Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μαζεύονται κάποια συννεφάκια στον παράδεισό σας, αγαπητοί Κριοί; Γι’ αυτά ευθύνεται η Σελήνη στον Σκορπιό, που αναδεύει τον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων! Ίσως προκύψει κάποια διένεξη με έναν καλό φίλο, ίσως ξεπροβάλλει το τέρας της ζήλιας στη σχέση με το ταίρι σας. Επειδή θα είστε συναισθηματικά ευάλωτοι, αποφύγετε να εμπλακείτε σε ένα παιχνίδι ανταλλαγής κατηγοριών. Επιλέξτε συνειδητά να ακούσετε την άλλη πλευρά και να κατανοήσετε τη θέση της. Αν δεν βρίσκετε τώρα μια χρυσή τομή, αναβάλετε το ξεκαθάρισμα… Την επόμενη εβδομάδα θα έχετε αμφότεροι περισσότερη διαύγεια!

Ταύρος

Οι σχέσεις θέλουν χρόνο για να διαμορφωθούν, αγαπητοί Ταύροι! Δώστε τους περισσότερο και ζυγίστε τις πιο στενές από αυτές: Αυτό συνιστά η Σελήνη στον παθιασμένο Σκορπιό και τον 7ο Οίκο σας των συνυπάρξεων. Ίσως τα πιο δυναμικά σας δίδυμα να έχουν αρχίσει να λειτουργούν πιο αυτόνομα, ίσως να έχει χαθεί η ισορροπία. Αν και έχετε το ρομάντζο στο μυαλό σας, μπορεί οι υποχρεώσεις να αποτελούν εμπόδιο επί του παρόντος. Επαναξιολογήστε τις προτεραιότητές σας για να μην αδικήσετε σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας… Και να θυμάστε ότι υπάρχει πάντα και το αύριο!

Δίδυμοι

Επιστρέψτε στην πορεία της ευημερίας, αγαπητοί Δίδυμοι! Πρέπει να αξιοποιήσετε την ώθηση ζωτικότητας που σας παράσχει η Σελήνη στον Σκορπιό και τον 6ο Οίκο σας της υγείας. Μπορεί να έχετε αμελήσει την εξάσκησή σας τον τελευταίο καιρό ή/και τη διατροφή σας. Πλέον πρέπει να δεσμευτείτε σε εσάς τους ίδιους ότι θα ασκείστε καθημερινά, γιατί η κίνηση παράγει ενέργεια… Και όταν νιώσετε τις ενδορφίνες της χαράς να σας πλημμυρίζουν, είναι βέβαιο ότι θα μείνετε σε αυτή τη διαδρομή. Μην ξεχνάτε να περιποιείστε τον εαυτό σας και να κοιμάστε καλά

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, προσπαθήστε να μην εκραγεί το ηφαίστειο ευαισθησίας που κοχλάζει μέσα σας! Σίγουρα δεν θα είναι μια εύκολη αποστολή, εξαιτίας της Σελήνης στον Σκορπιό και τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Θα σας βοηθήσει η απομάκρυνση από κάθε εριστική ατμόσφαιρα, γι’ αυτό προτιμήστε να βγείτε για λίγο περπάτημα όταν κάτι σας προκαλεί. Όταν θα έχετε ηρεμήσει, θα μπορείτε να συναντηθείτε με το ταίρι σας… Χωρίς να αποκλείεται μια πολύ θερμή βραδιά!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η πυξίδα σας δείχνει το σπιτικό σας! Η Σελήνη στον Σκορπιό ενεργοποιεί την οικιακή σας ανάγκη, για δουλειά ή ευχάριστο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ειδικά αν εργάζεστε από εκεί εξαιτίας της καραντίνας, αυτή είναι η στιγμή να κάνετε αλλαγές. Ακόμη και μια μετακίνηση του γραφείου, λίγα λουλούδια και κρύσταλλοι στο χώρο, θα κάνουν θαύματα στην τόνωση της ενέργειας. Αυτές οι δονήσεις προσέγγισης θα ενισχύσουν και τους στενούς δεσμούς σας. Γιατί να μην καλέσετε τους φίλους για ένα ευχάριστο βράδυ;

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταπίνετε όσα σας πικραίνουν… Αλλά πρέπει να κατευνάσετε την όποια ενόχληση, αντί να την εκφράζετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας! Η Σελήνη στον Σκορπιό και τον τομέα σας της επικοινωνίας, σας συμβουλεύει να κάνετε έναν απολογισμό. Ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σας και ποιοι αποδίδουν όσα λαμβάνουν από εσάς; Και όταν καταλήξετε, μην σπαταλήσετε ενέργεια για απόλυτα δικαιολογημένες συγκρούσεις. Στραφείτε στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Όλη αυτή η ένταση θα καταλαγιάσει πολύ σύντομα!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η αφοσίωσή σας είναι παροιμιώδης και εκτιμητέα… Αλλά δεν πρέπει να φτάνει στο σημείο να σας εξαντλεί! Αξιοποιήστε τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον 2ο Οίκο σας της αντικειμενικότητας: Θα σας θυμίσει ότι η πίστη και τα όρια είναι έννοιες παράλληλες. Είναι άλλο να νοιάζεστε για τους άλλους και άλλο να φροντίζετε συνεχώς για όλες τις ανάγκες τους. Ισορροπήστε την προσφορά στον στενό σας κύκλο, διευρύνοντάς τον με καινούργια άτομα. Η επέκταση του κοινωνικού σας ορίζοντα θα αποτελέσει πραγματικά απελευθερωτική εμπειρία

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, νιώθετε αυτή την ώθηση στη φιλόδοξη σκέψη σας; Να ευχαριστήσετε τη Σελήνη στα δικά σας εδάφη, που σας στέλνει κύματα ενέργειας! Αλλά δεν πρέπει να ορμήσετε να κάνετε τα πάντα άμεσα και γρήγορα – αυτή η διαδρομή είναι μαραθώνιος, όχι κατοστάρι. Αξιοποιήστε τις αναζωογονητικές δονήσεις για να αναθεωρήσετε στόχους και να οργανώσετε στρατηγικά τα επόμενα σημαντικά βήματά σας. Τα θεμέλια που θα στήσετε τώρα, θα αποτελέσουν πάτημα για τις μελλοντικές επιτυχίες σας!

Τοξότης

Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, αγαπητοί Τοξότες; Η Σελήνη στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να διεισδύσετε στις εσώτερες ρίζες του άγχους σας. Αν ευθύνεται η πορεία μιας σχέσης ή ένα οικονομικό βάρος, ο διάλογος και ο διαλογισμός μπορούν να σας ισορροπήσουν. Και η συγχώρεση έχει την αξία της, αρκεί να μην υποχωρήσετε σε κάτι για να διατηρήσετε την ειρήνη: Όλα επιστρέφουν και θα σας στοιχειώνουν, αν δεν τα επιλύσετε δια παντός. Η γιόγκα, η γραφή ή οι συμβουλές από έναν ειδικό, θα βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε το υποσυνείδητο και τη δημιουργική σκέψη σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μήπως ο κοινωνικός σας κύκλος έχει διευρυνθεί υπερβολικά; Η στιγμή ενδείκνυται για να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, με τη βοήθεια της Σελήνης στον Σκορπιό. Αποφασίσετε ποιοι αξίζουν τον τίτλο του φίλου σας και ποιοι όχι – ακόμα κι αν λατρεύουν τη συντροφιά σας. Τα ανεύθυνα ή ασυνεπή άτομα, όσο δημοφιλή κι αν είναι, τελικά θα σας κουράσουν. Δώστε περισσότερο χρόνο στους δοκιμασμένους φίλους και συνοδοιπόρους!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κάθε αποστολή γίνεται εφικτή! Ο επαγγελματικός θρίαμβος αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα, γι’ αυτό μείνετε εστιασμένοι σε αυτόν. Η Σελήνη στον Σκορπιό διασχίζει τον τομέα σας της καριέρας και προωθεί κάθε σχέδιό σας. Αλλά σε αυτή τη διαδρομή, μην αμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Τι νόημα έχουν οι επιτυχίες, αν δεν τους έχετε στο πλάι σας να τις γιορτάσετε; Να διαθέτετε χρόνο στα άτομα που αγαπάτε – κι αν είστε αδέσμευτοι, τώρα πρέπει να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, χρειάζεστε νερό για να διατηρείτε το υδάτινο μεγαλείο σας! Και η Σελήνη στον επίσης υδάτινο Σκορπιό, διασχίζει τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Η ανάγκη σας θα είναι να διασκεδάσετε με φίλους στην παραλία, είτε να αναζητήσετε πιο έντονες δραστηριότητες με το στοιχείο του νερού. Αν δεν μπορείτε να φύγετε από την πόλη, το ταξιδιωτικό μικρόβιο θα σας προσβάλει πιο έντονα. Ακόμα και μια βόλτα με το αμάξι αρκεί, υπό τους ήχους μουσικής από όλο τον κόσμο. Ενδεδειγμένη επιλογή είναι και ένα θερινό σινεμά με μια ευρωπαϊκή ταινία!