Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Κάτι σας προβληματίζει έντονα, αγαπητοί Κριοί! Ο πνευματώδης Ερμής στον 8ο Οίκο σας των διεργασιών, ίσως σας κάνει ανήσυχους για ένα άτομο ή μια κατάσταση. Αν και έχετε την πρόθεση να ερευνήσετε εις βάθος το θέμα, φαίνεται να κάνετε μόνο κύκλους. Αφήστε την περίσκεψη και αρχίστε να μιλάτε: Μια δύστροπη συνάντηση του Ερμή με τη Σελήνη στον συνεργατικό τομέα σας, δείχνει ότι χρειάζεστε νέα οπτική. Μην πορεύεστε μόνοι, μπορείτε να αντλήσετε πολύτιμες κατευθύνσεις από τις κοινωνικές επαφές σας. Οι συμβουλές τους θα φέρουν διαφωτιστικά αποτελέσματα!

Ταύρος

Καλή είναι η δημοκρατική προσέγγιση σε όλα, αγαπητοί Ταύροι… Αρκεί να μην επηρεάζει αρνητικά την πρόοδό σας! Μια δυσχερής γωνία της Σελήνης με τον Ερμή στους τομείς σας των επιτυχιών και της αλληλεπίδρασης, δεν ευνοεί την συναίνεση. Σταματήστε να συλλέγετε απόψεις – όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει… Κινηθείτε αυτόνομα για λίγο, τόσο ώστε να μην νιώσουν οι άλλοι αποκομμένοι ή ανεπιθύμητοι. Θα τους χρειαστείτε στα επόμενα βήματά σας!

Δίδυμοι

Πώς μπορείτε να υλοποιήσετε μια λαμπρή ιδέα σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Συνήθως η τύχη σας κάνει τις συνθήκες αρκετά ευνοϊκές… Αλλά όχι αυτή τη φορά. Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Ερμή στους τομείς σας των οραμάτων και της οργάνωσης, απαιτεί άρτιο σχεδιασμό. Και αν κινηθείτε μεθοδικά, δεν θα μειώσετε την απόλαυση της διαδικασίας. Συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία για να στήσετε τα θεμέλιά σας, ενώ συνεχίζετε να σκέφτεστε πιο καινοτόμα και δημιουργικά!

Καρκίνος

Θωρακιστείτε από επιδειξίες και απαιτητικούς, αγαπητοί Κριοί! Με τη Σελήνη που σας κυβερνά στον 8ο Οίκο σας της έντασης, είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι στις δονήσεις του περιβάλλοντός σας. Και ένα τετράγωνό της με τον εκφραστικό Ερμή, θα σας δυσκολέψει να απομακρύνετε τα ενεργειακά «βαμπίρ». Το καλύτερο είναι να ενημερώσετε επιγραμματικά ότι θα αποστασιοποιηθείτε – και να το κάνετε. Αλλά αν εσείς αποζητάτε επιπλέον προσοχή από κάποιον, ξανασκεφτείτε το: Η ανάγκη πιστοποίησης από άλλους, δείχνει χαμηλή αυτοεκτίμηση!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ξέρετε ότι ευνοείστε όποτε αναδύεται την ευαίσθητη πτυχή σας! Αλλά πρέπει να προσέξετε πόσα θα δείξετε και πότε: Τα συναισθήματά σας είναι σε έξαρση, εξαιτίας μιας δύστροπης γωνίας της Σελήνης με τον Ερμή. Ίσως σας πλήγωσε ένα ιδιαίτερο άτομο ή ανταλλάξατε βαριές κουβέντες. Ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο να λέτε «συγγνώμη», η ανάληψη της δικής σας ευθύνης θα διευκολύνει την συμφιλίωση. Η ανωτερότητά σας θα στρέψει ξανά την προσοχή στον κοινό σας στόχο… Είναι πιο αποδοτική επιλογή, από το να μπείτε στον φαύλο κύκλο των κατηγοριών!

Παρθένος

Προετοιμαστείτε για μια προκλητική διαδρομή, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη στον αποδοτικό 6ο Οίκο σας, θέλει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Αλλά μια σύγκρουσή της με τον φλύαρο Ερμή, υποδεικνύει πολλές παρεκκλίσεις. Θα λαμβάνετε συνεχώς αιτήματα για παροχή συμβουλής από κάθε πλευρά… Και εναπόκειται σ’ εσάς να φανείτε αυστηροί: Κλείστε τις διαδικτυακές εφαρμογές, σιγάστε το τηλέφωνο και πείτε στους συνεργάτες ότι δεν θα είστε προσβάσιμοι για λίγες ώρες. Μετακινήστε συναντήσεις για αργότερα, μέχρι να έχετε ολοκληρώσει μέρος των καθηκόντων σας. Μετά θα μπορείτε να επιστρέψετε στην επικοινωνιακή ζωή σας!

Ζυγός

Τι είναι γεγονός και τι φαντασία, αγαπητοί Ζυγοί; Ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον επικοινωνιακό, μπορεί να δυσκολέψει τον διαχωρισμό ανάμεσά τους! Με τον θεατρικό τομέα σας σε έξαρση, κάθε υπερβολή ή διάνθιση των καταστάσεων θα τις ομορφύνει… Αλλά έτσι ρισκάρετε την αξιοπιστία σας. Οι ιδέες σας είναι αρκετά ενθουσιώδεις, δεν χρειάζονται προσθήκες. Μείνετε στα χειροπιαστά δεδομένα και θα έλξετε περισσότερους συμμάχους και υποστηρικτές!

Σκορπιός

Προσέξτε τη συναισθηματική σας ισορροπία, αγαπητοί Σκορπιοί! Σας προειδοποιεί μια δυσχερής γωνία, ανάμεσα στη Σελήνη στον ευαίσθητο τομέα σας και τον Ερμή στο ζώδιο σας. Να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε, ακόμα κι αν έχετε τις καλύτερες προθέσεις. Ένα αδέξιο σχόλιό σας μπορεί να θίξει κάποιον, είτε εσείς να παίρνετε τα πάντα πολύ προσωπικά. Αναβάλετε την όποια αντίδρασή σας για αύριο, που η οπτική σας θα είναι πιο προσγειωμένη και διαυγής!

Τοξότης

Δεν γίνεστε κατανοητοί, αγαπητοί Τοξότες! Και για αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση της Σελήνης στον επικοινωνιακό τομέα σας, με τον εκφραστικό Ερμή στον νεφελώδη 12ο Οίκο σας. Θα είστε τόσο ασαφείς γενικότερα, που θα αγγίξετε τα όρια της παράνοιας αν βλέπετε παντού «δράκους». Αλλά η κατά μέτωπο αντιμετώπιση δεν ενδείκνυται υπό τόση σύγχυση… Αντί να φουντώσετε τις όποιες εντάσεις, μιλήστε με ένα άτομο που θα σας κατανοήσει και θα σας ηρεμήσει!

Αιγόκερως

Μην βιάζεστε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη στον 2ο Οίκο σας του ρεαλισμού, σας προσδίδει αρκετή αυτοπεποίθηση για τις κινήσεις σας… Αλλά ένα δόλιο τετράγωνό της με τον Ερμή στον συνεργατικό τομέα σας, συστήνει να ακούσετε και τις θέσεις συνεργατών ή φίλων. Οι συμβουλές τους μπορεί να σας ανοίξουν πολύτιμες καινούργιες προοπτικές. Διατηρήστε τον έλεγχο, συλλέξτε τα στοιχεία και μετά ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για αυτό που είναι σωστό για εσάς!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, απομακρύνετε τον αρνητισμό από γύρω σας και από μέσα σας! Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, πλημμυρίζεστε από έμπνευση και νέες ιδέες. Αλλά ένα τετράγωνό της με τον Ερμή, μπορεί να μειώσει τον ενθουσιασμό σας. Ίσως ένας αμφισβητίας φίλος ή συγγενής να εισβάλλει και να διαρρήξει τον δημιουργικό σας οίστρο. Προτιμήστε να μην αποκαλύψετε τις σκέψεις σας, μέχρι να σημειώσετε τόση πρόοδο ώστε να έχετε να επιδείξετε κάτι απτό!

Ιχθύες

Προχωρήστε με ένα βήμα τη φορά, αγαπητοί Ιχθύες! Ο ευφυής Ερμής διασχίζει τον οραματιστή 9ο Οίκο σας και σας κατακλύζει με ιδέες. Αλλά μια δυσχερής γωνία του με τη Σελήνη στον νωχελικό 12ο Οίκο σας, συστήνει να κάνετε μια παύση. Χρειάζεστε φροντίδα και αναζωογόνηση, τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα σας. Στραφείτε στο υποσυνείδητό σας, μέσω το διαλογισμού ή γράφοντας στο ημερολόγιό σας. Ίσως βιώσετε μια στιγμή αναλαμπής, την πιο απρόβλεπτη στιγμή!