Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Οι λέξεις αποκτούν πιο πικάντικο νόημα, αγαπητοί Κριοί! Το πιο αποτελεσματικό αφροδισιακό θα είναι το μυαλό και οι ευφυείς διάλογοι για τους επόμενους τέσσερεις μήνες: Η αισθησιακή Αφροδίτη περνά στους εύγλωττους Διδύμους και τον 3ο Οίκο σας της έκφρασης. Η παρατεταμένη διαμονή που θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Αυγούστου, περιλαμβάνει και μια ανάδρομη φάση πιθανής σύγχυσης από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 25 Ιουνίου. Ωστόσο, αυτή η μετάβαση θα σας βοηθήσει να αρθρώσετε το όραμά σας για την αγάπη. Αν αναζητάτε το έτερό σας ήμισυ, ζητήστε από φίλους να σας συστήσουν άτομα από άλλους κύκλους τους. Οι δεσμευμένοι Κριοί περάστε περισσότερο χρόνο μόνο με το ταίρι σας – και θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα της σχέσης σας!

Ταύρος

Η ψυχοκοινωνική πτυχή των πάντων ηχεί σαν μουσική στα αφτιά σας, αγαπητοί Ταύροι; Να ευχαριστήσετε την τρυφερή Αφροδίτη που σας κυβερνά, παρά το γεγονός ότι εγκαταλείπει τα δικά σας εδάφη: Από σήμερα και για τέσσερεις μήνες θα διαμένει στους πρόσχαρους Διδύμους και τον 2ο Οίκο σας του αισθησιασμού και της ασφάλειας! Στις επαφές που θα κάνετε τώρα, θα εστιάζετε στη διάρκεια του συναισθήματος και της έλξης. Η μακρά διαμονή της θεάς της αγάπης μέχρι τις 7 Αυγούστου, περιλαμβάνει και μια ανάδρομη φάση από 13 Μαΐου μέχρι 25 Ιουνίου . Γι’ αυτό αφεθείτε στην απλότητα κάθε γλυκιάς γνωριμίας, με διάθεση για ρομαντισμό. Τις πιο τολμηρές κινήσεις σας να τις κάνετε πριν ή μετά το ανάδρομο διάστημα!

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να αναδείξετε την πιο καλλιτεχνική σας πτυχή, αγαπητοί Δίδυμοι! Η δημιουργική Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και ανορθώνει τη γοητεία και τον μαγνητισμό σας. Θα γίνετε το φλέγον θέμα συζήτησης, καθιστώντας πιο εύκολη την έλξη ρομαντικών προοπτικών και θαυμαστών… Ωστόσο, εσείς δεν θα θέλετε να κατασταλάξετε κάπου άμεσα. Η θεά της αγάπης θα παραμείνει στα εδάφη σας μέχρι τις 7 Αυγούστου, γιατί θα υπάρξει και μια ανάδρομη περίοδος από 13 Μαΐου μέχρι 25 Ιουνίου. Πάντως μέχρι και οι δεσμευμένοι Δίδυμοι, θα αποζητάτε περισσότερη ξεγνοιασιά και ενθουσιασμό μέσα στη σχέση σας!

Καρκίνος

Έφτασε επιτέλους η στιγμή να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Αφροδίτη θα διαμένει στους Διδύμους και τον 12ο Οίκο σας του κατευνασμού μέχρι τις 7 Αυγούστου: Μια παρατεταμένη 4μηνη διαμονή, που περιλαμβάνει και μια ανάδρομη φάση από 13 Μαΐου μέχρι 25 Ιουνίου. Τώρα μπορεί να θολώσουν κάπως τα όρια μεταξύ φαντασίας και ρεαλισμού, κάτι που θα κεντρίσει την επιφυλακτική ιδιοσυγκρασία σας. Όμως θα έχετε στήριξη για να απαγκιστρωθείτε από σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, με ρόδινη οπτική και κατανόηση. Αν αναζητάτε τον έρωτα, κινηθείτε αργά για να επιβεβαιώνετε ότι οι λέξεις των άλλων συνάδουν με τις πράξεις τους!

 Λέων

Αν αναζητάτε την αγάπη, σταματήστε την εντατική έρευνα για τους επόμενους τέσσερεις μήνες! Αγαπητοί Λέοντες, η ρομαντική Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους και τον 11ο Οίκο σας της κοινωνικότητας και της τεχνολογίας μέχρι τις 7 Αυγούστου. Η παρατεταμένη διαμονή της περιλαμβάνει και μια ανάδρομη περίοδο, από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 25 Ιουνίου. Τώρα η κοινωνική και «ψηφιακή» ζωή παραλληλίζονται, ωθώντας σας να εμπλακείτε σε όσο γίνεται περισσότερες διαδικτυακές δράσεις. Οι ιστοσελίδες γνωριμιών αποτελούν μια αρένα με πολλούς τύπους ανθρώπων, που η ανοικτόμυαλη Αφροδίτη σας προκαλεί να εξερευνήσετε. Όσο είστε χαλαροί και το διασκεδάζετε, είναι βέβαιο ότι θα κάνετε την καλύτερη διεύρυνση των επαφών σας – σε όλα τα επίπεδα!

Παρθένος

Προσπαθείτε να εντάξετε περισσότερη ηθική σας στην επαγγελματική σας ζωή, αγαπητοί Παρθένοι; Είναι λογικό να αισθάνεστε φόβο ή/και πανικό, με την κατάσταση που επικρατεί στην οικονομία παγκοσμίως. Επί αυτού έρχεται να σας στηρίξει η εξισορροπητική Αφροδίτη, που περνά στη ζώνη σας της καριέρας. Κάθε δισταγμός και αμφιβολία μπορεί να καταρριφθεί, βρίσκοντας την πορεία σας σε ένα νέο και διαφορετικό μονοπάτι. Εστιάστε στην πρόοδο και να είστε υπομονετικοί με καθετί καινούργιο που δοκιμάζετε. Η θεά των επαφών θα διαμείνει εδώ μέχρι τις 7 Αυγούστου, καθώς παρεμβάλλεται και μια ανάδρομη φάση από 13 Μαΐου μέχρι 25 Ιουνίου. Και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού δεν αποκλείεται να είστε στην πλέον ηγετική θέση που φαντάζεστε!

Ζυγός

Η αγάπη πλανάται στον αέρα – ανά το παγκόσμιο, αγαπητοί Ζυγοί! Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αντί να περιορίζετε τα ζητούμενά σας σε τοπικό επίπεδο. Η φλογερή Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα διαμένει στους καινοτόμους Διδύμους και τον διεθνή 9ο Οίκο σας μέχρι τις 7 Αυγούστου. Αξιοποιήστε την τεχνολογία, αν έχετε κάτι να διδάξετε άλλους ή αναζητάτε πηγές δικής σας μάθησης. Αν είστε δεσμευμένοι, η στιγμή είναι ιδανική για να μυηθείτε με το ταίρι σας σε νέες πρακτικές… Από την κηπουρική στο μπαλκόνι μέχρι το ταντρικό σεξ!

Σκορπιός

Αναζητάτε διακαώς τις «συμπράξεις», αγαπητοί Σκορπιοί; Γι’ αυτό ευθύνεται η ερωτική Αφροδίτη, που θα διαμένει στους Διδύμους και στον 8ο Οίκο σας της σεξουαλικής επιθυμίας μέχρι τις 7 Αυγούστου. Ακόμα κι αν οι επικρατούσες συνθήκες σας στερούν τη σαρκική επαφή, εσείς ξέρετε καλά ότι η απόσταση αυξάνει τον πόθο. Αρκεί να αποζητάτε την σύμπνοια ψυχής και σώματος, τόσο αν είστε δεσμευμένοι όσο κι αν είστε αδέσμευτοι: Η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομη από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 25 Ιουνίου. Άρα έχετε άπλετο χρόνο για να συνειδητοποιήσετε την σπουδαιότητα της αφοσίωσης!

Τοξότης

Η ανάγκη σας για δεσμεύσεις ενεργοποιείται, αγαπητοί Τοξότες! Η σαγηνευτική Αφροδίτη αρχίζει μια τετράμηνη διαμονή στους εκφραστικούς Διδύμους και τον 7ο Οίκο σας των αφοσιωμένων συμπράξεων. Αν και θα σας απασχολήσει το ρομάντζο, η περίοδος ενδείκνυται επίσης για νέα και δημιουργικά επαγγελματικά εγχειρήματα. Οι προοπτικές επιτυχίας είναι διασφαλισμένες, γι’ αυτό επενδύστε εκεί την ενέργειά σας και δείτε την πορεία σας να ανθίζει. Σημειώστε ότι η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομη από 13 Μαΐου μέχρι 25 Ιουνίου: Ένα πρώην ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να επιστρέψει ή να επεξεργαστείτε ξανά ένα θέμα που είχατε παραγκωνίσει!

Αιγόκερως

Όταν νιώθετε καλά φαίνεστε και καλά, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η λαμπερή Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και ενεργοποιεί τον τομέα σας της ευημερίας. Επειδή περνάτε πλέον πολύ χρόνο στο σπίτι, αρχίστε να αντικαθιστάτε την πίτσα με δροσιστικές σαλάτες και τους καφέδες με τονωτικά ροφήματα. Κάθε κίνησή σας θα αφορά τη συνειδητή απόφαση να υιοθετήσετε συνήθειες που θα προάγουν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Έτσι θα κρατήσετε μακριά και το άγχος, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομη!

Υδροχόος

Ώρα να ανανεώσετε το πάθος σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η ερωτική Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και τον 5ο Οίκο σας του φλερτ, για μια εκτεταμένη διαμονή μέχρι τις 7 Αυγούστου. Η σαγήνη θα πλανάται όπου κι αν ρίξετε τα «βέλη» σας, γι’ αυτό δώστε έναυσμα στο συναίσθημα. Ο 5ος Οίκος αφορά επίσης τη φήμη και τη λάμψη, άρα πολλοί μπορείτε να διαπρέψετε σε τηλεοπτικά ή καλλιτεχνικά εγχειρήματα. Αλλά να προσέχετε τις προσωπικές συγκρούσεις, τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι Υδροχόοι: Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη από 13 Μαΐου μέχρι 25 Ιουνίου, ένας ακόμη λόγος να εστιάσετε σε δημιουργικές ενασχολήσεις!

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι για μια ανανέωση στους χώρους σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η καλαίσθητη Αφροδίτη θα διαμένει στους Διδύμους και τον τομέα σας του σπιτιού μέχρι τις 7 Αυγούστου. Η εκτεταμένη παραμονή της περιλαμβάνει και μια ανάδρομη περίοδο, από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 25 Ιουνίου. Με τα οικιακά σας ένστικτα οξυμένα, διοχετεύστε εκεί όλη σας τη δημιουργικότητα. Καθαρίστε συρτάρια, οργανώστε τις ντουλάπες, ανανεώστε τα καλλιτεχνικά διακοσμητικά σας. Έτσι θα είναι πανέτοιμοι για να μοιραστείτε σύντομα τη φωλιά σας με ένα ακόμη ιδιαίτερο άτομο!