Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, στραφείτε στα συναισθήματα και όχι στην λογική των άλλων! Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να χειριστείτε κάθε περίσταση, με τα σωστά λόγια: Σε αυτό βοηθά μια συνάντηση του Ήλιου στους Διδύμους με τη Σελήνη στη διαπροσωπική ζώνη σας. Αυτή θα είναι η πυξίδα σας, ώστε να μην κάνετε υπερβολές ούτε να γίνετε χειριστικοί. Με ειλικρινή διάθεση θα κάνετε εύκολα προσεγγίσεις, που αυτές θα οδηγήσουν στα βήματα που επιδιώκετε!

Ταύρος

Πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι, αγαπητοί Ταύροι! Αυτό ορίζει ένα τρίγωνο στήριξης, ανάμεσα στον Ήλιο στους Διδύμους και τη Σελήνη στον Υδροχόο και τη ζώνη σας της καριέρας. Ξέρετε τις φιλοδοξίες σας, γι’ αυτό ορίστε την κατάλληλη πορεία υλοποίησής τους πριν πατήσετε το γκάζι. Έχετε άριστες προοπτικές, αρκεί να κάνετε ένα βήμα τη φορά και να κοιτάτε συνεχώς ψηλά… Και αν έχετε έτοιμες κάποιες μεγαλεπήβολες προτάσεις, αφήστε τους μεσάζοντες και απευθυνθείτε κατ’ ευθείαν σε αυτούς του αποφασίζουν!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτό που νιώθετε είναι το έναυσμά σας για να κάνετε μια τολμηρή κίνηση: Ο Ήλιος στα δικά σας εδάφη, σχηματίζει μια στιβαρή γωνία με τη Σελήνη από τον Υδροχόο και τον 9ο Οίκο σας των οραμάτων! Με το σύμπαν να σας στηρίζει, κάντε τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας και πιστέψτε σε αυτά. Ενίοτε, τα ρίσκα κάνουν αρκετή εντύπωση για να πείσουν τους άλλους να συμφωνήσουν με τις προτάσεις σας. Μείνετε σε επαγρύπνηση για ευκαιρίες, που οι λιγότερο «διαισθητικοί» δεν θα εντόπιζαν!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην πιέζεστε να συγκεντρωθείτε… Όσες φορές κι αν διαβάσετε μια πρόταση, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα την καταλαβαίνετε! Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύμπραξη του Ήλιου στους Διδύμους και τη ζώνη σας της φαντασίας, με τη Σελήνη στον Υδροχόο και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης. Ό,τι σας παθιάζει ή σας μπερδεύει, θα αποτελέσει αφορμή να χάνετε την πορεία σας. Επιλέξτε συνειδητά να διεκπεραιώσετε τα πιο επείγοντα θέματά σας, για να αποδεσμευτείτε στη συνέχεια… Το απόγευμά σας αναμένεται θερμό σε προσωπικό επίπεδο – και πρέπει να το απολαύσετε!

Λέων

Η ομαδική δουλειά κάνει τα όνειρα πραγματικότητα, αγαπητοί Λέοντες! Θα το διαπιστώσετε αν βγείτε από τη φωλιά σας και δικτυωθείτε. Το απαιτεί η δυναμική σύμπραξη του Ήλιου στον τομέα σας της ομαδικότητας, με τη Σελήνη στη ζώνη σας των συνεργασιών. Αυτή θα σας παράσχει αυτοπεποίθηση και ώθηση, για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Και όσο πιο πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους προσεγγίζετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία σας. Μην διστάσετε να συζητήσετε τα σχέδιά σας, θα κερδίσετε και πολλούς φίλους στην πορεία

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, είστε πολύ κοντά στη γραμμή τερματισμού του σχεδίου σας! Παραμείνετε εστιασμένοι και αποφασισμένοι να την περάσετε. Θα σας βοηθήσει μια ισχυρή όψη του Ήλιου στη ζώνη σας της καριέρας, με τη Σελήνη στον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης. Οι πνευματικές και φυσικές σας αντοχές θα φροντίσουν να ολοκληρώσετε τα εγχειρήματά σας. Έχετε το όραμα και την ευφυΐα να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση!

Ζυγός

Ακολουθήστε τα συναισθήματα και το πάθος σας, αγαπητοί Ζυγοί: Η πορεία θα σας οδηγήσει σε ένα ιδιαίτερο άτομο, πιο έξω από τα «πρότυπά σας» απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε! Σε αυτό προσβλέπει μια συνάντηση του Ήλιου στον 9ο Οίκο σας της περιπλάνησης, με τη Σελήνη στη ζώνη σας της αποπλάνησης. Ένα απρόσμενο άτομο μπορεί να κλέψει την καρδιά σας, ακόμα κι αν πρόκειται για σχέση από απόσταση. Διερευνήστε την πιθανότητα, που άλλοτε μπορεί να ήταν λόγος άρνησης… Η ανοικτή καρδιά σας χρειάζεται έναν αντίστοιχα ανοικτόμυαλο άνθρωπο!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η καρδιά ξέρει τι θέλει… Και είστε αρκετά πρόθυμοι να το επιδιώξετε, ακόμα κι αν ξέρετε ότι δεν αφορά τη μονιμότητα! Μόνο όταν κωφεύετε στα συναισθήματα, περιπλέκετε τα «πρέπει» με τα ζητούμενά σας. Ο Ήλιος στους Διδύμους και τον 8ο Οίκο σας του πάθους, συναντά τη Σελήνη από τον Υδροχόο. Για να αποβάλετε την ένταση από τους διαλόγους, προσθέστε λίγο χιούμορ και φροντίστε να ακούτε με προσοχή. Για να απενεργοποιήσετε ό,τι αποσπά την εστίασή σας, κάντε έναν περίπατο ή λίγη γιόγκα!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η δύναμη των επαγγελματικών σας σχέσεων είναι ζωτική για την πρόοδό σας! Τα άστρα σας ωθούν προς αυτή την κατεύθυνση, όσο σπουδαία κι αν είναι τα επιτεύγματά σας. Γι’ αυτό επιλέξτε να συναντήσετε και να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας, αντί να τηλεφωνηθείτε ή να ανταλλάξετε ηλεκτρονικά μηνύματα. Να ξέρετε ότι θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αυτή η προσέγγιση και θα επιλύσει κάθε πιθανό εμπόδιο. Η δημιουργικότητα όλων των πλευρών θα τονωθεί, τα οράματα θα τεθούν και η επιτυχία είναι δική σας!

Αιγόκερως

Κάντε κάτι ουσιαστικό για τη διαχείριση του άγχους σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Όσο μένετε άπραγοι ως προς την ευημερία σας, δεν θα απολαμβάνετε τον ύπνο και θα γίνεστε πιο «δυσκίνητοι». Η διαδικασία απαιτεί ρεαλιστική οπτική των υποχρεώσεων και αποδέσμευσή σας από τις πιο απαιτητικές. Επίσης, βάλτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας και προσέξτε τη διατροφή σας. Κόψτε το αλκοόλ, τη ζάχαρη και το αλεύρι, βάλτε αγνές και πρωτεϊνούχες τροφές στο πιάτο σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είναι καιρός να παρουσιάσετε τις νέες σας στυλιστικές προτάσεις! Βγάλτε στην επιφάνεια την επιδεικτική πλευρά σας, τώρα που η Σελήνη στο ζώδιό σας συναντά τον ατρόμητο Ήλιο. Αυτή η ευχάριστη όψη θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε χωρίς λόγια αλλά με χρώματα και αξεσουάρ. Το ίδιο θα κάνετε και για το οπτικό υλικό που θα συνοδεύσει κάθε παρουσίασή σας. Αντλείστε έμπνευση από καινούργια μέρη που θα περιπλανηθείτε… Και να είστε βέβαιοι ότι πολλοί θα προσέξουν και θα εκτιμήσουν αυτή την ανανεωτική αύρα σας!

Ιχθύες

Βάλτε λίγη επιπλέον πληροφόρηση στις κινήσεις σας, αγαπητοί Ιχθύες! Μια ισχυρή σύμπραξη του Ήλιου στους Διδύμους με τη Σελήνη στον Υδροχόο, κεντρίζει τις πιο διαισθητικές και γνωστικές πτυχές σας. Παρατηρήστε τον τρόπο που κινούνται οι άλλοι, αντί να ακούτε μόνο όσα λένε. Ίσως να αντλήσετε απρόσμενες γνώσεις και να δώσετε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα μάθετε να διαμορφώνετε τη συνολική εικόνα πριν ενδώσετε σε άτομα και καταστάσεις!