Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Είναι καιρός να επιθεωρήσετε θέματα που ίσως έχουν χάσει την ισορροπία τους, αγαπητοί Κριοί! Το Τέταρτο της Σελήνης στην αποτελεσματική Παρθένο, σας καλεί να ελέγξετε μήπως έχετε βιαστεί περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Συνδυάστε τη λογική με τις φιλοδοξίες σας, τώρα που η σκέψη σας θα είναι πιο διαυγής. Επιστρέψτε στα βασικά αν χρειάζεται, για να στήσετε ένα πιο ρεαλιστικό σχέδιο. Παραμερίστε τους όποιους δισταγμούς, γιατί κάθε πετυχημένη διαδρομή ξεκινά με ένα πρώτο βήμα!

Ταύρος

Μήπως νιώθετε κάπως νωθροί, αγαπητοί Ταύροι; Επί αυτού ευθύνεται το ευαίσθητο Τέταρτο της Σελήνης που αναδύεται στην Παρθένο. Μην αντιστέκεστε στην ατμόσφαιρα και μην αντιδράτε στο συναισθηματισμό που σας διέπει: Ίσως ενδόμυχα να έχετε ανάγκη να γίνετε λίγο πιο ευάλωτοι. Αν θέλετε να ξαναβρείτε την ισορροπία σας, πρέπει κι εσείς να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας. Σε προσωπικό επίπεδο, μόνοι και δεσμευμένοι ασχοληθείτε με την ενδυνάμωση των σχέσεών σας. Πρέπει να ανατρέψετε την βαλτωμένη τους ενέργεια!

Δίδυμοι

Πόση ισορροπία έχει η νομαδική σας τάση έναντι του «φωλιάσματος», αγαπητοί Δίδυμοι; Το Τέταρτο της Σελήνης στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, έχει την πρόθεση να βοηθήσει να βρείτε την απάντηση. Όσο κι αν αγαπάτε την εξωστρέφεια, χρειάζεστε ενίοτε και τη θαλπωρή της έδρας σας. Περάστε σε αυτού του είδους τη δράση, με το να κάνετε το σπιτικό σας πιο ζεστό και οικείο. Θα έχει σημασία να νιώθετε ότι είναι το ασφαλές καταφύγιό σας, αντί για έναν διαμετακομιστικό σταθμό μεταξύ εξορμήσεων. Πρέπει να κάνετε αυτό το κάτι «επιπλέον», για τον εαυτό σας και την εσωτερική σας γαλήνη!

Καρκίνος

Ξέρετε τη διαφορά ανάμεσα στην ικανότητα και την ενδυνάμωση, αγαπητοί Καρκίνοι; Το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, θα βοηθήσει να κατανοήσετε τους προσωπικούς σας χειρισμούς! Χωρίς να γυρίσετε την πλάτη στους δικούς σας ανθρώπους, πρέπει να πάψετε να εμπλέκεστε συνεχώς στις δικές τους υποθέσεις. Πόσο λογικό είναι να ενδιαφέρεστε για την ευτυχία τους, εσείς περισσότερο από τους ίδιους; Αρκεί να τους ωθείτε να δράσουν για να βρουν τις λύσεις τους – όχι να λύνετε τα θέματά τους. Ασχοληθείτε πλέον με τη δική σας ζωή και μόνο.

Λέων

Ετοιμάζεστε για τις γιορτινές σας αγορές, αγαπητοί Λέοντες; Πριν εξορμήσετε στα μαγαζιά, ελέγξτε τον προϋπολογισμό σας! Το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο απαιτεί να κάνετε λίστα, ώστε να οργανώσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας. Θέστε προτεραιότητες και χειριστείτε τις οικονομικές ή άλλες εκκρεμότητές σας. Είναι καιρός να θυμηθείτε την ανακούφιση που σας δίνει η οικονομική ισορροπία. Δεν είναι απαραίτητο να τα ολοκληρώσετε όλα μεμιάς, αρκεί να κάνετε τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση!

Παρθένος

Διατηρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στον «εγώ» και το «εμείς», αγαπητοί Παρθένοι; Στο ζήλο σας να έχετε τους πάντες ευχαριστημένους, μήπως ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες; Θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις το Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας! Πρέπει να θέτετε τις απόψεις σας σε κάθε διάλογο, ακόμα κι αν διαφέρουν από του συνόλου. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται να αποτραβηχτείτε λίγο, για να βρείτε την ατομική σας διαδρομή. Είναι πιο εύκολο να λειτουργήσετε αυτόνομα, αντί να προσπαθείτε να φέρετε τους άλλους στην πορεία σας. Θα δείτε ότι όλες οι σχέσεις θα βελτιωθούν, όταν επιστρέψετε πιο εστιασμένοι και με φορτισμένες τις μπαταρίες σας!

Ζυγός

Μην πετάξετε και το μωρό μαζί με τα νερά του μπάνιου, αγαπητοί Ζυγοί! Το Τέταρτο της Σελήνης στον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων απαιτεί περικοπές, όχι ολικές αναδιαρθρώσεις. Μπορεί οι φιλοδοξίες σας να είναι μεγαλεπήβολες και όχι όλες υλοποιήσιμες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά που μπορείτε να πετύχετε. Χρειάζεται μόνο να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τη συνολική εικόνα με μετριοπάθεια. Τα σχέδιά σας θα είναι εξίσου ζωηρά και με λίγες περικοπές. Σε προσωπικό επίπεδο, εστιάσετε περισσότερο στην κατανόηση αντί της κριτικής. Οι άνθρωποί σας χρειάζονται συμπόνια, όχι συμβουλές!

Σκορπιός

Οι συμπράξεις σας χρειάζονται κάποια επανεξέταση, αγαπητοί Σκορπιοί! Δεν είστε από αυτούς που σκέφτονται διεξοδικά τα υπέρ και τα κατά κάθε κατάστασης πριν βουτήξετε σε αυτή. Ωστόσο, είστε αφοσιωμένοι στην ομάδα. Το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο και τον 11ο Οίκο των συνεργασιών, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες. Όσο κι αν οι στρατηγικές προσεγγίσεις μπορεί να επιφέρουν οφέλη, πρέπει να πάψετε να δίνετε ευκαιρίες σε άτομα που δεν προσφέρουν!

Τοξότης

Τεντωθείτε και δείξτε το ανάστημά σας, αγαπητοί Τοξότες! Το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, θα φωτίσει τον τομέα σας των φιλοδοξιών. Μην σπαταλήσετε χρόνο στο να φέρετε κοντά σας άτομα που ίσως δεν συνάδουν με τα όνειρά σας. Πάρτε το τιμόνι και κάντε τα βήματα που πρέπει, για να τα βάλετε σε εφαρμογή. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας έχουν τα εχέγγυα να υλοποιηθούν, αρκεί να τολμήσετε να μπείτε σε νέες πορείες σας!

Αιγόκερως

Βάλτε διακριτικότητα και τακτ στη συμπεριφορά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το Τέταρτο της Σελήνης στον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, σας ενθαρρύνει να πείτε τις αλήθειες σας. Αλλά πρέπει να βγείτε από τη ζώνη άνεσης και τα όριά σας, γιατί δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω όσα ξεστομίσετε Αν τολμήσετε να μπείτε στη θέση των άλλων, θα κάνετε καλύτερα βήματα προσέγγισης. Μπορείτε να προωθήσετε τα όνειρά σας με διπλωματία… Αρκεί να αποδείξετε ότι θέλετε ρεαλιστικά να ωριμάσετε και να προοδεύσετε!

Υδροχόος

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, αγαπητοί Υδροχόοι! Στον ζήλο να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας, ενδέχεται να φτάνετε στην υπερβολή. Γι’ αυτό το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, σας καλεί να μειώσετε την ταχύτητά σας. Έτσι θα προσεγγίσετε περισσότερους από τους στόχους σας, με αργά και σταθερά βήματα που θα έχουν διάρκεια. Αναθεωρήστε τη στρατηγική σας, για να μην εξαντληθείτε πριν δείτε τα όνειρά σας να προοδεύουν. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα: Σημασία έχει να φτάνετε στη γραμμή τερματισμού, ακόμα και λίγο αργότερα!

Ιχθύες

Δεν εκτιμάτε αρκετά την ουσία και ποιότητα των ανθρώπων, αγαπητοί Ιχθύες! Το Τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε την οπτική σας, ώστε να δείτε πραγματικά όσους είναι στο περιβάλλον σας. Αποποιηθείτε τις τετριμμένες και τοξικές συνήθειές σας, να θεωρείτε δεδομένη την προσφορά των άλλων. Αν χρειάζεστε βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία, η εποχή ενδείκνυται για να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό σύμβουλο. Να θυμάστε ότι είναι πιο σημαντικός ένας σταθερός σύμμαχος, από όσους μπαίνουν και βγαίνουν στη ζωή σας αδιάφορα!