Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Μην εγκαταλείψετε λίγο πριν συμβεί το θαύμα, αγαπητοί Κριοί! Αυτή είναι η μεγαλειώδης στιγμή να προωθήσετε τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά σας: Η διαισθητική Σελήνη από τον Αιγόκερω, συμπράττει με τον φιλόδοξο Κρόνο και σας πάει στα επόμενα βήματα.

Δεν αποκλείεται να γίνετε παραπάνω από όσο πρέπει πιεστικοί με τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους. Όμως η διαύγεια που θα διέπει την οπτική σας, θα βοηθήσει να μην παρεκκλίνετε της πορείας σας. Απαλλαγείτε από κάθε αρνητισμό και επενδύστε όλες τις αντοχές σας. Η γραμμή τερματισμού είναι ήδη ορατή!

Ταύρος

Επιστρατεύστε τα φίλτρα σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο πειθαρχημένος Κρόνος ασκεί έλεγχο στην αυθόρμητη Σελήνη, στον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Πρέπει να αποφύγετε να προβείτε σε αυθόρμητες αποκαλύψεις, με άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Θα είναι καλό να βγείτε από το καβούκι σας – αλλά προτιμήστε να στραφείτε στη μάθηση και την εξερεύνηση καινούργιων δεξιοτήτων. Αν κάποιοι πρέπει να πειστούν για κάτι που αφορά και εσάς, να το κάνουν αυτόνομα!

Δίδυμοι

Το λιγότερο είναι το καλύτερο επί του παρόντος, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτό επιτάσσει μια σύγκρουση του επιφυλακτικοί Κρόνου με τη Σελήνη, στον ερωτικό 8ο Οίκο σας. Ακούστε με προσοχή και εμπιστευθείτε όσα λέει το ένστικτό σας, που σας κατευθύνει στην ουσία των πραγμάτων. Οι εντυπώσεις έχουν μεγάλη βαρύτητα, γι’ αυτό αφήστε τη γλώσσα του σώματος να δείξει τις πραγματικές προθέσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να φουντώσετε τη φλόγα με ερωτικά μηνύματα και υπονοούμενα… Το βλέμμα μπορεί να δει αλλά και να δείξει την κρυμμένη αλήθεια!

Καρκίνος

Οι σχέσεις μπαίνουν στο προσκήνιο, αγαπητοί Καρκίνοι! Η αισθησιακή Σελήνη από τον Αιγόκερω, ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο που απαιτεί μονιμότητα. Θα νιώσετε να αυξάνετε ο παράγοντας δέσμευσης και αφοσίωσης στα ζητούμενά σας – κάτι που έτσι κι αλλιώς αποζητάτε. Ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε άρτια ανταπόκριση. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, απευθύνετε το αίτημά σας στο σύμπαν και θα λάβετε!

Λέων

Μην παρασύρεστε από τους γιορτινούς πειρασμούς, αγαπητοί Λέοντες! Μια όψη της Σελήνης με τον Κρόνο της πειθαρχίας στον τομέα της ευημερίας σας, απαιτεί δύναμη της θέλησης. Αν έχετε χάσει την ισορροπία στη διατροφή και την εξάσκησή σας, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε ξανά τον προσανατολισμό σας. Είστε πιο κοντά στους στόχους απ’ όσο νομίζετε, ενόσω δεν αμφιβάλετε για την πρόοδό σας… Αρκεστείτε στο να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά, επιβραβεύοντας υγιεινά τον εαυτό σας για κάθε μικρή αντίσταση στα θέλγητρα!

Παρθένος

Πρέπει να μειώσετε τον παράγοντα της υπερβολής, αγαπητοί Παρθένοι! Μια όψη ισορροπίας ανάμεσα στη Σελήνη και τον αυστηρό Κρόνο στον απαιτητικό 5ο Οίκο σας, ζητά προσγείωση. Προτιμήστε να κάνετε συχνά διαλείμματα, όταν είστε εν μέσω αναστατώσεων και χάους. Η τάξη που σας χαρακτηρίζει, θα φέρει μεγάλο κοινό κοντά σας για να δώσετε συμβουλές. Πριν το κάνετε, ζητήστε να εκφράσουν τη δική τους οπτική επί των πραγμάτων. Εκεί θα βρουν και τις απαντήσεις τους!

Ζυγός

Αναζητήστε αδελφές ψυχές, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη της θηλυκής ενέργειας (Γιν) συναντά τον σταθερό Κρόνο και ζητά συμπράξεις με γυναίκες για να κερδίσετε. Αυτή η ενέργεια που αφορά και τους στενούς κύκλους, θα ευνοήσει την ατμόσφαιρα για να καταλήξετε στα σχέδια των γιορτών. Συγγενείς και φίλοι θα θέσουν τις δικές τους ιδέες, προκειμένου εσείς να τις συνθέσετε με τις πρακτικές πτυχές. Είναι βέβαιο ότι η αρμονική σας ιδιοσυγκρασία θα δημιουργήσει το πιο επικό και απολαυστικό σκηνικό!

Σκορπιός

Σας αρέσει να συλλέγετε απόψεις και να έχετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αλλά μια συνεύρεση της Σελήνης με τον σοβαρό Κρόνο στον τομέα σας της επικοινωνίας, θα απαιτήσει να επιλέξετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Πρέπει να αποφασίσετε ρεαλιστικά ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και όσοι αξίζουν να υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Μπορεί να σας δυσαρεστήσουν κάποιες «απώλειες»… Να θυμάστε τα λόγια του Κομφούκιου, ότι η σιωπή είναι ένας φίλος που δεν σας προδίδει ποτέ!

Τοξότης

Δώστε περισσότερη προσοχή στα χρήματά σας, αγαπητοί Τοξότες! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον ακριβοδίκαιο Κρόνο στη ζώνη των χρημάτων σας, θα σας διευκολύνει να εντοπίσετε κάθε αιτία απωλειών. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των δαπανών σας, για να δείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε. Με τον Κρόνο να απαιτεί μακροχρόνιους σχεδιασμούς, πρέπει να αντισταθείτε στις δαπανηρές παρορμήσεις σας!

Αιγόκερως

Η υλοποίηση των στόχων σας δεν είναι αποτέλεσμα τύχης, αγαπητοί Αιγόκεροι… Είναι το επακόλουθο εστιασμένης οπτικής και συνεχούς προσπάθειας! Και σίγουρα έχετε καταβάλει πολύ κόπο, με τον αποδοτικό Κρόνο στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά. Αυτή η διαμονή θα συνεχιστεί μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2020. Μια ευθυγράμμισή του τώρα με την Σελήνη στα εδάφη σας, φωτίζει κι άλλο την επαγγελματική σας ζωή. Οι στόχοι έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν καινούργιες κατευθύνσεις. Επεκτείνετε το οργανωμένο σχέδιό σας και θα συνεχίσετε να προσεγγίζετε τη γραμμή τερματισμού!

Υδροχόος

Κάπου έχετε παγιδευτεί τελευταία, αγαπητοί Υδροχόοι… Κάποια θέματα περιφέρονται στο μυαλό σας αλλά δεν καταφέρνετε να βρείτε λύσεις. Αλλά τώρα μπορείτε να βγείτε από αυτό τον κυκεώνα, χάρη στη συνάντηση της τρυφερής Σελήνης με τον πραγματιστή συγκυβερνήτη σας τον Κρόνο. Κεντρίζοντας τη διαίσθησή σας, θα σας δείξουν τον τρόπο να απελευθερωθείτε από δεσμά που σας καταπιέζουν. Αντί να ασχολείστε με αναλύσεις, αφεθείτε περισσότερο στη ροή των πραγμάτων. Ο διαλογισμός και η καταγραφή θα βοηθήσουν να βρείτε τα βήματα που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Η απελευθέρωση που θα νιώσετε είναι ανεκτίμητη!

Ιχθύες

Απομακρυνθείτε, αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να βγάλετε κάποια άτομα από τη ζωή σας, γιατί δεν είναι τόσο ακέραια όσο νομίζατε. Μια όψη της αντιδραστικής Σελήνης με τον άτεγκτο Κρόνο, κεντρίζει τον 11ο Οίκο σας των ομάδων. Είναι πιθανό να βρεθείτε σε σύγκρουση με κάποιους ανθρώπους – αλλά πρέπει να εμμείνετε στις αρχές και τις αξίες σας. Αν αμφιβάλατε για τα κίνητρα κάποιων, αρχίστε να προχωράτε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Όσο λιγότερους έχετε γύρω σας, τόσο θα αυξάνεται το κέρδος σας μακροπρόθεσμα!