Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ετοιμαστείτε για ενδιαφέρουσες συζητήσεις κάτω από τη στέγη σας, αγαπητοί Κριοί! Ο εκφραστικός Ερμής περνά στον Καρκίνο για μια εκτεταμένη διαμονή μέχρι τις 4 Αυγούστου: Θα μεσολαβήσει μια ανάδρομη φάση του από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου. Η προσοχή σας θα στραφεί σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, που ίσως αποφεύγατε λόγω της καραντίνας που προηγήθηκε. Τώρα είναι καλή στιγμή να επιλύσετε τα πάντα. Ωστόσο, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις εν βρασμώ, καθώς θα είστε αρκετά ευαίσθητοι τις επόμενες εννέα εβδομάδες!

Ταύρος

Καιρός να ανασυντάξετε τις συμμαχίες σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο στρατηγικός Ερμής τονώνει τον τομέα σας της επικοινωνίας και θα εντοπίσετε ικανότατους συνεργάτες. Θα διαμένει στον Καρκίνο μέχρι τις 4 Αυγούστου, μιας και θα μεσολαβήσει μια ανάδρομη φάση του από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου.

Αν έχετε όγκο εργασίας ή υποχρεώσεων, η σύμπραξη με άτομα που έχουν γνώσεις και εμπειρία θα μεγιστοποιήσει την απόδοσή σας. Και στη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορεί να ωφεληθεί και ο ευρύτερος κύκλος σας από την πρακτική ιδιοσυγκρασία σας!

Δίδυμοι

Μπαίνετε και πάλι σε αποδοτικούς ρυθμούς, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο μεθοδικός Ερμής που σας κυβερνά, θα διαμένει στον Καρκίνο και τον οικονομικό σας τομέα για τις επόμενες εννέα εβδομάδες. Όπου στρέψετε την ενέργειά σας, εκεί θα δείτε καλύτερα λογιστικά αποτελέσματα. Προσέξτε ιδιαιτέρως την περίοδο από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος. εστιαστεί και η αποδοτικότητά σας μέχρι τις 26 του μήνα. Αξιοποιήστε την ευγλωττία σας για να δικτυωθείτε καλύτερα και ενδυναμώστε τις σχέσεις με γνωστούς και φίλους. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε νέες πηγές εισοδήματος ή να προσεγγίσετε μια θέση που ονειρεύεστε!

Καρκίνος

Εκφραστείτε με περισσότερη ένταση, αγαπητοί Καρκίνοι! Παραμερίστε τα φίλτρα στα συναισθήματα ή τις απόψεις σας, πλέον δεν θα σας παράσχουν ασφάλεια αλλά πίεση. Μέχρι και τις 4 Αυγούστου θα φιλοξενήσετε στα εδάφη σας τον Ερμή, που θα διανύσει και μια ανάδρομη περίοδο από 18 Ιουνίου μέχρι 12 Ιουλίου. Τώρα μπορείτε να ενδυναμώσετε τις θέσεις σας και να τις γνωστοποιήσετε. Όσο κι αν σας αρέσει να στηρίζετε τους άλλους, καλείστε να εστιάσετε σε όσα εσείς ποθείτε και στοχεύετε. Μιας και αυτή είναι η μοναδική επίσκεψη του αγγελιαφόρου πλανήτη σ’ εσάς για φέτος, αξιοποιήστε τη στο έπακρο!

Λέων

Επενδύστε στο δημιουργικό σας πνεύμα, αγαπητοί Λέοντες: Ο αγγελιαφόρος Ερμή περνά στον 12ο Οίκο σας της έμπνευσης, για μια «καλλιτεχνική διαμονή»! Μέχρι και τις 4 Αυγούστου θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε ακόμα και τα πιο μύχια συναισθήματά σας, με κάθε τρόπο. Κλείστε τις διαδικτυακές σας εφαρμογές και ασχοληθείτε με χόμπι που ενεργοποιούν τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σας. Η συμπονετική διάθεση που θα επικρατεί μεταξύ 18 Ιουνίου και 12 Ιουλίου, που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, θα βοηθήσει να χειριστείτε και να απαλλαγείτε από πικρίες του παρελθόντος. Σε κάποιες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να σημαίνει να απομακρυνθείτε από άτομα ή σχέσεις και να προχωρήσετε παρακάτω!

Παρθένος

Το ομαδικό σας πνεύμα επιστρέφει, αγαπητοί Παρθένοι! Όπως όλοι, λαχταράτε κι εσείς περισσότερη διαπροσωπική επαφή μετά τους περιορισμούς της καραντίνας. Σε αυτή τη φάση σύμπραξης θα σας βάλει ο κυβερνήτης σας ο Ερμής μέχρι τις 4 Αυγούστου, μέσα από τον 11ο Οίκο σας της συνεργασίας. Ενδώστε σε όλες τις παρορμήσεις για να αναζητήσετε συμμάχους και ομοϊδεάτες. Παρά την αποδοτική σας φύση, σκεφτείτε πόσα περισσότερα οράματά σας μπορείτε να υλοποιήσετε με την ιδανική ομάδα. Μόνο να προσέξετε λίγο την περίοδο μεταξύ 18 Ιουνίου και 12 Ιουλίου, που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος!

Ζυγός

Στρέψτε το βλέμμα σας στο χρήμα, αγαπητοί Ζυγοί! Ο ευφυής Ερμής θα διαμείνει στον 10ο Οίκο σας της καριέρας μέχρι τις 4 Αυγούστου. Είτε έχετε μόνιμη εργασία είτε είστε σε φάση αναζήτησης, τώρα θα θυμηθείτε πόσο μετρά το ποιους ξέρετε. Φανείτε δημιουργικοί για να προσεγγίσετε τους κατάλληλους ανθρώπους και μην περιοριστείτε στις επαφές σας. Ανοίξτε διάλογο όπου βρεθείτε, μέχρι να ενταχθείτε στις ομάδες που ονειρεύεστε. Κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή, από 18 Ιουνίου μέχρι 12 Ιουλίου, ίσως ένας συνάδελφος από το παρελθόν να αποτελέσει την ευκαιρία σας!

Σκορπιός

Μην ξεπερνάτε τα όριά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο κοινωνικός Ερμής περνά στον 9ο Οίκο σας της διαφορετικότητας μέχρι τις 4 Αυγούστου, κάνοντας καυτό θέμα συζήτησης την ισονομία και την ενωτικότητα… Γι’ αυτό προσέξτε τις εικασίες σας, ώστε να μην θίξετε κάποιους στην παρόρμηση να εκφραστείτε. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος από 18 Ιουνίου μέχρι 12 Ιουλίου – και μπορεί εύκολα να γκρεμίσετε γέφυρες αντί να χτίσετε. Να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε ή πριν αναρτήσετε κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Τοξότης

Πρέπει να μειώσετε την ρομαντική σας ορμή, αγαπητοί Τοξότες! Προσπαθήστε το, παρά την αντίσταση που θα βρείτε μέχρι τις 4 Αυγούστου: Ο Ερμής θα χορεύει μέσα στον ερωτικό 8ο Οίκο σας, ενώ θα διανύσει και μια ανάδρομη φάση από 18 Ιουνίου μέχρι 12 Ιουλίου. Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να ενταθεί γρήγορα, γι’ αυτό πρέπει να ξέρετε αν πρόκειται για λαγνεία ή συναίσθημα. Θα ευνοηθείτε αν διοχετεύσετε την πνευματική σας δύναμη στη δουλειά και τα λοιπά θέματά σας!

Αιγόκερως

Ενδυναμώστε τα δυναμικά σας δίδυμα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων και των δεσμεύσεων. Μέχρι τις 4 Αυγούστου πρέπει να έχετε διαβεβαιώσει τις σημαντικές σας συμμαχίες, να επιθεωρήσετε την αγαστή επικοινωνία τους. Εστιάστε την προσοχή σας στις δραστηριότητες που σας δίνουν επιτυχίες μέσα από αυτές τις συμπράξεις – και δείξτε την ευγνωμοσύνη σας. Μείνετε ανοικτοί σε προτάσεις, χειριστείτε άμεσα όποια δυσχέρεια προκύψει, κάντε εσείς το βήμα για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας… Μόνο μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή μεταξύ 18 Ιουνίου και 12 Ιουλίου!

Υδροχόος

Αποζητήστε την αρμονική καθημερινότητά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Μην σπαταλάτε άλλο χρόνο και ενέργεια σε αντιπαραγωγικές και ανθυγιεινές πρακτικές, στήστε ένα καινούργιο πρόγραμμα καλής φυσικής κατάστασης. Θα έχετε τη βοήθεια του Ερμή, από τον Καρκίνο και τον 6ο Οίκο σας του συστήματος. Η εκτεταμένη διαμονή του εδώ μέχρι τις 4 Αυγούστου, περιλαμβάνει και μια ανάδρομη φάση από 18 Ιουνίου μέχρι 12 Ιουλίου. Απλοποιήστε τη ζωή σας για να ανανεώσετε το πνεύμα και το σώμα σας. Εξαφανίστε τους πειρασμούς από γύρω σας, προμηθευτείτε φρούτα και λαχανικά. Έτσι θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας, ενώ θα μειώσετε το άγχος και την πίεση!

Ιχθύες

Η αγάπη πλανάται στον αέρα, αγαπητοί Ιχθύες! Ο ερωτύλος Ερμής περνά στον Καρκίνο και στον τολμηρό 4ο Οίκο σας. Προτεραιότητά σας θα γίνει η φροντίδα του εαυτού σας, τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και γκαρνταρόμπας. Αναζητήστε χρώματα που θα σας εκφράζουν. Επίσης, θα διαχέετε δονήσεις προσέγγισης στην ατμόσφαιρα από τώρα και μέχρι τις 4 Αυγούστου: Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές προοπτικές με μέλλον, οι δεσμευμένοι Ιχθύες, ετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές. Δεν αποκλείεται και η επιστροφή μιας πρώην σχέσης, στο διάστημα από 18 Ιουνίου μέχρι 12 Ιουλίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος