Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Δράστε με την αρχή «νιώθω τον φόβο αλλά προχωρώ έτσι κι αλλιώς», αγαπητοί Κριοί! Έχετε κοπιάσει για να προσεγγίσετε έναν επικό στόχο σας και επιτέλους σημειώνετε κάποια πρόοδο… Αλλά η Σελήνη στο ζώδιό σας, συγκρούεται με τον Πλούτωνα του ασυνείδητου. Η συγκυρία σας καλεί να προσέξετε, να μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Αν φορτωθείτε νέες ευθύνες για να προηγηθείτε των υπολοίπων, μπορεί να χάσετε το ενδιαφέρον σας και να υπονομεύσετε τον κόπο που καταβάλατε ως τώρα. Είναι φυσιολογικό να έχετε άγχος όταν μπαίνετε σε καινούργια εδάφη, γι’ αυτό να έχετε σύνεση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, θέλετε πάντα να βλέπετε το καλύτερο στους άλλους. Αλλά η μέρα δεν ευνοεί την ρόδινη οπτική ή τις βιαστικές και πρώιμες σχέσεις! Η Σελήνη συγκρούεται με τον αναξιόπιστο Πλούτωνα, γι’ αυτό μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Πόσο πραγματικά γνωρίζετε ένα συγκεκριμένο άτομο; Μπορεί να σας έχει μαγέψει, να σας έχει γοητεύει ή να σας έχει εντυπωσιάσει…

Και είναι όλα καλοδεχούμενα, τώρα που βγαίνετε από τους υγειονομικούς περιορισμούς. Αλλά κάντε ενδελεχή έρευνα πριν αποφασίσετε να ενδώσετε. Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά, κάνοντας τις καίριες ερωτήσεις!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, συχνά τα φαινόμενα απατούν. Αυτό τονίζει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, που περιπλέκει τα μηνύματα! Μήπως κάποια άτομα του στενού σας κύκλου ενδιαφέρονται περισσότερο να προωθήσουν τα δικά τους σχέδια αντί να στηρίξουν την ομάδα σας; Πριν εκραγείτε, διαπιστώστε αν αυτή είναι η τακτική τους ή παρασύρθηκαν στην αυτοπροβολή. Μην απορροφηθείτε κι εσείς από τις υποψίες, γιατί τα επακόλουθα θα απέχουν από τα ζητούμενά σας… Κάντε συνετά την προσέγγισή σας, ώστε και οι άλλοι να αποκαλύψουν σταδιακά το ποιόν τους!

Καρκίνος

Θεωρήσατε ότι έχετε βρει την τέλεια λύση, αγαπητοί Καρκίνοι; Ίσως κάποιος να δοκιμάσει την υπομονή σας, διαταράσσοντας τα σχέδιά σας! Ωστόσο, μπορεί να θέλει μόνο να διασφαλίσει ότι θα περιληφθεί και η δική του οπτική στο αποτέλεσμα. Μια σύγκρουση θα αποβεί σε βάρος σας, γι’ αυτό χειριστείτε με ψυχραιμία και υπομονή τη συγκυρία. Μπορεί αν ακούσετε την άλλη πλευρά, να αποκτήσετε έναν πιστό σύμμαχο!

Λέων

Μην διακόπτετε τον ειρμό σκέψης των άλλων, αγαπητοί Λέοντες… Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι ξέρετε τι θα πουν, δεν ξέρετε! Η ανυπόμονη Σελήνη στον Κριό συγκρούεται με τον ελεγκτικό Πλούτωνα: Αν προκαλεί ρίγη η παρουσία σας, είναι επειδή η στάση σας δεν ευνοεί την απρόσκοπτη επικοινωνία. Γι’ αυτό προκαλέστε τον εαυτό σας να παραμερίσει την κριτική και απλά να ακούσει. Ίσως το ζητούμενο δεν είναι να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε μεταξύ σας – αλλά να εκφράσει ο καθένας τις απόψεις του!

Παρθένος

Κρατήστε και κάποια χαρτιά σας κλειστά, αγαπητοί Παρθένοι! Όσο διαυγείς κι αν προτιμάτε να είστε πάντα, ίσως η ειλικρίνειά σας να είναι υπερβολική για κάποιους. Θα ωφεληθείτε περισσότερο αν αποκαλύπτετε λίγα κάθε φορά, αντί να εξαγγέλλετε δεκαετές πλάνο. Αν είστε δεσμευμένοι, δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσετε σχέδια που έκανε το ταίρι σας και με δικές προτάσεις. Αν είστε σε φάση γνωριμίας με ένα άτομο, μην φανείτε διαθέσιμοι εξ αρχής: Όσο πιο μυστηριώδεις είστε, τόσο πιο επιθυμητοί θα γίνετε!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η αυθόρμητη Σελήνη διασχίζει τον ζωηρό 7ο Οίκο σας και σας στρέφει στην περιπέτεια! Αλλά ένα ανάχωμα από τον ελεγκτικό Πλούτωνα, μπορεί να βάλει φρένο στη χαρά σας. Μην αποκλείσετε την περίπτωση να πρόκειται για μια κεκαλυμμένη ευλογία: Η βιάση μπορεί να σας ενέπλεκε σε άσχημες ή περίπλοκες καταστάσεις. Κάντε περισσότερες ερωτήσεις για να συλλέξετε πληροφορίες, όπως για το κόστος ή τη δική σας δέσμευση στο ζητούμενο. Χρειάζεστε τα στοιχεία, για να κάνετε επιλογές με το μυαλό και όχι με συναισθηματική παρόρμηση!

Σκορπιός

Χρειάζεστε οργάνωση, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα που σας κυβερνά, θα σας αναγκάσει να δείτε ως πού φτάνουν οι ικανότητές σας. Αν θεωρήσετε ότι όλα θα πάνε στραβά, θα παρασυρθείτε σε μια μη παραγωγική διαδρομή. Αντί να πέσετε σε αυτή την παγίδα, κατανοήστε τι πρέπει να γίνει να φτιάξτε λίστα προτεραιοτήτων. Έτσι θα στήσετε τη στρατηγική σας, με μελετημένα βήματα και ημερομηνίες παράδοσης. Φροντίστε να επιστρατεύσετε και τα επιπλέον χέρια της ομάδας και είναι βέβαιο ότι θα αντεπεξέλθετε!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αν δεν διεκδικείτε όσα αξίζετε, «ξεπουλάτε» τον εαυτό σας φτηνά! Μια σύγκρουση ανάμεσα στην απαιτητική Σελήνη και τον ισχυρό Πλούτωνα, θα σας αποκαλύψει πώς υποτιμάτε τις ικανότητές σας. Σκεφτείτε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να φτάσετε ως εδώ και σταματήστε να κάνετε εκπτώσεις. Ενίοτε χρειάζεστε αυτό το ταρακούνημα για να αφυπνιστείτε. Αρχίστε να θέτετε τον εαυτό σας εκεί που θέλετε να φτάσετε… Ίσως χρειάζεται να προσθέσετε λίγη «λάμψη» στην προώθησή του!

Αιγόκερως

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να μην χάσετε τη συνολική εικόνα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μπορεί να παρεξηγήσετε την κριτική διάθεση κάποιων, που έχουν μόνη πρόθεση να σας βοηθήσουν. Επί αυτού ευθύνεται μια σύγκρουση της ευαίσθητης Σελήνης στον Κριό, με τον αυταρχικό Πλούτωνα στον 1ο Οίκο σας της ταυτότητας. Πρέπει να πάψετε να γίνεστε επιθετικοί όταν νιώθετε ότι κρίνεστε, για να μην βλάψετε σημαντικές σχέσεις σας. Κάποια πράγματα δεν έχουν επιστροφή – και το «οφθαλμός αντί οφθαλμού» θα άφηνε όλο τον κόσμο τυφλό!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, να σκέφτεστε γρήγορα και έξω από τα τετριμμένα! Οι καινοτόμες απόψεις σας θα αποδειχθούν σωτήριες, υπό ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Πέρα από το μυαλό σας, ίσως χρειαστεί να επενδύσετε και λίγη χειρονακτική εργασία. Αν νιώσετε βαρύ το φορτίο, μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια και να απλοποιήσετε το σχέδιό σας. Κάποια πράγματα ίσως μπορούν να αφαιρεθούν, προκειμένου να προχωρήσει το όραμά σας. Με αργά και σταθερά βήματα, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσετε!

Ιχθύες

Η ομαδική δουλειά μπορεί να επιφέρει θαύματα, αγαπητοί Ιχθύες! Αν θέλετε να υλοποιήσετε έναν φιλόδοξο στόχο, αρκεί να ζητήσετε βοήθεια από τα άτομα που σας στηρίζουν. Αλλά μην ζητάτε συνεχώς χάρες από κάποιους ανθρώπους, μπορεί να βλάψετε τη σχέση σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιους που βοηθήσατε εσείς παλαιότερα. Φυσικά υπάρχει πάντα και η επιλογή να πληρώσετε για τις υπηρεσίες που χρειάζεστε, ώστε να διατηρήσετε όλες τις ισορροπίες!