Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος διασχίζει τον 3ο οίκο της επικοινωνίας σας, από τις 20 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου. Μην εκπλαγείτε εάν το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο είναι γεμάτο μηνύματα, αν το τηλέφωνό σας έχει εκραγεί… Και έχετε ακόμα περισσότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Αυτή είναι μια πολυάσχολη και φρενήρης, αλλά δυνητικά ενεργητική περίοδος. Στη διάρκειά της θα κάνετε καλά να θέσετε όρια και να διαθέσετε χρόνο στον εαυτό σας.

Στις 22 Μαΐου και η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στην ίδια ζώνη σας. Θα σας αφήσει να θέσετε ισχυρούς στόχους για τα καθημερινά που πρέπει να κάνετε όπως και το πώς επικοινωνείτε με όσους βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Την ίδια ημέρα, ο επικοινωνιακός Ερμής και η ρομαντική Αφροδίτη κάνουν σύνοδο. Μαζί καθιστούν πιο εύκολο να αξιοποιήσετε τα πιο αυθεντικά σας συναισθήματα και να μοιραστείτε το πώς πραγματικά νιώθετε.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη ευκαιρίες για έρευνα. Μπορείτε να κατανοήσετε τι σας προσφέρει αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, ώστε να καθορίστε ένα εμψυχωτικό, συναρπαστικό όραμα για το μέλλον. Εστιάστε στις οικονομικές λεπτομέρειες και θα εμπνευστείτε να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης στο πώς δημιουργείτε χρήματα. Στις 22 Μαΐου θα σας βοηθήσει και η Νέα Σελήνη, από τον 2ο οίκο του εισοδήματός σας. Την ίδια ημέρα, ο επικοινωνιακός Ερμής και η κοινωνική Αφροδίτη κάνουν σύνοδο σε αυτή τη ζώνη. Θα σας ωθήσουν να μαζέψετε πληροφορίες για το σχέδιο δράσης σας – και να τις μοιραστείτε με φίλους και συναδέλφους σας.

Ζωντανές, διαφωτιστικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και το μονοπάτι μπροστά σας. Μετά ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο, που είναι ανάδρομος στον 10ο οίκο της καριέρας σας. Τώρα μπορεί να επιλέξετε να αναφέρετε τις σκέψεις σας σε έναν ανώτερό σας.

Δίδυμοι

Μπορεί να αισθανθείτε ότι έχετε τον κόσμο στα δάχτυλά σας καθώς προχωράμε προς την εποχή του ζωδίου σας: Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος θα διασχίζει τα δικά σας εδάφη από τις 20 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου. Τουλάχιστον, θα αισθανθείτε περισσότερο συντονισμένοι με τη γενικότερη ατμόσφαιρα της στιγμής και την ικανότητά σας να εκφράσετε αυτό που θέλετε να επιτύχετε.

Δείτε την 22η Μαΐου ως μια εξαιρετική ημέρα, καθώς η Νέα Σελήνη πέφτει στο ζώδιό σας. Σας δίνει την ευκαιρία της χρονιάς να κινήσετε ένα όνειρο που έχετε για καιρό, να σχεδιάσετε βήμα-βήμα το σχέδιο δράσης για να γίνει πραγματικότητα. Ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά, κάνει σύνοδο με την κοινωνική Αφροδίτη στο ζώδιό σας την ίδια ημέρα. Θα αυξηθεί η ικανότητά σας να αξιοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και να μοιραστείτε πειστικά τις επιθυμίες σας.

Καρκίνος

Εσείς και ένας συνάδελφός σας μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά στις 19 Μαΐου: Η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Από εκεί θα σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο, με τον επεκτατικό Δία στον 7ο οίκο σας των συνεργατικών σχέσεων. Τώρα θα είστε υπερβολικά αισιόδοξοι όσον αφορά αυτά που μπορείτε να επιτύχετε ως ομάδα. Το να σκεφτείτε πιο συνετά, μπορεί να σας εξυπηρετήσει περισσότερο!

Στις 22 Μαΐου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο οίκο της πνευματικότητας σας. Θα κάνετε καλά να διαθέσετε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας. Διαβάστε περιοδικά, κάντε διαλογισμό, σκεφτείτε τι θέλετε να επιτύχετε τους επόμενους μήνες. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα διάστημα «διακοπής» αλλά και μια καρποφόρα περίοδος: Για να ξεκαθαρίσετε τις πιο βαθιές σας ανάγκες και πώς μπορείτε να τις ικανοποιήσετε, μέσω σκέψης, έρευνας και δράσης.

Λέων

Η ακόρεστη όρεξή σας για μάθηση, μπορεί να έρθει σε αντίθεση με τις δουλειές σας και τις ευθύνες σας στις 19 Μαΐου: Η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης, σε τεταμένο τετράγωνο με τον επεκτατικό Δία στον 6ο οίκο σας της καθημερινής ρουτίνας. Μπορεί να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε ένα νέο μάθημα, ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ ή στον προγραμματισμό ενός ταξιδιού… Μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν καταφέρατε να κάνετε εκείνο τον καθημερινό περίπατο ή ένα διάλειμμα. Το να βρείτε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ ονείρων και ενεργειών, θα σας εξυπηρετεί καλύτερα!

Από τις 20 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου, ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος που σας κυβερνά θα διασχίζει τον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Θα αυξήσει την επιθυμία σας να ενώσετε τις δυνάμεις σας με συναδέλφους και φίλους, για να συμβάλετε σε έναν καλό σκοπό. Η συγκέντρωση χρημάτων ή η ενημέρωση με έναν τεχνολογικό τρόπο, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα επιτυχές αποτέλεσμα.

Παρθένος

Θα έχετε το κίνητρο να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να βρεθείτε στο προσκήνιο στη δουλειά σας, από τις 20 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου: Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Πιθανόν να μοιραστείτε μια φιλόδοξη πρόταση με συναδέλφους, να συζητήσετε με έναν ανώτερό σας πώς μπορείτε να συνεισφέρετε στην ομάδα ή τον τομέα σας με έναν πιο τολμηρό νέο τρόπο.

Στις 22 Μαΐου και η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στην ίδια ζώνη σας. Βρείτε χρόνο για να ονειροπολήσετε πώς είναι το ιδανικό επαγγελματικό σας μονοπάτι που πρόκειται να ακολουθήσετε. Ωστόσο, θα θελήσετε να ακολουθήσετε μια ρεαλιστική προσέγγιση – και αυτό δεν είναι απαραίτητα αποθαρρυντικό… Αφήστε στον εαυτό σας χώρο να χαλαρώσει τώρα, θα αποδειχθεί ωφέλιμο. Θα είστε πιο ξεκάθαροι στο τι θέλετε να εκφράσετε και πώς, αυξάνοντας τις πιθανότητες να φτάσετε κοντά στον συγκεκριμένο σκοπό!

Ζυγός

Η επιθυμία σας να βρείτε νέους τρόπους μάθησης θα τονωθεί από τις 20 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου, που ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος θα διασχίζει τον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα διαδικτυακό μάθημα ζωγραφικής με έναν φίλο ή να δοκιμάσετε μια νέα γλώσσα. Το να ενεργοποιήσετε τώρα δημιουργικότητα και το κοινωνικό σας πνεύμα, θα είναι αναζωογονητικό. Επίσης, θα σας ενθουσιάσει μια νέα ευκαιρία, να συναντήσετε και να μιλήσετε με άτομα που έχετε παρόμοιες σκέψεις!

Στις 22 Μαΐου η Νέα Σελήνη στη ίδια ζώνη σας, ετοιμάζει το έδαφος για να ορίσετε την πρόθεση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Αν και οι διακοπές μπορεί να μην βρίσκονται στο άμεσο μέλλον σας, θα απολαύσετε τη διεξοδική έρευνα για έναν ονειρεμένο προορισμό. Έτσι όταν έρθει η ώρα να κάνετε την κράτηση, θα είστε έτοιμοι να πάτε.

Σκορπιός

Η επιθυμία σας να μοιραστείτε ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές με το άλλο σας μισό ή κάποιο ιδιαίτερο άτομο, είναι σίγουρο ότι θα αυξηθεί. Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος θα διασχίζει τον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας, από τις 20 Μαΐου έως τις 20 Ιουνίου. Τώρα θα θελήσετε να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς της ζωής, να εστιάσετε στην επαφή και το πώς θα εκφράσετε τα συναισθήματα που έχετε στην καρδιά σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη γνώση του εαυτού σας και συναισθηματική πληρότητα!

Στις 22 Μαΐου και η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στην ίδια ζώνη σας. Θα νιώσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για διαλογισμό – και μια τολμηρή πρόθεση που αφορά τις πιο κοντινές σας σχέσεις. Μπορεί να σχετίζεται με τα κοινά σας οικονομικά ή το πώς ενισχύετε την αμοιβαιότητά σας: Μπορείτε να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει!

Τοξότης

Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να βρεθείτε με συναδέλφους ή αγαπημένους φίλους, για να συνεργαστείτε σε πρότζεκτ που θα σας γεμίσουν δημιουργικότητα! Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας της συνεργασίας, από 20 Μαΐου έως 20 Ιουνίου. Θα είναι πιο εύκολο από ποτέ να συντονιστείτε και να στηριχθείτε ο ένας στις δυνάμεις του άλλου… Ένώ θα γεμίζετε ο ένας τα κενά του άλλου όσον αφορά τις αδυναμίες. Στη συνέχεια θα θελήσετε περισσότερο να περάσετε την γραμμή τερματισμού σε κάθε εγχείρημά σας, ως μια άρτια συγχρονισμένη ομάδα!

Στις 22 Μαΐου και η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται σε αυτή τη ζώνη σας. Θα σας προτρέψει να σκεφτείτε τρόπους για να πάτε τις συνεργασίες στη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο. Νιώθετε δυνατότεροι όταν έχετε υποστήριξη από το άλλο σας μισό, τον καλύτερό σας φίλο ή κάποιον αγαπημένο… Είναι εντελώς φυσικό και αξίζει να το νιώθετε!

Αιγόκερως

Μπορεί να νιώσετε πιο ευαίσθητοι, να επιθυμείτε τη χαρά και ξέγνοιαστες στιγμές που θα σας δέσουν με τους αγαπημένους σας. Στις 21 Μαΐου η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού, σε αρμονικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Μην διστάσετε να εκφράσετε τις ανάγκες σας! Στη συνέχεια, θα σκεφτείτε τρόπους για να νιώσετε ακόμα πιο ισορροπημένοι και ικανοποιημένοι με το συνηθισμένο σας πρόγραμμα: Στις 22 Μαΐου, η Νέα Σελήνη θα φωτίσει τον 6ο οίκο σας της ευεξίας και της καθημερινής ρουτίνας.

Φροντίστε να προσθέσετε πρακτικές ευημερίας στο μείγμα, να αλλάξετε τις ώρες που κοιμάστε και ξυπνάτε για να νιώθετε πιο αναζωογονημένοι. Μπορείτε επίσης να ξανασκεφτείτε το πλάνο εξάσκησης και υγιεινής διατροφή σας. Σε κάθε περίπτωση, το να βελτιώσετε και να ενισχύσετε τη φροντίδα του εαυτού σας, φυσικά και πνευματικά, μπορεί να αποδώσει τώρα!

Υδροχόος

Το να βρείτε τρόπους να απολαμβάνετε τις απλές χαρές και το να εκφράζετε αυτά που έχετε στην καρδιά σας, είναι τα πιο σημαντικά αυτή τη στιγμή! Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Ήλιος θα διασχίζει τον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού από 20 Μαΐου έως 20 Ιουνίου. Το να ξεκινήσετε ένα καλλιτεχνικό χόμπι όπως η ζωγραφική ή η ποίηση, μπορεί να αποδειχθεί θεραπευτικό… Όπως και το να βρείτε χρόνο για έναν αγαπημένο φίλο, σε μια μακράς διάρκειας κλήση στο FaceTime!

Στις 22 Μαΐου και η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στην ίδια ζώνη σας. Σκεφτείτε να βάλετε τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα και να παραδοθείτε σε μια ευχάριστη δραστηριότητα που σας αρέσει… Όπως το να μαγειρεύετε με τους αγαπημένους σας ή να έχετε ένα βραδινό ραντεβού στο σπίτι με το άλλο σας μισό. Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον κυρίαρχο Κρόνο στο ζώδιό σας. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να εντοπίσετε και να αναλάβετε δράση για τους μακροπρόθεσμους δημιουργικούς σας στόχους!

Ιχθύες

Το να βρείτε τα λόγια να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους αγαπημένους σας, έρχεται πιο φυσικά απ’ όσο συνήθως στις 22 Μαΐου: Ο επικοινωνιακός Ερμής κάνει σύνοδο με τη ρομαντική Αφροδίτη στον 4ο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα νιώθετε ότι η καρδιά και το μυαλό σας βρίσκονται σε καλύτερο συγχρονισμό, κάτι που θα συμβάλει στην ενίσχυση της αρμονίας στις πιο στενές σας σχέσεις. Αυτή μπορεί να είναι η στιγμή να αντιμετωπίσετε εκείνο το δύσκολο θέμα, στο οποίο είχατε κάνει παύση νωρίτερα!

Και με τη Νέα Σελήνη στην ίδια ζώνη σας εκείνη την ημέρα, θα έχετε πράσινο φως να εφαρμόσετε μια νέα θεραπευτική προσέγγιση με τα άτομα της οικογένειάς σας. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε για τους μήνες που έρχονται και στη συνέχεια κάντε μια ανοιχτή συζήτηση… Θα μπορούσε να στρώσει το δρόμο, ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα!