Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, τα πάθη σας διεγέρθηκαν από τις 27 Ιουνίου που φιλοξενείτε τον κυβερνήτη σας τον Άρη! Το πρόβλημα είναι ότι κινήθηκε ανάδρομος τους τελευταίους δύο μήνες, εγείροντάς σας πολλές αμφιβολίες για κάποια εγχειρήματά σας… Αλλά όλα αυτά τελειώνουν, με την επιστροφή του πολεμιστή πλανήτη σε ορθή πορεία. Θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021, επαναφέροντας την ορμή και την αποφασιστικότητά σας. Καιρός να βάλετε πάλι σε κίνηση ή να κάνετε έναρξη, για κάθε μεγαλεπήβολο σχέδιο που σκέφτεστε!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, δυσκολευτήκατε να εμπιστευτείτε ανθρώπους τον τελευταίο καιρό! Από τις 9 Σεπτεμβρίου, ο Άρης κινιόταν ανάδρομος στον 12ο Οίκο σας των ύπουλων εχθρών… Και μπορεί ένας φαινομενικός σύμμαχος να αποκάλυψε τις προθέσεις του ή να εξαφανίστηκε εντελώς. Με την επιστροφή του πολεμιστή πλανήτη σε ορθή πορεία, θα βρείτε απαντήσεις σε κάθε γρίφο που σας προβλημάτισε. Οι άσπονδες φιλίες θα ξεκαθαριστούν και δεν αποκλείεται κάποιες να πάρουν άφεση αμαρτιών… Για ό,τι θέλετε να θρηνήσετε ή να επουλώσετε, αξιοποιήστε το διάστημα μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021: Ο Άρης θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε σε αυτή τη διαδρομή ανάκαμψης

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ποιες είναι πραγματικές φιλίες και ποιες λυκοφιλίες; Σαν να θόλωσε ο διαχωρισμός από τις 9 Σεπτεμβρίου, που ο ορμητικός Άρης γύρισε ανάδρομος στη ζώνη σας των συμπράξεων. Αλλά είναι καιρός να γίνει μια επαναξιολόγηση, πριν διώξετε κάποιον από τον κύκλο σας ή εντάξετε νέα «μέλη»! Ο πολεμιστής πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία σε αυτή τη ζώνη σας, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Πλέον θα δείτε το πραγματικό πρόσωπο όλων και θα κάνετε τις επιλογές σας. Παράλληλα, ετοιμαστείτε να ανεβάσει ταχύτητα ένα κοινό εγχείρημα που είχε ακινητοποιηθεί… Θα είστε εξαιρετικά πολυάσχολοι μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Καρκίνος

Η φιλοδοξία ρέει στις φλέβες σας, αγαπητοί Κριοί! Αλλά φαίνεται σαν να μειώθηκε από τις 9 Σεπτεμβρίου, που ο παθιασμένος Άρης γύρισε ανάδρομος στη ζώνη σας της καριέρας. Πλέον θα βγείτε από τα αδιέξοδα και θα επιστρέψετε στη δράση, χάρη στην επιστροφή του πολεμιστή πλανήτη σε ορθή πορεία. Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021 θα φορέσετε ξανά το στέμμα σας, παίρνοντας τα ηνία της επαγγελματικής σας πορείας. Παραμερίστε κάθε διαδικασία που δεν συνάδει με τις αρχές και τα οράματά σας, επιδιώξτε μόνο όσα ανταποκρίνονται στο μεγαλείο σας!

Λέων

Σε πόσα μέρη έχετε ονειρευτεί να βρεθείτε, αγαπητοί Λέοντες; Αρχίστε να οργανώνεστε, τώρα που ο αεικίνητος Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία! Από τις 9 Σεπτεμβρίου που κινιόταν ανάδρομος στον 9ο Οίκο σας των μετακινήσεων, πολλά σχέδιά σας αναβλήθηκαν ή ακινητοποιήθηκαν. Πλέον όλα βρίσκουν τον ομαλό ρυθμό τους και μπορείτε να περιφέρεστε – φυσικά εφαρμόζοντας όλους τους υγειονομικούς περιορισμούς. Στήστε την κάμερα και αρχίστε τις φιλικές και επαγγελματικές διαδικτυακές προσεγγίσεις, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Παράλληλα, ο Άρης σας κερνά μια γερή δόση του ορού της αλήθειας: Τέρμα τα ψέματα και τα μυστικά, βγάλτε τους σκελετούς σας από την ντουλάπα. Θα σας ανακουφίσει η απαλλαγή από το βάρος τους!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μην εκπλήσσεστε από το πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν κάποιοι άνθρωποι! Αναγκαστήκατε να χειριστείτε αρκετούς «δαιμόνιους», από τις 9 Σεπτεμβρίου που ο Άρης γύρισε ανάδρομος στον σκιώδη 8ο Οίκο σας. Αλλά φτάνουν πια τα θαμμένα μυστικά και οι αδιακρισίες, λήγουν οι απαράδεκτες συμπεριφορές: Ο μάχιμος πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία και δεν δίνει επιπλέον ευκαιρίες σε κανέναν. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ως διά μαγείας, καιρός να στραφείτε σε όσους απέδειξαν την αξία τους και αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Αυτοί θα σας επιφέρουν κέρδη μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, εξαντλείστε ή μαθαίνετε από την κάθε σας σύγκρουση; Από τις 9 Σεπτεμβρίου που ο ευερέθιστος Άρης ήταν ανάδρομος στη ζώνη σας των σχέσεων, όλες βίωσαν αυξημένες εντάσεις. Αλλά τώρα που ο πολεμιστής πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία, θα αντιληφθείτε τα μαθήματα που σας έδωσαν αυτές οι διενέξεις. Για κάποιες περιπτώσεις θα βρεθούν οι χρυσές τομές, για άλλες θα αποφασίσετε ότι είναι καλύτερα να απομακρυνθείτε. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, σίγουρα θα πάρει πιο πικάντικη χροιά μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μαζέψτε τα σύνεργα για την παρασκευή μπισκότων! Ο ενεργητικός Άρης λήγει την ανάδρομη πορεία του, που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου στη ζώνη σας της ευημερίας. Είναι καιρός να επιστρέψετε στην άσκηση και τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021, ο δραστικός πλανήτης παραμένει στον 6ο Οίκο σας της υγείας και των θετικών πρακτικών. Καθώς κάνετε τον καθημερινό περίπατό σας, ψωνίστε τα λαχανικά και τα φρούτα σας. Επιστρέψτε σε επιλογές που θα ενισχύσουν τη διάθεση αλλά και την ζωτικότητά σας!

Τοξότης

Κλείστε το κεφάλαιο του δράματος, αγαπητοί Τοξότες! Βιώσατε πολλές απρόβλεπτες συγκυρίες και ανατροπές, από τις 9 Σεπτεμβρίου που ο Άρης κινιόταν ανάδρομος. Δεν ήταν ευχάριστη περίοδος ούτε για τη ρομαντική πτυχή σας, μιας και τα πάθη ξεθώριαζαν όσο γρήγορα προέκυπταν. Αλλά πλέον μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης, καθώς ο ορμητικός πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία. Είναι η ευκαιρία σας να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο, μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2021. Ανανεώστε τα προφίλ σας σε ιστοσελίδες γνωριμιών, είτε αναζωπυρώστε τη φλόγα με το έτερό σας ήμισυ!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η ζωή σας έγινε κάπως χαοτική από τις 9 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης κινιόταν ανάδρομος στην οικιακή σας ζώνη, προκαλώντας συγκρούσεις ή αυξημένες απαιτήσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας. Αλλά πλέον επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα επαναφέρει τον ομαλό ρυθμό στον 4ο Οίκο σας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Τείνετε κλάδους ελαίας στις όποιες διαμάχες, στήστε τα νέα συνεργατικά σας σχέδια. Αν σκέφτεστε την πώληση ενός ακινήτου ή μια μετακόμιση, τώρα οι διαδικασίες θα κυλήσουν πιο γρήγορα. Η περίοδος είναι ιδανική για να συμπράξετε με γυναίκες ή να ξεκινήσετε ένα εγχείρημα με έδρα το σπίτι σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, το επικοινωνιακό σας χάρισμα αφυπνίζεται! Ο επιθετικός Άρης λήγει την δίμηνη ανάδρομη πορεία του και επανέρχεται η δύναμη της πειθούς σας. Αξιοποιήστε τη μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021, για να προωθήσετε τις ιδέες σας με μεγάλα βήματα. Φροντίστε μόνο να εμπεριέχουν οφέλη για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Θα έχετε επιτυχία σε κάθε προσπάθεια γραφής ή συμμετοχής σας στην κοινοτική σκηνή. Και αν εσείς φανείτε ειλικρινείς, θα κλείσετε διχόνοιες με γείτονες ή τα αδέλφια σας!

Ιχθύες

Η εστίασή σας έχει πληγεί τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Ιχθύες! Επί αυτού ευθύνεται η ανάδρομη πορεία του υποκινητή Άρη, από τις 9 Σεπτεμβρίου. Σας πίεσαν οι συνεχείς περισπασμοί και οι οικονομικές ανησυχίες. Αλλά πλέον ο πολεμιστής πλανήτης επιστρέφει ορθόδρομος, κεντρίζοντας τις φιλοδοξίες και επαναφέροντας την ισορροπία σας. Ανοίγει ένα δυναμικό παράθυρο για την καριέρα σας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Πάρτε περισσότερες πρωτοβουλίες στην εργασία σας, προωθήστε ιδέες για αύξηση των εσόδων σας. Διατηρήστε τις αξίες σας και θα σας στηρίξουν ακόμα και άτομα που σας αμφισβήτησαν ως τώρα!