Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Κάποιες καινοτόμες ιδέες για συνδέσεις έρχονται στο δρόμο σας, αγαπητοί Κριοί! Η Πανσέληνος αναδύεται στον Ζυγό και κεντρίζει τον τομέα σας της συνύπαρξης. Αλλά ίσως στα δυναμικά σας «δίδυμα» να προκύψουν κάποιες εξάρσεις, καθώς ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Να είστε προετοιμασμένοι για την πιθανότητα να χάσετε τον έλεγχο όσων ξεστομίζετε προς το αντικείμενο του πόθου σας. Είτε να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι σημαντικό λείπει από μια καίρια σχέση σας. Αν χρονοτριβούσατε μέχρι να βρείτε την κατάλληλη στιγμή να θίξετε ένα ευαίσθητο θέμα, αυτή η Πανσέληνος θα σας τη δώσει!

Ταύρος

Καιρός να ξεκινήσετε την ανοιξιάτικη ανανέωση του εαυτού σας, αγαπητοί Ταύροι! Η Πανσέληνος στον Ζυγό, φωτίζει τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας και της υγείας. Είναι η ιδανική στιγμή να αρχίσετε να γυμνάζεστε και να προσέξετε περισσότερο τη διατροφή σας. Μπορείτε πλέον να το κάνετε και από το σπίτι, μιας και το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από σχετικά προγράμματα. Εκεί θα βρείτε και διατροφολόγους, που θα σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές. Παράλληλα, ένα στιβαρό τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό αφορά την τεχνολογία. Αξιοποιήστε τις καινοτόμες ιδέες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ενισχύσετε το εισόδημά σας στη «νέα οικονομία» που εγκαθίσταται πλέον!

Δίδυμοι

Πάρτε πόζα και στηθείτε μπροστά στην κάμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Πανσέληνος στον Ζυγό μπαίνει δυναμικά στον 5ο Οίκο σας της λάμψης, της φήμης και του πάθους. Οι Πανσέληνοι αποκαλύπτουν «κρυμμένα» ζητούμενα, γι’ αυτό ενδέχεται να στραφείτε στην προώθησή σας ή προς την ηγεσία. Αν έχετε να μοιραστείτε κάτι, μην διστάζετε άλλο: Αρχίστε να μιλάτε και θα βρείτε ακόμα και απαντήσεις που σας λείπουν. Οι δυναμικοί διάλογοι είναι το χάρισμά σας, έτσι κι αλλιώς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρομαντικές εξελίξεις τις επόμενες δύο εβδομάδες… Αλλά ένα προκλητικό τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, συνιστά να μην προκαλείτε «συγκρούσεις» για να διατηρήσετε το πάθος και μόνο!

Καρκίνος

Το σπίτι αποτελεί πάντα την προτεραιότητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αλλά η Πανσέληνος στον Ζυγό και στον τομέα σας του σπιτικού, μπορεί να φτάσει σε σημείο εμμονής τις συνθήκες ζωής σας. Με τον περιορισμό κατ’ οίκον, θα αναζητήσετε τρόπους να έχουν όσοι συμβιώνετε τον προσωπικό τους χώρο και χρόνο. Τα συναισθήματα είναι πιθανό να διογκώνονται, ειδικά με ένα παρορμητικό τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό. Αν θελήσετε να δράσετε πρώτα και να σκεφτείτε μετά, καλύτερα να το αποφύγετε!

Λέων

Αμφιταλαντεύεστε στην κατανόηση της συμπεριφοράς ενός ατόμου, αγαπητοί Λέοντες; Ίσως να κρύβει πολλά μέσα του, που θα σας βοηθήσει να τα ανακαλύψετε η Πανσέληνος στον τομέα σας των σχέσεων! Αλλά την ατμόσφαιρα θα διανθίσει και ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό… Προσέξτε να μην περάσετε στη σύγκρουση, πριν προλάβετε να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα. Ενίοτε η διαφωνία βγάζει όλα τα συναισθήματα στο τραπέζι, γι’ αυτό μπορείτε να το ρισκάρετε… Αρκεί να είστε βέβαιοι ότι δεν θα βλάψετε τον δεσμό με το εν λόγω άτομο!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, παρά τις δυσχέρειες στην παγκόσμια οικονομία, εσείς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις! Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα φορτίσει τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Να είστε σε επαγρύπνηση για μια ανέλπιστη ευκαιρία που μπορεί να σας προσεγγίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Σίγουρα δεν θα σας πιάσει εντελώς απροετοίμαστους, καθώς δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση τους τελευταίους έξι μήνες. Παράλληλα, ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό μπορεί να σας φέρει απρόσμενα στην πορεία του «χρυσού». Όσο στήνετε τον προϋπολογισμό σας, διαχειριστείτε προνοητικά τα έξοδά σας!

Ζυγός

Ο προβολέας πέφτει επάνω σας, αγαπητοί Ζυγοί! Η λαμπερή Πανσέληνος αναδύεται στο ζώδιό σας, για να σας βγάλει από το παρασκήνιο και να φωτίσει τα ταλέντα σας. Φτάνει με την διακριτικότητα, τώρα πρέπει να διαπρέψετε: Αυτό που εσείς θεωρείτε αλαζονική προβολή, οι άλλοι το λένε προσωπική διαχείριση και πληρώνουν πολλά γι’ αυτήν! Είναι καιρός να γνωστοποιήσετε τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει τους τελευταίους έξι μήνες. Οι αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για πολλούς. Μπορείτε να γίνετε πρότυπο για μεγαλεπήβολους στόχους, ειδικά υπό ένα δυναμικό τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Η ηγεσία σας καλεί!

Σκορπιός

Ξεκλειδώστε τις ικανότητές σας και ξεκολλήστε τα εγχειρήματά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Πανσέληνος στον Ζυγό σας καλεί να επουλώσετε ή/και να λήξετε όσα έχουν προβληματίσει τη ζωή σας. Χτυπήστε και πάλι τις πόρτες που σας έκλεισαν παλαιότερα, κοιτάξτε τις «αποτυχίες» ως ευκαιρίες για να πάτε παρακάτω. Αν αποζητάτε ένα θαύμα, μην παλεύετε τη φυσική ροή της ζωής και αφεθείτε να σας οδηγήσει. Είστε έτοιμοι για αυτές τις αλλαγές, ειδικά υπό το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό: Θα μπείτε σε νέες κατευθύνσεις με αστραπιαία ταχύτητα!

Τοξότης

Ανακαλύψτε τη δύναμη της ομαδικότητας και της τεχνολογίας, αγαπητοί Τοξότες! Οργανώστε μια διαδικτυακή «συνέλευση» με συνεργάτες ή γείτονες, με στόχο σκοπούς που διεκπεραιώνονται και από απόσταση. Μπορείτε να παράσχετε λογιστικές υπηρεσίες ο ένας στον άλλο ή να κάνετε μαθήματα στα παιδιά σας. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό να αναδεικνύει κρυμμένες ευκαιρίες, ενεργοποιήστε τα δίκτυα σας και γνωστοποιήστε τα ταλέντα σας. Δεν υπάρχει τίποτα που θα ήταν «τρελό» αν συνέβαινε… Σας το πιστοποιεί ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό, που εγκρίνει τα καινοτόμα οράματά σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, υπάρχουν κρυμμένες ευλογίες στην καριέρα σας! Αυτές θα φωτίσει η Πανσέληνος στον Ζυγό και τον 10ο Οίκο σας της επιτυχίας, ακόμα και σε αυτές τις ταραγμένες εποχές. Ένας ηγετικός ρόλος που λαχταράτε μπορεί να σας προσεγγίσει τώρα, γι’ αυτό να είστε ψύχραιμοι και δεκτικοί. Ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό θα κάνει τις εξελίξεις αιφνίδιες – αλλά αρκεί η στρατηγική και όλη σας η αποφασιστικότητα. Ποτέ δεν βλάπτει λίγη κολακεία για την πρόοδο της καριέρας… Γι’ αυτό κάντε τους απαραίτητους διαλόγους πριν από τους άλλους – και με εχεμύθεια!

Υδροχόος

Είναι ανέφικτο να μην πείτε την αλήθεια σας, αγαπητοί Υδροχόοι: Ο Ουρανός που σας κυβερνά συγκρούεται με τον Άρη στο ζώδιό σας, ενώ η Πανσέληνος ανοίγει το στόμα σας! Ενδέχεται να ξεστομίσετε ακόμα και όσα είχατε ορκιστεί να μην πείτε ποτέ – ή τουλάχιστον επί του παρόντος… Και ό,τι βγει, δεν επιστρέφει. Αν αναμένατε την κατάλληλη στιγμή για προσωπικές σας αποκαλύψεις, αυτή είναι τώρα. Φροντίστε μόνοι να είναι όλοι ήρεμοι και δεκτικοί… Δεν πρέπει να αναστατώσετε περισσότερο κανέναν, με τις συνθήκες που επικρατούν!

Ιχθύες

Πώς προχωρούν οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες; Είστε πανέτοιμοι να τις κοιτάξετε κατάματα, χάρη στην ανατρεπτική Πανσέληνο στον Ζυγό και τον 8ο Οίκο σας της μεταμόρφωσης. Αν είχατε την αίσθηση ότι κάτι περιόριζε τις δυνατότητές σας, μην επιτρέψετε να μειωθεί η διάθεσή σας: Αυτό επιτάσσει ένα ορμητικό τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό. Μετρήστε τους στόχους σας και περάστε τους από το φίλτρο του ρεαλισμού. Εδώ και τα εφεδρικά σχέδια θα αποδειχθούν πολύτιμα και απόλυτα εφικτά!