Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, ποιους αγαπάτε και ποιοι σας αγαπούν πραγματικά; Οι άνθρωποι γύρω σας είτε τονώνουν τη διάθεσή σας ή απομυζούν την ενέργειά σας! Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες και τον 12ο Οίκο σας της διαίσθησης, είναι καιρός να κάνετε έναν απολογισμό. Δεν πρέπει να σπαταλάτε χρόνο με όσους σας θυμούνται όποτε σας χρειάζονται… Τον στερείτε από εκείνους που είναι πλάι σας άνευ όρων και ιδιοτέλειας. Είστε έτοιμοι για να πάρετε τις αποφάσεις σας και να γίνετε πιο γενναιόδωροι με τους γνήσιους υποστηρικτές σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έχετε φροντίσει να γνωρίζουν πόσο τους εκτιμάτε όσοι είναι πάντα στο πλευρό σας; Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και τον 11ο Οίκο σας των φίλων, καθίσταται αφορμή για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας! Καλέστε τα δικά σας φιλαράκια για να τα κεράσετε ένα γεύμα ή ένα ποτό. Θα αποτελέσει καλή αφορμή για να ανταλλάξετε τα νέα σας και απόψεις, ακόμα και να βοηθήσει ο ένας τον άλλο να πραγματώσει τα όνειρά του. Μιας και ο 11ος Οίκος προάγει την τεχνολογία, είναι η ιδανική μέρα να κάνει ντεμπούτο το καινούργιο σας μπλογκ!

Δίδυμοι

Κάντε τώρα την κίνησή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένας στόχος που επεξεργάζεστε τους τελευταίους έξι μήνες, φτάνει στο καίριο σημείο του: Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος τους Ιχθύες, φωταγωγεί τον 10ο Οίκο σας της καριέρας και του κύρους. Κλείστε κάθε διαδικτυακή εφαρμογή που αποσπά την προσοχή σας και διαπραγματευθείτε αυτά που σας αξίζουν. Η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει καρπούς και θα λάβετε τον καινούργιο ή πιο υπεύθυνο ρόλο που λαχταράτε. Οπλιστείτε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα και είστε έτοιμοι!

Καρκίνος

Αναδείξτε τον εξερευνητή που έχετε μέσα σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Τη διάθεσή σας για περιπλάνηση κεντρίζει η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στους Ιχθύες και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Είναι πιθανό να περάσετε ώρες κοιτώντας ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, είτε για να συζητάτε το νόημα της ζωής… Και όχι μόνο με τους φίλους αλλά με κάθε επαφή που έχετε στο διαδίκτυο. Μπορεί να προκύψουν έτσι και ευκαιρίες για να συνεργαστείτε με έναν διεθνή όμιλο, είτε να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο. Μην σας εκπλήξει τίποτα, όπου υπάρχει θέληση θα βρεθεί και ο τρόπος!

Λέων

Η οικειότητα χρίζεται πρωταγωνίστρια στη μέρα σας, αγαπητοί Λέοντες! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στους Ιχθύες, ρίχνει προβολέα στον 8ο Οίκο σας του σεξ και των συμπράξεων. Μια φιλική σχέση μπορεί να αποκτήσει μια πιο παθιασμένη χροιά. Και για όποια σχέση έχετε την αίσθηση ότι είναι υποχρέωση αντί για ευχαρίστηση, είναι καιρός για αναθεωρήσεις. Περάστε τις από το φίλτρο του ρεαλισμού, ποιες σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι; Επίσης, μπορεί να προκύψουν νέα συνεργατικά σχέδια με εξαιρετικές προοπτικές!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, δεν είστε από τα άτομα που θα διατυμπανίσουν στο διαδίκτυο την πρόταση γάμου που δέχτηκαν… Αλλά ποτέ μην λέτε ποτέ! Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες και τον 7ο Οίκο σας των δεσμεύσεων, ενδέχεται να μην κρατήσετε για τον εαυτό σας τα όποια συνταρακτικά νέα σας. Μπορεί να μην αφορούν την προσωπική σας ζωή αλλά την επαγγελματική, με μια θαυμάσια πρόταση ή ευκαιρία. Ίσως διασφαλίσετε ένα όνειρο μηνών. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η εξωστρέφειά σας θα ενθουσιάσει και όσους μάθουν τις ειδήσεις σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή είναι η στιγμή για μια γενικότερη εκκαθάριση! Το απαιτεί η Πανσέληνος στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας της υγείας, της οργάνωσης και της προσφοράς. Θα εμπνευστείτε να κάνετε μια ριζοσπαστική αλλαγή στη ζωή σας, να βγείτε από τη ρουτίνα. Πότε γυμναστήκατε τελευταία φορά, πότε φροντίσατε περισσότερο τη διατροφή σας; Επίσης, πρέπει να τακτοποιήσετε τον εργασιακό σας χώρο και να πετάξετε ό,τι πιάνει μόνο χώρο. Η ανανέωση στη ροή της ενέργειας θα έλξει νέες δουλειές ή μια προαγωγή. Αξιοποιήστε αυτή την συμπαντική ώθηση και προετοιμαστείτε για κάθε συνταρακτικό ενδεχόμενο!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δράστε τώρα που το σίδερο είναι καυτό! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στους Ιχθύες και τον 5ο Οίκο σας της απόλαυσης, σας κάνει πιο σαγηνευτικούς και αισθησιακούς. Τα πλήθη θα συρρέουν γύρω σας και οι σπίθες θα είναι ανεξέλεγκτες… Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να προβάλετε τις ιδέες σας ή μια νέα εφαρμογή που στήσατε. Μπορεί να προκύψουν οι επενδυτές που αναζητάτε ή άτομα που θα σας ανοίξουν την επόμενη πόρτα. Και βέβαια δεν αποκλείονται οι ερωτικές προσεγγίσεις!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η παροιμία λέει ότι «όλοι προσέχουν την απόδοσή σας, όταν πάψετε να την παρέχετε»! Το γεγονός είναι ότι συνήθως έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε, από το να καθαρίζετε και να τακτοποιείτε. Αλλά η Πανσέληνος στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, σας παρακινεί να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε τη σχετική έρευνα και να πάρετε προσφορές. Καθώς θα κάνετε διαλογή αντικειμένων, παραμερίστε τον συναισθηματισμό για πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Αν κάτι δεν το έχετε αγγίξει τα τελευταία δύο χρόνια, δεν πρόκειται να το κάνετε στο μέλλον!

Αιγόκερως

Σας προβληματίζει μια συνεργασία που έχει χάσει τον ρυθμό της, αγαπητοί Αιγόκεροι; Τώρα μπορείτε να συζητήσετε το θέμα, με τη βοήθεια της Πανσελήνου στους Ιχθύες και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας και της επιμόρφωσης. Θα έχετε απόλυτη διαύγεια ως προς το ποιος είναι ειλικρινής και ποιος προσποιείται για ίδιον όφελος. Ίσως κάποιος σας στηρίζει παρασκηνιακά για να εξελιχθείτε, ίσως και να σας υπονομεύει. Κάθε «βάρος» που βγάζετε από τη ζωή σας, ανοίγει χώρο για νέες δυνατότητες!

Υδροχόος

Ακονίστε την ευφυΐα σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Το απαιτεί η Πανσέληνος στους Ιχθύες και τον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των οικονομικών. Η εξαιρετική δουλειά σας θα αρχίσει να αποδίδει, σε επίπεδο ευημερίας και χρημάτων. Δεν αποκλείεται να πάρετε τη θέση που ονειρευόσασταν ή να προαχθείτε. Φροντίστε να ανταμείψετε τον εαυτό σας, με ένα δωράκι ή μια μέρα άδειας… Καιρός είναι να χαλαρώσει λίγο το μυαλό σας. Έτσι θα επιστρέψετε ανανεωμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσετε νέους στόχους!

Ιχθύες

Ο προβολέας πέφτει πάνω σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στο ζώδιό σας, φωταγωγεί τον 1ο Οίκο σας του εαυτού και των ονείρων. Είναι η στιγμή που κορυφώνονται όσα ορίσατε, κατά τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23 Φεβρουαρίου: Βγείτε στη σκηνή και γνωστοποιήστε τη σκληρή δουλειά που κάνατε τους τελευταίους έξι μήνες. Ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, κάντε το επόμενο τολμηρό βήμα… Το έχετε κερδίσει!