Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μην πετάξετε και το μωρό μαζί με τα νερά, αγαπητοί Κριοί… Το Τέταρτο της Σελήνης στον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων, απαιτεί περικοπές αλλά όχι απώλειες! Οι φιλοδοξίες σας είναι υψηλές, γι’ αυτό ίσως να μην είναι όλες υλοποιήσιμες στα χρονοδιαγράμματα που έχετε θέσει. Αλλά αν κάνετε ένα βήμα πίσω για να δείτε τη συνολική εικόνα, υπάρχουν αρκετά σημεία τους που προλαβαίνετε να πραγματώσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, εστιάσετε τώρα στην κατανόηση αντί της κριτικής. Οι άνθρωποί σας χρειάζονται στήριξη, όχι επικρίσεις!

Ταύρος

Εσείς είστε αφοσιωμένοι στην ομάδα, αγαπητοί Ταύροι… Αλλά είναι και οι υπόλοιποι εξίσου ισόνομοι στη διανομή των βαρών; Είναι καιρός να επανεξετάστε λίγο την οπτική σας στις συμπράξεις! Δεν είστε από αυτούς που με μετρούν τα υπέρ και τα κατά τους εκ των προτέρων. Σε αυτό θα βοηθήσει το Τέταρτο της Σελήνης στον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών, προκειμένου να παρατηρήσετε το περιβάλλον σας. Όσο κι αν οι στρατηγικές προσεγγίσεις επιφέρουν οφέλη, πρέπει να πάψετε να δίνετε ευκαιρίες σε άτομα που δεν προσφέρουν τα ίδια με εσάς. Επίσης, η ατμόσφαιρα ευνοεί την αναβάθμιση στον τεχνολογικό σας εξοπλισμό. Μην περιμένετε την επίσκεψη του Άη Βασίλη, διευκολύνετε από τώρα τη ζωή σας!

Δίδυμοι

Αποδίδει τα αναμενόμενα η σκληρή δουλειά σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Το Τέταρτο της Σελήνης θα σας βοηθήσει να την αντισταθμίσετε με τις υψηλές φιλοδοξίες σας! Πάρτε το τιμόνι αποφασιστικά και κάντε τις αλλαγές που απαιτούνται. Ο στόχος πρέπει να είναι το κέρδος στο ταμείο και η προσωπική σας ικανοποίηση. Μην περιοριστείτε στην εικόνα των πραγμάτων σήμερα, διευρύνετε τον ορίζοντά σας και στις απαιτήσεις του αύριο. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια έχουν τη δυναμική να υλοποιηθούν, αρκεί να τολμήσετε να πορευτείτε σε καινοτόμες διαδρομές!

Καρκίνος

Βάλτε περισσότερο ρεαλισμό στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας, αγαπητοί Καρκίνοι… Υπάρχει όριο ακόμα και στη δική σας κατανόηση, όταν οι άλλοι σας «φλομώνουν» στις δικαιολογίες! Το Τέταρτο της Σελήνης φροντίζει να αντιδράσετε κι εσείς πλέον, με απόλυτη ειλικρίνεια. Είναι καιρός να αποδώσετε στους άλλους τις ευθύνες τους, αν θέλουν κι εκείνοι να υπάρξουν βήματα προσέγγισης. Ακόμα κι αν εντάξετε λίγο χιούμορ στους διαλόγους, πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οφείλουν να ωριμάσουν για να προοδεύσουν!

Λέων

Κάντε ένα βήμα πίσω, αγαπητοί Λέοντες! Στην ορμή σας να αλλάξετε κάποιους τομείς στη ζωή σας, ενδέχεται να φτάνετε στην υπερβολή. Το Τέταρτο της Σελήνης θα βοηθήσει να μειώσετε την ταχύτητά σας, για να προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας. Τίποτα δεν χτίζεται ή ανακαινίζεται και διακοσμείται σε μία μέρα… Τα αργά και σταθερά βήματα θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Γι’ αυτό αναθεωρήστε τη στρατηγική σας, ώστε να μην εξαντληθείτε πριν δείτε την πρόοδο που οραματίζεστε. Ας σας πάρει λίγο περισσότερο για να φτάσετε στον τερματισμό, σημασία έχει να φτάσετε!

Παρθένος

Οι σχέσεις δεν διέπονται συνεχώς από πυροτεχνήματα, αγαπητοί Παρθένοι! Μήπως δεν εκτιμάτε αρκετά την ουσιαστική ποιότητα των άλλων ανθρώπων; Θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε εκεί, το Τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύες. Ίσως έχετε παραβλέψει τη στήριξη ατόμων που βρίσκονται πάντα στο πλάι σας: Δεν είναι δεδομένη η προσφορά των άλλων, ούτε τα συναισθήματά τους αν δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Να θυμάστε ότι είναι πιο σημαντικός ένας σταθερός σύμμαχος, από το να μπαίνουν και να βγαίνουν στη ζωή σας διάφοροι απρόσωποι!

Ζυγός

Η εξέλιξή σας είναι συνεχής και σταθερή, αγαπητοί Ζυγοί… Αλλά μήπως έχετε βιαστεί να επεκταθείτε υπερβολικά; Το Τέταρτο της Σελήνης σας καλεί να επανέλθετε στους ιδεαλιστικές οραματισμούς σας. Τώρα που οι σκέψεις σας θα είναι διαυγείς, θα καταφέρετε να δράσετε πιο πρακτικά. Επιστρέψτε στα βασικά αν χρειάζεται, για να στήσετε ένα πιο ρεαλιστικό σχέδιο. Να θυμάστε ότι και οι πιο σημαντικές διαδρομές, αρχίζουν με το πρώτο βήμα προς την επιτυχία!

Σκορπιός

Νιώθετε κάπως περίπλοκα τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Δεν πρέπει να αντισταθείτε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, που στήνει ένα ευαίσθητο Τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύες! Αποδεχθείτε το συναίσθημα και μην αντιδράτε στην ευαισθησία… Φαίνεται ότι, ενδόμυχα, έχετε ανάγκη από αυτή την προσέγγιση. Αν θέλετε να ξαναβρείτε την ισορροπία σας, αξιοποιήστε την αποκάλυψη να βάλετε περισσότερη αγάπη στη ζωή σας. Μόνοι ή δεσμευμένοι ασχοληθείτε με την ενδυνάμωση των σχέσεών σας, προκειμένου να τονώσετε τη βαλτωμένη τους ενέργεια!

Τοξότης

Ακόμα και η δική σας νομαδική ιδιοσυγκρασία, έχει ανάγκη από μια «βάση» για να ακουμπά το δισάκι της! Αγαπητοί Τοξότες, απολαύστε τη διάθεσή σας να γίνετε οικοδεσπότες: Το Τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύες σας θυμίζει ότι όσο κι αν αγαπάτε την εξωστρέφεια, χρειάζεστε και τη θαλπωρή της εστίας σας. Ενδώστε στην παρόρμηση να κάνετε το σπιτικό σας πιο ζεστό και οικείο. Έχει σημασία να νιώθετε ότι είναι το ασφαλές καταφύγιό σας, αντί για έναν διαμετακομιστικό σταθμό μεταξύ εξορμήσεων. Έχει σημασία να κάνετε αυτό το κάτι επιπλέον για τον εαυτό σας, που θα σας γεμίζει εσωτερική γαλήνη!

Αιγόκερως

Θυμάστε τη διαφορά μεταξύ ικανότητας και ενδυνάμωσης, αγαπητοί Αιγόκεροι; Το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύες, ρίχνει φως σε αυτούς τους προσωπικούς σας χειρισμούς! Χωρίς να γυρίσετε την πλάτη στους δικούς σας ανθρώπους, πρέπει να πάψετε να εμπλέκεστε αυθόρμητα στις δικές τους υποθέσεις. Πόση λογική έχει να ενδιαφέρεστε για την ευτυχία τους εσείς, περισσότερο από τους ίδιους; Το μόνο που θα χρειάζεται, είναι να τους στηρίζετε για να βρουν τις λύσεις τους – όχι να λύνετε τα θέματά τους!

Υδροχόος

Μήπως φανήκατε σκληροί με ένα άτομο που ήθελε μόνο να σας ευχαριστήσει, αγαπητοί Υδροχόοι; Επειδή η πρόθεσή σας δεν ήταν να το απογοητεύσετε, ποτέ δεν είναι αργά για επανορθώσεις. Με το Τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύες, κεντρίζεται η ευαίσθητη πλευρά σας. Προστρέξτε να απολογηθείτε και να δηλώσετε πόσο εκτιμάτε την καλή του προαίρεση. Το να προσφέρετε κλάδο ελαίας, θα δώσει και σ’ εσάς περισσότερη ικανοποίηση απ’ όση φαντάζεστε!

Ιχθύες

Υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς» στη συνταγή σας για τη νίκη, αγαπητοί Ιχθύες; Στο ζήλο σας να διατηρείτε τους πάντες ευχαριστημένους, ίσως ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Σε αυτό θα σας βοηθήσει το Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας. Εκφράστε τις απόψεις σας σε κάθε διάλογο, ακόμα κι αν διαφέρουν από του συνόλου. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται να αποτραβηχτείτε λίγο, για να βρείτε τα ατομικά σας πατήματα και ζητούμενα. Θα δείτε ότι όλες οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν, όταν επιστρέψετε πιο εστιασμένοι και με φορτισμένες τις ενεργειακές μπαταρίες σας!