Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η φαντασία σας πλανάται ανεμπόδιστα, αγαπητοί Κριοί! Μια πικάντικη ευθυγράμμιση του Άρη με τον Ποσειδώνα, ανεβάζει τη θερμοκρασία και δίνει μια χροιά παραμυθιού στο περιβάλλον σας. Φορέστε τα γυαλιά σας της αισιοδοξίας και επενδύστε στο χάρισμά σας της σαγήνης…

Κάθε επαφή θα ενέχει την υπόσχεση για ουσιαστική προσωπική συνέργια – ή και ρομάντζο, αν είναι στα ζητούμενά σας. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα και για επουλωτικούς διαλόγους με τους δικούς σας ανθρώπους. Θα νιώσετε να ανανεώνεται η ενέργεια μεταξύ σας!

Ταύρος

Κοιτάξτε γύρω σας με «πολυτελή» διάθεση, αγαπητοί Ταύροι! Ειδικά όσον αφορά τα ομαδικά εγχειρήματα, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να προσεγγίσετε διαφορετικά τον στενό σας κύκλο.

Μήπως υπάρχουν άτομα ή καταστάσεις που βαλτώνουν την ενέργειά σας; Αξιοποιήστε τις θετικές δονήσεις της ατμόσφαιρας, για να βελτιώσετε τη διάθεση αλλά και τις συμμαχίες σας. Εντάξτε γύρω σας όσα θα εξευμενίσουν την αύρα σας, όπως αντικείμενα που αγαπάτε ή λίγα φρέσκα λουλούδια. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τα άμεσα αποδοτικά αποτελέσματα!

Δίδυμοι

Τα τολμηρά βήματα χρειάζονται και ιδανικούς συνεργούς να σας στηρίζουν, αγαπητοί Δίδυμοι! Επειδή οι πράξεις είναι πιο ισχυρές από τα λόγια, δεν αποκλείεται να σας εκπλήξει το πιο «σιωπηλό» άτομο του περιβάλλοντός σας. Οι παρατηρήσεις και οι ιδέες του, θα αποτελέσουν έναυσμα για τον ιδανικό τρόπο προσέγγισης των άλλων. Μπορείτε κι εσείς να κερδίσετε τους άλλους με την εγγύτητα, αντί να προβάλετε την παροιμιώδη γοητεία σας. Και μην αμελείτε να δείχνετε την εκτίμησή σας, σε όσους στέκονται στο πλάι σας με αφοσίωση και δυναμισμό. Η αναγνώριση που αποδίδει ο καθένας, επιφέρει κέρδη σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη!

Καρκίνος

Ο ερωτισμός γίνεται το ζητούμενό σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια όψη ροής ανάμεσα στον λάγνο Άρη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, έχει τη δυναμική να σας χαρίσει ερωτικές περιπέτειες. Ανοιχτείτε προς όλους όσους θα συναντήσετε – αλλά χωρίς να χάσετε την επαφή σας με τον ρεαλισμό και τα όρια. Μην βιαστείτε να κρίνετε κάποιον από την πρώτη εντύπωση, δώστε χρόνο στη διαδικασία της γνωριμίας. Σπίθες μπορεί να νιώσετε και ενώ ταξιδεύετε, γι’ αυτό ας έχετε τα «απαραίτητα» στις αποσκευές σας!

Λέων

Οι πιο προσωπικές επαφές σας έλκουν, αγαπητοί Λέοντες! Μια έλξη μπορεί να γίνει γρήγορα θερμή ή θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο στον εργασιακό χώρο. Αναζητήστε τα κατάλληλα σημάδια – κι αν το νιώθετε σωστό, κάντε το επόμενο βήμα. Οι δεσμευμένοι Λέοντες θα έχετε την ανάγκη να αποκαλύψετε και μια κάπως διαφορετική πτυχή του εαυτού σας. Δεν θα είναι κάποια σκανδαλώδης, απλώς μια που δεν είχατε μοιραστεί με το ταίρι σας. Να θυμάστε ότι όσο πιο ευάλωτοι γίνεστε, τόσο ενδυναμώνεται η σχέση σας!

Παρθένος

Τολμήστε να εκφραστείτε, αγαπητοί Παρθένοι! Ο ορμητικός Άρης συναντά τον καλόβολο Ποσειδώνα, στη ζώνη των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Τώρα έχετε τη δυναμική να κάνετε ακόμα και τις ευαίσθητες συζητήσεις, τις οποίες διστάζατε να θίξετε. Αν και η εσωστρέφειά σας παραμερίζετε, ρωτήστε και τον εαυτό σας αν είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε ή έστω να κατανοήσετε την άλλη πλευρά. Να θυμάστε ότι οι διάλογοι και όχι οι μονόλογοι, ανάγουν τις συζητήσεις σε τέχνη. Να είστε βέβαιοι ότι θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να ειπωθεί, την κατάλληλη στιγμή!

Ζυγός

Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα υπό την επικρατούσα ατμόσφαιρα, αγαπητοί Ζυγοί! Μια συνάντηση του συνετού Ποσειδώνα με τον φιλόδοξο Άρη, θα σας υπενθυμίσει να δίνετε σημασία στις διαδικασίες. Μην σπαταλήσετε αυτή τη μέρα άσκοπα, δώστε χρόνο στην απαραίτητη ανασκόπηση των στόχων σας. Οι βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις δεν θα σας οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο τέλος όλοι θυμούνται εκείνους που επέδειξαν ακεραιότητα και ποιότητα χαρακτήρα, όχι όποιον έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού!

Σκορπιός

Η παρουσία αποτελεί δύναμη, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο χαρισματικός Άρης από τα εδάφη σας, σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον «μάγο» Ποσειδώνα. Αφήστε στην άκρη τις ανησυχίες και τους δισταγμούς, για την ορμή που σας διέπει: Αυτή είναι η στιγμή να στραφείτε στις ευχάριστες πτυχές της ζωής, χωρίς προγραμματισμό και στρατηγικές. Υπό αυτές τις θετικές δονήσεις, καλείστε μόνο να είστε παρόντες στο εδώ και τώρα. Τα οφέλη θα τα αποκομίσετε όταν αποτελέσετε έμπνευση για τους άλλους!

Τοξότης

Βάλτε τη χαρακτηριστική σας διαίσθηση στο προσκήνιο, αγαπητοί Τοξότες! Ο χαρισματικός Άρης από τον 12ο Οίκο σας του ενστίκτου, συναντά τον Ποσειδώνα και μεγεθύνουν μαζί τις εσωτερικές σας δονήσεις. Δώστε σημασία σε πιθανά επαναλαμβανόμενα μοτίβα, όπως να βλέπετε συχνά τον ίδιο αριθμό ή να ακούτε σχόλια για την ίδια ταινία. Ίσως υποδεικνύουν ότι πιέζετε για κάποια αποτελέσματα, αντί να αφήνετε τα πράγματα να εξελιχθούν αυτόνομα. Ενίοτε, πρέπει να αφήνετε στο σύμπαν το τιμόνι της ζωής σας!

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε τη δημοτικότητά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο κοινωνικός σας τομέας ανορθώνεται και μπορείτε τώρα να γίνετε το αστέρι του κύκλου σας. Ενδώστε στην παρόρμηση να εκφραστείτε και να προβληθείτε, καθώς η περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε καίριες συναντήσεις. Προωθήσετε τις ιδέες σας τώρα που τραβάτε την προσοχή των σωστών ανθρώπων. Μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσουν άτομα με επιρροή, για να σας κάνουν προτάσεις που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!

Υδροχόος

Διεκδικήστε τα ζητούμενά σας με περισσότερη χαλαρότητα, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια συνάντηση ουσίας ανάμεσα στον διεκδικητικό Άρη και τον εργατικό Ποσειδώνα, θα σας δείξει τη σωστή κατεύθυνση. Αυτοί οι οραματιστές πλανήτες σας ενθαρρύνουν να λειτουργήσετε πιο καινοτόμα, να εντάξετε τη φαντασία σε κάθε δράση σας. Φροντίστε να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή σας, δώστε σημασία σε κάθε ιδέα σας, περιορίστε τον έλεγχο της σκέψης σας. Και μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια, όταν ο φόρτος εργασίας αυξάνεται επικίνδυνα για τις αντοχές σας!

Ιχθύες

Μην προσπαθήσετε καν να βγείτε από αυτή τη νεφελώδη ατμόσφαιρα, αγαπητοί Ιχθύες! Ο ατίθασος Άρης προκαλεί τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, για να αναζητήσετε τρόπους απόδρασης και αλλαγής του σκηνικού. Η συγκροτημένη σκέψη είναι ανέφικτη επί του παρόντος, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε υποχρέωση που απαιτεί συγκέντρωση ή κρίση. Η στιγμή είναι ιδανική για να συναντήσετε φίλους για ανέμελους διαλόγους, να ανανεώσετε τη δημιουργικότητά σας. Προτιμήστε να απολαύστε αυτές τις δονήσεις για να γνωστοποιήσετε όσα λαχταράτε!