Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ανοίξτε περισσότερο τα μάτια σας, αγαπητοί Κριοί… Το πιο πιθανό είναι να εντοπίσετε μια εξαιρετική ευκαιρία, που βρισκόταν ακριβώς μπροστά σας! Θα είναι προσφορά του πρώτου σημαντικού τριγώνου ανάμεσα στον θαρραλέο Ήλιο και τον πανίσχυρο Πλούτωνα, από τα δύο που θα σχηματίσουν φέτος.

Η πλανητική σύμπνοια πυροδοτεί τη ζώνη σας των χρημάτων, φέρνοντας νέες ιδέες για να κρατήσετε γεμάτα τα ταμεία σας. Ο Ήλιος διεγείρει τη δημιουργικότητά σας, ο στρατηγικός Πλούτωνας σας κάνει επινοητικούς για λύσεις που κανείς δεν έχει σκεφτεί. Όταν τις θέσετε, μπορεί να φανούν προφανείς… Αλλά μόνο εσείς θα μπορούσατε να τις εντοπίσετε!

Ταύρος

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τις πιο φιλόδοξες ιδέες σας, αγαπητοί Ταύροι; Αυτό σας συστήνει το τρίγωνο προώθησης ανάμεσα στον δυναμικό Πλούτωνα με τον ζωοδότη Ήλιο από το ζώδιό σας! Είναι καιρός να τις γνωστοποιήσετε σε ευρύτερη κλίμακα και να κατακτήσετε τη διεθνή σκηνή. Θα συγκεντρώσετε όλα τα μάτια πάνω σας, με την αναγνώριση ενός εγχειρήματός σας ή τη δημοσίευση κειμένων σας. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο, είναι η δική σας πίστη ότι έχετε τα φόντα να διαπρέψετε!

Δίδυμοι

Είστε πραγματικά ισορροπημένοι, αγαπητοί Δίδυμοι; Ίσως χρειάζεται να επιστρέψετε σε μια βαλτωμένη διαμάχη, προκειμένου να επουλωθείτε οριστικά! Ο Ήλιος από τον 12ο Οίκο σας των λήξεων, συναντά τον Πλούτωνα της μεταμόρφωσης. Πρόκειται για μια χρυσή ευκαιρία να κάνετε μια βουτιά στην ψυχή σας. Η συγχώρεση και η άφεση λέγονται πιο εύκολα απ’ όσο γίνονται πράξη… Αλλά αν εφαρμόσετε αυτή τη φιλοσοφία, θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε από τα βάρη που σας περιορίζουν. Αν δυσκολεύεστε να χειριστείτε κάτι μόνοι σας, ζητήστε τη στήριξη ενός θεραπευτή ή έμπιστου δικού σας ανθρώπου!

Καρκίνος

Κι όμως δεν πρόκειται για σύμπτωση, αγαπητοί Καρκίνοι! Καθώς ο Ήλιος φωταγωγεί τη ζώνη σας της επικοινωνίας, σχηματίζει ένα τρίγωνο αφθονίας με τον Πλούτωνα στον οίκο σας των σχέσεων. Αναζητήστε τις ενδείξεις σύμπνοιας σε μια σημαντική σχέση σας… Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας συστήνει να αποκαλύψετε και κάποιες ευάλωτες πτυχές σας, για να περάσει αυτός ο δεσμός στο επόμενο επίπεδο. Αξιοποιήστε την ευκαιρία που σας δίνει το σύμπαν για να βγάλετε το συναίσθημα στην επιφάνεια!

Λέων

Βάλτε τέλος στα «παιχνίδια», αγαπητοί Λέοντες… Μπορείτε να λάβετε την αναγνώριση που θέλετε, χωρίς να εμπλέκεστε σε ανταγωνισμούς δημοφιλίας! Έχετε σε αυτό τη βοήθεια ενός ισχυρού τριγώνου, ανάμεσα στον τολμηρό Ήλιο και τον Πλούτωνα της μεταμόρφωσης. Μπορεί αιφνιδίως να σας ανοίγονται πόρτες εκεί που υπήρχαν τοίχοι ως τώρα. Με εργαλείο σας την ευγένεια και γνώμονα το καλό κάρμα, προσφέρετε βοήθεια σε όσους βρίσκονται πιο πίσω σας στην ιεραρχική κλίμακα. Κάθε άνθρωπος που θα συναντήσετε έχει τη δυναμική να επηρεάσει τις εξελίξεις, γι’ αυτό μην υποτιμάτε κανέναν!

Παρθένος

Κουνήστε αποφασιστικά το μαγικό σας ραβδάκι, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ήλιος στον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης, σχηματίζει ένα στιβαρό τρίγωνο με τον αλχημιστή Πλούτωνα. Παραγκωνίστε την τάση σας να αναλύετε τα πάντα και αδράξτε τη μέρα: Το σύμπαν σας δίνει το μικρόφωνο και δεν πρέπει να διστάσετε! Ραντίστε με νεραϊδόσκονη ό,τι αγγίζετε και δείτε το να ανθίζει. Αξιοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γνωστοποιήσετε τα εγχειρήματά σας και στραφείτε σε φίλους με επιρροή για να πραγματώσετε τα όνειρά σας!

Ζυγός

Επιθεωρήστε τον προϋπολογισμό σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο θαρραλέος Ήλιος και ο αναμορφωτής Πλούτωνας σχηματίζουν ένα δυναμικό τρίγωνο, που φωτίζει τις κοινές πηγές και τις μακροχρόνιες επενδύσεις σας. Αν πιέζεστε οικονομικά, μπορεί να λάβετε στήριξη από έναν συγγενή που σας θαυμάζει. Ίσως εμπνευστείτε για να διαπραγματευτείτε ξανά κάποια χρέη και υποχρεώσεις σας. Μια γυναίκα με επιρροή θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές, για να κάνετε πραγματικά αποτελεσματικές αλλαγές στα οικονομικά σας!

Σκορπιός

Τα μεγάλα πνεύματα συμπράττουν με «ηφαιστειακές» επιδράσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο Ήλιος στον Οίκο σας των σχέσεων, σχηματίζει ένα από τα δύο φετινά τρίγωνα ευημερίας με τον Πλούτωνα από τον επικοινωνιακό σας τομέα. Ίσως έχετε μια τυχαία συνάντηση με ένα άτομο που γνωρίζετε μόνο διαδικτυακά, ίσως να τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου σε μια συζήτηση με φίλο. Αν δυσκολεύεστε να εκφραστείτε με διαύγεια, είναι καιρός να κάνετε μια ενδοσκόπηση στις δικές σας ψυχικές «σκιές». Συζητήστε με ένα άτομο που εμπιστεύεστε τις πιθανές ενοχές ή αμαρτίες σας. Αυτή η εξομολόγηση θα ενδυναμώσει τον μεταξύ σας δεσμό!

Τοξότης

Βάλτε σε κίνηση όλα τα συστήματά σας, αγαπητοί Τοξότες! Ένα ισχυρό τρίγωνο ανάμεσα στον θαρραλέο Ήλιο και τον αναμορφωτή Πλούτωνα, ενεργοποιεί τους τομείς σας της διοίκησης και των χρημάτων. Αδράξτε αυτή τη χρυσή ευκαιρία για ευημερία, επιθεωρώντας τον προϋπολογισμό και οργανώνοντας ξανά την οικονομική σας διαχείριση. Αυτή η διαδικασία θα φέρει επιτυχίες μακροπρόθεσμα, γι’ αυτό εστιάστε στο έπαθλο και τις πιο επικερδείς προοπτικές. Θα ανταμειφθεί η ενασχόληση με όσα σας ενθουσιάζουν, γι’ αυτό μην εμπλακείτε σε ό,τι σας εγείρει αμφιβολίες!

Αιγόκερως

Ταράξτε τα λιμνάζοντα νερά, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο τολμηρός Ήλιος στον 5ο Οίκο σας της έκφρασης, σχηματίζει ένα αίσιο τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα από το ζώδιό σας. Είναι η στιγμή που μπαίνετε στον τηλεφωνικό θάλαμο και βγαίνετε πραγματικοί υπερήρωες! Κάντε μια ολοκληρωτική αλλαγή, που μπορεί να αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση ή μια εσωτερική αναμόρφωση. Με όλα τα μάτια στραμμένα πάνω σας, μπορείτε να ενδυναμώσετε άλλους και να επενδύσετε ξανά στην έμπνευσή σας. Ανοιχτείτε και μοιραστείτε εμπειρίες που θα ωθήσουν τη δράση και σε άλλους!

Υδροχόος

Υπάρχουν θέματα που θέλετε να συγχωρήσετε και να ξεπεράσετε, αγαπητοί Υδροχόοι; Σας δίνει αυτή την ευκαιρία το τρίγωνο ανάμεσα στον τολμηρό Ήλιο και τον Πλούτωνα που αλλάζει ζωές, στις πιο ευαίσθητες πτυχές σας! Μπορείτε να απαλλαγείτε από βάρη που κουβαλάτε, βγάζοντας στην επιφάνεια την όποια πικρίες σας. Αρκετά υπομείνατε αυτό τον συναισθηματικό καταναγκασμό, είναι καιρός να απελευθερωθείτε. Επιλέξτε την κατανόηση αντί του θυμού, να θυμάστε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι «τέλεια ατελείς»!

Ιχθύες

Πρέπει να υποστηρίξετε τα συμφέροντά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Μπορεί η συμπονετική ιδιοσυγκρασία σας να προτιμά την αγάπη αντί της σύγκρουσης… Αλλά ενίοτε πρέπει να ορθώνετε το ανάστημά σας. Την ώθηση σας τη δίνει ένα σπάνιο και εξωστρεφές τρίγωνο, ανάμεσα στον θαρραλέο Ήλιο με τον ορμητικό Πλούτωνα. Αντί να περιμένετε να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο, μεταμορφωθείτε εσείς και πείτε τις αλήθειες σας. Αυτό θα ανορθώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας, σε σημείο να γίνετε οι οραματιστές μπροστάρηδες