Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Όσο ειδήμονες κι αν είστε στον εντοπισμό ευκαιριών, προσέξτε τις δόλιες κινήσεις τρίτων… Αγαπητοί Κριοί, ο λεπτολόγος Ερμής γυρίζει την πλάτη στον ορμητικό Ουρανό στον οίκο σας των χρημάτων! Κάτι που φαντάζει εξαιρετικό, μπορεί να καταλήξει να τρυπήσει το πορτοφόλι σας. Κάπου μπορεί να υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, γι’ αυτό να μελετάτε και τα ψιλά γράμματα πριν υπογράψετε για οτιδήποτε. Να ελέγχει ο δικηγόρος σας κάθε νομικό έγγραφο, ώστε να είναι ξεκάθαροι όλοι οι όροι. Και μην μοιράζεστε επαγγελματικά εμπιστευτικά στοιχεία με κανέναν, ίσως υπάρξουν απρόβλεπτες διαρροές!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μήπως είναι καλύτερα να κάνετε ένα διάλειμμα; Τη συστήνει μια όψη έντασης ανάμεσα στον φλύαρο Ερμή και τον φαρσέρ Ουρανό, που θα δοκιμάσει την υπομονή σας. Ίσως να κάψετε γέφυρες, από την έλλειψη ανοχής έναντι ανώριμων ή αναξιόπιστων ατόμων. Επαφές και συζητήσεις μπορούν να αποκτήσουν ένταση… Αλλά ακόμη κι αν η αντίδρασή σας είναι να πορευτείτε μόνοι, δεν χρειάζεται να σηκώσετε εσείς όλα τα βάρη. Θα νιώσετε καλύτερα αν αποδεχθείτε ότι όλοι χωλαίνουν σε κάτι, γιατί είναι απλά άνθρωποι – όπως εσείς

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σας χαρακτηρίζει απόλυτα η αρχή ότι «η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή»! Ποτέ δεν θα γίνετε άτομα της συνήθειας, αν και αυτό αποτελεί ταυτόχρονα την αιτία του άγχους σας. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάζετε συνεχώς τα πάντα, μόνο για να υπάρχουν εναλλαγές. Μικρά πράγματα μπορούν να σας εξυπηρετήσουν… Όπως να αρχίζετε τη μέρα σας με λίγη εξάσκηση, να προτιμήσετε ένα τονωτικό ρόφημα αντί για καφέ το απόγευμα, να επιλέξετε μια θρεπτική σαλάτα για δείπνο. Μια αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό, συστήνει να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε υγιείς διεξόδους!

Καρκίνος

Παραμερίστε το δράμα, αγαπητοί Καρκίνοι! Αν εμπλακείτε σε προσωπικές υποθέσεις τρίτων θα βλάψετε τον εαυτό σας, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε κουτσομπολιό και κριτικές. Αν κάποιος σας ζητήσει να πάρετε θέση σε μια διένεξή του, θυμίστε του ποια θετικά στοιχεία επέφεραν τη σύμπραξη αυτών των δύο πλευρών. Αν η διπλωματία δεν στρέψει τη συζήτηση σε θετική πορεία, αποδεσμευτείτε!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, να είστε έτοιμοι ακόμα και για καθετί ανέλπιστο… Μια αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό, μπορεί να ανατρέξει τα πάντα! Εκεί που νομίζετε ότι έχετε έτοιμο ένα σπουδαίο εγχείρημα, μπορεί ένας συνάδελφος να αποκαλύψει ότι έχουν γίνει λάθη. Αντί να επιτεθείτε, ανασυνταχθείτε ομαδικά για να σώσετε τον κόπο σας. Πριν πανικοβληθείτε για κάτι, απευθυνθείτε σε ένα έμπειρο άτομο που θα σας καθοδηγήσει χωρίς άγχος!

Παρθένος

Είστε ειδήμονες στον άρτιο σχεδιασμό, αγαπητοί Παρθένοι… Αλλά ακόμη κι εσείς πρέπει να αφήνετε κάποια περιθώρια λάθους! Μια απρόβλεπτη σύγκρουση του αεικίνητου Ερμή με τον επιθετικό Ουρανό, μπορεί να σας αναστατώσει. Ίσως χρειαστεί να ανατρέψετε το τέλειο πρόγραμμά σας, εν ριπή οφθαλμού. Παραμείνετε ψύχραιμοι, για να αποδεχθείτε ότι κάτι που αγαπάτε χρειάζεται αλλαγές. Τότε θα σκεφτείτε τις πιο δημιουργικές λύσεις, που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα!

Ζυγός

Ο συναγερμός του άγχους σας χτυπά, αγαπητοί Ζυγοί! Ο νευρωτικός Ερμής συγκρούεται με τον ανατρεπτικό Ουρανό – και ίσως να εκραγεί μια υποβόσκουσα αντιπαλότητα. Προτιμήστε να πάρετε βαθιές ανάσες, για να μην φτάσετε στα άκρα με ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Αν το εν λόγω άτομο νιώθει απειλημένο και επιτίθεται, εσείς πρέπει να επαναφέρετε την ισορροπία. Ίσως φταίει το πολυάσχολο πρόγραμμά σας, που δεν αφήνει χώρο για τους άλλους στη ζωή σας… Αν βρείτε τη ρίζα του προβλήματος θα μπορέσετε και να το επιλύσετε!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μην επιτίθεστε σε άτομα που δεν φταίνε! Μια σύγκρουση του διανοητικοί Ερμή με τον επαναστάτη Ουρανού, θα προκαλέσει τις αντοχές σας. Μπορεί να ολοκληρώνετε ένα επίπονο εγχείρημα, τη στιγμή που κάποιος θα το αμφισβητήσει και ίσως να το απορρίψει. Αντί να μαλώσετε, φανείτε ακέραιοι και αναζητήστε την πιο αποδοτική διέξοδο. Αν δεν σας πιέζει ο χρόνος, επιστρατεύστε ικανά άτομα για να συνεργαστείτε και να πάρετε το θέμα από την αρχή!

Τοξότης

Υψώστε λευκή σημαία, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό συστήνει μια σύγκρουση του επικοινωνιακού Ερμή με τον επιθετικό Ουρανό. Αν και συνήθως κάνετε τα πάντα με τον δικό σας τρόπο, τώρα προτιμήστε την οδό της υποχώρησης. Παραμερίστε από μια κατάσταση και σταθείτε απλοί παρατηρητές. Μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα μια ευφυής ιδέα που θα προταθεί από ένα άλλο άτομο!

Αιγόκερως

Δεν είναι τα πάντα πιθανά, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια σύγκρουση ανάμεσα στον ευφυή Ερμή και τον απρόβλεπτο Ουρανό, σας προειδοποιεί να μην πάρετε παρορμητικά ρίσκα. Όσο κι αν προτιμάτε τους υψηλούς στόχους, τώρα θα πετύχετε περισσότερο με την ασφαλή οδό. Δεν ξέρετε πού να στραφείτε; Ζητήστε τη γνώμη ανθρώπων που εμπιστεύεστε για να σας δώσουν κατευθυντήριες. Μόλις συνειδητοποιήσετε πόσες διαφορετικές διαδρομές οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα, σίγουρα θα ηρεμήσετε!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μήπως το έχετε παρακάνει με την εργασιομανία; Μια έντονη σύγκρουση του Ερμή με τον Ουρανό, μπορεί να επιφέρει εντάσεις με έναν δικό σας άνθρωπο. Ίσως έχετε παραμελήσει τις στενές σας σχέσεις, εξαιτίας του φόρτου εργασίας. Το τελευταίο που σας χρειάζεται, είναι η προσθήκη ενός ακόμη στρεσογόνου παράγοντα. Αλλάξτε τη δυναμική άμεσα, διαθέτοντας περισσότερο χρόνο στο εν λόγω άτομο… Όχι επειδή είστε αναγκασμένοι – αλλά επειδή πραγματικά θα το απολαύσετε!

Ιχθύες

Αποφύγετε τις εικασίες, αγαπητοί Ιχθύες! Η διάθεσή σας θα έχει αρκετές εναλλαγές, καθώς ο αγχώδης Ερμής συγκρούεται με τον εριστικό Ουρανό. Με όσο ενθουσιασμό κι αν ξεκινήσετε κάτι, μπορεί η ενέργεια και το ενδιαφέρον σας μπορεί να καταλαγιάσουν γρήγορα. Πριν καταλήξετε σε βιαστικά συμπεράσματα ή κατηγορήσετε τις συνθήκες, δείτε όλα τα δεδομένα. Αποφύγετε τους σαρκασμούς και τις επιθέσεις, μπορεί εύκολα να θίξετε άτομα που δεν ευθύνονται για κάτι!