Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Είναι προνόμιό σας να εκφράζετε την αλήθεια σας με ειλικρίνεια, αγαπητοί Κριοί! Αλλά θέλετε να εντυπωσιάσετε ή να απομακρύνετε τους ανθρώπους γύρω σας; Το φλερτ ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή και τον επιθετικό Άρη που σας κυβερνά, σας συστήνει να μην υπερβάλετε. Ο εργασιακός χώρος δεν ενδείκνυται για να επιδείξετε την επαναστατική σας πλευρά. Και μειώστε γενικότερα την ορμή σας – περιλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσής σας. Αν δεν χαμηλώσετε τον τόνο της φωνής σας, δεν θα καταφέρετε να περάσετε τα μηνύματά σας!

Ταύρος

Ζωντανέψτε λίγο περισσότερο, αγαπητοί Ταύροι! Μια σύμπραξη ανάμεσα στον διανοητικό Ερμή και τον υπερκινητικό Άρη, δεν θα αφήσει να παρεκκλίνετε από την πορεία σας. Πληροφορίες και έμπνευση μαζί προσεγγίζουν με ταχύτητα και δεν πρέπει να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Απομακρύνετε συνειδητά το όποιο νεφέλωμα επικρατεί γύρω σας, φροντίζοντας το σώμα και το πνεύμα σας. Πάρτε βαθιές ανάσες και να κάνετε τακτά διαλείμματα, προκειμένου να προλαβαίνετε να απορροφάτε τα στοιχεία που λαμβάνετε. Αν καταφέρετε να πάρετε και έναν υπνάκο ενδιάμεσα, θα είναι το ιδανικό!

Δίδυμοι

Σιγοβράζει κάποια αντιπαλότητα στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Κατά την ανάδρομη πορεία του, ο έντιμος Ερμής συγκρούεται με τον ζηλόφθονο Άρη. Κάποιες ανταγωνιστικές δονήσεις στη σχέση με έναν φίλο ή συνεργάτη, ίσως χτυπήσουν κόκκινο… Και αν το άλλο άτομο νιώσει απειλημένο, δεν αποκλείεται να επιτεθεί. Επειδή καμία πλευρά δεν είναι προετοιμασμένη γι’ αυτή την κατάσταση, εσείς δεν πρέπει να πέσετε στην παγίδα. Λειτουργήστε με διάθεση να χτίσετε γέφυρες αντί να τις γκρεμίσετε. Να θυμάστε τη θέση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ότι η αγάπη είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να μετατρέψει έναν εχθρό σε φίλο!

Καρκίνος

Μήπως έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε εκείνη τη «συζήτηση», αγαπητοί Καρκίνοι; Επειδή η ένταση έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε μια σημαντική σχέση σας, δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ρίχνετε μόνο αιχμές. Με τον ανάδρομο Ερμή στον 9ο Οίκο σας της ανωτερότητας, πρέπει να φερθείτε με ωριμότητα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας χειραγωγήσει, να είστε σαφείς και κάθετοι με τα όριά σας. Αν μιλήσετε ψύχραιμα και ήρεμα, θα καταφέρει η κάθε πλευρά να θέσει τα όνειρα και τα ζητούμενά της!

Λέων

Έχετε την αίσθηση ότι σας καταπίνουν οι πολλές λεπτομέρειες, αγαπητοί Λέοντες; Γι’ αυτό ευθύνεται η σύμπραξη του ανάδρομου Ερμή με τον επιθετικό Άρη. Για να μην καταρρεύσετε από το υπερβολικό άγχος, δείτε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Δεν πρόκειται να καταστραφεί το σύμπαν αν στείλετε τις αναφορές σας μία ώρα αργότερα, για παράδειγμα. Βάλτε τις υποχρεώσεις σας σε σειρά και αρχίστε να τις χειρίζεστε διαδοχικά, για να μην προκαλέσετε προβλήματα στον εαυτό σας!

Παρθένος

Νιώθετε ότι λαμβάνετε ανάμικτα μηνύματα από παντού, αγαπητοί Παρθένοι! Ο ανάδρομος Ερμής συμπράττει με τον γοητευτικό Άρη, στον εκφραστικό 5ο Οίκο σας. Και δεν είναι μόνο οι άλλοι μπερδεμένοι – κι εσείς είστε τη μια στιγμή «στρείδι» και την άλλη ανοικτό βιβλίο. Ενώ έλκετε πολλούς προς το μέρος σας, τους απομακρύνετε αμέσως με μια λάθος κίνηση. Κανείς δεν θα διαβάσει τη σκέψη του άλλου, ούτε θα αντιληφθεί τις νύξεις. Εσείς πρέπει να εξηγήσετε τα πάντα, με υπομονή και χωρίς να καθοδηγείτε τις αντιδράσεις!

Ζυγός

Είναι καλύτερα να αντιδράτε στις προκλήσεις ή να τις προσπερνάτε, αγαπητοί Ζυγοί; Μια συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον εριστικό Άρη, θα δυσκολέψει το να πατήσετε φρένο! Ίσως ένα κοντινό σας άτομο να πατήσει τα «κουμπιά» σας, μιας και ξέρει καλά τα ευαίσθητα σημεία σας. Αλλά ξέρετε κι εσείς τα δικά του, οπότε ανοίγει ένας φαύλος κύκλος… Τα άστρα σας συμβουλεύουν να αντισταθείτε στις παρορμήσεις, γιατί τα σχόλια μπορεί να επιφέρουν ανεπανόρθωτες ζημιές. Αν δεν έχετε να πείτε κάτι θετικό, καλύτερα να μην μιλήσετε και να απομακρυνθείτε!

Σκορπιός

Η λογική φαίνεται να απουσιάζει από όλους και όλα, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο ανάδρομος Ερμής ανταγωνίζεται τον ταχύτατο Άρη για την πρωτοκαθεδρία, άρα τίποτα δεν βγάζει νόημα. Μπορεί κι εσείς να κάνετε υπερβολές, αν δεν φροντίσετε συνειδητά να συγκρατηθείτε. Πείτε όσα πρέπει, χωρίς πολλές λεπτομέρειες και επί του θέματος. Αν κάποιος φανεί αγενής απέναντί σας, απλώς σταματήστε τον και συνεχίστε. Παράλληλα, μην αναλάβετε περισσότερα απ’ τα απαραίτητα γιατί θα υποπέσετε σε αβλεψίες!

Τοξότης

Είναι βέβαιο ότι υφίσταται θέμα κακής δημοσιότητας, αγαπητοί Τοξότες! Αλλά σε κανέναν δεν αξίζουν επικρίσεις, χωρίς να δοθεί το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αυτό διευκρινίσει μια προκλητική όψη, ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή και τον αφιλτράριστο Άρη. Συλλέξτε κι εσείς τα στοιχεία, πριν αρχίσετε να σχολιάζετε άλλους: Δεν θέλετε να βρεθείτε αποδέκτες της δικής σας συμπεριφοράς. Καλύτερα να κρατήσετε ασφαλείς αποστάσεις και να παρατηρείτε, γιατί όλοι δικαιούνται τον σεβασμό που απαιτείτε για τον εαυτό σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η ευαισθησία και η διακριτικότητα είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης! Με τον ανάδρομο Ερμή να συναντά τον τολμηρό Άρη, επιλέξτε συνειδητά να συμπεριφερθείτε όπως θέλετε να σας φέρονται. Αν καταφέρετε να αποτρέψετε κάθε πιθανό εκτροχιασμό καταστάσεων, θα αποφύγετε και τις μεγάλες συγκρούσεις. Μην αποκλείεται την περίπτωση να κάνει ο καθένας το καλύτερο που μπορεί. Παραμερίστε την κριτική και κοιτάξτε τον κόσμο με κατανόηση!

Υδροχόος

Κάντε μια παύση πριν θίξετε αυτό το ευαίσθητο θέμα, αγαπητοί Υδροχόοι! Όχι μόνο οι πλανητικές όψεις δεν ευνοούν την επικοινωνία, ίσως έχετε μέσα σας ανέκφραστο θυμό. Καλύτερα να τον επεξεργαστείτε κατ’ ιδίαν, πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε πικρόχολα σχόλια. Με τον ανάδρομο Ερμή να προκαλείται από τον αποφασιστικό Άρη, είναι καλύτερα να ακούσετε αντί να μιλήσετε. Αφήστε όσα θέλετε να συζητήσετε για μια άλλη μέρα, που θα είστε σε θέση να κάνετε πιο παραγωγικό διάλογο!

Ιχθύες

Η συζήτηση περί αισθημάτων με «αναίσθητους» ανθρώπους, μπορεί να καταστεί από άβολη μέχρι και επικίνδυνη! Αγαπητοί Ιχθύες, η πρόκληση του ανάδρομου Ερμή από τον επιθετικό Άρη, ίσως διογκώσει θαμμένες πικρίες. Αν θεωρείτε ότι προσφέρετε πολλά και άλλοι δεν συνδράμουν καθόλου, μην περάσετε στην επίθεση. Υπάρχουν άλλοι τρόποι χειρισμού της κατάστασης, όπως η αναδιανομή καθηκόντων. Αν κάποιοι σας θεωρούν δεδομένους, φροντίστε να λάβετε αναγνώριση για όσα δίνετε. Ίσως σας εκπλήξουν ευχάριστα με την εκτίμηση που θα σας εκφράσουν!