Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, είστε βέβαιοι ότι πρέπει να κάνετε τώρα συναισθηματικές συζητήσεις; Προς τα εκεί θα σας ωθεί η Σελήνη, προκειμένου να εκφράσετε όσα νιώθετε… Αλλά μια σύγκρουσή της με τον Κρόνο, υπονοεί ότι ίσως υπόσχεστε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να υλοποιήσετε. Κάθε δήλωση πρέπει να υποστηρίζεται με πράξεις, γι’ αυτό μειώστε τον ενθουσιασμό σας ώστε να μην δώσετε λανθασμένη εικόνα. Οι δεσμευμένοι για καιρό, προσέξτε μια τάση να υπερβάλετε σε σημείο να χάνετε το μέτρο. Καλύτερα να αφήσετε για άλλη μέρα τις συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μην ανοίξετε διάλογο για κοινά ταμεία και οικονομικά θέματα! Δεν τον ευνοεί μια σύγκρουση της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο: Θα αποτελέσει πρόκληση για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας, ακόμη κι αν θεωρείτε ότι έχετε τον έλεγχο. Μπορεί ένας ισότιμος διαχωρισμός να μην αντανακλά την ενέργεια, τον χρόνο και τις ικανότητες όλων των εμπλεκομένων. Το καλύτερο είναι να νιώθουν όλοι ότι εκτιμούνται, ότι αξίζει να επενδύσουν κόπο στο εκάστοτε σχέδιο. Δεν πρέπει το χρήμα να υπονομεύσει καμία σημαντική σχέση σας!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, οι σκέψεις για μια σχέση ίσως διασπούν την εστίασή σας! Μια δόλια όψη ανάμεσα στη Σελήνη στο ζώδιό σας και τον άτεγκτο Κρόνο, μπορεί να θολώνει την κρίση σας. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε κάθε ασαφές όριο, ώστε οι θέσεις σας να συνάδουν με την πραγματικότητα. Πότε συζητήσατε τελευταία φορά το επίπεδο κάθε «σύμπραξης», μέχρι πού και πόσα μοιράζεστε με την άλλη πλευρά; Οι εικασίες μπορούν να υπονομεύσουν τη σύμπνοια, γι’ αυτό παραμερίστε τον θυμό και αρχίστε τον διάλογο!

Καρκίνος

Τελικά θα συνεχίσετε τον ύπνο σας ή θα σηκωθείτε για να πάτε στη δουλειά, αγαπητοί Καρκίνοι; Ο απαιτητικός Κρόνος συγκρούεται με τη Σελήνη, στους τομείς σας της συνεργασίας και της ξεκούρασης! Μην πιέσετε τον εαυτό σας για τίποτα, γιατί θα εξαντληθείτε αδίκως. Προτιμήστε να ασχοληθείτε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα και να αποφύγετε πρόσθετες υποχρεώσεις – ακόμα κι αν αφορούν έναν φίλο ή συνεργάτη. Η ρεαλιστική εικόνα των αντοχών σας τώρα, υποδεικνύει να διαθέσετε επιπλέον χρόνο μόνο στον εαυτό σας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, οι αμέτρητες προσκλήσεις για εξόδους θα κάνουν δύσκολη την επιλογή σας! Το καλύτερο θα είναι να αποδεχθείτε μόνο εκείνες που αφορούν ουσιαστικές – και ασφαλείς! – επαφές. Η σύγκρουση του Κρόνου με τη Σελήνη στον 6ο Οίκο σας της προσφοράς, τονώνει την ανάγκη σας να κάνετε κάτι θετικό για το σύνολο. Στραφείτε σε ανθρώπους και δράσεις που έχουν αξιόλογους στόχους και φιλανθρωπική αξία. Η ατμόσφαιρα ευνοεί και την πνευματική διέγερση, που μπορείτε να την ικανοποιήσετε μέσω των κοινωνικών σας δικτύων!

Παρθένος

Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η πρόσχαρη Αφροδίτη στη ζώνη σας της καριέρας, μπορεί να θέλει να ευχαριστείτε τους άλλους – με όποιο προσωπικό κόστος. Αλλά ο Κρόνος στον 5ο Οίκο σας της αυτονομίας, δεν δέχεται να αποζητάτε την έγκριση ή αποδοχή των άλλων. Επιλέξτε συνειδητά να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και μόνο, για να μην χάσετε σημαίνουσες ευκαιρίες. Τραβήξτε τη γραμμή των ορίων σας και μείνετε στις αρχές σας, που τελικά θα αποδειχθούν πιο αποδοτικές!

Ζυγός

Μελετήστε τα δεδομένα πριν δηλώσετε γνώστες των πάντων, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον 9ο Οίκο σας της έκφρασης, ίσως θελήσετε να ελαφρύνετε μια ατμόσφαιρα. Αλλά μην φτάσετε στο σημείο να χάσετε την αξιοπιστία σας μέσα στα γέλια και το χιούμορ… Μια σύγκρουση του φεγγαριού με τον ακέραιο Κρόνο, απαιτεί να υποστηρίζονται τα λόγια σας με στοιχεία. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία και το κριτήριό σας θα πετύχετε πολύ περισσότερα!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, είστε σέξι και το ξέρετε! Αλλά ενώ η Σελήνη τονώνει τον μαγνητισμό σας, μια σκιά από τον αυστηρό Κρόνο μπορεί να σας κλονίσει την αυτοπεποίθηση. Μην πτοηθείτε από τη συγκυρία, ανεξάρτητα από τον πόσο θαυμασμό λαμβάνετε. Λίγη επιπλέον περιποίηση θα σας βοηθήσει να τονώσετε την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας: Μήπως να ανανεώσετε το χτένισμα ή την εμφάνισή σας; Αποφύγετε κάθε είδους συγκρίσεις, γιατί η ζωή δεν είναι ανταγωνισμός. Αντί να θέλετε να προσπεράσετε τους άλλους, εστιάστε στο να είστε ευτυχισμένοι στη δική σας διαδρομή!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η πρόθεση να ευχαριστείτε τους άλλους δεν πρέπει να έχει κόστος για εσάς! Αν προτιμήσετε την υπομονή και τη διακριτικότητα, θα αποφύγετε την πιθανότητα να πλήξετε την αυτοεκτίμησή σας. Μια σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, θα σας δείξει ότι εξουθενώνεστε μέσα από την τόση γενναιοδωρία. Είναι καιρός να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ζητήσετε από τους άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Φυσικά και θα ακούσετε τις απόψεις των άλλων, χωρίς να σημαίνει ότι οφείλετε να λέτε «ναι» σε όλα… Στο όνομα του αυτοσεβασμού σας, σκεφτείτε τον αντίκτυπό τους στη δική σας ζωή!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το χαμόγελό σας δεν είναι αρκετό για να «δείξει» καλή πρόθεση! Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Κρόνο, φέρνει σε αντιπαράθεση το καθήκον με την τάση να κρύβετε τις πικρίες σας κάτω από το χαλί. Όταν δίνετε περισσότερα από όσα μπορείτε ή θέλετε, η γλώσσα του σώματος το αποκαλύπτει. Και αν είστε εσείς αυτοί που στηρίζονται πολύ στους άλλους, είναι καιρός να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ισορροπήστε το συναίσθημα με τη γενναιοδωρία σας! Η εύθικτη Σελήνη συγκρούεται με τον συντηρητικό Κρόνο, απαιτώντας να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ προσφοράς και θυσίας. Πρέπει να φροντίσετε τα δικά σας θέματα, πριν εμπλακείτε στα όνειρα ή σχέδια τρίτων. Μήπως η εθελοντική σας προσφορά, υποκρύπτει τη διάθεση να προωθήσετε κάποιες δικές σας ιδέες; Χρειάζεται να μελετήσετε τη συμπεριφορά και τα κίνητρά σας!

Ιχθύες

Αποφύγετε να αποδράσετε από τις ευθύνες σας, αγαπητοί Ιχθύες! Μια διαμάχη της Σελήνης με τον Κρόνο, κεντρίζει τους τομείς σας του σπιτιού και της φιλίας. Και αυτή η αντιπαλότητα θα σας υποδείξει ότι εξουθενώνεστε στην προσπάθεια να προσφέρετε στους άλλους: Μήπως είναι ένα μέσο να παραμερίζετε τις δικές σας υποχρεώσεις; Κανείς δεν εκτιμά τους «μάρτυρες». Είναι καιρός να εστιάσετε στους δικούς σας στόχους, μετά από λίγη αποσυμπίεση από την καθημερινότητα