Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Έχετε πολλά να αποχαιρετίσετε μαζί με το 2019, αγαπητοί Κριοί! Και θα σας βοηθήσει η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα της θυσίας, στον 12ο Οίκο σας των λήξεων και της επούλωσης. Ανοίγουν παράθυρα για να απελευθερωθείτε, να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Δεν είναι εύκολο για την ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία σας – αλλά δεν κερδίζετε κάτι κρατώντας πικρίες.Το αντίθετο θα αναχαιτίσει την πρόοδό σας. Πριν αρχίσετε τους εορτασμούς, λίγος διαλογισμός θα αποτελέσει το καλύτερο ζέσταμα. Καταγράψτε όσα θα «κάψετε» με πυροτεχνήματα τα  μεσάνυχτα και περάστε στο 2020 ελαφρύτερη και με έμπνευση!

Ταύρος

Με πόσα άτομα έχετε υπολογίσει ότι θα υποδεχθείτε το Νέο Έτος, αγαπητοί Ταύροι; Μην μετρήσετε, θα πέσετε έξω! Η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, λικνίζεται στον 11ο Οίκο σας της γενναιοδωρίας. Καθώς αυξάνεται η διάθεσή σας να είστε με πολύ κόσμο, μην φτάσετε στο σημείο να μην χωράτε στον εκάστοτε χώρο. Πάντως οι πλέον απρόβλεπτοι μπορεί να αποδειχθούν η ψυχή του πάρτυ. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην σας απομονώσουν άτομα που δεν μπορούν να κινηθούν ανεξάρτητα. Θέλετε να υποδεχτείτε το 2020 δυναμικά, όχι να κάνετε την γκουβερνάντα!

Δίδυμοι

Μεταφέρετε τα όποια επιπλέον χρήματά σας στον λογαριασμό διασκέδασης, αγαπητοί Δίδυμοι! Η συνάντηση της Σελήνης με τον άνευ όρων Ποσειδώνα στον 10ο Οίκο σας της πολυτέλειας, ορίζει ότι θα είναι καλά ξοδεμένα ποσά. Ασχοληθείτε ιδιαιτέρως με την προετοιμασία, σε επίπεδο εμφάνισής σας και οργάνωσης αυτής της ιδιαίτερης βραδιάς. Σίγουρα κάποιες ψυχαγωγίες είναι ακριβότερες, ωστόσο σας αξίζει να βρεθείτε στον κύκλο όσων ασκούν επιρροή… Αν και δεν αποκλείεται να ξέρετε τα κατάλληλα άτομα που θα σας πάνε εκεί. Φροντίστε για το μεταφορικό σας μέσο, ώστε να μην περιοριστείτε σε ενδυματολογικές επιλογές. Και να είστε βέβαιοι ότι αύριο όλοι θα μιλούν για τις φωτογραφίες που αναρτήσατε!

Καρκίνος

Μην περιορίζεστε, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τη Σελήνη να συναντά τον μεταφυσικό Ποσειδώνα στον πνευματικό 9ο Οίκο σας, δικαιούστε να κάνετε καθετί αντισυμβατικό. Διαλογιστείτε και οραματιστείτε τα σπουδαία σας σχέδια ή για την παγκόσμια ειρήνη. Βάλτε ενέργεια και πάθος σε ό,τι κι αν κάνετε, γιατί θα είστε περιζήτητοι συζητητές αυτή τη γιορτινή βραδιά. Επειδή δεν αποκλείεται να βρεθείτε και στα πιο απρόβλεπτα μέρη, ας έχετε ένα σακίδιο με τα χρειώδη στο αυτοκίνητο!

Λέων

Έχετε ταλέντο στη δημιουργία και φαντασία στις επιλογές σας, αγαπητοί Λέοντες; Η μέρα είναι ιδανική για να επιδείξετε πόσο μπορείτε να διαπεράσετε την επιφάνεια των τύπων! Η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας, ορίζοντας την «εγγύτητα» ως πρωταγωνίστρια της ημέρας. Πού έχετε κανονίσει να υποδεχθείτε το 2020; Φροντίστε να περάσετε λίγο προσωπικό χρόνο με ένα ιδιαίτερο άτομο πριν ξεκινήσετε. Αν είστε αδέσμευτοι, να παραμείνετε ανοικτόμυαλοι προς κάθε μυστηριώδη προσέγγιση γύρω στα μεσάνυχτα. Αυτές οι φαινομενικές «συμπτώσεις» αξίζουν διερεύνησης, αν ολοκληρώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου!

Παρθένος

Ανοιχτείτε για το ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας, αγαπητοί Παρθένοι! Το σκηνικό απαιτεί ρομαντικές συνευρέσεις, καθώς η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στον τομέα σας των σχέσεων. Θα βιώσατε όσα λαχταράτε με το ταίρι σας στην υποδοχή του 2020 – που πρέπει να περιορίσετε σε δύο ή τρία ζευγάρια ακόμη ως παρέα. Αν είστε αδέσμευτοι, τολμήστε να μπλεχτείτε μέσα στο πλήθος. Το πιο πιθανό είναι να ανταλλάξετε το φιλί της νέας χρονιάς, με ένα άτομο που θα σας κρατήσει ζεστούς όλο το χειμώνα!

Ζυγός

Σε εσάς πέφτει ο κλήρος να οργανώσετε τους πάντες για τους εορτασμούς, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ποσειδώνας της κατανόησης και η Σελήνη από τους Ιχθύες, συναντώνται στον 6ο Οίκο σας του προγραμματισμού. Φυσικά είστε οι ιδανικοί για τη σκηνοθεσία της διασκέδασης, που μπορείτε να μετατρέψετε καθετί απλό σε αυθόρμητη φιέστα. Φροντίστε την προσέλευση, το κατάλληλο ένδυμα, τον τρόπο μετακίνησης για όλους. Ο 6ος Οίκος αφορά και την ανιδιοτέλεια, γι’ αυτό μην ξεχάσετε τη συμβολή σας σε μια φιλανθρωπική δράση πριν αρχίσει ο χορός!

Σκορπιός

Ασχοληθείτε ιδιαίτερα με την εμφάνισή σας για απόψε, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη συναντά τον πολυτελή Ποσειδώνα, στους Ιχθύες και τον 5ο Οίκο σας της διασκέδασης και της ορμής. Μην αντισταθείτε σε καμία παρόρμηση για πούλιες, χλιδές και γόβες στιλέτο. Αν είστε δεσμευμένοι, το ταίρι σας θα σας γεμίσει κομπλιμέντα… Και ίσως να μπείτε στο 2020 με ένα βήμα παρακάτω στο στάτους της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι θα ανταλλάξουν το φιλί της νέας χρονιάς με το τέλειο ταίρι!

Τοξότης

Αφιερώστε χρόνο στις εορταστικές προετοιμασίες, αγαπητοί Τοξότες… Τα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας θα είναι το επίκεντρό τους, καθώς η Σελήνη και ο λαμπερός Ποσειδώνας θερμαίνουν τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Παρά την ανεξάρτητη φύση σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να υποδεχθείτε και να φροντίσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Τα συναισθήματα και η νοσταλγική διάθεση μπορεί να εκπλήξουν κι εσάς τους ίδιους. Αν τελικά επιλέξετε να βγείτε για να γιορτάσετε, θα θέλετε τον στενό σας κύκλο στο πλάι σας για την αλλαγή του χρόνου!

Αιγόκερως

Η χαρά και η διασκέδαση θα πρωταγωνιστήσουν στους εορτασμούς σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη συναντά τον ακραίο Ποσειδώνα στον φλύαρο 3ο Οίκο σας. Περιπλανηθείτε στα μαγαζιά της περιοχής σας για να ξεφαντώσετε, είτε βγείτε με φίλους που θα σας ξεναγήσουν στα δικά τους στέκια. Το μόνο που μπορεί να χαλάσει το κέφι σας, είναι να «παγιδευτείτε» με ανασφαλείς ή αντικοινωνικούς ανθρώπους. Όση κατανόηση κι αν έχετε, πρέπει να υποδεχτείτε το 2020 με λάμψη. Το βέβαιο είναι το φιλί της αλλαγής θα είναι εκπληκτικό!

Υδροχόος

Το κλειδί των αποψινών εορτασμών είναι η πολυτέλεια, αγαπητοί Υδροχόοι! Η σύμπραξη της Σελήνης με τον λαμπερό Ποσειδώνα, φωτίζει τον αισθησιακό 2ο Οίκο και απαιτεί κομψότητα. Φροντίστε την εμφάνισή σας από την κορυφή ως τα νύχια, χωρίς να κάνετε περικοπές στις επιλογές σας. Ας πληρώσετε κάτι παραπάνω για το πάρτυ που θέλετε, αντί να περιοριστείτε σε μια μέτρια κατάσταση. Αν δεν θέλετε πολλή φασαρία, επιλέξτε το εορταστικό μενού σε ένα καλό ρεστοράν. Όταν θα ανοιχτούν οι σαμπάνιες τα μεσάνυχτα, ευχηθείτε για αφθονία το 2020 – και θα την λάβετε!

Ιχθύες

Δεν γίνεται να κλείσετε μια ολόκληρη χρονιά με πιο δραστήρια διάθεση, αγαπητοί Ιχθύες! Η σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που σας κυβερνά στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε μια νέα αρχή με χαρά. Πριν αρχίσετε να καταγράφετε τις υποσχέσεις για το 2020, κάντε απολογισμό: Τι καταφέρατε τη χρονιά που φεύγει, πόσο σας ωρίμασαν προσωπικές και φιλικές σχέσεις. Μετά περάστε στον εορτασμό της ανεξαρτησίας σας, χωρίς να επιτρέψετε σε κανέναν να σας πιέσει για κάτι. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας για το βράδυ, φροντίστε να διασκεδάσετε.