Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Φυσικά μπορείτε να κάνετε τα πάντα προφανή, αγαπητοί Κριοί… Αλλά μήπως έτσι χάνετε την παράγοντα της διασκέδασης; Μια δελεαστική συνεύρεση της Σελήνης με την ονειροπόλα Αφροδίτη, υποδεικνύει ότι λίγο μυστήριο θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς. Έχετε το ελεύθερο να κινηθείτε με αυτή την τακτική οπουδήποτε, από το μπάνιο μέχρι την κρεβατοκάμαρα: Οι νύξεις και οι υπαινιγμοί θα κεντρίσουν την περιέργεια της άλλης πλευράς. Για τους αδέσμευτους Κριούς που τους έχει έλξει ένα ενδιαφέρον άτομο, συστήνεται η προσέγγιση χωρίς υπερβολές… Λίγη συγκράτηση θα αυξήσει την προσμονή.

Ταύρος

Πώς ορίζετε εσείς τη γενναιοδωρία, αγαπητοί Ταύροι; Πάντως δεν σημαίνει να κάνετε πανάκριβα δώρα σε όλους τους φίλους σας – όσο δελεαστικό κι αν ακούγεται ως πόθος! Μπορείτε να βρείτε άλλους τρόπους να εκφράσετε τα φιλάνθρωπα συναισθήματά σας. Συμβάλλετε στην προσπάθεια ενός ανθρωπιστικού εράνου, γνωστοποιήστε τον και στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης. Οργανώστε στον εργασιακό χώρο μια ομαδική προσφορά τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών. Ακόμα και η πιο μικρή δράση, θα αποτελέσει ουσιαστική στήριξη για αναξιοπαθούντες συνανθρώπους!

Δίδυμοι

Η προσέγγιση ακόμα και αγνώστων με «πικάντικη» διάθεση, είναι μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες κάποιων Διδύμων! Η αλήθεια είναι ότι η ποικιλία αποτελεί το αλάτι της ζωής σας, γιατί βαριέστε και εύκολα. Οι άλλοι έλκονται από την τονωτική ενέργειά σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη. Ανοιχτείτε σε ευρύτερους κύκλους ανθρώπων, αφήστε τις αισθήσεις σας να «διαβάσουν» τις προθέσεις των άλλων. Η γενικότερα ζωηρή προθυμία σας θα εκτιμηθεί, ακόμα και από άτομα με ισχύ στο εργασιακό σας περιβάλλον!

Καρκίνος

Η ποικιλία γίνεται το ζητούμενο στην ερωτική σας ζωή, αγαπητοί Καρκίνοι! Σας προκαλεί ένα πικάντικο τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, γι’ αυτό μην διστάσετε να ξεπεράσετε και κάποια από τα όριά σας. Να ξέρετε ότι τα πάντα είναι πιθανά, καθώς θα αγοράζετε τον πρωινό σας καφέ είτε παίρνετε την εργασιακή αλληλογραφία σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μην περιοριστείτε στα γνωστά στέκια. Ένα καινούργιο σκηνικό μπορεί να κρύβει άγνωστες δυνατότητες. Μια αλλαγή στην καθημερινότητα θα κάνει αφροδισιακή την ατμόσφαιρα και για τους δεσμευμένους!

Λέων

Φέρτε πιο κοντά τους ανθρώπους που αγαπάτε, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη χαϊδεύει την Αφροδίτη και κεντρίζουν μαζί τον τομέα σας του σπιτιού και της οικογένειας. Ανεβάστε τον ενθουσιασμό, αν πρόκειται να συναντηθείτε όλοι μαζί για τις γιορτές. Οι ομαδικές δραστηριότητες, από το μαγείρεμα μέχρι το άνοιγμα των δώρων, μπορεί να κάνει θαύματα στην ενδυνάμωση των σχέσεών σας. Παράλληλα, αυτές οι δονήσεις είναι αρκετά επουλωτικές μπορούν να εξαλείψουν πιθανές διχόνοιες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σας!

Παρθένος

Θα θέλατε να εντάξετε κάποια «προνόμια» σε μια φιλική σας σχέση, αγαπητοί Παρθένοι; Η χημεία μπορεί να φτάσει σε τέτοιο αναβρασμό, που να μην μπορείτε να αντισταθείτε στην έλξη! Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη διαδικασία – γιατί να μην εξερευνήσετε τις δυνατότητες από ένα πιο θερμό ραντεβού των δυο σας; Από την άλλη πλευρά, μην αυταπατάστε: Αν το άλλο άτομο είναι δεσμευμένο ή ανεξάρτητο εκ πεποιθήσεως, διατηρήστε τα υγιή σας όρια. Δεν αξίζει να ρισκάρετε την αμοιβαία σας εμπιστοσύνη για μια ίσως περιστασιακή λαγνεία!

Ζυγός

Δεν καταφέρνουν πάντα οι υγιείς σχέσεις να σας εξάπτουν εξ αρχής, αγαπητοί Ζυγοί! Αλλά αν αφεθείτε να εξερευνήσετε μια υποβόσκουσα φλόγα αντί για κάποια πυροτεχνήματα, ίσως να ενθουσιαστείτε ανέλπιστα. Η ενέργεια θα ρέει όσο προσεγγίζετε το αντικείμενο του πόθου σας. Δείτε τι θα γίνει αν στραφείτε σε ανθρώπους πιο συγκροτημένοι – αντί των «πειρασμών, που όμως ψάχνουν σωτήρες να τους βγάλουν από το χάος τους. Και μην προστρέξετε να βοηθήσετε το ταίρι σας αν βρεθεί μπλεγμένο, επιτρέψτε του να βρει μόνο του λύση πρώτα!

Σκορπιός

Απολαύστε την ομορφιά σε όλες τις μορφές της, αγαπητοί Σκορπιοί… Από ένα χειροποίητο αντικείμενο μέχρι ένα καλομαγειρεμένο φαγητό! Αφήστε τα μάτια σας να θαυμάσουν ένα άτομο που θεωρείτε εμφανίσιμο. Οι σπίθες μπορεί να ξεπροβάλλουν οπουδήποτε. Αλλά πριν κάνετε όνειρα για το κοινό σας μέλλον, μάθετε αν είναι διαθέσιμο. Ακόμα κι αν θα το σαγηνεύατε έτσι κι αλλιώς, δεν μπορείτε να διαχωρίσετε το συναίσθημα από τον πόθο. Αποφύγετε τις προκλήσεις, προτιμήστε ένα άτομο που είναι προδιατεθειμένο να συνδεθεί και σε βαθύτερο επίπεδο!

Τοξότης

Είστε έτοιμοι να κάνετε επουλώσεις καρδιάς, αγαπητοί Τοξότες! Η ευαίσθητη Σελήνη συνωμοτεί με την ειρηνοποιό Αφροδίτη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βελτιώσετε τις όποιες ταραγμένες σχέσεις σας. Αξιοποιήστε αυτή την ευγενική και διπλωματική ενέργεια, για να αφήσετε πίσω σας μικροπράγματα που πήραν αχρείαστες διαστάσεις. Το χαρισματικό σας χιούμορ μπορεί να λιώσει ακόμα και τους πιο επίμονους πάγους. Και για απόψε επιλέξτε πιο ανέμελες εξόδους, είστε πιο προσιτοί και ελκυστικοί όταν διασκεδάζετε!

Αιγόκερως

Η δύναμή σας της πειθούς αγγίζει το ζενίθ της, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να εκθέσετε τη δική σας πλευρά, με επιχειρήματα που θα οδηγήσουν στις σωστές αποφάσεις. Αν πιστεύετε σε αυτά που έχετε να προσφέρετε, δεν θα σας πάρει πολύ για να καταλήξετε σε συμφωνίες. Παράλληλα με την αυτοπεποίθηση, εκμεταλλευτείτε τώρα και τη γλώσσα του σώματος. Με το κεφάλι ψηλά και τους ώμους πίσω, να κοιτάτε τους άλλους στα μάτια: Είναι βέβαιο ότι θα σας ακούσουν!

Υδροχόος

Οι δημιουργικοί χυμοί σας συνδυάζονται άριστα με την αποδοτικότητά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα τρίγωνο ώθησης ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, έχει τη δυναμική να φτάσει στον τερματισμό ένα εγχείρημά σας. Γι’ αυτό ενημερώστε όσους σας περιμένουν, ότι μπορεί να αργήσετε λίγο εξαιτίας της διαδικασίας ολοκλήρωσης. Θέλετε το πιο άρτιο αποτέλεσμα, άρα πρέπει να είστε επιμελείς και προσεκτικοί με την κάθε λεπτομέρεια. Έχετε δουλέψει ήδη αρκετά σκληρά για όλο αυτό, σας αξίζει ένα πανηγυρικό φινάλε!

Ιχθύες

Οι προσδοκίες σας είναι κάτι παραπάνω από εφικτές, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη από το ζώδιό σας συμπράττει με τη λαμπερή Αφροδίτη και φωτίζουν τον 9ο Οίκο σας της αισιοδοξίας. Παραμερίστε την τελειότητα, για να χειριστείτε κάποια πρόσφατα λάθη σας ως μαθησιακές εμπειρίες αντί για απογοητεύσεις. Αν ξεπεράσατε κάποια όρια, απολογηθείτε αντί να τιμωρείτε τον εαυτό σας. Παράλληλα, αν κάποιος σας αδίκησε, κάντε εσείς την προσέγγιση για μια ειλικρινή συζήτηση αντί να διατηρείτε την ψυχρότητα!