Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός 

Το «δύο» δεν ήταν ευνοϊκό νούμερο για εσάς τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Κριοί! Η αρμονία στις σχέσεις σας συνάντησε δυσκολίες, από τις 13 Οκτωβρίου που ο Ερμής κινιόταν ανάδρομος. Αλλά από σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία και ανορθώνει κάθε τύπου συνέργεια. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις όποιες παρεξηγήσεις, να προχωρήσετε τις συμφωνίες σας, να πάρετε και να δώσετε ξεκάθαρες απαντήσεις. Οι πιο στενοί δεσμοί σας πατούν ξανά σε στέρεο έδαφος, γι’ αυτό παραμείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι και εστιάστε στον διάλογο!

Ταύρος

Έχετε δυσκολευτεί να συνεννοηθείτε με τους άλλους τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Ταύροι… Γι’ αυτό ευθύνεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή, που μετέτρεψε σε δοκιμασία κάθε προσπάθεια προσέγγισης! Αλλά τώρα ο αγγελιαφόρος πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα ξεκαθαρίσει κάθε χάος και αναστάτωση. Είναι καιρός να κάνετε κι εσείς πλήρη αναστροφή στις συνήθειές σας, προκειμένου να τονώσετε τη σωματική και πνευματική σας κατάσταση. Οι βιταμίνες και κάθε υγιεινή επιλογή, θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας γρήγορα!

Δίδυμοι

Το πάθος σας επιστρέφει, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ερμής που σας κυβερνά, κινιόταν για τρεις εβδομάδες ανάδρομος στον Σκορπιό αρχικά και στον Ζυγό στη συνέχεια. Αλλά τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία και σας απαλλάσσει από δεσμά και πιέσεις. Ό,τι σας βάρυνε ή σας μπέρδεψε θα απομακρυνθεί, μαζί με τα δράματα που το συνόδευαν… Βγήκατε σώοι και ασφαλείς από αυτή τη δύσκολη διαδρομή, άρα μπορείτε να επιστρέψετε στην αγάπη και τη σαγήνη!

Καρκίνος

Προσεγγίστε ξανά τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο αγγελιαφόρος Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 13 Οκτωβρίου στις ζώνες σας του φλερτ, της οικογένειας και του σπιτιού. Μπορεί να νιώθατε πιο επιφυλακτικοί ως προς το τι και ποιους να εμπιστεύεστε, σας ωθούσε να αμφισβητείτε τις προθέσεις των άλλων. Αλλά πλέον ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και λειαίνει τις αιχμηρές γωνίες σε σκάνδαλα και ίντριγκες στις σχέσεις σας. Μόλις γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις συμφιλίωσης, θα δείτε ότι όλα θα αποκτήσουν ξανά θετικό πρόσημο!

Λέων

Πώς το είπατε αυτό, αγαπητοί Λέοντες; Οι σχέσεις, οι συζητήσεις και τα ταξιδιωτικά σας σχέδια πέρασαν δοκιμασίες και εντάσεις, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες που ο Ερμής κινιόταν ανάδρομος. Τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία και εξαλείφει κάθε παρεξήγηση ή ανάχωμα που εμπόδιζε τους στόχους σας. Ξεκαθαρίστε τα κανάλια επικοινωνίας και θα νιώσετε ανακουφισμένοι που επανέρχεστε στην ομαλή ροή της καθημερινότητάς σας!

Παρθένος

Είναι γεγονός ότι περάσατε δυσκολίες στις συνεργασίες και τους συμβιβασμούς σας τελευταία, αγαπητοί Παρθένοι. Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή ανάδρομο από τις 13 Οκτωβρίου, ίσως πολλά οικονομικά θέματα έμειναν σε εκκρεμότητα ή σας αιφνιδίασαν. Τώρα που ο αγγελιαφόρος πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία, θα επιστρέψει και η διαύγεια στις συζητήσεις για τα χρήματά σας. Όχι μόνο μπορείτε πλέον να προοδεύσετε, όσα έπονται θα εξελιχθούν πιο θετικά απ’ όσο φανταστήκατε!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, το επικοινωνιακό σας χάρισμα ήταν σχεδόν ανύπαρκτο τον τελευταίο καιρό! Γι’ αυτό ευθύνεται ο Ερμής που ήταν ανάδρομος, ειδικά από τις 27 Οκτωβρίου που κινιόταν με την όπισθεν στο ζώδιό σας. Με την επιστροφή του τώρα σε ορθή πορεία, οι προσπάθειες να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας αποκτούν θετικό πρόσημο. Πλέον θα ξεκαθαριστεί το χάος και θα αποκτήσετε σταθερή ταχύτητα στην προσέγγιση των στόχων σας. Η ανακούφιση που θα νιώσετε, αποτελεί το πράσινο φως για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο όλα τα σχέδια προώθησής σας!

Σκορπιός

Κάντε ένα τολμηρό βήμα μπροστά, αγαπητοί Σκορπιοί! Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύστροπες για εσάς, εξαιτίας του επικοινωνιακού Ερμή που ήταν ανάδρομος. Ακόμα δυσκολότερη ήταν η περίοδος μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, που διέσχιζε τα δικά σας εδάφη πριν περάσει με την όπισθεν στον Ζυγό. Αλλά αυτός ο κύκλος κλείνει τώρα με την επιστροφή του σε ορθή πορεία, απομακρύνοντας τις παρεξηγήσεις και τις τεχνολογικές δυσχέρειες. Η ευφράδειά σας επιστρέφει και μπορείτε να δώσετε περισσότερη σημασία στα σχέδια και τα ζητούμενά σας!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, οι ομαδικές απόπειρες δεν είχαν θετική έκβαση τις τελευταίες τρεις εβδομάδες! Ο Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 13 Οκτωβρίου και έβαζε φραγμούς στις επαγγελματικές και τεχνολογικές σας κινήσεις για επέκταση. Τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία και σας καλεί να στοχεύσετε και πάλι ψηλά. Η αρμονία θα επιστρέψει στη σκέψη σας αλλά και το περιβάλλον των ομάδων σας. Η πρώτη σας κίνηση θα είναι να επιστρατεύσετε τη διπλωματία για να επαναφέρετε τη γαλήνη και τη σύμπραξη!

Αιγόκερως

Αποχαιρετίστε τη σύγχυση στην επαγγελματική σας ζώνη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Από τις 13 Οκτωβρίου που ο Ερμής ήταν ανάδρομος, υπήρξαν δισταγμοί και αμφιβολίες για τις προθέσεις των γύρω σας. Ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτές οι καταστάσεις επιβάρυναν την ψυχολογία σας. Αλλά πλέον ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα αρχίσετε να κάνετε βήματα προόδου. Η παραγωγικότητά σας θα πάρει την ανιούσα, γι’ αυτό εστιάστε στις ευκαιρίες που θα προκύψουν!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ήταν δύσκολο να διατηρήσετε την πίστη σας τον τελευταίο καιρό! Ο διανοητικός Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 13 Οκτωβρίου, γεγονός που καθυστέρησε ή ακινητοποίησε κάποια από τα σχέδιά σας. Ακόμα και οι πιο διπλωματικές κινήσεις σας, φάνταζαν στους άλλους σαν χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αλλά τώρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και επαναφέρει τις προοπτικές σας. Ταξιδιωτικά και τεχνολογικά θέματα ξεκαθαρίζουν και θα μπορέσετε να βρείτε την αρτιότερη «διαδρομή» για την εξέλιξή τους!

Ιχθύες

Απολαύστε αυτή την αίσθηση ανακούφισης, αγαπητοί Ιχθύες! Ο επικοινωνιακός Ερμής λήγει την ανάδρομη πορεία του διάρκειας τριών εβδομάδων. Ό,τι κοιτούσατε με επιφύλαξη στους τομείς σας των σχέσεων και της τεχνολογίας, πλέον ξεκαθαρίζει. Σας προσεγγίζουν ιδιαίτερες ευκαιρίες για επιτυχίες, τόσο σε παλιές όσο και σε νέες «συμπράξεις». Ακόμα και τάσεις ζήλιας ή αμφιβολιών θα εξαλειφθούν, το μέλλον σας διαγράφεται πιο ρόδινο και πιο αίσιο!