Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
 Κριός 

Δώστε πιο σταθερή ταχύτητα στους στόχους σας, αγαπητοί Κριοί! Ο πύρινος Δίας θα κινείται ανάδρομος στον Οίκο σας της καριέρας μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Αυτός θα σας βοηθήσει να δώσετε έναν πιο ήρεμο ρυθμό στην εργασιακή σας ροή. Ακόμα κι αν έχετε αναλάβει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε, σας δίνετε η ευκαιρία να μάθετε να κατανέμετε.

Ξεπεράστε τις όποιες αμφιβολίες για τις ικανότητες των συνεργατών σας: Στο χέρι σας είναι να τους εκπαιδεύσετε στις μεθόδους σας – και φυσικά να επιβλέπετε την πορεία τους. Δώστε σημασία στα άτομα από το παρελθόν που θα σας προσεγγίσουν τους επόμενους τέσσερεις μήνες. Δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν πόρτες σε μια εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία!

Ταύρος

Ώρα να οργανωθείτε, αγαπητοί Ταύροι! Έχετε πολλά ανοικτά μέτωπα, ειδικά μετά τον περασμένο Δεκέμβριο που ο τολμηρός Δίας πέρασε στον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης. Όσο κι αν σας ενθουσίασε αυτή η έξαρση, η αλήθεια είναι ότι αρχίζει να σας εξαντλεί. Τώρα που ο Δίας θα κινείται ανάδρομος για τέσσερεις μήνες, θα καταφέρετε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στις προτεραιότητές σας. Η μέρα έχει μόνο 24 ώρες, άρα καταλήξτε σε ότι αξίζει πραγματικά να κοπιάσετε.

Αν δεν είστε έτοιμοι να μειώσετε ταχύτητα σε κάποια εγχειρήματα, σκεφτείτε να λάβετε βοήθεια. Ακόμα κι αν σας στοιχίσει κάτι παραπάνω τώρα, θα έχετε να λαμβάνετε περισσότερα κέρδη με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στις 12 Σεπτεμβρίου!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, οι σχέσεις δεν «προκύπτουν» έτσι απλά… Χρειάζονται φροντίδα και συνεχή τροφοδότηση! Θα το κατανοήσετε καλύτερα, τώρα που ο αισιόδοξος Δίας θα κινείται ανάδρομος στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Είναι η στιγμή να επαναξιολογήσετε τις πιο στενές σας σχέσεις.

Αν δεν νιώθετε ακόμη πεταλούδες στο στομάχι για το ταίρι σας, η συγκυρία θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη σπίθα ανάμεσά σας. Αν έχετε κάποια κοινά ταμεία, επιβεβαιώστε ότι είναι καταγεγραμμένα με διαύγεια όσα έχετε συμφωνήσει. Το ξεκαθάρισμα τόσο ευαίσθητων θεμάτων, διασφαλίζει την μακροβιότητα των σημαντικών σας δεσμών!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, γνωρίζετε πολύ καλά ότι χρειάζονται δύο για να χορέψετε ταγκό! Αν και η μοιρασιά μέσα σε μια σχέση δεν είναι ποτέ απόλυτα ισότιμη, δεν πρέπει να κάνετε πάντα εσείς όλη τη δύσκολη δουλειά. Η στροφή του επεκτατικού Δία σε ανάδρομου στον Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, θα σας τροφοδοτήσει με διαύγεια…

Και αυτή θα αφορά όλους τους στενούς δεσμούς σας, από τους ερωτικούς μέχρι τους φιλικούς και τους επαγγελματικούς. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή, με αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Αν είστε αδέσμευτους, ενδέχεται να υπάρξει αίσθημα με ένα άτομο που γνωρίσετε σε ταξίδι προ καραντίνας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η ζωτικότητά σας ήταν στα χέρια του γενναιόδωρου Δία από τον περασμένο Δεκέμβριο… Το αναμενόμενο είναι να έχετε εξαιρετική υγεία και αστείρευτη ενέργεια! Σε εργασιακό επίπεδο, πρέπει να είχατε πολλές προσεγγίσεις για συνεργασίες. Ωστόσο, το να λέτε «ναι» σε όλα ενδέχεται πλέον να σας εξαντλεί. Η στροφή του Δία σε ανάδρομου μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, θα σας επιτρέψει να κάνετε κι εσείς μια παύση. Πρέπει να ξεκουραστείτε, να φροντίσετε τη διατροφή σας, να ασκηθείτε και να στήσετε ένα λιγότερα πιεστικό πρόγραμμα. Θα σας ωφελήσει να αφιερώσετε χρόνο και σε εγχειρήματα που έχουν καλό σκοπό!

Παρθένος

Ώρα για διάλειμμα, αγαπητοί Παρθένοι! Ο λαμπερός Δίας θα κινείται ανάδρομος στον 5ο Οίκο σας της φήμης, μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Είναι η στιγμή να περάσετε για λίγο στα παρασκήνια, να κάνετε μια ανάπαυλα από την συνεχή προβολή για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους.

Έχετε αυτό το τετράμηνο περιθώριο να εξελίξετε μια νέα δεξιότητα, είτε να ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε και συνεχώς αναβάλατε. Εστιάστε σε όσα έχουν σημασία για εσάς, χωρίς να το μοιραστείτε με κανέναν. Χωρίς την πίεση να ευχαριστήσετε άλλους, είναι βέβαιο ότι μετά το άστρο σας θα λάμψει ακόμα πιο φωτεινό!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν το σπιτικό σας… Ακόμα κι αν τελευταία περνάτε εκεί περισσότερο χρόνο, απ’ όσο προτιμά η κοινωνική σας φύση! Αλλά με τον διεθνή Δία να γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, θα πρωταγωνιστήσουν οι εσωτερικές σας υποχρεώσεις. Η θετική πτυχή της συγκυρίας είναι ότι μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σε δημιουργική έδρα σας. Είτε ασχολείστε με τη μουσική ή με τη γραφή, αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει. Να ξέρετε ότι αυτός ο κύκλος μπορεί να εξελίξει τη συναισθηματική σας ωρίμανση, ειδικά όσο θα χαλαρώνετε στην ασφάλεια του ησυχαστηρίου σας!

Σκορπιός

Προτιμήστε να μασάτε παρά να μιλάτε, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο φιλαλήθης Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Πρέπει να προσέχετε περισσότερα τι λέτε, γράφετε ή αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου θα είναι πιο συνετό να κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Γιατί να μην τις αξιοποιήσετε ως αφορμή κάθαρσης, που θα αποτυπωθεί σε ένα δημιουργικό σας πόνημα; Ακόμα κι αν η ζωή μιμείται την τέχνη, κανείς δεν χρειάζεται να ξέρει από πού εμπνευστήκατε. Μιας και οι ανάδρομοι κύκλοι αφορούν το παρελθόν, ας προσεγγίσετε ξανά παλιούς φίλους ανά τον πλανήτη. Δεν αποκλείεται να βρείτε αφορμές για εξαιρετικά ταξίδια στο μέλλον, όταν περάσει η υγειονομική κρίση!

Τοξότης

Κλειδώστε το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Τοξότες… Ο τζογαδόρος Δίας θα κινείται ανάδρομος μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου στον οικονομικό τομέα σας! Αναδιαρθρώστε τον προϋπολογισμό σας, αναζητήστε έξυπνους τρόπους για να γλιτώσετε χρήματα ή να έχετε περισσότερα κέρδη. Για παράδειγμα, μοιραστείτε το κόστος μιας αγοράς, αν αφορά κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει επίσης ένας φίλος ή γείτονας. Κάντε τη σύνεση κριτήριο, ώστε να μην περιοριστείτε τόσο που να επαναστατήσετε αργότερα.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ενδέχεται να σας προσεγγίσουν προτάσεις από παλιούς συνεργάτες. Ξανασκεφτείτε ευκαιρίες που ενέχουν μετακίνηση και τις παραμερίσατε λόγω του Κορωναϊού. Αν υπάρχει τρόπος να πραγματωθεί κάτι τώρα, έστω και από απόσταση, εσείς θα τον βρείτε!

Αιγόκερως

Έφτασε η στιγμή για την πολυπόθητη χαλάρωσή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο επεκτατικός Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 2 Δεκεμβρίου, ωθώντας σας να κινείστε με μεγάλη ταχύτητα. Και μπορεί η πρόοδός σας να άλλαξε μορφές ή κατευθύνσεις, εξαιτίας της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης. Αλλά πλέον είναι σημαντικό να κάνετε μια παύση για να αποτιμήσετε τη διαδρομή που διανύσατε. Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος για τους επόμενους τέσσερεις μήνες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επιβεβαιώσετε ότι είστε σε σωστή πορεία. Μπορείτε να αρχίσετε να καταστρώνετε παρασκηνιακά τα επόμενα μεγαλεπήβολα οράματά σας… Και στις 12 Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψει ορθόδρομος ο πλανήτης της εύνοιας, θα τραβήξετε την κουρτίνα και θα εντυπωσιάσετε!

Υδροχόος

Σηκώστε το χέρι αν είστε έτοιμοι για μια ανάπαυλα, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο φιλόσοφος Δίας γυρίζει ανάδρομος μέσα στον 10ο Οίκο σας της επούλωσης, μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Είναι καιρός να κάνετε την παύση που δικαιούστε, ακόμα κι αν πρέπει να ακυρώσετε κάποιες από τις πολλές καταγραφές στο πρόγραμμά σας. Χρειάζεστε χώρο και χρόνο για να ηρεμήσετε, αντί να εργάζεστε συνεχώς ακόμα και από το σπίτι. Είναι η ιδανική συγκυρία για να εξερευνήσετε τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα, να βυθιστείτε ακόμα και στο υποσυνείδητο με τη βοήθεια ενός διδασκάλου. Η αυτογνωσία αποτελεί κλειδί για την ελευθερία!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μάλλον σας έχει ταλαιπωρήσει η υπερβολική χρήση της τεχνολογίας τελευταία στο όνομα της κοινωνικότητας! Τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ανάπαυλα, από τις απαιτήσεις της υγειονομικής κρίσης. Θα σας βοηθήσει η στροφή του επεκτατικού Δία σε ανάδρομου, στον 11ο Οίκο σας της κοινότητας και της καινοτομίας. Μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου θα απομακρυνθείτε από την τόση έκθεση σε οθόνες, χωρίς να φτάσετε να δηλώσετε ερημίτες.

Επιλέξτε λίγες διαδικτυακές σελίδες που προτιμάτε και κλείστε τις λοιπές εφαρμογές που σπαταλούν την ενέργειά σας. Με τον Δία να κυβερνά τη μόρφωση, μπορείτε να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο. Φροντίστε μόνο να απολαμβάνετε την κάθε διαδικασία.