Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μείνετε εστιασμένοι στην πορεία σας και μην παρεκτραπείτε για κανένα λόγο, αγαπητοί Κριοί! Ένα δυναμικό δίδυμο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, φωτίζει την πιο φιλόδοξη ζώνη του χάρτη σας. Αυτό δεν σημαίνει να παγιδευτείτε σε κάποια «στεγανά», πρέπει να συνδυάσετε τις κοινωνικές ανάγκες με τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας. Η ένταξή σας σε κύκλους ανθρώπων με ισχύ και επιρροή – ακόμα και διαδικτυακά – θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον σας. Γι’ αυτό μην διστάσετε να διαθέσετε εκεί λίγο παραπάνω χρόνο, προκειμένου να προωθήσετε τις πιο μεγαλεπήβολες ιδέες σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, διατηρήστε λίγο από τον κυνισμό σας ακόμα και υπό τις πλέον ιδανικές συνθήκες! Μια συνάντηση του Ήλιου με τον αισιόδοξο Δία μπορεί να μειώσει τις άμυνές σας και να πέσετε θύμα κάποιων κολάκων. Κάτι που φαντάζει ευκαιρία, είναι πιθανό να αποδειχθεί απάτη και να σας απομακρύνει από τα πραγματικά σας ζητούμενα. Καλύτερα να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση, όσο πιο δύσκολο κι αν είναι από το να πιστέψετε σε ένα «θαύμα»!

Δίδυμοι

Μπορεί να δυσκολεύεστε να κρατήσετε ένα μυστικό, αγαπητοί Δίδυμοι… Αλλά πρέπει να κάνετε τα πάντα για να παραμείνετε εχέμυθοι! Ένα τετράγωνο ειλικρίνειας ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, θα σας ωθεί να κάνετε εξομολογήσεις ακόμα και αυθόρμητα. Καλύτερα να αποφύγετε να εμπλακείτε σε δράματα άλλων για να μειώσετε τον πειρασμό, στραφείτε σε δικές σας ευχάριστες δραστηριότητες. Γιατί να μην δείτε μια καλή ταινία ή να κάνετε γιόγκα, αντί να ρισκάρετε να κάνετε επικίνδυνες αποκαλύψεις;

Καρκίνος

Εσείς ξέρετε αν είστε σε θέση να αναλάβετε ένα ηγετικό ρόλο, αγαπητοί Καρκίνοι… Αλλά το ξέρουν και οι λοιποί εμπλεκόμενοι; Δεν πρέπει να κρατάτε πλέον τα ταλέντα σας ως «μυστικά όπλα»! Μια στιβαρή όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, σας ωθεί να αναζητήσετε ευκαιρίες που θα ανορθώσουν το επαγγελματικό σας κύρος. Τολμήστε να κάνετε τώρα προσεγγίσεις προς τα κατάλληλα άτομα, προωθήστε τις ιδέες και τον εαυτό σας. Προσέξτε περισσότερο και την εμφάνισή σας, γιατί όλα έχουν σημασία μπροστά στην κάμερα!

Λέων

Βγείτε από το καβούκι σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος κεντρίζεται από τον νομάδα Δία και σας καλεί να εισπνεύσετε λίγο φρέσκο οξυγόνο. Απολαύστε την κίνηση του σώματός σας, να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος και τη διάθεσή σας. Αν δεν έχετε αυλή ή αρκετό χώρο στο μπαλκόνι σας, στείλτε τον σχετικό κωδικό και βγείτε για τρέξιμο. Αν τελικά μείνετε μέσα, καλέστε τους φίλους για μια ομαδική γυμναστική μέσω διαδικτύου. Ανταλλάξτε και ιδέες για πρωτότυπους χυμούς που θα απολαύσετε μετά!

Παρθένος

Αποφύγετε τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τον τουπέ, αγαπητοί Παρθένοι! Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας το «ύφος», μπορεί να σας το βγάλει το δυναμικό δίδυμο Ήλιου – Δία. Αποτελείτε πρότυπο για πολλούς, γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε τις ανούσιες διαφωνίες με άτομα που διατείνονται ότι τα ξέρουν όλα. Αρκεστείτε στους δικούς σας ανθρώπους, που εμπνέονται από την αφιλτράριστη έκφρασή σας. Είτε αναρτάτε πολιτικές θέσεις σας είτε γνωστοποιείτε συναισθήματα, η εξωστρέφεια θα έχει εκεί τα αποτελέσματα που αποζητάτε!

Ζυγός

Δεν θέλετε να απογοητεύετε ανθρώπους που περιμένουν κάτι από εσάς, αγαπητοί Ζυγοί! Ωστόσο, κάποιες μέρες δεν θέλετε να ανταποκριθείτε στους άλλους γιατί έχετε ανάγκη να αποτραβηχτείτε. Αν θέλετε μια παρέα, θα τη βρείτε στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο όσο ετοιμάζετε το δείπνο σας. Η συμβουλή των άστρων είναι να μην αναλάβετε τίποτα παραπάνω απ’ όσα θέλετε να χειριστείτε… Εκτρέψτε ακόμα και τις κλήσεις για να πηγαίνουν στον τηλεφωνητή!

Σκορπιός

Χρειάζεστε λίγη απομόνωση, αγαπητοί Σκορπιοί; Μπορείτε να την απολαύσετε, χάρη στο τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία. Υπό αυτή την όψη υπερβολής, μπορεί να νιώθετε εριστικοί και να χάνετε εύκολα τον έλεγχο. Γι’ αυτό πάρτε βαθιές ανάσες και ασχοληθείτε με την περιποίηση του εαυτού σας. Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή ένας ήρεμος περίπατος, είναι ασφαλείς επιλογές για τη διάθεσή σας. Μην ενδώστε σε κεντρίσματα φίλων και γνωστών, δηλώστε ειλικρινά ότι θα επανέλθετε εσείς συντόμως στα αιτήματά τους!

Τοξότης

Ξέρετε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, αγαπητοί Τοξότες… Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην σας αποτρέψει να το προσθέσετε στο διαδικτυακό «καλάθι αγορών» σας! Πρέπει να αντισταθείτε στους πειρασμούς, στους οποίους σας στρέφει μια σύγκρουση υπερβολής του Ήλιου με τον Δία. Απομακρυνθείτε από την οθόνη, γιατί οι προκλήσεις θα θολώσουν τα όριά σας. Θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες μικρές αταξίες, αν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι δεν θα υπονομεύσουν τελικά τις προσπάθειες βελτίωσης του μέλλοντός σας!

Αιγόκερως

Μήπως η χθεσινή κοινωνική σας διάθεση μετατρέπεται τώρα σε ένταση, αγαπητοί Αιγόκεροι; Ο Δίας από στο ζώδιό σας ενδέχεται να μεγαλοποιεί τα πάντα, εξαιτίας της σκιάς που του ρίχνει ο ορμητικός Ήλιος από τον Κριό. Καλύτερα να κρατήσετε αποστάσεις από τους δικούς σας ανθρώπους, η έντασή τους δεν θα είναι θετική επιρροή για την ψυχολογία σας. Είναι ορθότερη επιλογή από το να ξεσπάσετε πάνω τους με την πιο ασήμαντη αφορμή!

Υδροχόος

Όλο σας το είναι φαίνεται να κραυγάζει ότι χρειάζεστε μια ανάπαυλα, αγαπητοί Υδροχόοι! Δεν μπορείτε να είστε πάντα οι φροντιστές για τους πάντες, τώρα δώστε σημασία στα θέλω σας και όχι στα «πρέπει». Αν θέλετε να αποτραβηχτείτε από επαφές ή σε μια γωνιά στο σπίτι αν συμβιώνετε με άλλους, να το κάνετε. Πιείτε τονωτικά ροφήματα για να βελτιώσετε το σώμα σας, φορέστε τα ακουστικά και απορροφηθείτε σε καθησυχαστικούς ήχους.

 Ιχθύες

Ταρακουνήστε την καινούργια καθημερινότητά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, απαιτεί αυθορμητισμό και διάθεση για περιπέτεια. Δεν αποκλείεται να φτάσετε σε ανέλπιστες ανακαλύψεις που θα τονώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Με την αποδοτικότητά σας θα επικρατήσετε του όποιου ανταγωνισμού… Γι’ αυτό να φοράτε το μεταξωτό σας πουκάμισο πάνω από την πυτζάμα, όταν βρίσκεστε μπροστά στην κάμερα!