Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
 Κριός 

Βγείτε απ’ όπου κι αν κρύβεστε, αγαπητοί Κριοί! Περάσατε έναν μήνα με διακριτικές δράσεις… Αλλά τώρα ο Ήλιος περνά στο Λέοντα και τον 5ο Οίκο σας του πάθους μέχρι τις 22 Αυγούστου. Αυτό είναι το έναυσμα για να βγείτε ξανά στο προσκήνιο, να βρεθείτε με κόσμο και να διασκεδάσετε – όσο επιτρέπουν οι υγειονομικοί περιορισμοί. Η τόνωση της φήμης σας αλλά και του ρομάντζου, θα είναι πιο εύκολοι στόχοι ειδικά για τους αδέσμευτους. Όσοι είστε δεσμευμένοι, να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Ακόμα κι αν περνάτε τα βράδια με το ταίρι σας και φίλους στο μπαλκόνι, πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί!

Ταύρος

Τινάξτε το χαλάκι της εξώπορτάς σας, αγαπητοί Ταύροι… Από εκεί θα οριοθετηθεί ο κόσμος σας για τον επόμενο μήνα, καθώς κεντρίζεται η ανάγκη σας για «φώλιασμα»! Ο Ήλιος περνά στο Λέοντα και τον 4ο Οίκο σας του σπιτικού. Αυτή είναι η παρότρυνση να χαλαρώσετε λίγο, ακόμα κι αν δεν είχατε συνειδητοποιήσει πόσο χρειάζεστε μια ανάπαυλα. Φυσικά θα θέλετε να συναντάτε φίλους και να διασκεδάζετε, ωστόσο θα αποζητάτε και την αποσυμφόρηση για να διαβάζετε ή να εργάζεστε χωρίς περισπασμούς. Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε τις διακοπές σας – για να δώσετε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η ανθρωποκεντρική σας φύση κραυγάζει να της δώσετε περισσότερη σημασία! Η ευχάριστη είδηση είναι ότι ο ζωοδότης Ήλιος περνά στο Λέοντα και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 22 Αυγούστου. Είναι ώρα να γίνετε και πάλι πιο εξωστρεφείς, να αναθερμάνετε τις σχέσεις με τον κύκλο σας. Μόνο προσέξτε να μην γίνετε σπάταλοι, δαπανώντας όσα εξοικονομήσατε με πολύ κόπο… Θα περάσετε καλύτερα αν εστιάσετε σε ενθουσιώδεις συζητήσεις και στο περιπετειώδες πνεύμα σας. Κρατήστε ελαστικό το πρόγραμμά σας, γιατί θα συναντήσετε πολλούς ομοϊδεάτες αναπάντεχα: Και αυτές οι γνωριμίες θα έχουν προοπτική, σε δημιουργικό ή και ρομαντικό επίπεδο!

Καρκίνος

Απολαύστε το τελευταίο κομμάτι της τούρτας σας και κάντε την πιο σπουδαία ευχή σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η δική σας γενέθλια περίοδος έφτασε στη λήξη της και πρέπει να στραφείτε σε όσα αμελήσατε από τις 20 Ιουνίου… Ο Ήλιος περνά στο Λέοντα και φορτίζει τον 2ο Οίκο σας της δουλειάς και των οικονομικών. Μπαίνετε σε μια εξαιρετικά δραστήρια και ενεργητική φάση, αρκεί να μην μείνετε μόνο στους ευσεβείς πόθους. Στήστε ένα καινούργιο σχέδιο, ανανεώστε τα τετριμμένα προγράμματα και αρχίστε να αξιοποιείτε τη δημιουργικότητά σας!

Λέων

Να τα εκατοστίσετε, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος λήγει τη φάση της θερινής σας ραστώνης και την παραμονή του στον ονειρικό 12ο Οίκο σας… Ανοίγει τη δική σας γενέθλια Εποχή και απαιτεί να στήσετε ένα προσωπικό εγχείρημα ανανέωσης της ενέργειάς σας. Αρχίστε να θέτετε τους νέους στόχους σας, απελευθερωθείτε από όσα και όσους καθυστερούν την πορεία σας. Ξεχάστε κάθε ενοχή και πικρία μέχρι τις 22 Αυγούστου, ασχοληθείτε μόνο με την έμπνευση για τα επόμενα βήματά σας!

Παρθένος

Έφτασε η στιγμή να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ήλιος γλιστρά στα εδάφη του Λέοντα και του 12ου Οίκου σας της ανάπαυλας. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 22 Αυγούστου για να επεξεργαστείτε όσα βιώσατε αλλά και να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες και ακαταστασίες. Είναι καλύτερα να μην ξεκινήσετε τώρα κάτι καινούργιο, αρκεστείτε στην εύρεση υγειών τρόπων να εκτονώνετε την ένταση και να απαλλαγείτε από καθετί αναποτελεσματικό. Θα θέλετε να είστε σε άρτια φόρμα, όταν ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σας ζώδιο στη συνέχεια

 Ζυγός

Ξεμουδιάστε τα κοινωνικά σας φτερά, αγαπητοί Ζυγοί! Περιοριστήκατε αρκετά τον τελευταίο μήνα αλλά πλέον η εσωστρέφεια θα πάρει τα ηνία της καθημερινότητάς σας. Ο χαρωπός Ήλιος περνά στο Λέοντα και τον 11ο Οίκο σας των ομάδων. Ελάτε σε επαφή με ανθρώπους του κύκλου σας που έχουν δημιουργικά και καλλιτεχνικά οράματα, σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Αξιοποιήστε την τεχνολογία για να εντοπίσετε ευκαιρίες που θα προωθήσουν τα ενδιαφέροντά σας, από τα χόμπι μέχρι τον ακτιβισμό!

Σκορπιός

Η φιλόδοξη πλευρά σας αναλαμβάνει δράση, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο Ήλιος μπαίνει στο Λέοντα και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας, δίνοντάς της μεγάλη ώθηση μέχρι τις 22 Αυγούστου. Τώρα δικαιούστε να εστιάσετε μόνο στις δικές σας επιθυμίες και τα οράματα, φροντίζοντας να ισορροπήσετε τη δουλειά με τη διεύρυνση. Αν τα σχέδιά σας χρειάζονται στήριξη, αναζητήστε τη διαδικτυακά μέσα από τον ευρύ κύκλο σας. Πρέπει να αξιοποιήσετε κάθε συναρπαστική ευκαιρία!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αν νιώθετε να έχετε κολλήσει, ευθύνεται η κοντόφθαλμη σκέψη σας! Θα το κατανοήσετε, τώρα που ο ευέλικτος Ήλιος περνά στον επίσης πύρινο Λέοντα και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Μέχρι τις 22 Αυγούστου έχετε περιθώριο να εξερευνήσετε τον κόσμο και να επεκταθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε. Αναζητήστε μέρη που σας συναρπάζουν, κεντρίστε γνωριμίες με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες. Να θυμάστε ότι αν νιώσετε κάποιον περιορισμό, θα είναι στο μυαλό σας και μόνο!

Αιγόκερως

Μια χαλαρωτική περίοδος αρχίζει για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Να ευχαριστήσετε τον Ήλιο, που θα διαμένει στον Λέοντα και τον 8ο Οίκο σας της εσωστρέφειας μέχρι τις 22 Αυγούστου. Τώρα περιοριστείτε σε λίγες και καλές παρέες, που ίσως κάποιες να γίνουν και στενότερες… Το ζητούμενό σας θα είναι οι επαφές με μακροχρόνια προοπτική, γι’ αυτό ενδώστε στη διάθεση πολύωρων συζητήσεων μέσω διαδικτύου ή μηνυμάτων. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για νέες ιδέες, καθώς τώρα θα κεντριστεί και η μυστικιστική σας πτυχή!

Υδροχόος

Οι σχέσεις μπαίνουν στην κορυφή της πυραμίδας τω προτεραιοτήτων σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Ήλιος μπαίνει στο Λέοντα και τον 7ο Οίκο σας αυτών των συμπράξεων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Αυγούστου. Ακόμα και οι πιο ανεξάρτητοι Υδροχόοι θα αποζητήσετε το ρομάντζο, την οικειότητα και την αφοσίωση. Αλλά να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και θα λάβετε ό,τι δώσετε. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας και εκφράστε ακόμα και τα πιο μύχια όνειρά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας!

Ιχθύες

Βάλτε τα αθλητικά σας και πιάστε τα βαράκια σας, αγαπητοί Ιχθύες! Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε σε πορεία ευημερίας, χάρη στον Ήλιο που θα διαμένει στο Λέοντα και τον 6ο Οίκο σας της υγείας μέχρι τις 22 Αυγούστου. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναλογιστείτε τους στόχους που έχετε για το σώμα και το πνεύμα σας, όσον αφορά τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές σας. Η επίτευξή τους θα αρχίσει με μικρά βήματα, γι’ αυτό απελευθερωθείτε από ό,τι δεν αποδίδει και εμπνευστείτε από τα εξαιρετικά αποτελέσματα που θα βιώνετε