Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 Κριός 

Προκαλέστε τα όρια που έχετε θέσει οι ίδιοι στον εαυτό σας, αγαπητοί Κριοί! Αυτό απαιτεί η Σελήνη στον επεκτατικό Τοξότη και τον 9ο Οίκο σας της ελευθερίας. Αν κάνατε μετρημένα βήματα ή νιώθετε έτοιμοι να αποκαλύψετε κάποια σχέδια διεύρυνσης, οι δυνατότητές σας τώρα αυξάνονται. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να γνωστοποιήσετε κάθε εγχείρημα ή να βελτιώσετε το γνωστικό σας πεδίο. Ο ουρανός είναι το όριο για να προωθήσετε τα όνειρά σας!

Ταύρος

Αφιερώστε χρόνο στη μελέτη των οικονομικών σας, αγαπητοί Ταύροι! Έχετε πιθανότητες βελτίωσής τους, με τη Σελήνη στον Τοξότη και στον 8ο Οίκο σας των κοινών πόρων. Η σταθερή φύση σας ενδιαφέρεται για το «ψυχρό κεφάλαιο», γι’ αυτό αναζητήστε τρόπους μείωσης των εξόδων και αύξησης των εσόδων. Ίσως σκεφτείτε να αξιοποιήσετε σχετικά ένα ακίνητο ή να κάνετε μια επένδυση. Ό,τι προωθήσετε τώρα, έχει προοπτικές για μακροπρόθεσμη απόδοση!

Δίδυμοι

Δύο κεφάλια δουλεύουν καλύτερα από ένα – όπως και τα περισσότερα μέρη του σώματος, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον τομέα σας των σχέσεων, οι συνέργειες κυριαρχούν στη σκέψη σας. Αν και αγαπάτε την κοινωνικότητα, κάποιες φορές έχετε ανάγκη να ασκείτε τον έλεγχο. Γι’ αυτό δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και υπάλληλοι, στραφείτε στην αρμονική έκφραση των ζητουμένων σας. Κάθε σχέση έχει τις προκλήσεις της – αλλά όσο ακούτε χωρίς να κρίνετε, θα βρίσκετε εξαιρετικές λύσεις για όλα!

Καρκίνος

Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη στον Τοξότη και τη ζώνη σας της ευημερίας, θα νιώσετε πόσο πιέζετε τα όριά σας. Είναι καιρός να περιορίσετε τις κακές συνήθειες και να ορίσετε καινούργια προγράμματα διατροφής και άσκησης. Αναζητήστε τρόπους να καταστέλλετε τις επιθέσεις άγχους κάθε φορά που συναντάτε μια δυσκολία. Η ζωή είναι γεμάτη από αυτές, γι’ αυτό θα ωφεληθείτε αν υιοθετήσετε πιο ευέλικτη οπτική στον χειρισμό τους!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, θέλετε να μονοπωλήσετε την προσοχή – τώρα! Θέλετε τον προβολέα επάνω σας, με την σχεδόν γεμάτη Σελήνη στον Τοξότη: Αυτή κεντρίζει τον 5ο Οίκο σας της θεατρικότητας, που αποκαλείται και «Οίκος του Λέοντα». Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι όλοι είναι πολυάσχολοι, ώστε να μην το πάρετε προσωπικά αν δεν προσηλωθούν σε εσάς. Καλύτερα να κανονίσετε μια συνάντηση, όπου θα εκθέσετε όσα έχουν εξάψει τον ενθουσιασμό σας. Επειδή όλα είναι δούναι και λαβείν, φροντίστε να είστε εξίσου καλοί ακροατές πριν αποζητήσετε ένα καλό ακροατήριο!

Παρθένος

Ίσως νιώσετε κάπως ευάλωτοι συναισθηματικά, αγαπητοί Παρθένοι… Γι’ αυτό ευθύνεται το πέρασμα της Σελήνης στον 4ο Οίκο σας της ευαισθησίας και ευθιξίας. Αλλά μην προσπαθήσετε να καταπνίξετε όσα νιώθετε. Καλύτερα να αποσυμφορήσετε λίγο το πρόγραμμά σας, για να μην πιεστείτε να φορέσετε κάποιο προσωπείο. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να ισορροπήσει, πριν περάσετε στις κοινωνικές και εργασιακές σας υποχρεώσεις!

Ζυγός

Είστε έτοιμοι για πολλές επαφές, αγαπητοί Ζυγοί; Η Σελήνη περνά στον αφιλτράριστο Τοξότη και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας: Πιάστε χαρτί και μολύβι ή βάλτε τα χέρια στο πληκτρολόγιο. Μην ασχοληθείτε με την τελειοποίηση του αποτελέσματος, καταγράψτε τώρα και θα επιστρέψετε μετά. Κάθε ανταλλαγή ιδεών και εποικοδομητικός διάλογος θα αποδώσει τα μέγιστα. Διερευνήσετε τις επαγγελματικές προοπτικές σας, προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Δεν συμφωνούν πάντα στις απόψεις τα μεγάλα μυαλά, γι’ αυτό συνδυάστε όλες αυτές τις διαφορετικές φωνές!

Σκορπιός

Ορμήστε ακάθεκτοι στο χρήμα, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτό απαιτεί η Σελήνη, από τον 2ο Οίκο σας των εργασιακών και οικονομικών θεμάτων. Είστε σε πρακτική «λειτουργία» και με τη σκέψη εστιασμένη στην ασφάλεια. Επιβεβαιώστε ότι όλα βρίσκονται σε αποδοτική πορεία, επιθεωρήστε όσα έχετε και όσα επιθυμείτε. Ακόμα κι αν υπάρχουν κενά στον προϋπολογισμό, τώρα θα βρείτε τρόπους να τα γεμίσετε και να τα διορθώσετε!

Τοξότης

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας και τονώνει την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητά σας. Αν νιώθατε κάπως πεσμένοι τελευταία, τώρα πρέπει να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις… Και να ξέρετε ότι όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας, τόσο πιο γρήγορα θα τους υλοποιήσετε. Εστιάστε σε αυτούς και μόνο, χαράξτε τη νέα πορεία σας. Θέστε προτεραιότητες και αρχίστε να κάνετε δρασκελιές προς την επιτυχία

Αιγόκερως

Ίσως υπάρξουν κάποιες ρωγμές στη συναισθηματική πανοπλία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι… Χρεώστε την μικρή πτώση στην άμυνά σας, στη Σελήνη στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας της ευαισθησίας. Ας έχετε κοντά σας αρκετά χαρτομάντιλα, μιας και θα σας έλκει ο πόνος των άλλων. Αλλά κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί θετικό, αφού θα κερδίσετε καινούργιους συμμάχους. Όλοι θέλουν να παίρνουν στήριξη από συμπονετικούς αρχηγούς!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε πάντα τόσο υπερκινητικοί ή φταίει η υπερβολική καφεΐνη; Όπως και νά ’χει, θα καταπνίξετε κάθε νωχελικότητα γύρω σας και θα οργανώσετε τα πάντα αστραπιαία! Έχετε την ώθηση της Σελήνης στον Τοξότη και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικής δράσης. Μόνο φροντίστε καθ’ οδόν να κάνετε λίγα διαλείμματα για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Επιλέξτε ένα υγιές διαιτολόγιο, προτιμήστε φυσικά τονωτικά ροφήματα και αρκετό νερό. Έτσι θα διατηρήσετε τη διαύγεια της σκέψης σας!

Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για αλλαγές, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, ανάβει ένα ρόδινο φως στο επαγγελματικό μέλλον σας. Παρά τη δημιουργικότητά σας, τώρα μπορείτε να γίνετε και επικερδείς. Με στρατηγική και καινοτόμες κινήσεις, προωθήστε τα εγχειρήματά σας ακόμα και μέσω διαδικτύου. Προσεγγίστε ειδήμονες του κλάδου σας, ενταχθείτε εθελοντικά σε σχετικές ομάδες. Η γνωστοποίηση των ταλέντων σας θα σας φέρει πιο κοντά στις επιτυχίες που επιδιώκετε!