Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο με χαμόγελο, αγαπητοί Κριοί! Σηκώστε το κεφάλι από τις πολλές υποχρεώσεις και γεμίστε την καρδιά σας δοτική διάθεση. Βγείτε από τα συνήθη όριά σας, χωρίς να μεταμορφωθείτε σε μάρτυρες ή να εμπλακείτε σε δράματα. Ένα καινούργιο σκηνικό μπορεί να κρύβει ανέλπιστες δυνατότητες για να τείνετε χείρα βοήθειας. Και επειδή η προσφορά ξεκινά από τον πιο στενό σας κύκλο, στηρίξτε και δικούς σας ανθρώπους που ξέρετε ότι περνούν δυσκολίες!

Ταύρος

Νιώθετε πόσο φορτισμένες είναι οι ενεργειακές σας μπαταρίες, αγαπητοί Ταύροι; Η ατμόσφαιρα θα ωθήσει ό,τι αφορά την καριέρα σας, χάρη σε μια στιβαρή ευθυγράμμιση ανάμεσα στη Σελήνη και τον λαμπερό Δία. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε στο πηδάλιο του ηγέτη μέχρι το τέλος της μέρας. Γι’ αυτό προσεγγίστε τις επαφές σας και διεκδικήσετε καίρια θέση στο επόμενο φιλόδοξο εγχείρημά τους. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας για να διευρύνετε τον κύκλο σας. Μιλήστε με δικούς σας ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε – και επιλέξτε να συναντήσετε φίλους που είναι πρόσχαροι και με θετική αύρα!

Δίδυμοι

Βρεθείτε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Δίδυμοι! Ίσως να τους έχετε παραμελήσει τελευταία, γι’ αυτό καλείστε να μαζέψετε τα κοινωνικά σας φτερά: Τώρα που είστε πιο ευαίσθητοι και αισιόδοξοι, μην αναλώνεστε σε αναρίθμητες κατευθύνσεις. Αν έχετε χάσει την επαφή με κάποιους καλούς φίλους, μην αφήσετε να περάσει άλλος χρόνος. Δεν έχει σημασία ποιος τηλεφώνησε σε ποιον τελευταίος, μην μένετε μακριά από άτομα που εκτιμάτε. Κάθε ειλικρινής προσέγγιση έχει τη δυναμική να ανοίξει καινούργιες σελίδες στις μεταξύ σας σχέσεις!

Καρκίνος

Η γοητεία σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Καρκίνοι! Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη μιας σύμπραξης, ανάμεσα στη Σελήνη στον ευφράδη 3ο Οίκο σας και του προωθητή Δία στον τομέα σας των σχέσεων. Μειώστε την ταχύτητα σε ό,τι κι αν κάνετε, για να απολαύσετε την ευκολία που θα σπάτε τον πάγο. Με τον μαγνητισμό σας στο ζενίθ, ακόμα και μια τυχαία συζήτηση με ένα άτομο μπορεί να καταλήξει σε ρομαντικό δείπνο. Η φλόγα μπορεί να φουντώσει και για όσους είστε ήδη δεσμευμένοι. Η συμβουλή των άστρων είναι να κάνετε κινήσεις που θα σπάσουν τη ρουτίνα!

Λέων

Το σύμπαν σας λούζει με το άγγιγμα του Μίδα, αγαπητοί Λέοντες! Γι’ αυτό φροντίζει μια ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Δία της εύνοιας, στη ζώνη σας της αφθονίας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε καθετί προσοδοφόρο, από ένα εγχείρημα μέχρι μια καινούργια ιδέα σας. Μην σπαταλήσετε χρόνο στη σκέψη, διασφαλίστε τη θέση κύρους με την αξιοποίηση των επαφών σας. Κάντε τα πάντα για να σφραγίσετε τώρα επικερδείς συμφωνίες!

Παρθένος

Στήστε κάμερες και φώτα και αρχίστε, αγαπητοί Παρθένοι! Όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας, χάρη στη σύμπραξη της Σελήνης από τον 1ο Οίκο σας με τον Δία της προβολής. Η δύναμή σας της πειθούς είναι σε έξαρση – και μπορείτε να κερδίσετε από προσέγγιση. Αυτή είναι η στιγμή να γνωστοποιήσετε τις απόψεις σας, ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Πιστέψτε σε αυτά που έχετε να προσφέρετε και σύντομα θα καταλήξετε σε συμφωνίες. Παράλληλα με την αυτοπεποίθηση, τολμήστε και μια αναβάθμιση της εικόνας σας: Βάλτε χρώμα και κομψότητα στην εμφάνισή σας!

Ζυγός

Προσεγγίστε τα πιο αγαπημένα σας άτομα, αγαπητοί Ζυγοί! Η ατμόσφαιρα διέπεται από ευαισθησία και τρυφερότητα, χάρη στη συνάντηση της Σελήνης με τον γενναιόδωρο Δία. Είναι βέβαιο ότι οι δικοί σας άνθρωποι θα χαρούν από την όποια βοήθεια τους προσφέρετε τώρα. Φάτε μαζί, συζητήστε, περάστε όμορφες στιγμές όλοι μαζί. Η ενδυνάμωση των σχέσεών σας θα δώσει χαρά σε όλες τις πλευρές. Αν είστε νεοφερμένοι σε μια περιοχή, βάλτε στόχο να κάνετε τώρα τουλάχιστον έναν καινούργιο φίλο!

Σκορπιός

Φυσικά στοχεύετε στην επιτυχία, αγαπητοί Σκορπιοί! Θα την προσεγγίσετε περισσότερο, αν διευρύνετε τη δημιουργικότητά σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η αποδοτική σύμπραξη της Σελήνης με τον Δία, που ευνοεί τις αίσιες συνέργειες. Έχει φτάσει η στιγμή να αποβάλετε από το περιβάλλον και το σκεπτικό σας, κάθε αρνητική και απαισιόδοξη επίδραση. Οι καινοτόμες σας ιδέες μπορούν να φέρουν καινούργια και φιλόδοξα άτομα στη ζωή σας, που θα ανανεώσουν την ενέργειά σας!

Τοξότης

Θέλετε να ανελιχθείτε στην ιεραρχική κλίμακα, αγαπητοί Τοξότες; Επιστρατεύστε τη διπλωματική αλλά ειλικρινή δυναμική σας! Εκεί σας κατευθύνει μια αρμονική γωνία ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία της έμπνευσης. Κάντε χειραψίες, φιλήστε μωρά, δικτυωθείτε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη διαδικασία – ποτέ δεν ξέρετε πού και πότε θα κάνετε τις γνωριμίες που θα σας ανοίξουν πολύτιμες πόρτες. Από την άλλη πλευρά, μην ξεχαστείτε: Αυτοί οι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με την κολακεία, άρα οι ιδέες και τα υγιή σας όρια θα κάνουν τη διαφορά!

Αιγόκερως

Οι προσδοκίες σας είναι παραπάνω από εφικτές, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη και ο Δίας από τα δικά σας εδάφη, σχηματίζουν μια όψη ονειρική για τους στόχους σας. Αυτή αποτελεί το πράσινο φως, για να κάνετε ακόμα και τολμηρές κινήσεις προς τα ζητούμενά σας. Καλύτερα να κάνετε πολλές προσπάθειες, παρά να υποτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε ή να έρθετε σε επαφή με άτομα από διαφορετικά μέρη του πλανήτη. Με εστιασμένο το βλέμμα στον στόχο, δεν υπάρχει όριο στις προοπτικές σας!

Υδροχόος

Έχετε το χάρισμα του θεραπευτή και του συμβούλου, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό ανορθώνεται τώρα, με μια δυναμική ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον σοφό Δία. Δεν αποκλείεται να γίνετε οι «εξομολογητές» στο γραφείο ή τον φιλικό σας κύκλο… Γι’ αυτό αφήστε την πόρτα σας ανοικτή και προμηθευτείτε κεραστικά. Οι συμβουλές σας μπορεί να σώσουν κάποιες από κοστοβόρα στραβοπατήματα. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε, είναι να αφήσετε τους άλλους να έρθουν σε εσάς. Δική σας επέμβαση, μπορεί να εγείρει αντιστάσεις. Αλλά δεν σας αποτρέπει κανείς να προσφέρετε βοήθεια ανώνυμα και διακριτικά!

Ιχθύες

Λίγο θολή είναι η γραμμή που διαχωρίζει τους φίλους από το κατιτίς «παραπάνω», αγαπητοί Ιχθύες… Μην αφήσετε περιθώρια για κάτι που έχει φωτεινή επιγραφή «πρόβλημα»! Αντ’ αυτού, αξιοποιήστε την ευαίσθητη ατμόσφαιρα για να αφήσετε πίσω σας μικροπράγματα που πήραν αχρείαστες διαστάσεις. Ακόμα και ένα απερίσκεπτο σχόλιο, έχει τη δυναμική να σας κάνει να ξεσπάσετε. Γι’ αυτό επιλέξτε να βρείτε ξανά την ψυχική ισορροπία και αρμονία σας. Ένα τονωτικό αφρόλουτρο ή ένα χαλαρωτικό μασάζ, μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία και τη διάθεσή σας!