Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 Κριός 

Είστε διχασμένοι για το πού θέλετε να στραφείτε, αγαπητοί Κριοί; Γι’ αυτό ευθύνεται μια έντονη σύγκρουση του Ουρανού με τη Σελήνη, που κεντρίζει τον αναλυτή μέσα σας. Αν ένα ομαδικό εγχείρημα δεν κυλά όπως θα θέλατε, χρειάζεστε γρήγορη αλλαγή στρατηγικής. Είναι καλύτερα να προσπαθήσετε να επαναφέρετε τη σύμπνοια ή να τα χειριστείτε όλα μόνοι σας; Τα άστρα σας συμβουλεύουν να διασφαλίσετε ότι είναι όλοι σύμφωνοι με το όραμά σας, για να μην καταλήξετε να εκνευριστείτε. Η διπλωματία θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας!

Ταύρος

Υπάρχει κάποια ένταση στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, αγαπητοί Ταύροι! Από τη μία έχετε τα οικογενειακά καθήκοντα, από την άλλη λαχταράτε να ξεκουραστείτε. Έχετε τον Ουρανό στο ζώδιό σας, που ωθεί να προχωρήσετε ένα δημιουργικό εγχείρημα με την προσωπική σας σφραγίδα. Αλλά μια έντονη όψη του με τη Σελήνη, συστήνει να μην αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε. Μιας και μπορεί να μειωθεί το ενδιαφέρον σας όσο γρήγορα κορυφώθηκε, αναζητήστε τη χρυσή τομή… Καθοριστικό παράγοντα για την ορθή απόφαση, θα αποτελέσουν τα οικονομικά σας περιθώρια!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, είναι πιθανό να χάσετε εσείς τα λόγια σας; Είναι, υπό μια δυσχερή όψη της συναισθηματικής Σελήνης με τον παρορμητικό Ουρανό. Για να μην χάσετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, καλύτερα να μείνετε στον ρόλο του ακροατή προς το παρόν. Ακούστε τη διαίσθησή σας και συλλέξτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε. Όταν θα έχετε σχηματίσει ξεκάθαρη γνώμη, είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσετε τους πάντες με τις θέσεις σας!

Καρκίνος

Μια φιλική διαφωνία φαίνεται να μην καταλήγει κάπου, αγαπητοί Καρκίνοι; Κάντε ένα διάλειμμα, καθώς η Σελήνη από τον τομέα σας της σταθερότητας συγκρούεται με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Ακόμα κι αν η άλλη πλευρά δεν φάνηκε συνεπής σε ένα θέμα, η απομάκρυνση θα ξεκαθαρίσει την οπτική σας. Προτιμήστε να φροντίσετε λίγο τον εαυτό σας, να διαλογιστείτε, να χαλαρώσετε. Έτσι θα καθαρίσει η σκέψη σας, για να καταλήξετε σε μια λύση που θα εξυπηρετεί όλες τις πλευρές!

Λέων

Εστιάστε στις λεπτομέρειες, αγαπητοί Λέοντες! Μην διστάσετε να καταβάλετε τον επιπλέον κόπο που χρειάζεται, για να τελειώσετε με μια υποχρέωσή σας. Ο επαναστάτης Ουρανός στη ζώνη σας των επαγγελματικών, σχηματίσει μια γωνιά έντασης με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Έχετε τα φόντα να πετύχετε, αν το αποφασίσετε. Προσθέστε την προσωπική σας πινελιά – και θα σας ωφελήσει αν δει το εγχείρημά σας ένα ουδέτερο άτομο, πριν το παραδώσετε

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ελλοχεύουν προβλήματα στον οικιακό σας παράδεισο! Κοιτάξτε τα μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα, όσο κι αν η Σελήνη στον ονειροπόλο 12ο Οίκο σας έχει την τάση να τα παραβλέπει. Η αποφυγή θα διογκώσει τα προβλήματα και θα επιφέρει περισσότερο χάος. Δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις, όπως σας συστήνει ο ανατρεπτικός Ουρανός. Αποδείξτε ότι μπορείτε να κατανοήσετε τη θέση των άλλων και θα δείτε το κλίμα να εξομαλύνεται!

Ζυγός

Ξεπεράστε τις εξαρτήσεις κάθε είδους, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη στον γενναιόδωρο Λέοντα, ίσως θελήσετε να προστρέξετε για να σώσετε κάποιον… Αλλά μια όψη της με τον Ουρανό, σας συστήνει να πάψετε να είστε προστάτες των πάντων. Πριν απλώσετε άλλη μία χείρα βοηθείας, σκεφτείτε αν το εν λόγω άτομο μπορεί να αντεπεξέλθει και μόνο του. Θέστε πιο υγιή όρια στις προσφορές σας, ενδυναμώστε τους άλλους για να είναι πιο αυτάρκεις. Έτσι θα εξασφαλίσετε χρόνο και για τα δικά σας εγχειρήματα, που έχετε παραμελήσει τελευταία!

Σκορπιός

Χρειάζεστε ξεκάθαρες σχέσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια γωνιά έντασης ανάμεσα στον Ουρανό και την ευαίσθητη Σελήνη, ίσως σας βρει σε σύγκρουση με ένα φιλικό άτομο. Αλλά αξίζουν όλοι να προσπαθείτε να βρείτε λύσεις, με κάθε κόστος; Καιρός να αποφασίσετε αν θα κάνετε πάλι πίσω ή θα βγάλετε πλέον από τη ζωή σας το εν λόγω άτομο. Είναι καλύτερα να έχετε γύρω σας ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους, ακόμα κι αν είναι λιγότερο συναρπαστικοί

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είστε πάλι έτοιμοι να κάνετε άλματα χωρίς να κοιτάξετε; Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον 9ο Οίκο σας των ρίσκων, η παρόρμησή σας είναι οξυμένη… Και δεν βοηθά η εμπλοκή του αυθόρμητου Ουρανού! Δεν πρέπει ο αυθορμητισμός σας να υπερισχύει τόσο, που να νιώθετε σαν να μην έχετε επιλογή… Έχετε. Δεν πρέπει να υπονομεύσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, κάντε μια παύση και σκεφτείτε τις συνέπειες. Διατηρήστε τα όριά σας, ακόμα κι αν παραμείνετε στην ίδια γνωστή διαδρομή!

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε τις πιο βαθιές σας επιθυμίες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο αυθόρμητος Ουρανός φωταγωγεί τον εκφραστικό 5ο Οίκο σας και μπορείτε να μοιραστείτε τα ειλικρινά σας συναισθήματα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην το κάνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τη Σελήνη στον 8ο Οίκο σας της εχεμύθειας, αρκεστείτε να μιλήσετε με έναν έμπιστο φίλο!

Υδροχόος

Πόσο καιρό ακόμη σκοπεύετε να κρατήσετε μια πικρία, αγαπητοί Υδροχόοι; Έχετε τώρα την ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυτήν, χάρη στη συνάντηση του Ουρανού που σας κυβερνά με την ευαίσθητη Σελήνη. Ακόμα κι αν δεν τείνετε κλάδο ελαίας, κανονίστε μια συνάντηση για τον απαραίτητο ειρηνευτικό διάλογο. Μην μείνετε μόνο στις πράξεις ή τα λόγια του άλλου ατόμου, να είστε έτοιμοι να δεχθείτε και τα δικά σας λάθη. Πάντα χρειάζονται δύο για μια σύγκρουση, άρα κάπου έχετε συμβάλει κι εσείς!

Ιχθύες

Διαφυλάξτε τις αντοχές σας, αγαπητοί Ιχθύες! Δεν πρέπει να ξεπερνάτε τα όριά σας χωρίς να υπολογίζετε το κόστος, όπως τονίζει μια γωνία ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό. Με τον τομέα της ευημερίας σας φωταγωγημένο, δεν ωφελεί το σκεπτικό «όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο»: Έτσι γίνεστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας. Για να αποφύγετε ανεπιθύμητες συνέπειες, αποφύγετε τις υπερβολές σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο!