Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Η παρατήρηση και η υπομονή μπορούν να επιφέρουν θαύματα, αγαπητοί Κριοί! Υπό τις ακτίνες της Σελήνης στους αναποφάσιστους Διδύμους, τελειοποιήστε την τέχνη της επιτήρησης από τον πάγκο. Μιας και δεν χρειάζεται να πιεστείτε για να δώσετε κάποιες απαντήσεις άμεσα, μην δεσμευτείτε σε τίποτα που δεν θέλετε πολύ. Προτιμήστε την ενδελεχή εξέταση των λεπτομερειών, που ίσως να σας δείξουν και άλλες προοπτικές. Μπορεί να εντοπίσετε κάτι που πραγματικά να έλξει το ενδιαφέρον σας!

Ταύρος

Ετοιμαστείτε να περάσετε χρόνο στο σχεδιαστήριο, αγαπητοί Ταύροι! Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον 2ο Οίκο σας της παραγωγής, είναι ώρα να ανοίξετε ξανά τα σχέδιά σας και να τα μελετήσετε ρεαλιστικά. Δεν αρκεί να θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας, πρέπει να περάσετε και στην πράξη. Η στιγμή είναι αίσια για να θέσετε προτεραιότητες, που θα είναι υπολογισμένες προς κάθε κατεύθυνση. Η σύνεση με ένα βήμα την κάθε φορά, θα σας επιφέρει περισσότερα από τον παρορμητισμό!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Δίδυμοι

Το άστρο σας λάμπει δυναμικά, αγαπητοί Δίδυμοι! Δεν χρειάζεστε την άδεια κανενός για να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Ακόμα κι αν έχετε να χειριστείτε κάποια όρια που σας πιέζουν, δοκιμάστε να μην επιτρέψετε στο άγχος να σας καταβάλλει. Μην μένετε άλλο σε τοξικά περιβάλλοντα, εστιάστε στο να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Να είστε τολμηροί και γενναίοι, έχετε «εντολή» από το σύμπαν ακόμα και για να υπερβάλετε. Και με τους πιστούς ανθρώπους σας στο πλευρό σας, θα νιώσετε πολύ πιο ισορροπημένοι και χαρούμενοι!

Καρκίνος

Είναι στη φύση σας η καλή προδιάθεση να είστε υποστηρικτικοί, αγαπητοί Καρκίνοι! Πάντα προσφέρετε ευήκοα ώτα και έναν συμπονετικό ώμο σε όποιον τα χρειάζεται. Νιώθετε καλά και όποτε κάνετε συζητήσεις εξομολόγησης, γιατί απελευθερώνουν την ψυχή σας. Είναι προνόμιο να είστε τόσο γνήσιοι και ανιδιοτελείς, αρκεί να μην χάνετε ποτέ τη σημασία των ορίων… Πρέπει να ενδυναμώνετε τους άλλους, όχι να λύνετε τα προβλήματά τους αντ’ αυτών!

Λέων

Είναι γεγονός ότι έχετε αυξημένο το στοιχείο του εγωισμού, αγαπητοί Λέοντες! Και καλά κάνετε και δεν υποχωρείτε, όταν είστε απόλυτα πεπεισμένοι για κάτι. Με τη Σελήνη στον 11ο Οίκο σας της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχει λόγος να πορεύεστε μόνοι. Γνωστοποιήστε τις θέσεις και τις ιδέες σας σε ευρύτερο κοινό, γιατί πολλοί μπορούν να σας προσφέρουν στήριξη και συμβουλές. Η ερευνητική περιέργεια μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες, χωρίς να αποκλείονται και οι προσωπικές έλξεις!

Παρθένος

Μην κρύβετε τις φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας, απαιτώντας να κάνετε άλματα αντί για βήματα. Τώρα νιώθετε την ώθηση να εξελίξετε τους στόχους σας και να μην χάσετε την προσήλωση στο έπαθλο. Απομακρύνετε το πόδι από το φρένο, βάλτε τα χέρια σταθερά στο τιμόνι και αναπτύξτε μεγάλες ταχύτητες. Αν θέλετε να μετάσχουν κι άλλα άτομα στην πορεία σας, να έχετε ενήμερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για άμεση ανταλλαγή απόψεων!

Ζυγός

Η ειλικρίνεια είναι μονόδρομος για εσάς τώρα, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της αλήθειας, φροντίστε μόνο να έχετε «λειάνει» λίγο τις γωνίες στα λεγόμενά σας. Με όπλο την απαράμιλλη διακριτικότητά σας, μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας χωρίς να θιχτεί κανείς. Γι’ αυτό καλείστε να συζητάτε, όχι να απαγγέλετε διατριβές… Η διπλωματία σας θα βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και να βρίσκετε λύσεις σε όποιο πρόβλημα προκύψει!

Σκορπιός

Μήπως δυσκολεύεστε λίγο να παραμείνετε προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Με τη Σελήνη στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης, είναι το πιο πιθανό! Η διαίσθησή σας θα δουλεύει υπερωριακά, γι’ αυτό μην αμφιβάλετε για τις δονήσεις που θεωρείτε ότι λαμβάνετε: Σίγουρα αφορούν ερωτικές διαθέσεις, είτε τουλάχιστον προσεγγίσεων. Ωστόσο, τίποτα δεν σας αναγκάζει να κάνετε μεγαλύτερα βήματα απ’ όσα πραγματικά θέλετε. Γι’ αυτό αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, στο όνομα της χημείας και μόνο!

Τοξότης

Τα παραγωγικά δίδυμοι μπαίνουν στο επίκεντρο της προσοχής σας, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη φωτίζει τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων και αυξάνει τις πιθανότητες για πετυχημένες συνεργασίες. Είναι ιδανική στιγμή για να ελέγξετε ρεαλιστικά την πορεία σας και όσους μπορούν να την ενισχύσουν περαιτέρω. Αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Θα σας βοηθήσει να μελετήσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε προοπτικής, ώστε να επιλέξετε όσες πραγματικά θα σας προοδεύσει!

Αιγόκερως

Μήπως έχετε παραμελήσει πάλι τον εαυτό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Δεν πρέπει να αγχώνεστε και να φορτώνεστε περισσότερες ευθύνες απ’ όσες σας αναλογούν! Η Σελήνη βρίσκεται στον 6ο Οίκο σας, της ευημερίας και της παραγωγικότητας. Η ατμόσφαιρα απαιτεί από εσάς να επιστρέψετε στο τραίνο της καλής φυσικής κατάστασης. Αν η διάθεση και οι αντοχές σας είναι μειωμένες, δεν θα είστε όσο αποδοτικοί θέλετε. Είναι από εκείνες τις φάσεις που θα ωφεληθείτε πιο πολύ αν βάλετε στην άκρη τις πρακτικές υποχρεώσεις και φροντίσετε εσάς τους ίδιους!

Υδροχόος

Μην παίρνετε τα πάντα τόσο σοβαρά, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη από τους Διδύμους ενεργοποιεί τον 5ο Οίκο σας του δράματος και της υπερβολής. Πρέπει να αποφύγετε να βυθιστείτε στα προβλήματα άλλων: Επιλέξτε να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα ή να προσθέσετε το χιούμορ σε κάθε «βαριά» ατμόσφαιρα. Όταν κεντρίζεται η αστεία πτυχή των ανθρώπων, απελευθερώνεται θετική ενέργεια και μπορεί να βρεθούν λύσεις εκεί που υπήρχαν μόνο δυσχέρειες!

Ιχθύες

Είστε σφουγγάρια για την ενέργεια όποιου περιβάλλοντος βρεθείτε, αγαπητοί Ιχθύες! Η ευαίσθητη φύση σας απορροφά τις δονήσεις κάθε χώρου, κάτι που θα εντείνει η Σελήνη από τους Διδύμους. Η συμβουλή των άστρων είναι να περιορίσετε τις επαφές σας, επιλέγοντας να αποτραβηχτείτε στο σπίτι σας. Η καθαριότητα και η διακόσμηση θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση. Είναι πιθανό η «τακτοποίηση» να αφορά και μεταφορικά, όποια ακαταστασία υπάρχει σε καταστάσεις που αποφεύγετε!