Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μην βιαστείτε να πατήσετε το γκάζι, αγαπητοί Κριοί! Η πραγματικά ασυνήθιστη υπομονή που έχετε επιδείξει τελευταία, θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς σε ένα μακροπρόθεσμο εγχείρημά σας. Αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμη που χρειάζονται χειρισμό. Και αυτές ίσως αποδειχθούν οι πιο καίριες, γι’ αυτό πρέπει να έχετε μειωμένη ταχύτητα. Η Σελήνη από τον Ταύρο συναντά τον προκλητικό Ουρανό, όψη που θα σας βάλει σε πειρασμό. Επειδή θα είστε νευρικοί και ανυπόμονοι, συνειδητοποιήστε το από νωρίς και αντιμετωπίστε το με σύνεση!

Ταύρος

Να δράσετε τολμηρά ή να διατηρήσετε αργό και σταθερό βηματισμό, αγαπητοί Ταύροι; Η κυκλοθυμία σας θα έχει διάφορες ανταγωνιστικές πλευρές, εξαιτίας μιας συνάντησης της Σελήνης με τον ανατρεπτικό Ουρανό! Το φεγγάρι στο ζώδιό σας, εξυπηρετεί μια χαρωπή διάθεση για να απολαμβάνετε την ομαλή διαδρομή σας. Οι προκλήσεις του Ουρανού είναι αυτές που μπορεί να στρέψουν το κεφάλι σας αλλού. Ίσως να θεωρήσετε ότι ο ρυθμός σας είναι πολύ αργός – αλλά επιλέξτε να τον διατηρήσετε τώρα και να αποφύγετε κάθε δεσμευτική απόφαση!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η Σελήνη περιδιαβαίνει τον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης και των μεταβάσεων. Αφήστε ελεύθερα τα σχέδιά σας για να περιπλανηθείτε κι εσείς σε όσα κεντρίζουν ή όχι τη φαντασία σας! Η καρδιά και όχι το μυαλό σας, πρέπει να κατευθύνει αυτή τη διαδρομή… Και θα έχετε μια έντονη παρόρμηση, που πρέπει επίσης να εμπιστευθείτε: Το φεγγάρι έχει μια ερεθιστική συνάντηση με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Η όψη θα αποβεί προς όφελός σας, για να αφυπνιστεί η έμπνευσή σας και να φορτιστείτε ενεργειακά. Καθετί καλλιτεχνικό, μελωδικό ή διανοητικά διεγερτικό, θα κάνει τη δημιουργικότητά σας να ρέει!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η Σελήνη που σας κυβερνά βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο Οίκο σας των συμπράξεων. Οι συνθήκες ευνοούν να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους… Με δημιουργικές δράσεις εντός σπιτιού, διαδικτυακά με όσους είναι εκτός αυτού! Η συνάντηση του φεγγαριού με τον καινοτόμο Ουρανό, μπορεί να σας φέρει και νέους φίλους μέσω των κοινωνικών δικτύων. Γιατί να μην δοκιμάσετε ή να ερευνήσετε περαιτέρω, την πρόταση κάποιου για έναν άγνωστο τομέα; Η ατμόσφαιρα ευνοεί τις καινούργιες ιδέες!

Λέων

Ποτέ δεν είναι ακατάλληλη στιγμή για να σηκώσετε τα μανίκια και να χειριστείτε εκκρεμότητες, αγαπητοί Λέοντες! Το ευνοεί και μια συνάντηση της Σελήνης στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, με τον μεταμορφωτικό Ουρανό. Δεν αποκλείεται τώρα να λάβετε απάντηση για ένα αίτημα ή τη διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας. Κατά πάσα πιθανότητα, την έχετε υποβάλει πριν την ανάδρομη φάση του Ερμή, μεταξύ 16 Φεβρουαρίου και 9 Μαρτίου. Με γνώμονα τις συνθήκες που επικρατούν, είναι η τέλεια στιγμή να αναμιχθείτε σε κάτι εντελώς καινούργιο. Αν δεν θέλετε να δεσμευτείτε ακόμη, μπορείτε τουλάχιστον να το δοκιμάσετε!

Παρθένος

Όσο περισσότερο «τεντωθείτε» τώρα τόσο το καλύτερο, αγαπητοί Παρθένοι! Συνηθίζετε να μένετε εντός της ζώνης άνεσής σας και τις δοκιμασμένες πρακτικές σας. Αλλά τώρα η Σελήνη είναι στον Ταύρο και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης… Και εκεί συναντά τον απρόβλεπτο και ανατρεπτικό Ουρανό. Δεν χρειάζεστε καμία δικαιολογία για να γίνετε πιο περιπετειώδεις και τολμηροί. Αν το κίνητρό σας χρειάζεται λίγη επιπλέον ώθηση, συζητήστε τις σκέψεις σας με άτομα που εμπιστεύεστε. Δεν αποκλείεται κάποιοι να σας ακολουθήσουν και να εκτοξεύσετε μαζί το όραμά σας!

Ζυγός

Η στιγμή δεν ενδείκνυται για να μένετε προσκολλημένοι στη λογική και την αναλυτική σας φύση, αγαπητοί Ζυγοί! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμερίσετε κάθε είδους ισορροπία… Αλλά η Σελήνη από τον αισθησιακό Ταύρο, φουντώνει τον αλχημικό 8ο Οίκο σας. Η σαγήνη και η διαίσθησή σας φτάνουν στο ζενίθ, γι’ αυτό τολμήστε να εξερευνήσετε κάθε ερωτικό κέντρισμα. Μπορείτε ακόμα και να δοκιμάσετε καινούργιες πτυχές της σχέσης σας με το ταίρι σας. Με το φεγγάρι να συναντά τον πειραματικό Ουρανό, μην βάλετε όριο στη φαντασία ή τις παρορμήσεις σας!

Σκορπιός

Εστιάστε λίγο περισσότερο στις σχέσεις σας που έχουν προβλήματα, αγαπητοί Σκορπιοί! Πρέπει να αποφύγετε τις επιπλέον συγκρούσεις τώρα, ακόμα κι αν το ταίρι σας ή ένας στενός φίλος προκαλεί τις αντοχές σας. Η Σελήνη από τον προσγειωμένο Ταύρο και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, απαιτεί να δώσετε αυτή τη βαρύτητα. Και η συνάντησή της με τον καινοτόμο Ουρανό, θα βοηθήσει να βρείτε τις χρυσές τομές. Ίσως σας εκπλήξουν ευχάριστα οι εξελίξεις, μόλις δώσετε στην άλλη πλευρά την προσοχή που αποζητούσε!

Τοξότης

Ανεβείτε και πάλι στο όχημα της ευημερίας σας, αγαπητοί Τοξότες! Αν σας έλειπε η ώθηση, θα σας την δώσει η Σελήνη από τον Ταύρο και τον 6ο Οίκο σας της υγείας. Σας φορτίζει με αποφασιστικότητα, για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης ή να θέσετε στόχους εξάσκησης. Παραμερίστε το αλκοόλ και στραφείτε στους φυσικούς χυμούς και τα τονωτικά ροφήματα. Γεμίστε το ψυγείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα ντουλάπια σας με πιο υγιεινές επιλογές. Η συνάντηση του φεγγαριού με τον ανατρεπτικό Ουρανό, μπορεί να κάνει θαύματα με τις εμπνευσμένες ιδέες… Για όλα χρειάζεται τρόπος, όχι κόπος!

Αιγόκερως

Η διάθεση και η προσοχή σας στρέφεται στην πολυτέλεια, αγαπητοί Αιγόκεροι! Γι’ αυτό η Σελήνη από τον Ταύρο και τον 5ο Οίκο σας του πάθους και της λάμψης. Η συνάντησή της με τον ευμετάβλητο Ουρανό, θα υπογραμμίσει ότι χρειάζεστε έναν περισπασμό από τη βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί. Μην εμπλακείτε σε καμία καταναγκαστική ενασχόληση – και μην αναρτάτε κάθε λεπτομέρεια των κινήσεών σας… Κάποια πράγματα – ειδικά σε επίπεδο ζευγαριών – πρέπει να μένουν μακριά από την κοινή θέα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κάποιες φορές οι επιλογές σας εκπλήσσουν κι εσάς τους ίδιους! Αυτό θα αποδείξει για άλλη μία φορά, η θέση της Σελήνης στον Ταύρο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτικού και της οικογένειας. Με γνώμονα και τις συνθήκες που επικρατούν, είναι η ιδανική στιγμή να «φωλιάσετε» και να κάνετε μια αποτίμηση της τελευταίας περιόδου. Τι χρειάζεται για να επανέλθει το «στρατηγείο» σας σε λειτουργική κατάσταση; Καθάρισμα, τακτοποίηση, οργάνωση, είναι καλές δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Και μια συνάντηση του φεγγαριού με τον ενθουσιώδη Ουρανό, θα προμηθεύσει τη διάθεση που σας έλειπε για να επιδοθείτε σε αυτή τη διαδικασία!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε την ανάγκη να κάνετε χειρονακτικές εργασίες! Αυτό οφείλεται στη Σελήνη στον Ταύρο και τον 3ο Οίκο σας της δημιουργικής ενασχόλησης. Αναζητήστε έμπνευση στο διαδίκτυο, για δραστηριότητες που θα σας απορροφήσουν και θα διευρύνουν το γνωστικό σας πεδίο. Αν χρειάζεστε κάποια υλικά, μπορείτε να τα παραγγείλετε και να σας παραδοθούν κατ’ οίκον. Μια συνάντηση της Σελήνης με τον απρόβλεπτο Ουρανό, μπορεί να στρέψει την προσοχή σας και σε κάποιες πιο προσωπικές έρευνες!