Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες… Και δεν αποκλείεται να καραδοκεί στις σκιές μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, γι’ αυτό οξύνετε την γερακίσια σας όραση! Ο παρατηρητής Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέσα στον Σκορπιό και τον συναισθηματικά φορτισμένο 8ο Οίκο σας.Αν έχετε τάσεις θυμού, ανταγωνισμού ή ζήλιας, διερευνήστε αν  υπόσταση ή είναι αποκύημα αρνητισμού. Καλύτερα να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα για να επιθεωρήσετε και ίσως να αναθεωρήσετε θέματα εμπιστοσύνης!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, περνάτε σε μια φάση ανασκόπησης των σχέσεών σας! Την απαιτεί ο Ερμής, που γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Μέχρι τις 3 Νοεμβρίου μπορεί να προκύψουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με το ταίρι σας… Αλλά μπορεί επίσης να φωταγωγηθούν ανισορροπίες με άτομα του περιβάλλοντός σας. Πριν αντιδράσετε, κάντε έναν ρεαλιστικό έλεγχο: Έχετε πραγματικά δηλώσει τις ανάγκες σας; Σίγουρα «επιτίθεστε» στους σωστούς ανθρώπους; Κανείς δεν μπορεί να είναι τα πάντα για εσάς, όση αγάπη κι αν υπάρχει μεταξύ σας. Αλλά τίποτα δεν αποτελεί δικαιολογία για να επικοινωνήσετε με ένα πρώην ταίρι, όσο κι αν δελεαστείτε τις επόμενες εβδομάδες!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η πρόληψη είναι προτιμότερη από τριών εβδομάδων θεραπεία… αρχής γεννωμένης από σήμερα! Ο αγγελιαφόρος Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, συνολικά μέχρι τις 3 Νοεμβρίου. Θα κάνει την αναστροφή του στον Σκορπιό μέχρι τις 27 Οκτωβρίου και θα ολοκληρώσει στον Ζυγό. Μην βγείτε από το σπίτι χωρίς τη μάσκα και το αντισηπτικό σας, δώστε περισσότερη προσοχή στις πρακτικές υγιεινής. Διατηρήστε ισχυρό το ανοσοποιητικό σας σύστημα, μην αμελείτε τις τακτές ιατρικές σας εξετάσεις. Η υγεία σας και η οργάνωση, θα βοηθήσουν ακόμα και στην προσήλωση στις υποχρεώσεις σας!

Καρκίνος

Μπορεί να σας επισκεφτεί το παρελθόν τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, αρχικά στον Σκορπιό και τον 5ο Οίκο σας του πάθους και της δημιουργικότητας. Θα ολοκληρώσει στον Ζυγό, όπου θα περάσει με την όπισθεν στις 27 Οκτωβρίου. Επανεμφανίσεις μπορεί να σας εκπλήξουν – και θα αφορούν συνεργάτες που έχετε να δείτε καιρό ή πρώην ταίρια που θα ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία. Εναπόκειται σ’ εσάς να αποφασίσετε αν κάποια «φλόγα» αξίζει ανάφλεξη, γιατί ίσως ρισκάρετε να «καείτε» ξανά!

Λέων

Κάποιες αναταραχές διαβλέπονται στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Ευαίσθητα θέματα μπορεί να κεντριστούν, προκαλώντας εντάσεις ή ρήξεις με τα άτομα του στενού σας κύκλου. Επειδή δεν θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, παραμερίστε τα όποια θέματα και εστιάστε στη φροντίδα του εαυτού σας. Η περίοδος ενδείκνυται για να μειώσετε κάποιες κακές συνήθειες στη διατροφή και να στραφείτε στην αποτοξίνωσή σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μετρήστε διπλά τα λόγια σας! Ο εκφραστικός Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, αρχίζοντας από τον Σκορπιό και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Επειδή θα υπάρχει ένα νεφέλωμα στη σκέψη σας, καλό είναι να «προβάρετε» όσα θέλετε να πείτε… Και ακόμα και τότε δεν αποκλείεται να παρερμηνευτούν ή να παρεξηγηθούν, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για επαναλήψεις. Καλύτερα να αναβάλετε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις, δράσεις στο διαδίκτυο και ανταλλαγές ιδεών. Για ό,τι δεν μπορεί να καθυστερήσει, φροντίστε να είστε άρτια προετοιμασμένοι!

Ζυγός

Ασχοληθείτε πιο προσεκτικά με τα οικονομικά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Να ελέγχετε τις καταστάσεις των πιστωτικών καρτών και τις αποδείξεις σας, καθώς μπορεί να υπάρξουν συχνά λάθη: Μέχρι τις 3 Νοεμβρίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος, για τελευταία φορά αυτή τη χρονιά. Κάνει αναστροφή στον Σκορπιό και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, ωστόσο θα ολοκληρώσει τον κύκλο στα δικά σας εδάφη. Μπορεί να προκύψουν θέματα μετρητών, να καθυστερήσουν εισπράξεις και να αναγκαστείτε να κάνετε περιορισμούς. Αν κάποιοι σας οφείλουν χρήματα, επικοινωνήσετε και ρωτήστε μόνο με ποιον τρόπο θα σας αποπληρώσουν!

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε για ντεζαβού, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο διανοητικός Ερμής ανοίγει άλλον ένα ανάδρομο κύκλο τριών εβδομάδων, ιδιαίτερα φορτισμένο μιας αρχίζει στα δικά σας εδάφη. Αλλά στις 27 Οκτωβρίου θα περάσει με την όπισθεν στον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σας των ορίων. Να σκέφτεστε διπλά πριν αναρτήσετε κάποιο εύφλεκτο σχόλιο ή πείτε κάτι πικρόχολο… Αν απλώς ξάφνιαζε συνήθως, τώρα μπορεί να καταστρέψει σημαντικές σχέσεις. Για να μην κάψετε γέφυρες, να ζητάτε τη γνώμη τρίτων και να μην εικάζετε για τίποτα!

Τοξότης

Είναι καιρός να ασχοληθείτε λίγο με τον εσωτερικό σας κόσμο, αγαπητοί Τοξότες! Το ευνοεί η στροφή του Ερμή σε ανάδρομο, στα εδάφη του Σκορπιού και του 12ου Οίκου σας της ενδοσκόπησης. Είναι μια φάση ανάπαυλας τριών εβδομάδων, για να μειώσετε ταχύτητα και να επεξεργαστείτε πικρίες ή δεύτερες σκέψεις. Η επιλογή σας είναι να βουλιάξετε σε παλιά τραύματα και φόβους ή να εστιάσετε στην οριστική λήξη τους. Μπορείτε να ξαναγράψετε τις παλιές ιστορίες με καινούργιο τέλος, στο οποίο απομακρύνεστε θριαμβευτές και αισιόδοξοι!

Αιγόκερως

Παύσατε πυρ ακόμα και σε «φιλικά» πυρά, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο εξωστρεφής Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας. Μπορεί το χιούμορ σας να μην είναι τόσο εύστοχο όσο θα θέλατε για τις επόμενες τρεις εβδομάδες… Για να μην βλάψετε φιλίες με ανεξέλεγκτες αντιδράσεις, καλύτερα να ελέγξετε ξανά τα δικά σας κίνητρα. Παράλληλα, ας είστε σε εγρήγορση για πιθανά πισώπλατα μαχαιρώματα… Για ό,τι σας δημιουργήσει αμφιβολίες, προτιμήστε να το χειριστείτε μετά τις 3 Νοεμβρίου!

Υδροχόος

Προσέξτε τις φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο αγγελιαφόρος Ερμής ανοίγει έναν ανάδρομο κύκλο τριών εβδομάδων, από τον Σκορπιό και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Μπορεί ανέλπιστα να βρεθείτε σε σύγκρουση με έναν υψηλά ιστάμενο, έναν σημαντικό συνεργάτη ή ένα πρότυπό σας. Πρόκειται για μια διαδρομή με πολλά εμπόδια, γι’ αυτό μην παίρνετε προσωπικά τις παρεξηγήσεις μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου. Προτιμήστε να μειώσετε ταχύτητα και να αναζητήσετε τρόπους ανακατεύθυνσης της ηγετικής σας πορείας. Όποιος κι αν είναι ο τομέας που επιδίδεστε, παραμένετε οι καπετάνιοι του δικού σας σκάφους!

Ιχθύες

Ελέγξτε τριπλά τη λίστα υποχρεώσεών σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο αγγελιαφόρος Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας και των ταξιδιών. Μέχρι τις 3 Νοεμβρίου θα πρέπει να επιβεβαιώνετε κάθε μετακίνηση που έχετε προγραμματίσει. Θα νιώθετε σαν να έχει κοπάσει η ώθηση στα «πτερύγιά» σας ή σαν να σας θέτουν στενά περιθώρια κινήσεων. Γι’ αυτό μειώστε ταχύτητα και αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Μπορεί οι όποιες «υπαναχωρήσεις» να αποδειχθούν ευλογία, αν στο μεταξύ στήσετε ένα πιο αποδοτικό σχέδιο Β!