομέα της προβολής, αγαπητοί Τοξότες… Παρ’ όλα αυτά, ο φτερωτός Ερμής θα ακονίσει κι άλλο το πνεύμα σας! Μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου θα διαμένει στα εδάφη σας και θα εκτοξεύσει την ετοιμότητα και την οξύνοιά σας. Ό,τι σημαντικό έχετε να εκφράσετε ή να προωθήσετε, κάντε το με ειλικρίνεια. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος, αν θέλετε επίσης να αλλάξετε ή να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, προσέξτε να μην σας παρασύρουν οι δονήσεις παραμυθιού αυτής της περιόδου! Ο πνευματικός Ερμής θα διαμένει στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας της ευαισθησίας μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να πετύχετε αίσια αποτελέσματα, αν μειώσετε λίγο τις άμυνές σας και επιτρέψετε την πρόσβαση στην καρδιά σας. Μόνο προσέξτε μήπως δεχθείτε και την επίσκεψη θεμάτων του παρελθόντος ή παλαιότερων φόβων. Αυτή είναι η στιγμή να απαλλαγείτε από όλα δια παντός, γι’ αυτό επενδύστε στην επούλωση. Στραφείτε σε ειδικούς ή σε μεθόδους διαλογισμού για στήριξη!

Υδροχόος

Είστε στο συνεργατικό στοιχείο σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο συνδετικός Ερμής θα διαμένει στον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου. Πολλοί θα θέλουν να μετάσχουν σε κάθε σημαντικό σκοπό ή όνειρό σας, γι’ αυτό αρχίστε να διευρύνετε τα δίκτυά σας. Όλοι έχουν διάθεση για προσφορά, κάτι που θα υπηρετήσει η δύναμη των συνόλων και η οργάνωση σχετικών δράσεων. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται το εργαλείο για να διαδώσετε κάθε ευγενή πρόθεση!

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι για πολλές ευκαιρίες, αγαπητοί Ιχθύες; Ο φλύαρος Ερμής περνά στον Τοξότη και ενεργοποιεί τον 10ο Οίκο σας του κύρους μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου. Επαφές και συζητήσεις μπορούν να περάσουν γρήγορα την καριέρα σας σε ανώτερα επίπεδα. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να στήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας και να κάνετε προσεγγίσεις. Η επιμελής προετοιμασία είναι το κλειδί, για να βρεθείτε κοντά σε άτομα με επιρροή που θα εκτοξεύσουν το μέλλον σας!