Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η επαφή είναι το ισχυρό σας όπλο, αγαπητοί Κριοί! Με το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στους εκφραστικούς Διδύμους, φωταγωγείται ο τομέας σας της επικοινωνίας. Τώρα πρέπει να προσεγγίσετε τα άτομα που σας εμπνέουν, ειδικά αν έχετε καιρό να μιλήσετε. Παράλληλα, η δημιουργική σας ενέργεια θα προωθήσει κάθε εκκρεμότητα που αφορά τον προφορικό ή τον γραπτό λόγο. Ακόμα και εγχειρήματα ή θέματα που έχουν βαλτώσει, θα ωφεληθούν από ουσιαστικούς διαλόγους και την καινοτόμα ανταλλαγή απόψεων!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, λίγοι θα μπορούν να πουν ότι νιώθουν «ασφαλείς» υπό τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν… Αλλά το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους, εσάς σας ευνοεί να ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας! Δείτε ρεαλιστικά τα νούμερα και θα εντοπίσετε την αιτία κάθε ατασθαλίας ή απώλειας. Έτσι θα προσαρμόσετε τους χειρισμούς, στα σημεία που χρειάζονται βελτίωση και οργάνωση. Ένα πιο πρακτικό και πειθαρχημένο σχέδιο, θα σας βάλει ξανά σε ορθή πορεία πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε!

Δίδυμοι

Χρειάζεται νέα ισορροπία προς όλους και όλα, αγαπητοί Δίδυμοι! Το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στα εδάφη σας, προκαλεί έναν φιλοσοφικό εσώτερο διάλογο για την ταυτότητά σας. Φαίνεται ότι προσφέρετε πολλή από την ενέργειά σας στους άλλους ή δεν είστε αρκούντος απαιτητικοί για τα δικά σας ζητούμενα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να διαμορφώσετε μια νέα δημόσια εικόνα… Ίσως υιοθετώντας περισσότερο μυστήριο ή παίρνοντας λίγη απόσταση από τους υπόλοιπους. Σε πρακτικό επίπεδο, ορίστε τρία σημεία που πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στον Σεπτέμβριο και εστιάστε σε αυτά μέχρι διεκπεραίωσης!

Καρκίνος

Μπορεί να βλέπετε το μέλλον σας κάπως νεφελώδες, αγαπητοί Καρκίνοι… Γι’ αυτό ευθύνεται το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους και τον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να ηρεμήσετε και να ισορροπήσετε ξανά σε όλους τους τομείς. Ίσως σας είχαν απορροφήσει οι υποχρεώσεις και δεν δίνατε χρόνο φροντίδας στον εαυτό σας. Η ευαίσθητη φύση σας χρειάζεται ενίοτε ενασχολήσεις μόνο για εσάς. Θεωρήστε τη συγκυρία ως μια πρόσκληση για να επιδοθείτε σε όσα σας ευχαριστούν!

Λέων

Δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα εσώτερο κάλεσμα να βγείτε και να χαρείτε, αγαπητοί Λέοντες! Το προκαλεί το ζωηρό Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους και τον 11ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Φορέστε τη μάσκα σας και κάντε μια βόλτα, συναντήστε φίλους ή μιλήστε μαζί τους τηλεφωνικά. Μην εκπλαγείτε αν μπορείτε να «διαβάσετε» ανάμεσα στις γραμμές, να διαισθάνεστε όσα οι άλλοι δεν λένε. Εκμαιεύστε τους την αλήθεια με ευγένεια και διακριτικότητα – και προσφέρετε μια χείρα βοήθειας όπου μπορείτε!

Παρθένος

Πόσο ευχαριστημένοι είστε από την πορεία της καριέρας σας, αγαπητοί Παρθένοι; Επειδή αυτή η περίοδος μπορεί να σας γείρει προς μία πλευρά χωρίς να το καταλάβετε, φροντίστε να την στρέψετε στην αποδοτική κατεύθυνση που θέλετε! Το φιλόδοξο Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους, κεντρίζει τον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και να θέσετε στρατηγικές προτεραιότητες. Όσο πιο σαφείς και συγκεκριμένοι είστε για τους στόχους σας, τόσο πιο ωφελημένοι θα βγείτε!

Ζυγός

Λαχταράτε μια απόδραση ή έστω μια αναζωογονητική περιπέτεια, αγαπητοί Ζυγοί; Το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους και τον «διεθνή» 9ο Οίκο σας, κεντρίζει την όρεξή σας περισσότερο! Το ζητούμενο είναι να διευρύνετε τους ορίζοντές σας πεδίο, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να απελευθερωθείτε από πεπαλαιωμένες πρακτικές και να περάσετε στη δράση. Χρειάζεστε ένα αποδοτικό σχέδιο με τρία θέματα σε προτεραιότητα – και να αφήσετε όλα τα άλλα απ’ έξω!

Σκορπιός

Ποιοι τομείς σας χρειάζονται άμεσα διορθωτικές κινήσεις, αγαπητοί Σκορπιοί; Το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους, φωταγωγεί τον 8ο Οίκο σας κοινών ή μακροπρόθεσμων οικονομικών θεμάτων. Είναι η ιδανική στιγμή να μελετήσει ένας ειδικός το πακέτο επενδύσεών σας ή να σας προτείνει κάποιο. Μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο, ακόμα κι αν πρέπει να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας. Όσο περισσότερο συζητάτε, τόσο περισσότερες λύσεις και διεξόδους θα βρίσκετε που θα λειτουργήσουν προς όφελός σας!

Τοξότης

Οι στενές σας σχέσεις βρίσκουν και πάλι την ισορροπία τους, αγαπητοί Τοξότες! Χάρη στο Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους, θα συνειδητοποιήσετε ότι η ειλικρίνεια και ο διάλογος αποτελούν την καλύτερη πολιτική για εσάς. Κοιτάξτε με διαφορετική οπτική τους δεσμούς σας, γίνετε καλύτεροι ακροατές, δώστε τους περισσότερη σημασία. Όσο παραμένετε ευγενείς και τρυφεροί, θα παίρνετε και θα δίνετε περισσότερη αγάπη και φροντίδα!

Αιγόκερως

Η αποδοτικότητά σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Γι’ αυτό φροντίζει το Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης και της παραγωγικότητας. Μιας και το φεγγάρι βρίσκεται σε χάση, επιλέξτε να κλείσετε εκκρεμότητες και να ηρεμήσετε, αντί να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις. Συστηματοποιήστε τα προγράμματά σας με τις κατάλληλες αναβαθμίσεις, ξεκαθαρίστε την επιφάνεια εργασίας και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Επίσης, κάντε τις δουλειές του σπιτιού που έχετε παραμελήσει τελευταία!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αφεθείτε στο ένστικτό σας του κυνηγού… Το Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους, διεγείρει τον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου! Οι αδέσμευτοι έχετε την άδεια του σύμπαντος να φλερτάρετε χωρίς αναστολές. Αν κάνατε πρόσφατα μια γνωριμία, ίσως θελήσετε να ανεβάσετε λίγο τον πήχη. Μιας και το φεγγάρι είναι σε χάση, σας ευνοεί να είστε πιο μυστηριώδεις και διακριτικοί. Όσοι είστε δεσμευμένοι, κάντε μια ιδιαίτερη έξοδο ή άλλη δραστηριότητα με το ταίρι σας. Με την έμπνευσή σας σε έξαρση, δεν αποκλείεται να εκφραστείτε με μουσική, στίχους ή και ζωγραφική!

Ιχθύες

Καιρός να δώσετε περισσότερη σημασία και αγάπη στο σπιτικό σας, αγαπητοί Ιχθύες! Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να το κάνετε πιο ελκυστικό και να αποπνέει θαλπωρή… Σας βοηθά το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Δεν χρειάζονται μεγάλης κλίμακας ανακαινίσεις, λίγες πινελιές τάξης και ανανέωσης είναι αρκετές. Μετά θα φορέσετε ό,τι πιο άνετο και θα το απολαύσετε, με ένα τονωτικό τσάι και τα ανάλογα μπισκότα. Και αν έχετε ένα ιδιαίτερο άτομο μαζί σας, θα φτάσετε πολύ ευχάριστα μέχρι το επιδόρπιο!