Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μπαίνετε σε μια πιο χαλαρή φάση αναδόμησής σας! Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύες και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης και της ξεκούρασης, κάνοντας ίσως τις πυτζάμες το αγαπημένο σας ένδυμα. Ας είστε πιο διακριτικοί και «ακριβοθώρητοι», μέχρι να ξεκινήσει ο δικός σας ζωδιακός κύκλος στις 19 Μαρτίου. Αυτή είναι η εποχή που μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, να αρχίσετε γιόγκα ή διαλογισμό, να κοιμηθείτε περισσότερο. Παραμερίστε το άγχος και ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, που θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη τώρα. Δώστε σημασία στα όνειρά σας, αναζητήστε τη μούσα σας και οτιδήποτε σας χαλαρώνει!

Ταύρος

Καιρός να διασκεδάσετε για χάρη της διασκέδασης, αγαπητοί Ταύροι! Η δημοτικότητά σας θα αρχίσει να παίρνει την ανιούσα, καθώς ο Ήλιος περνά στους Ιχθύες και τον τομέα σας της κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας και να διευρύνετε την οπτική σας, με καινούργια μέρη και καινούργια άτομα. Ενδείκνυται να ασχοληθείτε περισσότερο με το διαδίκτυο τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες, για να εντοπίσετε συμμάχους αλλά και ευκαιρίες και προοπτικές για τα σχέδιά σας!

Δίδυμοι

Θέστε όσο πιο ψηλά μπορείτε τον πήχη των ονείρων σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ήλιος αρχίζει την ετήσια παραμονή του στους Ιχθύες και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα βρίθουν από δυνατότητες και προοπτικές για τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Είναι βέβαιο ότι θα σας ανοιχτούν καινούργια μονοπάτια για την επιτυχία, πολλά υποσχόμενα για τα κέρδη και τη φήμη σας. Το φυσικό σας κοινωνικό χάρισμα θα βοηθήσει να κάνετε δυναμικές κινήσεις, που θα θέσουν το όνομά σας στο στόμα όλων!

Καρκίνος

Νιώθετε ένα κέντρισμα για μετακινήσεις, αγαπητοί Καρκίνοι; Είναι από την επήρεια του δραστήριου Ήλιου, στους Ιχθύες και τον «ταξιδιάρικο» 9ο Οίκο σας μέχρι τις 19 Μαρτίου! Ξαφνικά θα σας δελεάζει η προοπτική να βρεθείτε οπουδήποτε στον κόσμο, ειδικά κάπου που δεν ξέρουν καν το όνομά σας. Αναζητήστε επαφές σε κάθε γωνιά και αρχίστε να κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Μην πτοηθείτε αν δεν θελήσει να σας ακολουθήσει κάποιος ή κάποιοι, η περίοδος ενδείκνυται για ατομικές περιηγήσεις. Δεν αποκλείεται να αφορούν και μια επιμορφωτική ή αθλητική δραστηριότητά σας!

Λέων

Ξεσκονίστε το ταμπελάκι του «Μην Ενοχλείτε», αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες και φωτίζει τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας και της εγγύτητας. Μέχρι τις 19 Μαρτίου θα μειωθεί η ανάγκη σας για ευρύτερες κοινωνικές δραστηριότητες… Γιατί θα αποζητήσετε προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας, με ανεβασμένη την ερωτική σας θερμοκρασία. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να απολαύσετε τη διαδρομή, μέχρι να εντοπίσετε το ταίρι που διαθέτει όλο το πακέτο των ζητουμένων σας. Στο μεταξύ μπορείτε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά και λογιστικά σας θέματα!

Παρθένος

Μήπως παραμελήσατε τους δικούς σας ανθρώπους τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Παρθένοι; Με τον Ήλιο να μπαίνει στους Ιχθύες και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, θα τους θέσετε ξανά σε προτεραιότητα! Μέχρι τις 19 Μαρτίου ενδείκνυται να ενδυναμώσετε τους προσωπικούς σας δεσμούς… Ίσως να πάρετε και ρίσκα, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα που ευνοούνται οι δημιουργικές συμπράξεις, η προσέγγιση κάθε πιθανού «συμμάχου» θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον σας!

Ζυγός

Ανοίξτε τα παράθυρα να ανανεωθεί η ενέργειά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ήλιος αφήνει τον τομέα σας της θαλπωρής, για να μπει στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας της υγείας. Για τον επόμενο μήνα θα εστιάσετε στο να διατηρήσετε σε άρτια φόρμα το σώμα αλλά και το πνεύμα σας. Κλείστε τις όποιες εκκρεμότητες στο πρόγραμμα και τα οικονομικά σας, ώστε να κερδίσετε χρόνο για καθημερινή εξάσκηση. Προσέξτε τη διατροφή σας, χωρίς να φτάσετε σε υπερβολές: Άλλο είναι ο στόχος και άλλο η εμμονή!

Σκορπιός

Κάτι παραλείψατε τη Μέρα των Ερωτευμένων ή θέλετε να την ξαναζήσετε, αγαπητοί Σκορπιοί; Ό,τι κι αν συμβαίνει, η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί! Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες και τον ερωτικό 5ο Οίκο σας, για έναν μήνα γεμάτο μαγικές στιγμές. Θα γίνετε μαγνήτης της αγάπης και της χαράς, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Βάλτε καινούργιες και πιο πικάντικες πινελιές στην καθημερινότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα βιώσετε αλησμόνητες εμπειρίες με καινούργιες γνωριμίες. Με τη ζωή σας γεμάτη δράση, προετοιμαστείτε κατάλληλα εσωτερικά και εξωτερικά.

Τοξότης

Μπορούν να γίνουν τα αγαπημένα σας αξεσουάρ η ποδιά και τα γάντια της κουζίνας, αγαπητοί Τοξότες; Με τον Ήλιο στους Ιχθύες και τον οικιακό 4ο Οίκο σας, όλα είναι πιθανά! Μέχρι τις 19 Μαρτίου μπορείτε να μειώσετε τους μαραθώνιους ρυθμούς σας και να κουρνιάσετε στη βολική σας θαλπωρή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα απαρνηθείτε τη γοητευτική ιδιοσυγκρασία σας, μιας και δεν υπάρχει καλύτερος οικοδεσπότης από εσάς. Περάστε τις πιο όμορφες και γενναιόδωρες στιγμές, με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!

Αιγόκερως

Ώρα να αφυπνίσετε την εξωστρεφή πλευρά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τον Ήλιο στους Ιχθύες και τον επικοινωνιακό 3ο Οίκο σας, υποδέχεστε περισσότερη λάμψη και ενέργεια στην καθημερινότητά σας. Τώρα θα αναπτερωθεί το ενδιαφέρον σας για όσα συμβαίνουν στο ευρύτερο περιβάλλον σας, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο σε πολλούς ανθρώπους. Θα δικτυωθείτε καλύτερα και πιο αποδοτικά δια ζώσης, παρά μέσω του υπολογιστή σας. Ευκαιρίες συμπράξεων θα σας προσεγγίζουν από παντού, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο

Υδροχόος

Η εποχή των γενεθλίων σας λαμβάνει και επισήμως τέλος, αγαπητοί Υδροχόοι… Ο Ήλιος αποχωρεί από τα εδάφη σας – και μπαίνετε ξανά σε πορεία εργασίας και χαράς! Προσγειωθείτε από νωρίς, με ένα καλό πρόγευμα και λίγη άσκηση. Έχετε να χειριστείτε σοβαρά θέματα, να οργανώσετε το πρόγραμμά σας, να ανανεώσετε τους στόχους σας. Μέχρι τις 19 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι στους Ιχθύες και τον πρακτικό 2ο Οίκο σας. Τώρα βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας, πληρώστε εκκρεμότητες και ετοιμάστε τις επόμενες σημαντικές επαγγελματικές σας κινήσεις!

Ιχθύες

Ο γενέθλιος κύκλος σας ανοίγει, αγαπητοί Ιχθύες! Ετοιμάστε την τούρτα σας και τη σαμπάνια, καθώς σας επισκέπτεται ο Ήλιος μέχρι τις 19 Μαρτίου. Μετά από μια περίοδο συλλογισμού και ίσως λίγης νωθρότητας, όλα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Ασχοληθείτε με όσα θα σας προωθήσουν και θα κάνουν ευρύτερα γνωστά τα σχέδιά σας για το μέλλον. Μην περιμένετε κανέναν να σας δώσει την άδεια ή να κάνει κάτι για εσάς, πάρτε τα ηνία της ζωής σας. Με τις καινούργιες εμπειρίες που θα βιώνετε, όλα θα είναι πιο εφικτά!