Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός 

Χτυπά συναγερμός ευαισθησίας, αγαπητοί Κριοί! Γι’ αυτό ευθύνεται ένα ρευστό τρίγωνο ανάμεσα στην τρυφερή Αφροδίτη και τον μεγαλόψυχο Ποσειδώνα, στις πτυχές της καρδιάς σας. Αξιοποιήστε αυτές τις βαθιά νοσταλγικές δονήσεις όταν βρεθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Μπορείτε να δείτε μαζί μια ρομαντική ταινία ή να ξεφυλλίσετε παλιά άλμπουμ φωτογραφιών. Αν είχατε μια προστριβή με κάποιον, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να εξομαλύνετε το κλίμα ανάμεσά σας. Δώστε στη «φωλιά» σας μια πιο πνευματική πινελιά, με έναν ενεργειακό κρύσταλλο από αμέθυστο και αιθέρια έλαια!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μην αφήσετε τον εργασιακό φόρτο να καταπνίξει τον κοσμοπολίτη μέσα σας! Χάρη σε ένα αρμονικό τρίγωνο ανάμεσα στην κοκέτα Αφροδίτη και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, η σαγήνη σας ανάγεται σε μορφή τέχνης. Με την προσοχή σας στραμμένη σε προσεγγίσεις με κομψότητα, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας: Δεν θα περάσετε απαρατήρητοι όπου κι αν βρεθείτε. Όμως μην ενδώσετε εύκολα, αφήστε τους άλλους να σας διεκδικήσουν. Όλοι εκτιμούν περισσότερο ό,τι κοπιάζουν να αποκτήσουν!

Δίδυμοι

Τα χρήματα και η καριέρα πρωταγωνιστούν στη σκέψη σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτά κεντρίζει ένα αίσιο τρίγωνο, ανάμεσα στη δημιουργική Αφροδίτη και τον οραματιστή Ποσειδώνα. Σκεφτείτε πώς θα πραγματώσετε τα πρόσφατα σχέδιά σας με καινοτομία, εντάσσοντάς τους δημιουργικότητα και ομορφιά. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει στο δρόμο σας άτομα με κύρος, που θα φανούν χρήσιμα στην υλοποίηση των ονείρων σας. Προς το βραδάκι αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για λίγη χαλάρωση, ώστε να επεξεργαστείτε όσες πληροφορίες συλλέξατε μέσα στη μέρα!

Καρκίνος

Όλος ο κόσμος γίνεται η σκηνή σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ένα τρίγωνο ευμάρειας ανάμεσα στη λαμπερή Αφροδίτη και τον σαγηνευτικό Ποσειδώνα, φωταγωγεί τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Μην εκπλαγείτε αν σας προταθεί να ενταχθείτε σε μια ομάδα, που μέχρι τώρα σας κρατούσε σε απόσταση. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για καμία ευκαιρία που θα προκύψει, ακόμα κι αν αφορά να ταξιδέψετε. Πολλά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στη συνέχεια… Αρκεί να αφεθείτε στη ροή της ατμόσφαιρας και να απελευθερωθείτε από «σύνορα»!

Λέων

Αφήστε την αγάπη να πάρει τα ηνία, αγαπητοί Λέοντες! Έχετε ανάγκη να κατανοήσετε κάποιες πιο βαθιές αλήθειες ή να προσεγγίσετε δικούς σας ανθρώπους; Θα βοηθήσει μια αρμονική όψη της παθιασμένης Αφροδίτης με τον αέρινο Ποσειδώνα στις πιο ρομαντικές πτυχές σας. Η συμπονετική προσέγγιση δικών σας ανθρώπων που περνάνε δυσκολίες, θα σας δώσει ικανοποίηση και ενδυνάμωση των σχέσεών σας. Επίσης πρέπει να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο με θέματα που προκαλούν τη φαντασία: Ανακαλύψτε τι έχει να σας προσφέρει ο ρεαλιστικός κόσμος – έξω από το διαδίκτυο!

Παρθένος

Είναι γεγονός ότι είστε τελειομανείς, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτό μπορεί να σας κάνει επικριτικούς με τα ψεγάδια άλλων, κάτι που ενίοτε δεν μπορείτε να συγκρατήσετε. Αλλά κάτι θα αλλάξει, χάρη στη συνεύρεση της αρμονικής Αφροδίτης με τον ανεκτικό Ποσειδώνα στον 11ο Οίκο σας του ανοικτού μυαλού. Μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να βλέπετε τα θετικά στοιχεία στον καθένα που συναντάτε. Ανοιχτείτε, εκφραστείτε, προσφέρετε τις πολύτιμες συμβουλές σας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους πάντες, μπορείτε όμως να αλλάξετε τη δική σας οπτική γωνία!

Ζυγός

Ώρα να περάσετε τα λόγια στην πράξη, αγαπητοί Ζυγοί! Ένα τρίγωνο ισορροπίας ανάμεσα στην αισθησιακή Αφροδίτη και τον μυστικιστή Ποσειδώνα, εστιάζει στην υγεία σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσθέσετε μια χροιά εκλεπτυσμού, σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και της εξάσκησής σας. Η ομορφιά και καθετί δραστήριο, θα ενεργοποιήσουν τη λάμψη σας από μέσα προς τα έξω. Με την Αφροδίτη παρούσα, όσα αλλαγές κάνετε τώρα έχουν πολλές πιθανότητες να μείνουν στην καθημερινότητά σας!

Σκορπιός

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, αγαπητοί Σκορπιό! Η εξωστρεφής Αφροδίτη συμπράττει με τον Ποσειδώνα της φαντασίας, στους οίκους σας της επέκτασης και του πάθους… Και το σκηνικό μπορεί να φέρει ρομαντικές συγκυρίες που σας αφήσουν άφωνους: Οι σπίθες θα ανάψουν ακόμα και για άτομα έξω από τις συνήθεις επιλογές σας. Η «αρχιτεκτονική» συναντά τον ακτιβισμό, η εύνοια αυξάνεται για τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Αξιοποιήστε το διαδίκτυο για να ερευνήσετε κάθε δελεαστική προοπτική!

Τοξότης

Αφήστε τους δικούς σας να σας δείξουν την αγάπη τους, αγαπητοί Τοξότες! Η Αφροδίτη της οικειότητας συναντά τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, στους τομείς σας της οικειότητας και του σπιτιού. Καιρός είναι να κάνετε ένα διάλειμμα από όσα σας ταλαιπωρούν, με φίλους που θα συναντήσετε και θα συζητήσετε την καθημερινότητά σας. Ανοιχτείτε περισσότερο στο ταίρι σας, δείξτε του την ευγνωμοσύνη σας για τη στήριξή του. Και μην αμελήσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας, με χαλαρωτική μουσική και ένα απολαυστικό αφρόλουτρο!

Αιγόκερως

Η κοινωνική αρένα είναι η σκηνή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ένα λαμπερό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, κεντρίζει τους τομείς σας των σχέσεων και της επικοινωνίας. Αυτό θα βοηθήσει να ταιριάξετε άψογα σε ό,τι θελήσετε να πειραματιστείτε: Από το ταίρι σας μέχρι τις κοινωνικές γνωριμίες, θα διαπιστώσετε ότι χαίρετε σεβασμού και εκτίμησης. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να ενδυναμώσετε όλες τις σχέσεις σας, που έχουν τη δυναμική να σας ανοίξουν καινούργια και ενδιαφέροντα μονοπάτια!

Υδροχόος

Κάντε χώρο για την αφθονία που σας προσεγγίζει, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια όψη αρμονίας ανάμεσα στη μαγνητική Αφροδίτη και τον καρμικό Ποσειδώνα, ενεργοποιεί τους δημιουργικούς και οικονομικούς τομείς σας. Δώστε περισσότερη σημασία σε όποια λογιστικά θέματα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, καθαρίστε και τακτοποιήστε το σπιτικό σας για να ρέει εξισορροπητικά η θετική ενέργεια. Καθετί που δεν εξυπηρετεί πλέον σε κάτι, πρέπει να φύγει για να μην βαλτώνετε. Όταν όλα μπουν σε σειρά, θα έχετε όλη την ορμή να εστιάσετε και στα σημαντικά σας καθήκοντα!

Ιχθύες

Τα θετικά συναισθήματα σας κατακλύζουν, αγαπητοί Ιχθύες! Μια συνεύρεση της ερωτικής Αφροδίτης με τον χαρωπό Ποσειδώνα που σας κυβερνά, απαιτεί να αποποιηθείτε πλέον το ρόλο του θύματος. Ακόμα κι αν δεν ξεκινάτε εσείς τα δράματα, τα διαιωνίζετε με την απάθεια και την άρνησή σας να τα αντιμετωπίσετε. Τώρα πρέπει να αξιοποιήσετε τα σαγηνευτικά σας ταλέντα. Αρκεί μια μικρή αλλαγή στην οπτική σας για να αρχίσετε να υποδέχεστε την ευτυχία στη ζωή σας