Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 Κριός

Υιοθετήστε μια καινούργια οπτική για τα οικονομικά σας, αγαπητοί Κριοί! Η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο φωτίζει τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, της δουλειάς και της πρακτικής πολυτέλειας. Τώρα θα μπορέσετε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να εντοπίσετε σημεία που μπορούν να βελτιωθούν. Θα έχετε το περιθώριο να προσφέρετε λίγες απολαύσεις στον εαυτό σας, χωρίς να νιώθετε πίεση ή μελαγχολία. Με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, θέστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το. Επίσης, η ανανέωση των προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ανοίξει καινούργιες πόρτες σε πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες!

Ταύρος

Χαρούμενη κοσμική Νέα Χρονιά, αγαπητοί Ταύροι! Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας και ανανεώνει τη διάθεση και την ψυχολογία σας. Είναι η ιδανική στιγμή να φυτέψετε καινούργιους σπόρους, με τις αίσιες υποσχέσεις των ακτίνων αυτού του φεγγαριού. Επίσης, εντοπίστε τα μαθήματα που έχετε πάρει από κάθε δυσχερή κατάσταση και ξεπεράστε τη. Κάποιες σχέσεις μπορεί να λήξουν τώρα και να μην σας απασχολήσουν ποτέ ξανά. Φτιάξτε τη λίστα των επιθυμιών σας, που αναμένεται να αποδώσουν καρπούς μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

Δίδυμοι

Κάντε μια παύση και πάρτε λίγες βαθιές ανάσες, αγαπητοί Δίδυμοι! Η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο φωτίζει τον 12ο Οίκο σας της ίασης και των λήξεων. Τώρα θα κατανοήσετε αν δεν έχετε διατηρήσει τις απαραίτητες ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν η πλάστιγγα έχει γείρει προς μία πλευρά χωρίς να το καταλάβετε, έχετε το περιθώριο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και απαλλαγείτε από κάθε ξεπερασμένη κατάσταση. Έτσι θα ανοίξετε τις πόρτες για νέες περιπέτειες και εμπειρίες, ακόμα αν χρειαστούν λίγο χρόνο για να αποκαλυφθούν πλήρως. Αν τώρα χειριστείτε στρατηγικά όσα σας προκαλούσαν πίεση, θα αρχίσετε να πορεύεστε προς ένα πιο ρόδινο μέλλον!

Καρκίνος

Διευρύνετε τους κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς σας ορίζοντες, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ρίχνει φως στον 11ο Οίκο σας των κοινοτικών δράσεων, ενεργοποιώντας σας να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, θα βρείτε πολλούς ανθρώπους που μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες: Έτσι θα προσφέρετε στο σύνολο, εκεί που υπάρχει πολύ πόνος να αναταραχή. Ο 11ος Οίκος αφορά και την τεχνολογία, άρα κάντε το διαδίκτυο εργαλείο σας. Τα κοινωνικά δίκτυα θα βοηθήσουν να αναπτύξετε ή να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, με πολλές αίσιες προοπτικές!

Λέων

Ετοιμάστε τους νέους στόχους για την καριέρα σας, αγαπητοί Λέοντες! Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Ταύρο για τη φετινή χρονιά, θα κεντρίζει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και της δόμησης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Κατασταλάξτε όσον αφορά τα ζητούμενά σας, γιατί αναμένονται πολλές καινοτόμες προσφορές και ευκαιρίες. Τα βήματά σας πρέπει να είναι αργά και σταθερά, μιας και μπορεί να εξελιχθούν σε έκταση έξι μηνών. Και καθώς θα ανεβαίνετε την κλίμακα της επιτυχίας, φροντίστε να συμπράττετε με ισχυρούς παίκτες στον τομέα σας!

Παρθένος

Μην προσπαθήσετε καν να αντισταθείτε στη παρόρμηση για περιπέτεια, αγαπητοί Παρθένοι! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, πυροδοτεί τον 9ο Οίκο σας της περιπλάνησης ανά τον κόσμο. Υπό τις συνθήκες που επικρατούν, τα ταξίδια σας θα τα κάνετε από τον καναπέ και την οθόνη του υπολογιστή σας. Οι ιδέες θα είναι πολλές και η διάθεση περισσότερη, για να μάθετε μια επιπλέον ξένη γλώσσα ή να δοκιμάσετε συνταγές από άγνωστα μέρη. Με την αισιοδοξία σας τονωμένη, τολμήστε να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια που θα υλοποιήσετε μετά τη λήξη της καραντίνας!

Ζυγός

Είστε έτοιμοι για μια μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω, αγαπητοί Ζυγοί; Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και τον αλχημικό 8ο Οίκο σας, θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα σχέδιά σας σε χρυσό! Αξιοποιήστε την παρόρμηση να κάνετε τολμηρά βήματα, αρκεί να θυμάστε ότι τίποτα δεν γίνεται εν μία νυκτί. Αλλά ξεκινήστε, ώστε να έχετε απτά αποτελέσματα μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Ταύρο στις 31 Οκτωβρίου!

Σκορπιός

Τα δυναμικά δίδυμα είναι η συνταγή για την επιτυχία σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο, φωτίζει τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Ανοίγει ένας υπέροχος και δραστικός κύκλος 6 μηνών για εσάς, με νέα ξεκινήματα ή το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε τη συγκυρία, δώστε περισσότερη σημασία και φροντίδα στις σχέσεις σας για να τις κάνετε πιο δυνατές. Μόνο μην βιαστείτε να καταλήγετε σε συμπεράσματα, πρέπει να γίνετε καλύτεροι ακροατές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Τοξότης

Μπείτε σε πορεία φροντίδας του εαυτού σας, αγαπητοί Τοξότες! Η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο, πυροδοτεί τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Θα είναι το έναυσμα για να εστιάσετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση το επόμενο εξάμηνο. Θα έχετε περισσότερη ισορροπία αν δοκιμάσετε καινούργιες πρακτικές, γι’ αυτό επιλέξτε την εξάσκηση που θα διατηρεί το ενδιαφέρον σας. Προσέξτε και τη διατροφή σας, προσθέτοντας στο πιάτο σας περισσότερα φρούτα και λαχανικά!

Αιγόκερως

Το συναίσθημα παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μέχρι και καινούργια κεφάλαια μπορεί να ανοίξουν στη ζωή σας, χάρη στην ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Για τους επόμενους έξι μήνες ενεργοποιεί τον 5ο Οίκο σας του πάθους, της έκφρασης και της γονιμότητας. Αν είστε αδέσμευτοι, ζητήστε από φίλους να σας συστήσουν καινούργια άτομα που θα προσεγγίσετε διαδικτυακά. Αν είστε δεσμευμένοι, η περίοδος είναι ιδανική για να αναζωπυρώστε τη σχέση σας με περισσότερη ποικιλία. Και δεν αποκλείεται να λάβετε σύντομα «την» πρόταση ή την είδηση για μια εγκυμοσύνη!

Υδροχόος

Το σπιτικό σας χρειάζεται άμεσα την προσοχή σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, φέρνει στο προσκήνιο τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να κάνετε πιο άνετους και βολικούς τους χώρους σας. Δεν χρειάζονται μεγάλης κλίμακας ανακαινίσεις, λίγες πινελιές τάξης και ανανέωσης είναι αρκετές. Έτσι θα αποβάλλετε κάθε αρνητική ενέργεια και θα εισπνεύσετε γαλήνη και ηρεμία. Αυτό θα έχει θετική επίδραση και στις σχέσεις σας με όλα τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος!

Ιχθύες

Εγκαταστήστε τα μικρόφωνα, αγαπητοί Ιχθύες! Η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο, φέρνει ανανέωση στον 3ο Οίκο σας της κοινωνικότητας και της συμμετοχής. Αν θέλετε να βιώσετε καινούργιες εμπειρίες, με αυτή τη δημιουργική ενέργεια θα στρέψετε όλες τις συγκυρίες προς όφελός σας. Το επόμενο εξάμηνο θα ανακαλύψετε νέα πεδία ψυχαγωγίας, έκφρασης και κοινοτικών δράσεων, ειδικά μέσω του διαδικτύου. Ακόμα κι αν σκεφτόσασταν ένα τοπικό επαγγελματικό εγχείρημα, στήστε τώρα το πλάνο σας και παραμείνετε προσηλωμένοι σε αυτό!