Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 Κριός 

Εργάζεστε για να ζήσετε ή ζείτε για να δουλεύετε, αγαπητοί Κριοί; Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι απίστευτα πιεστικές τελευταία και ίσως να παραμελείτε το ταίρι ή τους φίλους σας εξαιτίας τους. Ακόμα κι αν δεν έχετε ακούσει παράπονα ακόμη, σίγουρα κάποιοι νιώθουν ότι τους βάλατε σε δεύτερη μοίρα Τα άστρα σας καλούν να τους θέσετε ξανά σε προτεραιότητα, δείχνοντάς τους πόσο νοιάζεστε. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε τώρα μια γνωριμία που θα αντέξει τους ρυθμούς σας!

Ταύρος

Νιώθετε αεικίνητοι, αγαπητοί Ταύροι; Να ευχαριστείτε ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, που θα σας κάνει υπερκινητικούς. Αλλά φροντίστε παράλληλα να τιθασεύσετε μια τάση για περιπλάνηση!

Εστιάστε τη δράση σας στο σπιτικό σας, προκειμένου να συσφίξετε τους δεσμούς σας με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Μπορείτε να δείτε με το ταίρι σας ταινίες για μακρινά μέρη, να συναντήσετε τους φίλους σας και να μιλήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Αν είστε αδέσμευτοι, μην σας φοβίσει μια προσέγγιση με προοπτικές μονιμότητας. Αλλά δώστε τον απαραίτητο χρόνο στη γνωριμία για να το διαπιστώσετε!

Δίδυμοι

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας δεν μπορούν να σας ψυχολογήσουν, αγαπητοί Δίδυμοι. Αιτία γι’ αυτό είναι τα ανάμικτα μηνύματα που αποπνέετε, που δεν ξέρουν πώς να τα εκλάβουν! Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα ότι χρειάζεστε χρόνο και χώρο για τον εαυτό σας… Αλλά ταυτόχρονα να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους πόσο σημαντικοί είναι για εσάς. Αυτή η διαβεβαίωση μπορεί να κάνετε θαύματα στις σχέσεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αποζητάτε ένα ταίρι που να ανταποκρίνεται στα κριτήριά σας. Με τον Κρόνο στον τομέα σας της σαγήνης, φροντίστε να γίνετε λίγο ανέμελοι για να μην τρομάζετε τα ενδιαφερόμενα άτομα!

Καρκίνος

Μήπως νιώθετε κάπως κυκλοθυμικοί, αγαπητοί Καρκίνοι; Γι’ αυτό ευθύνεται μια δύσκολη γωνία, ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο των «μαθημάτων ζωής»! Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με τον τρόπο που απευθύνεστε στους ανθρώπους γύρω σας, ειδικά αν πρόκειται για πιθανούς ανταγωνιστές. Πάντως η πλανητική ένταση δεν ευνοεί τις κοινωνικές δραστηριότητες. Γι’ αυτό μην πιεστείτε να βγείτε, αν λαχταράτε ένα βιβλίο ή την τηλεόραση στη θαλπωρή του καναπέ σας!

Λέων

Κάτι σας βασανίζει, αγαπητοί Λέοντες. Πέρα από τις επαγγελματικές – και ανταγωνιστικές – υποχρεώσεις σας, τα συναισθήματα είναι αυτά που σας παρεκκλίνουν από την πορεία σας. Αλλά όσο παραγκωνίζετε αυτά που σας ενοχλούν, δεν πρόκειται να βρείτε την εστίασή σας. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες, ίσως με τη βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεστε. Αρνηθείτε με ευγένεια όποια πρόταση ή πρόκληση δεν σας δελεάζει. Ίσως είναι καλύτερα να πορευτείτε ως «μοναχικά λιοντάρια» απόψε!

Παρθένος

Αντισταθείτε στην παρόρμησή σας για πολυτέλεια, αγαπητοί Παρθένοι! Αν κάποιος θέλει να σας κάνει το τέλειο δώρο, δώστε του κάποιες νύξεις χωρίς να κορυφώσετε την ντίβα μέσα σας… Είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψιν τις οικονομικές δυνατότητες του άλλου. Αν είστε αδέσμευτοι και δεν νιώθετε στα καλύτερά σας, στραφείτε στις εντυπωσιακές εμφανίσεις: Η επιστροφή της λάμψης θα σας φτιάξει γρήγορα τη διάθεση. Από τα κεφάλια που θα γυρίσουν, είναι βέβαιο ότι θα δώσετε σε αρκετά το τηλέφωνό σας!

Ζυγός

Μην καταπνίγετε τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Δικαίως περηφανεύεστε ότι είστε βράχοι ακλόνητοι στο πλευρό των δικών σας όταν σας χρειάζονται. Αλλά ποιος είναι δίπλα σας όταν χρειάζεστε εσείς στήριξη; Τα άστρα σας καλούν τώρα να χαλαρώσετε τις άμυνές σας και να τιμήσετε το συναίσθημα. Και επειδή η χρονική στιγμή έχει σημασία, μην στείλετε μήνυμα απόγνωσης όταν οι άλλοι πνίγονται. Επιλέξτε την κατάλληλη στιγμή και τοποθεσία. Αν είστε αδέσμευτοι, στραφείτε σε έναν φιλικό ώμο… Δεν αποκλείεται αυτή η ευάλωτη πλευρά σας να κεντρίσει ερωτικές σπίθες!

Σκορπιός

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε όσα βγαίνουν από το στόμα σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Όσο κι αν το ιδιαίτερο χιούμορ σας ενίοτε βοηθά να χαλαρώσει η ατμόσφαιρα, τώρα δεν ισχύει το ίδιο. Ειδικά σε θέματα αγάπης, μην προσπαθήσετε καν να κάνετε πιο ελαφρύ το κλίμα σε μια σοβαρή συζήτηση. Το πιο πιθανό είναι να εκληφθεί ως έλλειψη σεβασμού. Αν είστε αδέσμευτοι, να ακούσετε με προσοχή το σέξι άτομο που συζητάτε: Αυτό είναι αρκετό για να ανέβει η θερμοκρασία!

Τοξότης

Οι δικαιολογίες δεν επιτρέπονται, αγαπητοί Τοξότες! Η πλανητική ατμόσφαιρα απαιτεί σοβαρές συζητήσεις, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά σας. Το να ωραιοποιείτε τις αμφισβητήσιμες συμπεριφορές – άλλων ή δικές σας – δεν κάνει καλό σε καμία περίπτωση. Καλή είναι η αισιοδοξία, αρκεί να συνδυάζετε με τον απαραίτητο ρεαλισμό. Λίγες διορθωτικές κινήσεις είναι αρκετές για να βρείτε ξανά την ισορροπία σας. Δείτε ειλικρινά όσους τομείς επιδέχονται υποχωρήσεις και όσους δεν διαπραγματεύεστε!

Αιγόκερως

Άλλο η ομαδικότητα και άλλο η τυραννία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια δύσκολη όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον αυταρχικό Κρόνο, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη σας να επιβάλλεστε όποτε συνεργάζεστε. Όσο ξεκάθαρη εικόνα κι αν έχετε για το πώς θέλετε να είναι τα πάντα, δεν είστε η μόνη φωνή της ομάδας. Μην προβάλετε αντιρρήσεις πριν ακούσετε τις απόψεις των άλλων. Αν λειτουργήσετε με μετριοπάθεια, είναι πιθανό να μάθετε κάποια καινούργια πράγματα!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, επεξεργαστείτε την καλοπροαίρετη πλευρά σας! Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τη ζεστασιά μιας όμορφης συνάντησης – αλλά μην «χρυσώνετε» καταστάσεις που απαιτούν την προσοχή σας. Δεν υφίσταται η τέλεια συνύπαρξη, κάθε υγιής σχέση χρειάζεται γερά θεμέλια. Αν θέλετε να ενδυναμώσετε τους πιο σημαντικούς σας δεσμούς, πρέπει να μιλήσετε με ειλικρίνεια ακόμα και για ευαίσθητα θέματα. Αν είστε αδέσμευτοι, παραμερίστε τη διάθεση του ερημίτη: Αν λάβετε μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση, τιμήστε τη!

Ιχθύες

Δεν ισχύει πάντα η αρχή ότι «όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου», αγαπητοί Ιχθύες! Μια σκληρή όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον άτεγκτο Κρόνο, μπορεί να αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά ενός ατόμου του κύκλου σας. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να αντιδράσετε και στραφείτε σε έναν έμπιστο άτομο ή τον ψυχολόγο σας. Αν πρόκειται για άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, κάντε ενδελεχή έρευνα μέσω κοινών φίλων ή του διαδικτύου. Σε κάθε περίπτωση, ακούστε τι λέει και το ένστικτό σας. Αν σας αποτρέπει, καλά θα κάνετε να το ακολουθήσετε!