Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός 

Είναι αδύνατον να μην σκέφτεστε πώς θα χτίσετε την αυτοκρατορία σας, αγαπητοί Κριοί! Εκεί σας ωθεί μια σπάνια και δυναμική σύμπραξη στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών: Ο πολεμιστής Άρης που σας κυβερνά, συναντά τον Δία της εύνοιας. Μην απολογηθείτε για καμία υπερβολή που ίσως απαιτείται στα επαγγελματικά σας θέματα. Απαντήστε ως αργά το βράδυ σε ηλεκτρονικά μηνύματα, τολμήστε να σκεφτείτε έξω από τα τετριμμένα. Μόνο φροντίστε να ελέγχετε τα επίπεδα του άγχους και τις παρορμήσεις σας… Για να μην υπάρξουν μάχες ισχύος ή παρερμηνείες σε όσα λέτε ή γράφετε!

Ταύρος

Παραμερίστε τη συνήθη σύνεσή σας και τολμήστε να ρισκάρετε, αγαπητοί Ταύροι! Μια σπάνια σύμπραξη του διεκδικητικού Άρη με τον τζογαδόρο Δία, φωτίζει τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας και της τύχης. Η ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη βολική σας ζώνη, μέχρι του σημείο να δοκιμάσετε ένα ατομικό εγχείρημα. Είστε στο κατώφλι νέων κεφαλαίων της ζωής σας… Που ακόμη κι αν δεν αποδώσουν άμεσα, φυτεύετε τους σπόρους τους. Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς τόλμη. Επίσης, η στιγμή ενδείκνυται για να κάνετε επιλογές σε άτομα: Μην σπαταλάτε άλλο τον πολύτιμο χρόνο σας, σε εκείνα που δεν τον αξίζουν!

Δίδυμοι

Νιώθετε το πάθος να φουντώνει μέσα σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Χρεώστε το στη συνάντηση του λάγνου Άρη με τον ανεξέλεγκτο Δία, στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας και του συναισθήματος! Αν ακολουθήσετε τις παρορμήσεις σας, θα ενθουσιαστείτε από τα μέρη που θα σας πάνε. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι ενδέχεται να βιώσουν τον κεραυνοβόλο έρωτα, ακόμα και μέσω διαδικτύου. Οι δεσμευμένοι ίσως νιώσουν να βουτάνε σε πιο βαθιά νερά… Αν υπάρχει μια ένταση στη σχέση σας, μπορείτε να την ξεπεράσετε επενδύοντας στην ευάλωτη πλευρά και των δύο. Αξιοποιήστε την επικρατούσα ατμόσφαιρα για να ανταλλάξετε ιδέες και σχέδια για το μέλλον. Δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε μια απρόσμενη συνεργασία, τώρα που ο κοινός σας χρόνος είναι περισσότερος!

Καρκίνος

Αναζητούσατε μια ευκαιρία στον τομέα των «διδύμων», αγαπητοί Καρκίνοι; Σας την δίνει η συνάντηση του σαγηνευτικού Άρη με τον τολμηρό Δία, στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Η ανάγκη για συμπράξεις παίρνει τα ηνία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με το σωστό σχέδιο, δεν αποκλείεται να κατακτήσετε τη θέση που προσβλέπετε στον τομέα σας. Επειδή η ατμόσφαιρα διέπεται από αυθορμητισμό, φροντίστε να εστιάζετε στη λογική για να κατευθύνετε σωστά τις κινήσεις σας. Ο καθημερινός διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει αυτή την περίοδο!

Λέων

Μην αρκεστείτε σε κανένα ημίμετρο, αγαπητοί Λέοντες! Ο παρακινητής Άρης συναντά τον επεκτατικό Δία στον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Είναι καιρός να θέσετε κάποιους καινούργιους στόχους και να τους τηρήσετε, διαφορετικά θα σπαταλήσετε το χρόνο σας. Στρέψτε την προσοχή σας στους τρόπους βελτίωσης της φυσικής αλλά και της πνευματικής σας υγείας. Το σώμα σας θα σας ευγνωμονεί που θα του δώσετε κίνηση, ακόμα και βγαίνοντας από τα τετριμμένα σας. Επιλέξτε την πιο υγιεινή διατροφή, προτιμήστε τα φρούτα και τα λαχανικά, πιείτε χυμούς!

Παρθένος

Κάτι φουντώνει μέσα σας, αγαπητοί Παρθένοι; Είναι η φλόγα μιας συνάντησης του παθιασμένου Άρη με τον ειλικρινή Δία, στον 5ο Οίκο σας του έρωτα! Θα είναι ανέφικτο να μην δώσετε προτεραιότητα στο ρομάντζο που πλανάται… Και αν κάνετε τη μισή διαδρομή, είναι βέβαιο ότι θα το συναντήσετε. Μην αναμένετε άπραγοι αν σας έχει συναρπάσει ένα άτομο, διατηρήστε την επαφή μέσω διαδικτύου υπό τις συνθήκες. Κάντε τις προσεγγίσεις σας τρυφερά αλλά με νύξεις των φαντασιώσεών σας – και σύντομα θα απολαύσετε τα αποτελέσματα αυτού του «χημικού» πειράματος!

Ζυγός

Χρειάζεστε κάτι ανατρεπτικό στη ζωή σας, αγαπητοί Ζυγοί; Έχει τη δυναμική να σας το δώσει η συνάντηση του ορμητικού Άρη με τον Δία της τύχης! Η όψη ενδυναμώνει τον τομέα σας του σπιτιού και της οικογένειας, αλλάζοντας το κλίμα στο στενό περιβάλλον. Ευνοούνται οι επαναπροσεγγίσεις συγγενών ή συγκατοίκων, με την αλήθεια να καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση ή μετακόμιση, πολλά θα τρέξουν με ταχύτητα τώρα. Μια γυναίκα μπορεί να σας προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία, που ίσως ενέχει και μετακίνηση. Μην το σκεφτείτε πολύ, δράστε όσο το σίδερο είναι ζεστό!

Σκορπιός

Αδράξτε το δώρο της ευγλωττίας, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια σπάνια ευθυγράμμιση του υποκινητή Άρη με τον αισιόδοξο Δία, σας χαρίζει διαύγεια στον τρόπο έκφρασής σας. Δεν αρκεί να έχετε εμπνευσμένες ιδέες, σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα που αποζητάτε. Ακολουθήστε τη διαίσθηση και την αντισυμβατική φύση σας. Να παρατηρείτε το περιβάλλον και να ακούτε τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε… Αλλά πρέπει να χαράξετε τη δική σας πορεία, όσο κόπο κι αν πρέπει να καταβάλετε!

Τοξότης

Μην εστιάσετε στο γεγονός ότι είναι Παρασκευή, αγαπητοί Τοξότες… Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσετε να δουλεύετε χωρίς διακοπή! Αυτό υπονοεί η συνάντηση του επινοητικού Άρη με τον Δία της αφθονίας που σας κυβερνά, στον 2ο Οίκο σας του χρήματος. Πρέπει να γνωστοποιείτε συνεχώς τις ιδέες σας, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιος ακούει. Μην εκπλαγείτε αν ένας συγγενής ή σύμμαχος θελήσει τώρα να στηρίξει τις επαγγελματικές προσπάθειές σας. Επειδή αυτοί οι πλανήτες είναι ανυπόμονοι, ενδέχεται να χρειαστούν άμεσες αποφάσεις: Να κάνετε το άλμα πίστης αν κάτι φαντάζει άρτιο!

Αιγόκερως

Η ιδιοσυγκρασία σας δεν αρέσκεται συνήθως στην προβολή, αγαπητοί Αιγόκεροι… Αλλά μπορεί να μην έχετε τώρα άλλη επιλογή, εξαιτίας της ευθυγράμμισης των Άρη και Δία στο ζώδιό σας! Σας αρέσει ή όχι, καλείστε να αφήσετε τα ταλέντα σας να λάμψουν. Αν δεν σας εμπνέει κάτι, δημιουργήστε εσείς τη δράση: Μπορείτε να γίνετε η φίρμα του διαδικτύου, με κάποια φωτογραφία ή σχολιαστική ανάρτησή σας. Η ατμόσφαιρα ευνοεί και την ειλικρίνεια, καθώς θα βρίσκετε τις κατάλληλες λέξεις: Η ενέργεια θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε από άτομα και καταστάσεις που σας βλάπτουν!

Υδροχόος

Φτάσατε στα όριά σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Η στιγμή είναι κατάλληλη για να το δηλώσετε! Ο διεκδικητικός Άρης συναντά τον ειλικρινή Δία στον 12ο Οίκο σας των λήξεων. Αφού καταβάλετε την προσπάθεια που σας αναλογούσε, είναι καιρός να κλείσετε παλιά κεφάλαια για να ανοίξετε καινούργια. Είστε πλέον σε θέση να απελευθερωθείτε από πρόσωπα και πράγματα που μόνο απομυζούν την ενέργειά σας. Αποχαιρετίστε ό,τι έχει φθαρεί για να πάτε παρακάτω. Όση υπομονή κι αν διαθέτετε, δεν έχετε κανένα λόγο να παραστήσετε τον μάρτυρα!

Ιχθύες

Μείνετε πιστοί στην αποδοτική σας ομάδα, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτό ορίζει η σπάνια σύμπραξη του προοδευτικού Άρη με τον ενθουσιώδη Δία, στον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Θα απολαμβάνετε να συνεργάζεστε με ανθρώπους που έχουν γρήγορη και δημιουργική σκέψη. Και μπορείτε να κάνετε θαύματα από κοινού, αν παραμείνετε οραματιστές και ανοικτόμυαλοι. Γι’ αυτό αναζητήστε όσους σας ενδιαφέρουν να συμμαχήσετε – και προσεγγίστε τους μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου!