Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Το κλειδί της επιτυχίας σας θα είναι η συμπόρευση, αγαπητοί Κριοί! Οι ατομικές προσπάθειες θα σας φαντάζουν πλέον ξεπερασμένες, αν όχι και μοναχικές. Αξιοποιήστε μια σύμπραξη της κοινωνικής Αφροδίτης με τον στοχευόμενο Κρόνο, στον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Είναι μια σπάνια συγκυρία, που μπορεί να επιφέρει θαύματα στους επαγγελματικούς στόχους σας. Αναζητήστε περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες, για να διευρύνετε τον κύκλο σας. Όπου κι αν βρεθείτε να μοιράζετε επαγγελματικές κάρτες: Ποτέ δεν ξέρετε πότε και ποιος θα σας ανοίξει την επόμενη πόρτα ανέλιξής σας!

Ταύρος

Νιώθετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε κάπως από την πολυκοσμία, αγαπητοί Ταύροι; Θα κάνετε άριστα, καθώς σας αναμένουν περισσότερες περιπέτειες στον πιο στενό σας κύκλο! Γι’ αυτό φροντίζει ο περιοριστικός Κρόνος, που αναχαιτίζει την ορμή της πολυτελούς Αφροδίτης που σας κυβερνά. Η σύμπραξή τους θα αποτελέσει κάτι σαν πρόκληση, προκειμένου να ωριμάσετε και να εξελιχθείτε. Αναθεωρήστε τις φιλοδοξίες σας, αλλάζοντας το διευρυμένο σας σκηνικό σε ένα πιο τοπικό. Θα πετύχετε περισσότερα με τις οργανωμένες δράσεις, παρά με τις αυθόρμητες κινήσεις. Και μην αμελήσετε να εντάξετε τη διασκέδαση στη διεκπεραίωση των καθημερινών σας υποχρεώσεων!

Δίδυμοι

Χαλαρώστε τα συναισθηματικά σας τείχη, αγαπητοί Δίδυμοι! Όσο κι αν θέλετε να προστατεύετε την καρδιά σας, μην αντισταθείτε στις ρομαντικές δονήσεις της ατμόσφαιρας. Δεν χρειάζεται ευγλωττία για να εκφράσετε όσα νιώθετε, αρκεί να επιστρατεύσετε την ειλικρίνεια και την κατανόησή σας. Η αισθησιακή Αφροδίτη συμπράττει με τον διακριτικό Κρόνο και μαζί συντονίζουν το μυαλό και την καρδιά σας. Η ανάγκη σας θα περιοριστεί σε τετ-α-τετ προσεγγίσεις, για να διαπιστώσετε πόση ανταπόκριση έχουν τα συναισθήματά σας. Και το πιο πιθανό είναι να εκπλαγείτε ευχάριστα από τα συμπεράσματα!

Καρκίνος

Μήπως έχετε χάσει λίγο τη ρεαλιστική εικόνα της προσωπικής σας ζωής, αγαπητοί Καρκίνοι; Τώρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όπως καθαρίζουν τα τζάμια του αυτοκινήτου σας με ένα καλό πλύσιμο! Γι’ αυτό θα φροντίσει η συνάντηση της ρομαντικής Αφροδίτης με τον συνετό Κρόνο. Μην διαθέτετε παραπάνω χρόνο απ’ τον απολύτως απαραίτητο, σε άτομα που δεν τρέφουν ανάλογα συναισθήματα για εσάς. Εσείς πρέπει να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε πορεία. Να στρέψετε την προσοχή σας στους ανθρώπους που έχουν ανάλογα ζητούμενα με τα δικά σας. Και αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η συγκυρία ενδείκνυται για να θίξετε και πιο «ευαίσθητα» θέματα!

Λέων

Όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή την αρχή να εφαρμόσετε τώρα, όσον αφορά τις πολλές υποχρεώσεις σας. Η ατμόσφαιρα απαιτεί να τις παραμερίσετε, για όσο χρειαστεί μέχρι να βάλετε τάξη στους χώρους σας. Θα σας επιτηρεί ο αυστηρός Κρόνος, που συμπράττει με την Αφροδίτη της ομορφιάς στον τομέα σας της οργάνωσης. Μην γίνετε εμμονικοί με τους σωρούς πραγμάτων που δεν θέλετε να απαρνηθείτε, γίνετε δημιουργικοί προκειμένου να ανανεωθεί η ροή θετικής ενέργειας στο σπιτικό σας. Τα αποτελέσματα θα τα νιώσετε άμεσα – και είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε σε επίπεδο ισορροπίας και χαράς καθ’ οδόν!

Παρθένος

Η διαύγεια θα πρυτανεύσει στις ρομαντικές σας επιδιώξεις, αγαπητοί Παρθένοι! Η συναισθηματική Αφροδίτη συναντάται με τον σταθερό Κρόνο, στον 5ο Οίκο σας της αγάπης και της λάμψης. Πάψτε να είστε επιθετικοί ή επικριτικοί για την παρούσα κατάστασή σας, κάπου έχετε σφάλλει εσείς στις επιλογές σας. Η ατμόσφαιρα επιτάσσει να κάνετε αλλαγές: Μην σπαταλάτε άλλη ενέργεια προς ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για σχέση. Ανοίξτε χώρο στη ζωή σας, για εκείνους που έχουν τον αντίστοιχο χώρο για εσάς. Και αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή είναι η στιγμή να αποκαλύψετε τα όνειρά σας για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενό σας πρέπει να είναι να χτίσετε γέφυρες και όχι να τις γκρεμίσετε!

Ζυγός

Κανείς δεν μπορεί να συνδυάσει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα τόσο άψογα όσο εσείς, αγαπητοί Ζυγοί! Η διακοσμήτρια Αφροδίτη που σας κυβερνά, συμπράττει με τον οξυδερκή Κρόνο στη ζώνη του σπιτιού σας. Τι καλύτερο, για την εποχή που απαιτεί αλλαγές στα ντεκόρ με πρακτικές εφαρμογές! Αλλά πριν πιάσετε δουλειά, πρέπει να έχετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Κοιτάξτε τους χώρους σας σαν να τους βλέπετε πρώτη φορά και εντοπίστε τι τραβά την προσοχή σας. Τι αγαπάτε πολύ και τι πρέπει απαραίτητα να φύγει; Μην κάνετε αχρείαστες δαπάνες, κάντε δημιουργικές αλλαγές που θα ανανεώσουν το περιβάλλον σας!

Σκορπιός

Ζυγίστε καλά κάθε χώρο που μπαίνετε, αγαπητοί Σκορπιοί! Όσο κι αν σας αρέσει να συγκεντρώνετε πολύ κόσμο γύρω σας, σπάνια εντάσσετε άτομα στον πιο στενό σας κύκλο. Και αυτή είναι άρτια πρακτική, ακόμα κι αν ταιριάζει το σκεπτικό σας με πολλά από αυτά. Ειδικά αυτή την περίοδο, δεν πρέπει να μιλάτε χωρίς να έχετε σκεφτεί τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε. Μια σύμπραξη της κοινωνικής Αφροδίτης με τον πειθαρχημένο Κρόνο, μπορεί να μετατρέψει τους συνήθεις διαλόγους σε πεδία διαφωνιών. Γι’ αυτό αποφύγετε να θίξετε ευαίσθητα θέματα, τόσο δια ζώσης όσο και στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης. Η πρακτική «αργά και σταθερά» είναι η πιο ενδεδειγμένη, για να κάνετε ορθότερες επιλογές!

Τοξότης

Βάλτε όρια στη γενναιοδωρία σας, αγαπητοί Τοξότες! Μια σύμπραξη της Αφροδίτης των αξιών με τον συντηρητικό Κρόνο, κεντρίζει τον τομέα σας των χρημάτων. Τα άστρα σας συνιστούν να αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές και τους συμβιβασμούς στην ποιότητα. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη διάθεση της προσφοράς και τον αυθορμητισμό… Ειδικά αυτή την εποχή της ανταλλαγής δώρων. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να αποταμιεύετε, αν λαχταράτε πολύ να αποκτήσετε κάτι. Όταν τα καταφέρετε με αυτή τη διαδικασία, θα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο!

 Αιγόκερως

Ομορφιά, εξυπνάδα, ζωώδη μαγνητισμό; Τα έχετε όλα αυτή την περίοδο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων και θα έχετε να συλλέξετε μόνο οφέλη. Η σαγηνευτική Αφροδίτη συμπράττει με τον άτεγκτο Κρόνο που σας κυβερνά – και σας παραδίδουν τα κλειδιά της κορυφής. Αυτή η όψη θα σας ωθήσει να αξιοποιήσετε όλα τα προσόντα σας με τους πλέον αποδοτικούς τρόπους. Αναζητήστε εναλλακτικές και σκεφτείτε πολλές καινούργιες προοπτικές για τα σχέδιά σας, που βρίσκονται σε φάση εκτόξευσης. Να είστε έτοιμοι για τις σημαντικές πόρτες που θα ανοίξουν μπροστά σας!

Υδροχόος

Απομακρυνθείτε από κάθε υπερβολικό δράμα, αγαπητοί Υδροχόοι! Μην σπαταλήσετε μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο, εμπλεκόμενοι στα απελπιστικά σενάρια άλλων. Τα συναισθηματικά απωθημένα τους δεν πρέπει να γίνουν δικά σας φορτία, να τα αποφεύγετε σαν τις επιδημίες. Η ευαισθησία σας έχει κεντριστεί, εξαιτίας μιας σύμπραξης της συμπονετικής Αφροδίτης με τον σταθερό Κρόνο. Αλλά εσείς δεν έχετε λόγο να ακολουθείτε τις επιταγές των άλλων, πρέπει να βάλετε την αυτοεκτίμησή σας σε προτεραιότητα!

Ιχθύες

Ό,τι κι αν αναζητάτε, θα το εντοπίσετε, αγαπητοί Ιχθύες! Γι’ αυτό φροντίσει μια ευθυγράμμιση της γοητευτικής Αφροδίτης με τον δομημένο Κρόνο, στον 11ο Οίκο σας της κοινωνικότητας και της τεχνολογίας. Θα σας ενθουσιάσουν τα ευρήματα των ερευνών σας, γιατί θα υλοποιήσουν πολλά από τα ζητούμενά σας. Παράλληλα, φροντίστε τώρα να ενημερώσετε και να ανανεώσετε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι θα έλξετε περισσότερο το ενδιαφέρον από μελλοντικούς συνεργάτες – ή και κάτι παραπάνω!