Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Κάντε μια ανάπαυλα από τους γρήγορους ρυθμούς σας, αγαπητοί Κριοί! Αυτό συστήνει η σύμπραξη της ευαίσθητης Σελήνης με τον διαισθητικό Ποσειδώνα, στον 12ο Οίκο σας της ηρεμίας. Σας χρειάζεται λίγη ξεκούραση για να αποβάλετε την ένταση των τελευταίων ημερών.Θα είναι ιδανική μια συνεδρία γιόγκα ή διαλογισμού, που θα σας συντονίσει με τον εσώτερο εαυτό σας. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία, για να φορτίσετε τη διαίσθηση αλλά και τα συναισθήματά σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αν δεν ρίξετε λίγο τις άμυνές σας με τους φίλους, με ποιους θα τις ρίξετε; Το ερώτημα θέτει η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 11ο Οίκο σας της κοινότητας. Αυτή θα βαθύνει την ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν χρειάζεστε να γνωρίζεστε χρόνια με κάποιους για να συζητήσετε άνετα και αποκαλυπτικά. Ουσιαστικά, είναι πιο εύκολο να ανοιχτείτε με ανθρώπους που δεν ανήκουν στον στενό σας κύκλο. Από την άλλη πλευρά, είναι μια καλή ευκαιρία να δείξετε και πόσο άρτιοι ακροατές είστε!

Δίδυμοι

Ποια κατεύθυνση θέλετε να πάρει η ζωή σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Κοιτάξτε λίγο πιο πέρα από την καθημερινότητα, «δείτε» το μέλλον που θέλετε να προσελκύσετε! Έχετε την υποστήριξη μιας σύμπραξης των οραματιστών Σελήνης και Ποσειδώνα, στον 10ο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων στόχων. Πρέπει να κατασταλάξετε στα πραγματικά σας ζητούμενα, όπως και για ποια δεν χρειάζεται να παλεύετε τόσο σκληρά. Το αναλυτικό σας ταλέντο είναι άρτιο εργαλείο για να ξεπεράσετε τις όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις σας… Τολμήστε να οραματιστείτε!

Καρκίνος

Μην παραμερίζετε όσα φαντάζεστε, αγαπητοί Καρκίνοι! Πρέπει να οραματιστείτε τα σπουδαία σας σχέδια: Το απαιτούν η Σελήνη και ο Ποσειδώνας της φαντασίας, που ευθυγραμμίζονται στον 9ο Οίκο σας της έμπνευσης και της περιπέτειας. Βάλτε ενέργεια και αποφασιστικότητα σε όσα ποθείτε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πού θέλετε να πάτε διακοπές; Οι υγειονομικοί περιορισμοί μπορεί να περιορίζουν τη μετακίνηση, όχι όμως και την φαντασίωση: Βάλτε γύρω σας εικόνες από το μέρος που θέλετε να βρεθείτε, διαβάστε ταξιδιωτικές πληροφορίες γι’ αυτό… Μπορεί να βρεθείτε εκεί πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε!

Λέων

Μπείτε στις πιο μύχιες πτυχές της ψυχής σας, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διαπεράσετε την επιφάνεια των συναισθημάτων σας: Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον μεταφυσικό 8ο Οίκο σας, οξύνει κατακόρυφα τη διαίσθησή σας. Δώστε σημασία στις «φαινομενικές» συμπτώσεις, ίσως αποτελούν καρμικές παραινέσεις… Όλα αξίζουν να τα διερευνήσετε περισσότερο, γιατί αυτός ο συντονισμός μπορεί να υλοποιήσει ό,τι κι αν οραματιστείτε!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, θα σας εκπλήξει ευχάριστα μια μετάβαση από την αναλυτική οπτική σας στη διαισθητική! Γι’ αυτό φροντίζει μια σύμπραξη της συμπονετικής Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον τομέα σας των σχέσεων. Δεν αποκλείεται να βιώσετε την πρωτόγνωρη εμπειρία, να βρεθείτε για λίγο στη θέση κάποιου άλλου: Αναζητήστε τα κοινά σας σημεία αντί να κάνετε κριτική. Μην σκεφτείτε τίποτα, μόνο νιώστε… Θα σας εντυπωσιάσει ο αντίκτυπος μιας τέτοιας επαφής!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, χρειάζεστε κάποιο κίνητρο για να στραφείτε ξανά στην ευημερία σας; Αυτό το πνευματικό έναυσμα θα σας δώσει η σύνδεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, στον 6ο Οίκο σας της καλής φυσικής κατάστασης. Μπορείτε να θέσετε και ψηλά τον πήχη, ειδικά αν θέλετε να ξεπεράσετε συνήθειες που δεν ευνοούν την καθημερινότητά σας. Υπάρχει βαθύτερη αξία στην υλοποίηση αυτών των αλλαγών, πέρα από την βέβαιη βελτίωση της εμφάνισής σας. Η ορθότερη διατροφή, η τακτική άσκηση και η προσωπική περιποίηση, θα κάνουν θαύματα στην αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας!

Σκορπιός

Προσπαθήστε να προσγειωθείτε, αγαπητοί Σκορπιοί! Το πιο πιθανό είναι να σας παρασύρουν κάποιες δυνατές ριπές ρομαντισμού, μιας ιδιαίτερα ονειρικής ατμόσφαιρας. Από την άλλη πλευρά, η ιδιοσυγκρασία σας διαπρέπει μέσα στην ένταση: Αξιοποιήστε τις δονήσεις ζευγαρώματος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 5ο Οίκο σας του πάθους. Οι αδέσμευτοι, μην αντισταθείτε στην παρόρμηση για μια συνάντηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε δεσμευμένοι, «φορέστε» τον πιο σεξουαλικό εαυτό σας και περάστε σαγηνευτικές στιγμές με το ταίρι σας!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, διαθέστε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους! Η τρυφερή Σελήνη και ο ευαίσθητος Ποσειδώνας συμπράττουν στους Ιχθύες και τη ζώνη σας του σπιτιού. Τα έντονα συναισθήματά σας και η νοσταλγική διάθεση, μπορεί να εκπλήξουν κι εσάς τους ίδιους. Παράλληλα, είναι καλή στιγμή για να φροντίσετε τους χώρους σας. Μια αλλαγή στη διακόσμηση και λίγες ευαίσθητες πινελιές, θα τους μετατρέψουν στο προσωπικό σας καταφύγιο!

Αιγόκερως

Προσθέστε περισσότερη τρυφερότητα στις επαφές σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη και ο διαισθητικός Ποσειδώνα συναντώνται στον επικοινωνιακό σας τομέα, κάνοντάς σας πιο χαλαρούς και προσηνείς. Αξιοποιήστε το και ρίξτε τις άμυνές σας, γίνετε πιο φιλικοί και λιγότερο τυπικοί. Και αν κάποιος σας ρωτήσει πώς είστε, κάντε ένα «κοινωνικό πείραμα»: Απαντήστε ότι θα θέλατε να συζητήσετε αν έχει χρόνο!

Υδροχόος

Θέλετε περισσότερη ευμάρεια και ευτυχία στη ζωή σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Αρχίσετε με δημιουργικό οραματισμό! Μια ισχυρή σύμπραξη της διαισθητικής Σελήνης με τον ευφυή Ποσειδώνα, διεγείρει τον τομέα σας των χρημάτων. Αν θέλετε μια πιο ομαλή εισροή χρημάτων, ένα σπιτικό ή επαγγελματική ικανοποίηση, ζητήστε τα από το σύμπαν. Σιγάστε την αναλυτική σκέψη σας, αναρωτηθείτε τι πραγματικά θέλετε. Το πρώτο βήμα για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, είναι να τα «ονοματίσετε»!

Ιχθύες

Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και όχι τα πλήθη, αγαπητοί Ιχθύες! Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που σας κυβερνά στο ζώδιό σας, αποτελεί ώθηση για να εκφραστείτε. Δεν είναι πάντα εύκολο να εξωτερικεύετε την περίπλοκη προσωπική σας πτυχή των καταστάσεων. Ωστόσο, θα ανταμειφθείτε περισσότερο αν την πείτε από το να την κρύβετε. Όσο περισσότερα από τον εαυτό σας καταθέτετε, τόσο πιο δυναμικά και με ενθουσιασμό θα ανταποκρίνονται οι άλλοι!