Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μήπως φτάνετε το σημείο υπερφόρτωσής σας, αγαπητοί Κριοί; Πριν περάσετε στην ανάληψη ενός ακόμη καθήκοντος, ελέγξτε αν είναι υπό έλεγχο όλα τα υπόλοιπα! Το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, πυροδοτεί τον 6ο Οίκο σας της αποτελεσματικότητας και της οργάνωσης. Απλοποιήστε όσες διαδικασίες θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Μετά βάλτε σε τάξη το πρακτικό σας περιβάλλον, όπως τα πολλά χαρτιά και άλλα άχρηστα που βρίσκονται γύρω σας. Αξιοποιήστε τη λογική σκέψη σας για να στήσετε μια πιο αποδοτική καθημερινότητα!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ετοιμαστείτε για μια ατμόσφαιρα πάθους και παιχνιδιάρικης διάθεσης! Το Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στην Παρθένο και τον επιδεικτικό 5ο Οίκο σας. Μην αντισταθείτε στην προσοχή που θα μαγνητίζετε, είτε μιλώντας σε κάποιους είτε με όσα θα αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, υπό αυτές τις ακτίνες είναι πιθανό να κάνετε υπερβολές.

Γι’ αυτό ας αφήνετε τους άλλους να τελειώνουν τις προτάσεις τους… μόνοι τους. Επίσης, ελεύθεροι και δεσμευμένοι ασχοληθείτε με την ενδυνάμωση σχέσεων. Μπορείτε να ανατρέψετε την βαλτωμένη τους ενέργεια!

Δίδυμοι

Η άνεση είναι το ζητούμενό σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Την απαιτεί το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο και τον 4ο Οίκο σας της θαλπωρής. Αν πρέπει οπωσδήποτε να βγείτε από το σπίτι, ντυθείτε όσο το δυνατόν πιο άνετα και βολικά. Αν μπορείτε να μείνετε μέσα, κάντε τη διάθεσή σας πιο ζεστή και ήρεμη. Ένα φλιτζάνι τσάι και λίγη χαλαρωτική μουσική, θα βοηθήσουν για να έρθετε πιο κοντά και με τους δικούς σας ανθρώπους. Και αφού τα τακτοποιήσετε όλα, βυθιστείτε σε ένα απολαυστικό αφρόλουτρο!

Καρκίνος

Είστε βέβαιοι ότι «στέλνετε» τα σωστά μηνύματα, αγαπητοί Καρκίνοι; Το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, ρίχνει φως στον τομέα σας της επικοινωνίας για να τα τελειοποιήσετε! Χωρίς να φτάσετε στο άκρο να παραμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους, πρέπει να πάψετε να εμπλέκεστε στις υποθέσεις τους. Είναι άλλο να κάνετε διερευνητικές συζητήσεις και άλλο να δίνετε υποσχέσεις ή να παίρνετε πρωτοβουλίες. Προτιμήστε να ωθείτε τους άλλους να δράσουν κι εσείς να ασχοληθείτε πλέον με τη δική σας ζωή!

Λέων

Ξεχάστε την περίπτωση να αναβάλετε πάλι κάποιες υποχρεώσεις σας, αγαπητοί Λέοντες! Το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, κεντρίζει τον 2ο Οίκο σας του ρεαλισμού. Αλλά η πραγματική πρόκληση για εσάς, είναι να κάνετε όσα πρέπει με χαρωπή διάθεση. Μιας και αγαπάτε την πολυτέλεια, αξιοποιήστε τη στην πορεία διεκπεραίωσης: Ντυθείτε αναλόγως της κάθε υποχρέωσής σας, κάντε λίστα προτεραιοτήτων και απολαύστε την ανακούφιση που σας δίνει η υλοποίησή τους!

Παρθένος

Τα πάντα φέρουν το δικό σας στίγμα, αγαπητοί Παρθένοι! Με το Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας, δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε τους πολλούς… Αλλά μην αναμένετε και από τους άλλους να ακολουθήσουν τον βηματισμό σας. Θα είναι πιο εύκολο να λειτουργήσετε αυτόνομα, αντί να προσπαθήσετε να τους συντονίσετε. Θα αξιοποιήσετε καλύτερα όλη αυτή την ενέργεια, αν βάλετε δικές σας προτεραιότητες. Έτσι θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας κι εσείς θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας!

Ζυγός

Μπορείτε να μειώσετε τόσο τον ρυθμό σας σαν να ξεκίνησε ήδη το σαββατοκύριακο, αγαπητοί Ζυγοί; Το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, ενεργοποιεί τον 12ο Οίκο σας της νωχελικότητας. Μιας και θα είναι δύσκολο να είστε πολύ παραγωγικοί, κάντε περικοπές. Αλλάξτε το πρόγραμμά σας, ώστε να έχετε χρόνο για σκέψη και οραματισμούς των εγχειρημάτων σας. Αν κάποιες υποχρεώσεις δεν αναβάλλονται, χειριστείτε τις πρώτες. Μετά κάντε έναν περίπατο ή διαβάστε ένα βιβλίο!

Σκορπιός

Διευρύνετε την εξέταση όσων τεκταίνονται γύρω σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Με το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο και τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας, έχετε ανάγκη από συμπράξεις. Μιας και είστε άτομα που αφοσιώνονται στην ομάδα, δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε όλα τα άτομα ή τα θέματα που την αφορούν. Οι καινούργιες προσεγγίσεις μπορεί να επιφέρουν σημαντικές συνεργασίες για το μέλλον αλλά και κάποιους νέους φίλους!

Τοξότης

Καλωσορίστε την ανδροπρεπή ατμόσφαιρα, αγαπητοί Τοξότες! Το Τέταρτο της Σελήνης θα φωτίσει τον «αντρικό» 10ο Οίκο σας, γι’ αυτό οι φίλοι θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σας. Ίσως κάποιος να χρειάζεται τη βοήθειά σας ή να έχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για εσάς. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε τα βήματα που πρέπει, γιατί ο 10ος Οίκος αφορά και την καριέρα. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας έχουν προοπτικές να υλοποιηθούν, αρκεί να τολμήσετε να μπείτε σε νέες πορείες!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μπορεί οι επικρατούσες συνθήκες να μην επιτρέπουν τον πολύ αυθορμητισμό… Αλλά το Τέταρτο της Σελήνης στον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, σας επιτρέπει να παρεκκλίνετε λίγο! Είναι καιρός να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, να σκέφτεστε υπερβολικά κάθε βήμα πριν το κάνετε. Αφεθείτε λίγο στη ροή των πραγμάτων, χωρίς να ρισκάρετε τα μέτρα ασφαλείας. Αγκαλιάστε το πνεύμα της εξερεύνησης σε νέα πεδία και υλικά!

Υδροχόος

Εστιάστε πιο συνειδητά σε αυτό που θέλετε να κάνετε, αγαπητοί Υδροχόοι! Χωρίς να παρεκκλίνετε από τις υποχρεώσεις σας, προγραμματίστε ότι θα «παρεκκλίνετε» από τις συνήθειες της τελευταίας περιόδου: Κάποια ενδιαφέρουσα προοπτική έχει αναδυθεί με μια πρόσφατη γνωριμία μέσω διαδικτύου – και είναι καιρός να την εξερευνήσετε. Ακόμα κι αν απασχοληθείτε εκεί όλη τη νύχτα, θα καταλήξετε γεμάτοι ενέργεια και ικανοποίηση. Ακόμα και οι πλατωνικές επαφές το προσφέρουν, αρκεί να είναι ειλικρινείς!

Ιχθύες

Μήπως δεν ασχολείστε με την ουσία και την ποιότητα των άλλων, αγαπητοί Ιχθύες; Το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, θα βοηθήσει να δείτε πραγματικά όσους είναι στο περιβάλλον σας! Αλλάξτε τις τοξικές σας πρακτικές, να θεωρείτε δεδομένη την προσφορά των άλλων. Αν χρειάζεστε βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία, η εποχή ενδείκνυται για να απευθυνθείτε σε έναν σύμβουλο. Να θυμάστε ότι είναι πιο σημαντικός ένας σταθερός σύμμαχος, από όσους μπαίνουν και βγαίνουν στη ζωή σας εφήμερα!