Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Αξιοποιήστε τον συντονισμό σας με την ενέργεια των άλλων, αγαπητοί Κριοί! Ένα τηλεπαθητικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα σας βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση, ακόμα κι αν η επαφή σας είναι μέσω μιας κάμερας. Θα είναι εύκολο να ανοιχτούν όλες οι πλευρές για τις διαισθήσεις τους, που δεν αποκλείεται να βοηθήσουν κάποιους σε ψυχολογικό επίπεδο. Μόνο φροντίστε να διατηρήσετε τα υγιή όρια: Ακόμα κι αν «αντιληφθείτε» κάποια ευαίσθητα δεδομένα άλλων, να θυμάστε ότι είστε συνομιλητές και όχι σωτήρες ο ένας του άλλου!

Ταύρος

Παραμερίστε για λίγο τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, αγαπητοί Ταύροι! Ένα τρίγωνο αρμονίας ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα στις διαπροσωπικές σας πτυχές, βάζει τις σχέσεις σε προτεραιότητα. Αν σκεφτόσασταν να αφήσετε για το σαββατοκύριακο κάποιες ιδιαίτερες συζητήσεις ή επαφές, να το αναβάλετε. Τώρα είναι η στιγμή να ενισχύσετε τους δεσμούς σας, που επικρατούν πιο χαλαροί ρυθμοί. Πραγματικά θα επαναφορτιστούν οι μπαταρίες όλων, ακόμα και με μια διαδικτυακή συντροφιά για να παίξετε παιχνίδια ή μουσικές!

Δίδυμοι

Δεν θα φτάσετε πουθενά πιο γρήγορα με την επιβολή, αγαπητοί Δίδυμοι! Εστιάστε στο μέλλον που θέλετε – αλλά μειώστε την ένταση που το διεκδικείτε. Ένα τρίγωνο γενναιοδωρίας της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα βοηθήσει να παραμερίσετε τον εσώτερο δικτάτορα και να αφουγκραστείτε τη δυναμική της ομάδας σας. Ακούστε ό,τι καινούργιο και ανανεωτικό έχουν να προτείνουν οι υπόλοιποι. Επίσης, δεν πρέπει να ξεπεράσετε τη γραμμή ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά… Έχετε τους φίλους σας για να κάνετε εκμυστηρεύσεις ή να ζητήσετε συμβουλές!

Καρκίνος

Ο οραματισμός της πορείας σας είναι το πρώτο βήμα για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Σκεφτείτε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας και οπτικοποιήστε τα, με ζωηρά χρώματα και σχέδια που θα σας ενεργοποιούν. Με έμπνευση και αποφασιστικότητα, βάλτε πάθος στο μέλλον σας. Παράλληλα, περιποιηθείτε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Η ομορφιά τονώνει τη διάθεσή σας – και οι φωτογραφίες που θα αναρτήσετε θα διευρύνουν κατά πολύ τον κύκλο των επαφών σας!

Λέων

Άλλος ένας γύρος ντεζαβού για εσάς, αγαπητοί Λέοντες! Η ευαίσθητη Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα και μαζί οξύνουν την τηλεπαθητική διαίσθησή σας! Να αναμένετε να έρθετε σε επαφή με μια σημαντική γυναίκα της ζωής σας, ακόμα κι αν βρίσκεται σε άλλη γεωγραφική περιφέρεια. Μια από τις δύο πλευρές κάτι θέλει να διαχειριστεί, εσείς ή εκείνη βιώνετε μια δύσκολη συγκυρία. Εξίσου πιθανό είναι να έχετε μια εξαιρετική δημιουργική ιδέα, που να μπει σε άμεση εφαρμογή μέσα από αυτή τη φαινομενική «σύμπτωση»!

Παρθένος

Πραγματικά πρέπει να πάψετε να ζητάτε τις απόψεις των άλλων, αγαπητοί Παρθένοι! Έχετε την τάση να στηρίζεστε στους δικούς σας ανθρώπους για συμβουλές, ειδικά επειδή αναλύετε υπερβολικά τα πάντα. Σας αρέσει να έχετε διάφορες οπτικές γωνίες, για να αποφασίσετε τι είναι ενδεδειγμένο για εσάς. Αλλά ένα τρίγωνο της συναισθηματικής Σελήνης με τον απατηλό Ποσειδώνα, περισσότερο θα σας μπερδέψει παρά θα σας βοηθήσει. Οι αποφάσεις σας τώρα πρέπει να αντικατοπτρίζουν εσάς και μόνο. Πάψτε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας κι ακολουθήστε το ένστικτό σας… Θα σας πάει στη σωστή κατεύθυνση!

Ζυγός

Μήπως έχετε χάσει το κίνητρο για να εστιάσετε στην ευημερία σας, αγαπητοί Ζυγοί; Το σύμπαν θα εμφυσήσει νέο αέρα στις συνήθειές σας, τόσο για την εξάσκηση όσο και για τη διατροφή σας! Αλλάξτε τη μουσική που συνοδεύει τη γυμναστική σας ή στραφείτε στον χαλαρωτικό διαλογισμό. Βρείτε το πρόγραμμα που σας εμπνέει, τώρα που το διαδίκτυο βρίθει από εφαρμογές για εξάσκηση στο σπίτι. Απευθυνθείτε στους φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για καινούργιες συνταγές και ιδέες όσον αφορά τη διατροφή σας!

Σκορπιός

Το σύμπαν σας στέφει τους πλέον περιζήτητους, αγαπητοί Σκορπιοί! Να ευχαριστείτε γι’ αυτό το τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στο ζώδιό σας και τον Ποσειδώνα της φαντασίας, που κεντρίζει τον τομέα σας του πάθους. Μην αφήσετε να πάνε χαμένες αυτές οι δυναμικές δονήσεις έλξης, φροντίστε να γνωστοποιήσετε όσα «λαχταράτε». Ακόμα και διαδικτυακά, θα λάβετε απίστευτη ανταπόκριση για τα ζητούμενά σας. Τονίστε την ακαταμάχητη εμφάνισή σας και αναρτήστε καινούργιες φωτογραφίες. Να είστε βέβαιοι ότι η τόλμη σας θα ανταμειφθεί!

Τοξότης

Το σπίτι σας θα αποτελέσει τον αποδέκτη της έμπνευσής σας, αγαπητοί Τοξότες! Γι’ αυτό φροντίζει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, που σας γεμίζει ιδέες για ανανέωση. Είναι βέβαιοι ότι η φωλιά σας θα ωφεληθεί από μια ανακαίνιση, τώρα που οι συνθήκες απαιτούν περιορισμό. Εστιάστε στην υποστήριξη αυτής της νέας πραγματικότητας ζωής, με γνώμονα τη λειτουργικότητα. Φροντίστε τους χώρους σας, απελευθερώστε τους από καθετί περιττό για να ρέει η θετική ενέργεια. Και αν συμβιώνετε με την οικογένεια, δημιουργήστε αυτόνομες γωνιές για το κάθε άτομο!

Αιγόκερως

Βάλτε την προσωπική σας πινελιά σε ό,τι κι αν κάνετε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αναζητήστε τις απόψεις και των άλλων εμπλεκόμενων αν χειρίζεστε ένα ομαδικό εγχείρημα. Η τρυφερή σας πρόθεση για την ψυχολογία και την ευημερία των άλλων, θα βελτιώσει πολύ την παραγωγικότητα όλων. Το να παρακάμπτετε τα εργασιακά και να μιλάτε για τους ανθρώπους, θα ισορροπήσει την απόδοση προς τον κοινό στόχο. Κάθε γνήσια επαφή με αυτούς που συνεργάζεστε και εμπιστεύεστε, θα καθαρίσει τη σκέψη!

Υδροχόος

Η συνταγή της επιτυχίας περιλαμβάνει ίσες ποσότητες οργάνωσης και οραματισμού, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια αισιόδοξη όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον μυστικιστή Ποσειδώνα, φωτίζει τον τομέα σας των χρημάτων. Τώρα μπορείτε να στήσετε ένα διαυγές πλάνο δράσης, γι’ αυτό σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά. Παράλληλα φροντίστε να αξιοποιήσετε τη δυναμική της φαντασία σας: Ο οραματισμός των στόχων σας θα δώσει ταχύτητα στην υλοποίησή τους. Ακόμα κι αν κάτι δεν σας φαντάζει «πρακτικό», να έχετε εμπιστοσύνη στις προτροπές του σύμπαντος!

Ιχθύες

Αναρωτιέστε ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σας, αγαπητοί Ιχθύες; Ακόμα κι αν σας λείπει η έμπνευση αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να παραμερίσετε τα όνειρά σας! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στους κυβερνήτες σας Σελήνη και Ποσειδώνα, θα βοηθήσει να επιστρέψετε στη δημιουργικότητα. Σίγουρα έχετε κάτι καλό σε εξέλιξη, γι’ αυτό δεν πρέπει να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας. Απομακρύνετε από το περιβάλλον σας κάθε αρνητική ή επικριτική επιρροή, στραφείτε σε όσους τα έχουν καταφέρει. Και αφού μπόρεσαν εκείνοι, μπορείτε κι εσείς!