Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Προσοχή στην αρμονία σε καίριες σχέσεις σας, αγαπητοί Κριοί! Είναι πιθανό να διαταραχθούν στο διάστημα μέχρι τις 25 Ιουνίου, που η σαγηνευτική Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη. Ενδέχεται να υπάρξουν τριβές με αδέλφια, συνεργάτες, στενούς φίλους ή και γείτονες. Ας είστε κάπως συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας, μετρώντας τα λόγια και τη νευρικότητά σας. Αν ήδη υπάρχουν διαφωνίες, δώστε λίγο χρόνο και χώρο για να εξομαλυνθούν. Το θετικό στοιχείο της ανάδρομης Αφροδίτης για εσάς, είναι μια πιθανή επανασύνδεση με φίλους ή και πρώην ταίρια. Επειδή μπορεί να αποτελέσει τη δεύτερη ευκαιρία που λαχταρούσατε, κινηθείτε αργά και αφήστε τις τελικές αποφάσεις για όταν η θεά της αγάπης γυρίσει σε ορθή πορεία!

 Ταύρος

Μειώστε ταχύτητα στο συναίσθημα και τις «πολυτελείς» ορέξεις σας, αγαπητοί Ταύροι! Η καλαίσθητη Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στους Διδύμους και τον 2ο Οίκο σας της άνεσης, μέχρι και τις 25 Ιουνίου. Σε ρομαντικό επίπεδο, ίσως νιώσετε την ανάγκη για περισσότερο χώρο και ανεξαρτησία. Απολαύστε τη διαδικασία του φλερτ, χωρίς να θέσετε χρονοδιαγράμματα. Δεν υπάρχει λόγος να σας θεωρήσει κανείς δεδομένους, προτιμήστε να είστε αντικείμενο πόθου. Σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, ίσως να υπάρξουν εντάσεις και πιεστικές απαιτήσεις.

Αποφύγετε να ξεσπάσετε στον εργασιακό χώρο, ακόμα κι αν τα ζητούμενα είναι παράλογα. Δεν αποκλείεται να ελλοχεύει μια ευρύτερη αναταραχή. Αν σκέφτεστε εσείς να αλλάξετε επαγγελματική πορεία, μια πρώην συνεργάτης μπορεί να σας υποδείξει μια νέα πηγή εισοδήματος!

Δίδυμοι

Αναβάλετε επί του παρόντος στιλιστικές αλλαγές, αγαπητοί Δίδυμοι! Η συμπαντική στυλίστρια Αφροδίτη, θα κινείται ανάδρομη στα εδάφη σας και τον 1ο Οίκο σας της εικόνας μέχρι τις 25 Ιουνίου. Πρέπει να μπει σε αναμονή κάθε ριζική αλλαγή, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα επιθυμητά τώρα. Και σε συναισθηματικό επίπεδο ενδέχεται να είστε κάπως κυκλοθυμικοί, γι’ αυτό προσέξτε μην ξεσπάτε την έντασή σας στους αγαπημένους σας. Όσον αφορά πρώην σχέσεις, προτιμήστε να μην παίξετε με τη φωτιά: Οι συναντήσεις σε «φιλικό» επίπεδο μπορεί να γίνουν πιο περίπλοκες απ’ όσο χρειάζεται… Ενίοτε είναι καλύτερα να μένει κλειστή η πόρτα σας!

Καρκίνος

Είστε διατεθημένοι να κάνετε μια βουτιά στο παρελθόν, αγαπητοί Καρκίνοι; Με τη ρομαντική Αφροδίτη ανάδρομη μέχρι τις 25 Ιουνίου, μπορεί να βρεθείτε σε μια απρόθυμη διαδρομή στις αναμνήσεις. Ίσως σας απασχολήσει ένας χωρισμός, μια απάτη ή δυσχέρειες στην ερωτική σας ζωή: Η Αφροδίτη θα διασχίζει με την όπισθεν τον 12ο Οίκο σας του υποσυνείδητου, γι’ αυτό όποια τραύματα αναδυθούν έχουν τη δυναμική να επουλωθούν. Μην αντισταθείτε στη διαδικασία, είναι σημαντική η ίαση για να κάνετε βήματα προόδου στη συνέχεια. Οι λήξεις και η συγχώρεση όσον αφορά τα παλιά «φορτία», θα σας απελευθερώσουν για να βρείτε ξανά την αγάπη!

Λέων

Η ανάγκη σας για επανασυνδέσεις μπορεί να ικανοποιηθεί και εκ του μακρόθεν, αγαπητοί Λέοντες! Όσο υπάρχουν υγειονομικοί περιορισμοί, αρκεστείτε στις διαδικτυακές επαφές με τα άτομα που σας λείπουν. Η Αφροδίτη της αγάπης και της δημιουργικότητας, θα κινείται ανάδρομη στους Διδύμους και τον ομαδικό σας τομέα μέχρι τις 25 Ιουνίου. Παλιοί φίλοι και συνεργάτες θα ξεπροβάλλουν, κάτι που θα αντισταθμίσει πιθανές τριβές με κάποιες υπάρχουσες στενές σχέσεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει η μείωση των διαπροσωπικών επαφών υπό τις συγκυρίες. Είναι μια ευκαιρία να εστιάσετε στην ποιότητα έναντι της ποσότητας. Αν είστε δεσμευμένοι, η περίοδος δεν ενδείκνυται για «πειραματισμούς» προκειμένου να διατηρήσετε θερμή την ατμόσφαιρα!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, τι πραγματικά αποζητάτε για την προσωπική σας ζωή; Αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσετε μέχρι τις 25 Ιουνίου: Η Αφροδίτη της αγάπης θα κινείται ανάδρομη στους Διδύμους και τον τομέα σας των μακροπρόθεσμων σχεδίων! Μήπως εσείς και το ταίρι σας βλέπετε διαφορετικά την ευρύτερη εικόνα ή δυσκολεύεστε να στηρίξετε ο ένας τον άλλο; Αυτή είναι η στιγμή για να το μελετήσετε και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζονται. Επίσης αποφύγετε τριβές με συνεργάτες και άτομα ισχύος, δώστε προτεραιότητα στη διαχείριση του άγχους σας. Ο διαλογισμός και η γιόγκα μπορούν να βοηθήσουν, για να χαλαρώνετε από την πίεση της καθημερινότητας. Η θετική πτυχή της συγκυρίας είναι η πιθανή επανεμφάνιση γυναικών με ισχύ, που μπορούν να εκτοξεύουν την ευμάρειά σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ο Έρωτας καλείται να οπισθοχωρήσει! Το πιο πιθανό είναι να μην βρίσκει στόχο μέχρι τις 25 Ιουνίου… Χρεώστε το στη συναισθηματική Αφροδίτη, που θα κινείται ανάδρομη στους Διδύμους και τον 9ο Οίκο σας της έξαψης. Αποφύγετε τα ρίσκα, γιατί ενδέχεται να περιπλέξουν περισσότερο τη ζωή σας τώρα. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί, μην βιαστείτε να μιλήσετε στο ταίρι σας για κάποια δυσχερή συναισθήματα… Προτιμήστε να τα συζητήσετε πρώτα με ένα ουδέτερο άτομο. Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει στην επιφάνεια σημαντικές αλήθειες, γι’ αυτό βγάλτε τα ροζ γυαλιά σας. Κοιτάξτε κατά πρόσωπο τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων και προσώπων που υπάρχουν γύρω σας!

Σκορπιός

Προετοιμαστείτε για πολλές συναισθηματικές εναλλαγές, αγαπητοί Σκορπιοί! Θα είναι απόρροια της στροφής της Αφροδίτης σε ανάδρομη, στους Διδύμους και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Μέχρι τις 25 Ιουνίου ενδέχεται να επιστρέψει ένα πρώην ταίρι, όπως και να σας επισκεφτεί η τάση σας στη ζήλια. Ωστόσο, μπορείτε να αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να εντοπίσετε τις ρίζες του «κακού». Προσπαθήστε να είστε πιο ευαίσθητοι και τρωτοί, παρά αμυντικοί και επιφυλακτικοί. Όση περισσότερη δουλειά κάνετε με τον εαυτό σας τώρα, τόσο πιο ήρεμο κλίμα θα επικρατεί στις σχέσεις σας αργότερα!

Τοξότης

Είναι μπερδεμένα τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Τοξότες; Χρεώστε το στην Αφροδίτη της αγάπης, που θα κινείται ανάδρομη μέχρι τις 25 Ιουνίου στους Διδύμους και τη ζώνη σας της αφοσίωσης! Δεν αποκλείεται να κάνετε δεύτερες σκέψεις για μια σημαντική σχέση σας, είτε να επιστρέψετε σε ένα θέμα που θεωρούσατε λυμένο. Αποφύγετε τις υπερβολές στις αντιδράσεις σας, γιατί η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί υγιής για την ανατροπή αναποτελεσματικών πρακτικών. Αφήστε τον ιδεαλισμό, ακόμα και τα πιο ευτυχισμένα «ζευγάρια» κάθε τύπου περνούν δυσχέρειες. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να μάθετε να ελίσσεστε στις διαφωνίες, με τρόπο που να κερδίζουν όλες οι πλευρές!

Αιγόκερως

Η επικριτική πτυχή σας αναδύεται, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Αφροδίτη της αρμονίας θα κινείται ανάδρομη μέχρι τις 25 Ιουνίου, στους Διδύμους και τον 6ο Οίκο σας της λεπτομέρειας. Σε αυτό το διάστημα θα κεντριστούν οι τελειομανείς τάσεις σας ή θα κάνετε συγκρίσεις επί παντός επιστητού. Αντί να ακούσετε αυτές τις φωνές αποδυνάμωσης, προτιμήστε να τονώσετε την αυτοεκτίμησή σας. Κάντε κομπλιμέντα στον εαυτό σας, περιποιηθείτε τον εσωτερικά και εξωτερικά. Να έχετε γύρω σας ανθρώπους που ανορθώνουν τη δύναμη και τα θετικά σας στοιχεία, να προσέξετε τη διατροφή και την υγεία σας. Η ξεκούραση και η εξάσκηση θα κάνουν θαύματα αυτή την περίοδο!

Υδροχόος

Αναζητάτε το πάθος σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Το παρασύρει η Αφροδίτη της αγάπης, στην ανάδρομη πορεία της μέχρι τις 25 Ιουνίου στους Διδύμους και τον ρομαντικό τομέα σας! Αν πριν μπει το καλοκαιράκι σας προσεγγίζει ξανά ένα πρώην ταίρι, προτιμήστε να μην το ξανασκεφτείτε. Και οι υπάρχουσες σχέσεις θα περάσουν κάποιες αναταραχές αυτή την περίοδο. Αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη φάση παραγωγικά, για την εξομάλυνση διαφορών από κοινού ή ο καθένας ατομικά. Η δημιουργικότητα μπορεί να λειτουργήσει καθαρτικά τις επόμενες έξι εβδομάδες, ώστε μετά να παρουσιάσετε τα έργα σας σε κοινή θέα!

Ιχθύες

Νιώθετε μπλοκαρισμένοι, αγαπητοί Ιχθύες; Η γαλήνη στο οικείο περιβάλλον μπορεί να διαταραχτεί, καθώς η Αφροδίτη της αρμονίας θα κινείται ανάδρομη στους Διδύμους μέχρι τις 25 Ιουνίου. Ίσως να δυσκολεύεστε να χαλαρώσετε ή να έχετε προστριβές με μια γυναίκα εντός του σπιτιού σας. Εσείς αναζητήστε τρόπους αποσυμπίεσης της κατάστασης αντί να εμπλακείτε σε διαφωνίες. Αυτή η φάση ενδείκνυται για να βελτιώσετε τους χώρους σας από αισθητικής πλευράς. Αλλά αν εμπνευστείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές, καλύτερα να περιμένετε μέχρι να επιστρέψει η Αφροδίτη σε ορθή πορεία!