Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Οι πολλές δουλειές μάλλον σας έχουν κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι και όχι πολύ καλά σήμερα. Ίσως ασκείστε πολύ. Είναι καλή ημέρα να αποφύγετε την άσκηση και να αναζητήσετε ξεκούραση. Μην πιέζεστε πολύ. Δεν είναι καλή ημέρα να σχεδιάσετε διακοπές. Θα πρέπει να περιμένετε μερικές ημέρες καθώς μπορεί να συναντήσετε εμπόδια.

Ταύρος

Γενικά : Μάλλον θα είστε πολύ παθιασμένοι σήμερα. Ίσως θέλετε να έρθετε κοντά με τον/την σύντροφό σας αλλά μπορεί να συναντήσετε εμπόδια. Ίσως θέλετε να δείτε κάποια ταινία. Μπορεί να αισθάνεστε θυμό και ίσως αναζητάτε τρόπο να ξεσπάσετε. Είναι καλή ημέρα να κατευθύνετε τον θυμό σας σε κάτι καλλιτεχνικό. Μην εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Γενικά : Μπορεί να προκύψουν κάποια ηλεκτρολογική ή υδραυλικά προβλήματα στο σπίτι σας. Ζητήστε την βοήθεια κάποιου επαγγελματία. Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας καθώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Οι φίλοι ίσως θέλουν μια συνάντηση αλλά μάλλον θα πρέπει να την κανονίσετε για άλλη ημέρα. Οι συζητήσεις σας ίσως οδηγηθούν σε διαφωνίες. Είναι μια καλή ημέρα να δουλέψετε μόνοι σας πάνω σε ότι σας ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Γενικά : Μείνετε κοντά στο σπίτι σήμερα. Αν περάσετε πολύ χρόνο στην κίνηση ίσως έχετε κάποια μικρά ατυχήματα και σίγουρα εκνευρισμό. Θα πρέπει να αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις και τις διαμάχες. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, δουλέψτε μόνοι σας καλύτερα. Τέτοιες ημέρες είναι αποδοτικές αν προχωράτε μόνοι.

Λέων

Γενικά:Κάποια οικονομικά θέματα ίσως σας προκαλούν προβλήματα. Μην απογοητεύεστε. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε ισορροπία. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι στην επαφή σας με επίμονα άτομα. Μην προχωρήσετε σε διαμάχες. Θα μπορέσετε να τα καταφέρετε. Μην βασίζεστε σε άλλους.

 

Παρθένος

Γενικά: Ελέγξτε το σπίτι σας ώστε να είστε σίγουροι ότι όλα λειτουργούν. Μπορεί να υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλουν διόρθωμα. Ίσως υπάρχει ένταση ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς και μπορεί να προκύψουν διαμάχες. Μην χάνετε χρόνο ως μεσολαβητές. Θα πρέπει μόνοι τους να επιλύσουν το πρόβλημα. Είναι καλή ημέρα να απομόνωση αλλά και για διάβασμα.

Ζυγός

Γενικά : Κάποιες επισκέψεις στο σπίτι σας ίσως οδηγήσουν σε αρνητικές καταστάσεις. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε αν μπορείτε. Ίσως κάποιο άτομο με άσχημη διάθεση να επικοινωνήσει μαζί σας. Δεν είναι καλή ημέρα για κοινωνικές επαφές. Μια τέτοια ημέρα ίσως είναι καλύτερα να κατευθύνετε την ενέργειά σας σε κάποιο δικό σας σχέδιο.

Σκορπιός

Γενικά : Σήμερα ίσως ανησυχείτε για τα οικονομικά σας. Ένα παλιό λάθος ίσως έχει μεγάλες συνέπειες. Τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Οι γνώσεις σας για την τεχνολογία θα βοηθήσουν. Ένας φίλος ίσως δημιουργήσει ένταση αλλά θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και ουδέτεροι.

Τοξότης

Γενικά : Η ενέργειά σας είναι πολύ καλή σήμερα. Μάλλον θέλετε να βγείτε και να ασκηθείτε. Να είστε προσεκτικοί. Μπορεί η φυσική σας κατάσταση να μην είναι τόσο καλή όσο νομίζετε και μπορεί να προκύψουν τραυματισμοί. Κάποιος που γνωρίζετε επαγγελματικά ίσως να μην έχει καλή διάθεση. Μάλλον θα αντιληφθείτε θυμό. Μην εμπλακείτε.

Αιγόκερως

Γενικά: Η αβεβαιότητα για κάποια πνευματικά θέματα και οι αμφιβολίες σας σας απογοητεύουν σήμερα. Μην προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις βιαστικά. Δεν είναι καλή ημέρα σήμερα για ταξίδια αλλά ούτε και για σχεδιασμό τους. Ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα του σπιτιού ώστε το απόγευμα να είστε ήρεμοι.

Υδροχόος

Γενικά: Αν ένας φίλος ή γνωστός σας προσφέρει οικονομικές ή επενδυτικές συμβουλές σας μην τις ακολουθήσετε. Μάλλον αυτό το πρόσωπο δεν ξέρει πολλά. Η συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες δεν συνιστάται. Ίσως προκύψουν κάποιοι τραυματισμοί. Είναι καλή ημέρα να μείνετε σπίτι και να ασχοληθείτε με δικά σας σχέδια και έργα.

Ιχθύες

Γενικά : Ίσως υπάρχουν εντάσεις και κουτσομπολιά ανάμεσα σε συναδέλφους σήμερα και ίσως προκύψουν και διαμάχες για πολιτικά θέματα. Θα είναι καλό να τα αποφύγετε. Δεν είναι καλή ημέρα να βγείτε με συναδέλφους. Απομακρυνθείτε. Μην πιστεύετε ότι ακούτε. Μάλλον δεν ισχύουν. Μην μιλάτε χωρίς να σκεφθείτε καθώς αυτό ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα.