Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Είστε έτοιμοι για δραστικές κινήσεις, αγαπητοί Κριοί; Πάρτε μια βαθιά ανάσα και πατήστε φρένο στις περίεργες συμπεριφορές ενός ατόμου. Αν δεν βρίσκετε δίαυλο επικοινωνίας, δεν μπορείτε να κρύβετε πλέον το κεφάλι σας στην άμμο. Ό,τι σας εμποδίζει να μιλήσετε ανοικτά, εξαλείφεται πλέον. Ο ουράνιος κηδεμόνας σας ο Άρης συναντά σήμερα τον Χείρωνα της ίασης, και θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύση. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση, για να ξεκαθαρίσετε τι ενέχεστε και τι όχι!

Ταύρος

Σήμερα θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε μια τριβή που σας ταλαιπωρεί, αγαπητοί Ταύροι! Σε αυτό θα σας βοηθήσει μια σύγκρουση του ειλικρινή Άρη με τον γιατρό Κένταυρο Χείρωνα. Βγάζοντας στην επιφάνεια τη ρίζα του προβλήματος, θα εντοπίσετε όσα πιθανώς να παραβλέψατε. Κοιτάξτε με ειλικρίνεια τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας, γιατί η ισονομία δεν είναι μια έννοια στα χαρτιά…  Ο καθένας έχει τα δικά του χαρίσματα, που πρέπει να αξιοποιήσετε αν θέλετε να ενδυναμώσετε τη σύμπραξή σας!

Δίδυμοι

Αποχαιρετίστε την τοξικότητα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ακόμα και εσείς, οι πλέον κοινωνικοί του ζωδιακού κύκλου, δεν μπορείτε να τα έχετε καλά με όλους. Σήμερα σας δίνεται ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς ο ορμητικός Άρης συναντά τον ειρηνοποιό Χείρωνα. Αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάθε είδους πικρία. Δεν πειράζει αν κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας, εστιάστε πλέον στην υλοποίηση των δικών σας στόχων!

Καρκίνος

Σας προβληματίζει μια διαμάχη στη σχέση σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Σήμερα θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τις «πεταλούδες» του άγχους που πεταρίζουν στο στομάχι σας. Μια σύγκρουση ανάμεσα στον επιβεβαιωτικό Άρη και τον συμπονετικό Χείρωνα, στηρίζει κάθε ειλικρινή προσέγγιση. Πείτε την αλήθεια σας αλλά να κινηθείτε με διπλωματία, γιατί το θέμα δεν αφορά μόνο εσάς… Η επιθετικότητα δεν θα βοηθήσει σε τίποτα σε αυτή τη φάση!

Λέων

Μοιράζεστε ή παρασύρεστε σε αχρείαστες εμπειρίες, αγαπητοί Λέοντες; Η σημερινή σύγκρουση του πυροδοτικού Άρη με τον επουλωτικό Χείρωνα, θα στρέψει την προσοχή σας σε όσα αποζητάτε σε ποσότητα και όχι σε ποιότητα. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για αισθήματα, χρήματα ή χρόνο, το ζητούμενο είναι να βρείτε τρόπους να τα αξιοποιείτε. Το πιο πολύτιμο στοιχείο κάποιου δεν είναι το πορτοφόλι του, είναι το μυαλό του!

Παρθένος

Αναμένετε κάποια αξιολόγηση αλλά επικρατεί «σιγή ασυρμάτου», αγαπητοί Παρθένοι; Έχει φτάσει η στιγμή να πάψετε να απολογείστε εσείς για καθετί στραβό που προκύπτει! Αφού κατανοήσετε τη σημασία της εποικοδομητικής κριτικής, δεχθείτε την επιρροή του Χείρωνα που θα σας ωθήσει προς τη βελτίωση. Η σημερινή συνάντησή του με τον εγωκεντρικό Άρη, θα σας δείξει τον τρόπο να κάνετε διορθώσεις στην πορεία σας και να πάρετε τα μαθήματα που πρέπει. Βάλτε εσάς και τις προτεραιότητές σας στην κορυφή της λίστας σας!

Ζυγός

Μήπως δεν λαμβάνετε υπόψιν σας τα μηνύματα που σας στέλνει το σώμα σας, αγαπητοί Ζυγοί; Αν τον τελευταίο καιρό σας ταλαιπωρούν κάποιες αδιαθεσίες ή πόνοι, δεν βοηθάτε τα σχέδιά σας για την καλή φυσική κατάσταση που υπόσχεστε! Η σημερινή συνάντηση του ακμαίου Άρη με τον επιμελή Χείρωνα, συνιστά να φροντίσετε περισσότερο την υγεία και την ευημερία σας. Το σώμα σας είναι ο δικός σας ναός, που πρέπει να τον χειρίζεστε με τον σεβασμό και την αγάπη που του αρμόζει!

Σκορπιός

Η αγάπη μπορεί να αποδειχθεί δίκοπο μαχαίρι, αγαπητοί Σκορπιοί. Ακόνι του μπορεί να αποτελέσει η σημερινή συνάντηση του παθιασμένου Άρη με τον Χείρωνα της ίασης. Η διάθεση αυτής της όψης είναι να εντοπίσετε τι κάνετε λάθος. Όσο κι αν αποζητάτε την ασφάλεια, έχετε δώσει μεγαλύτερο βήμα στην εσωτερική σας διάθεση για ποικίλες εμπειρίες… Αναθεωρήστε τα κριτήριά σας, βγάλτε από τη ζωή σας τα άτομα που μόνο τόπο πιάνουν, πάψτε να προκαλείτε τριβές με μόνη πρόθεση να κρατάτε αναμμένη τη φλόγα!

Τοξότης

Μέχρι κι εσείς έχετε ανάγκη από λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και μόνο, αγαπητοί Τοξότες! Ο εξωστρεφής Άρης συναντά σήμερα τον διαισθητικό Χείρωνα, αναγκάζοντάς σας να στρέψετε επιτέλους την προσοχή σας στο σπίτι και τον εαυτό σας. Όσο κι αν λέτε ότι θέλετε να κάνετε αλλαγές, αν δεν κάνετε το πρώτο βήμα θα χάσετε και τους ανθρώπους που έχουν διάθεση να σας στηρίξουν. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε οικιακές δραστηριότητες. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να βιώσετε την ισορροπία, την μεγαλύτερη νίκη έναντι του ίδιου σας του εαυτού!

Αιγόκερως

Ευθυμήστε, σήμερα ευνοούνται οι συνέργειες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αν και προτιμάτε να λειτουργείτε μόνοι, θα καταφέρετε περισσότερα αν συνεργαστείτε με άτομα που περιβάλλοντός σας. Ο οραματιστής Άρης συναντά τον Χείρωνα της ίασης, ωθώντας σας να δοκιμάσετε την ομαδική δράση. Αυτό δεν περιορίζει τις κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα… Μπορεί να αφορά την ευρύτερη κοινωνική σας συμπεριφορά, που είναι περισσότερο απομονωτική παρά πολυάνθρωπη!

Υδροχόος

Προσέξτε τις δαπάνες σας σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Δεν θα έχετε απόλυτο έλεγχο στις παρορμήσεις σας, καθώς ο βιαστικός Άρης συναντά τον θεραπευτή Χείρωνα. Ίσως τα χρήματα να φεύγουν σαν νερό από τα χέρια σας, γι’ αυτό έρχεται η προειδοποίηση των άστρων. Καλή είναι η διάθεση να περνάτε όμορφα, ωστόσο να ξέρετε ότι θα δυσκολευτείτε να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας!

Ιχθύες

Μήπως νιώθετε να σας διαφεύγουν κάποια πράγματα, αγαπητοί Ιχθύες; Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις συνήθειές σας, γιατί είστε ο τρόπος που ζείτε! Από το πρόχειρο φαγητό μέχρι τους ανθρώπους που απομυζούν την ενέργειά σας, το βέβαιο είναι ότι έχετε ανάγκη από αποτοξίνωση. Αυτό το μήνυμα σας μεταφέρει σήμερα η συνάντηση του τολμηρού Άρη με τον επουλωτή Χείρωνα. Αν δεν ισορροπήσετε το πρόγραμμά σας σε όλα τα επίπεδα, δεν πρόκειται να εκλείψουν οι διακυμάνσεις της διάθεσης αλλά και των αντοχών σας. Ίσως είναι η στιγμή να αποχαιρετίσετε όσα και όσους σας προκαλούν κόμπους στο στομάχι!