Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Το χάρισμά σας του οραματισμού κορυφώνεται, αγαπητοί Κριοί! Ο Άρης που σας κυβερνά, θα διαμένει στους Ιχθύες και τον εξωπραγματικό 12ο Οίκο σας μέχρι τις 27 Ιουνίου. Από τη μία πλευρά θα εκτοξευτεί η δημιουργικότητά σας, βλέποντας πολύχρωμες δυνατότητες εκεί που θεωρούσατε ότι υπήρχαν μόνο αδιέξοδα. Από την άλλη, η ορμή του Άρη θα σας ωθήσει να κάνετε γενική καθαριότητα στο σπιτικό σας. Είστε έτοιμοι να εξαλείψετε κάθε ακαταστασία και να απαλλαγείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον σε κάτι. Μπορεί καθ’ οδόν να νιώσετε κάποιες τύψεις ή άλλα έντονα συναισθήματα, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε την κατάλληλη στήριξη!

Ταύρος

Όλοι για έναν και ένας για όλους! Αγαπητοί Ταύροι, ο υποκινητής Άρης θα διαμένει στους Ιχθύες και τη ζώνη σας της ομαδικότητας μέχρι τις 27 Ιουνίου. Θα βρείτε εμπνευσμένους νέους τρόπους να συμπράξετε, ακόμα και υπό τους παρόντες υγειονομικούς περιορισμούς. Έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, ακόμα κι αν μοιραστείτε τη δόξα. Μελετήστε ξανά τους στόχους σας για το υπόλοιπο της χρονιάς και αξιοποιήστε την εύνοια της τεχνολογίας: Προσεγγίστε τις γνωριμίες και τις διαδικτυακές επαφές σας, που είναι πρόθυμες να καινοτομήσουν παρά τις συνθήκες!

Δίδυμοι

Στήστε τη δική σας γωνιά εργασίας και επιτυχίας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο διεκδικητικός Άρη περνά στους Ιχθύες και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, για να εκτοξεύσει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μέχρι τις 27 Ιουνίου θα πρωταγωνιστήσει η προώθηση της καριέρας σας, ακόμα και μέσω στρατηγικής για αξιοποίηση των διαδικτυακών σας επαφών. Προσεγγίστε τα άτομα με ισχύ, για να μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Κάντε δελεαστικές προσφορές και προτάσεις, που θα παραμερίζουν τον ανταγωνισμό. Και στο μεταξύ φροντίστε να κάνετε συχνά διαλείμματα, για να παραμείνετε δυνατοί και ακμαίοι!

Καρκίνος

Ετοιμάστε τις αποσκευές σας – μεταφορικά μιλώντας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η διάθεσή σας για περιπλανήσεις κεντρίζεται μέχρι τις 27 Ιουνίου, που ο διεκδικητικός Άρης θα διαμένει στους Ιχθύες και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Υπό κανονικές συνθήκες χωρίς υγειονομικούς περιορισμούς, αυτή θα ήταν η ιδανική περίοδος να γνωρίσετε καινούργια μέρη και άλλες κουλτούρες. Τώρα πρέπει να φανείτε «διαδικτυακά» δημιουργικοί, βάζοντας καινούργιες εικόνες και ιδέες στη ζωή σας. Η επαφή με ανθρώπους από διάφορα μέρη, μπορεί να δώσει εναύσματα για κάποιες διεθνείς συνεργασίες. Ενδείκνυται επίσης να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, με εργαστήρια και σεμινάρια για τομείς που σας ενδιαφέρουν!

Λέων

Δυστυχώς δεν εξαϋλώνεται ό,τι δεν βλέπετε, αγαπητοί Λέοντες! Και με τον Άρη στον 8ο Οίκο σας των μυστικών και των αποκρύψεων μέχρι τις 27 Ιουνίου, θα αναγκαστείτε να χειριστείτε όσα έχετε χώσει κάτω από το χαλί. Ίσως και η διάθεσή σας να έχει εναλλαγές, να νιώθετε πωρωμένοι με κάτι και το επόμενο λεπτό να σας είναι αδιάφορο. Για να διατηρήστε όση ισορροπία είναι εφικτή, αποφύγετε δραστηριότητες που σας πιέζουν ή να δίνετε χρόνο ανάκαμψης ανάμεσά τους. Το ευχάριστο με την μετάβαση του Άρη στον 8ο Οίκο σας, είναι ότι προωθεί τις μεγάλες μεταμορφώσεις. Ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, καθώς ο ερωτισμός σας θα τονωθεί… Μόνο προσέξτε μια πιθανή έξαρση ζήλιας, που μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά!

Παρθένος

Οι σχέσεις παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, αγαπητοί Παρθένοι! Μέχρι τις 27 Ιουνίου, ο λάγνος Άρης θα διαμένει στους Ιχθύες και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Ξεχάστε την υπομονετική φύση σας, αυτή η περίοδος ανορθώνει τη σεξουαλική σας διάθεση και εντείνει την ανάγκη για δέσμευση. Οι δεσμευμένοι θα σκεφτείτε το επόμενο βήμα της σχέσης, από τη συμβίωση μέχρι και την επέκταση της οικογένειάς σας. Προσέξτε μόνο την ένταση της ορμής σας, εστιάστε στη διαπραγμάτευση και τις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Μην καταλήξετε να γκρεμίσετε γέφυρες αντί να χτίσετε!

Ζυγός

Στραφείτε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αγαπητοί Ζυγοί! Το ευνοεί η Άνοιξη και το απαιτεί η μετάβαση του δραστήριου Άρη στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας μέχρι τις 27 Ιουνίου. Μιας και η περίοδος αυτή αναμένεται να είναι απαιτητική, πρέπει να διαμορφώστε ανάλογα το πρόγραμμά σας. Θα χρειάζεστε πρακτικές αποσυμπίεσης, ώστε να μην καταπονήσετε τον εαυτό σας. Παράλληλα, ο 6ος Οίκος αφορά την τάξη και την οργάνωσή σας. Φορέστε τα γάντια σας και βγάλτε από τη ζωή σας τη σκόνη και την τοξικότητα: Αφού καθαρίσετε, αδειάστε τα ντουλάπια σας από τροφές που απομυζούν την ενέργειά σας αντί να σας φορτίζουν!

Σκορπιός

Κανείς δεν βάζει στη γωνία έναν Σκορπιό! Το ξεκαθαρίζει και ο παθιασμένος Άρης, που θα διαμένει στους Ιχθύες και τον 5ο Οίκο σας της φήμης μέχρι τις 27 Ιουνίου. Η λάμψη σας γίνεται εκτυφλωτική – και προτιμάτε να γίνετε οι πρωταγωνιστές αντί για παρατηρητές των εξελίξεων. Αξιοποιήστε το διαδίκτυο για να επιδείξετε τα ταλέντα και να γνωστοποιήσετε τα επιτεύγματά σας. Παράλληλα θα αρχίσει να εκτοξεύεται και η προσωπική σας ζωή, γι’ αυτό επιτρέψτε στο πάθος να πάρει τα ηνία. Μόνο προσέξτε την ορμή σας, για να μην θίξετε ευαίσθητα πρόσωπα και θέματα!

Τοξότης

Είστε πανέτοιμοι να ασχοληθείτε με το σπιτικό σας, αγαπητοί Τοξότες! Ο πολεμιστής Άρης κατασκηνώνει στον τομέα σας του σπιτιού μέχρι τις 27 Ιουνίου, κάνοντας πιο ενθουσιώδη την «αποστολή» σας. Από τη μία πλευρά, θα θέλετε να διαμορφώσετε την έδρα των καινοτόμων ιδεών σας. Από την άλλη, πρέπει να σκεφτείτε τις στιγμές θαλπωρής για εσάς και όσους άλλους είναι υπό την ίδια στέγη. Γι’ αυτό μειώστε την έκταση των εργασιών σας, ώστε να έχετε περιθώριο ελιγμών. Δεν χρειάζονται υπερβολές, τόσο σε επίπεδο αλλαγής της διακόσμησης όσο και σε μια πιθανή ανακαίνιση!

Αιγόκερως

Προσέξτε περισσότερο τα λόγια σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Οι λέξεις αποκτούν περισσότερη δύναμη, χάρη στον απαιτητικό Άρη στους Ιχθύες και τον επικοινωνιακό τομέα σας μέχρι τις 27 Ιουνίου. Αυτή η μετάβαση μπορεί να βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας. Αλλά θα είναι απαραίτητο να επιλέγετε το κατάλληλο κοινό, για να έχετε την ανταπόκριση που επιδιώκετε. Οι υπάρχουσες σχέσεις μπορεί να γίνουν πιο δυναμικές ή «δυναμίτιδες» υπό την επήρεια του Άρη: Για να αποφύγετε συγκρούσεις, φροντίστε να είναι ισότιμα διαμερισμένες οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του καθενός!

Υδροχόος

Λαμβάνετε το άγγιγμα του Μίδα, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο διεκδικητικός Άρης θα διαμένει στους Ιχθύες και τον τομέα σας των χρημάτων για τις επόμενες επτά εβδομάδες. Κάθε σκέψη σας μπορεί να αποδίδει σε μετρητά, γι’ αυτό αδράξτε κάθε ευκαιρία και βάλτε σε κίνηση τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Με τον πολεμιστή πλανήτη στα δικά σας εδάφη από τις 16 Φεβρουαρίου, είστε πλημμυρισμένοι καινοτόμες ιδέες. Τώρα εστιάστε στο να τις περάσετε στη δράση, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τα έσοδα και κάνετε υπερβολικές δαπάνες. Επίσης, φροντίστε να μην είστε επικριτικοί και σκληροί με τους συνεργάτες σας. Είστε οι ομαδικοί παίκτες του ζωδιακού κύκλου, όχι δικτάτορες!

Ιχθύες

Μπορείτε να γίνετε σαγηνευτικές γοργόνες, αγαπητοί Ιχθύες! Θα φροντίσει γι’ αυτό ο παθιασμένος Άρης, που περνά στα δικά σας εδάφη μέχρι τις 27 Ιουνίου. Ετοιμαστείτε να αναδυθεί όλη η ορμή και η παραγωγικότητά σας, να κάνετε επιτέλους τις μεγάλες αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να απελευθερωθείτε από καθετί περιττό και κάθε περισπασμό. Για να αποφύγετε να πιεστείτε ή να εξαντληθείτε, πρέπει να φροντίσετε παράλληλα το σώμα και τη διατροφή σας. Θέστε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα – γιατί όσο πιο πετυχημένοι και ευτυχισμένοι είστε, τόσο πιο γενναιόδωροι γίνεστε!