Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Πάρτε βαθιές ανάσες, αγαπητοί Κριοί! Ο νεφελώδης Ποσειδώνας κλείνει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του που άνοιξε στις 21 Ιουνίου. Πλέον θα βάλετε όλη τη ζωή σας σε πιο αποδοτική πορεία: Θα κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν και να απελευθερωθείτε από όσα σας μπέρδευαν. Οι παλιοί δαίμονες εξαλείφονται για να θεραπεύσετε εκ βαθέων κάθε πληγή σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να χαρίσετε στον εαυτό σας λίγη φροντίδα χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Με την επιστροφή της έμπνευσής σας, η δημιουργικότητα θα σας στρέψει σε πιο αποδοτικά εγχειρήματα!

Ταύρος

Δεν τετραγωνίζεται ο κύκλος, αγαπητοί Ταύροι! Ίσως το προσπαθούσατε, από τις 21 Ιουνίου που ο Ποσειδώνας των ψευδαισθήσεων πορευόταν ανάδρομος. Νιώσατε διάσταση απόψεων και αμφιβολίες για τις προθέσεις των ατόμων γύρω σας, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αλλά τώρα, ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία στον 11ο Οίκο σας της φιλίας και της τεχνολογίας. Μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου, με την βελτίωση των πρακτικών σας. Στήστε καινούργιες συνεργατικές στρατηγικές και να είστε σαφείς στα ζητούμενά σας για να πετύχετε τα πιο αίσια αποτελέσματα!

Δίδυμοι

Αποχαιρετίστε ό,τι σας περιόριζε επαγγελματικά, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ποσειδώνας κινιόταν ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σας από τις 21 Ιουνίου, επηρεάζοντας δυσάρεστα τα σχέδιά σας. Τώρα ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε ότι σας βοήθησε, προκειμένου να βρείτε αρτιότερες διαδρομές για την εξέλιξή σας. Ο αέρινος πλανήτης γυρίζει σε ορθή πορεία και μπορείτε να θέσετε ξανά τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες. Θα γίνεστε πιο κατανοητοί και οι ιδέες σας θα είναι πρωτοπόρες. Θα δείτε να αναγνωρίζεται η καλή σας δουλειά, χωρίς να αποκλείεται και μία προαγωγή!

Καρκίνος

Νιώθετε μια ανάταση στην ψυχή σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Μετά από πέντε μήνες ανάδρομης πορείας, ο ονειρικός Ποσειδώνας κάνει αναστροφή και φωταγωγεί όσα λαχταράτε! Από τις 21 Ιουνίου, ίσως να περιόρισε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για διευρύνσεις. Αλλά τώρα μπορείτε να στοχεύσετε και πάλι ψηλά, αξιοποιώντας τα μαθήματα αξιολόγησης που σας έδωσε. Ο Ποσειδώνας θα βοηθήσει τον συντονισμό με το ένστικτό σας, ώστε να επιστρέψετε στη διεκδίκηση δικών σας επιτυχιών και μόνο!

Λέων

Επιστροφή στην ειλικρίνεια και τις επαναπροσεγγίσεις, αγαπητοί Λέοντες! Ο ανάδρομος Ποσειδώνας από τις 21 Ιουνίου, σας είχε κάνει επιφυλακτικούς ως προς το τι και ποιους να εμπιστεύεστε. Κάτι σας ωθούσε να αμφισβητείτε τις προθέσεις των άλλων, ασχέτως των ενδείξεων. Αλλά ο ονειρικός πλανήτης γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία και κάνει ξανά διαυγές το ένστικτό σας. Οι ελπίδες αναπτερώνονται, οι κανόνες ανανεώνονται και όλα αποκτούν θετικό πρόσημο στην αρένα των σχέσεων!

Παρθένος

Το συναίσθημα παίρνει μια βαθιά ανάσα ανακούφισης, αγαπητοί Παρθένοι! Ο αέρινος Ποσειδώνας λήγει την ανάδρομη πορεία του στον τομέα σας των σχέσεων, που άρχισε στις 21 Ιουνίου. Πλέον έχετε μάθει να αντιδράτε ψύχραιμα, για να μην φτάνετε σε διασπάσεις και διαφωνίες. Θα αρχίσετε να βλέπετε βελτίωση σε κάθε επικοινωνία σας, όπως και ισότιμη διανομή των υποχρεώσεων όλων στο σπίτι και την εργασία. Ο αυθορμητισμός επιστρέφει, οι αμφιλεγόμενες σχέσεις ξεκαθαρίζουν, το μέλλον διαγράφεται πιο ρόδινο και αίσιο!

Ζυγός

Ποτέ δεν είναι αργά να επιστρέψετε στην πορεία της ευημερίας, αγαπητοί Ζυγοί! Πάρτε φόρα και εστιάστε ξανά στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση, τώρα που ο ατίθασος Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία. Από τις 21 Ιουνίου που κινιόταν ανάδρομος, ίσως να πνίγατε τα συναισθήματά σας στο φαγητό ή το ποτό και να παραμελήσατε την εξάσκησή σας. Τώρα είστε ξανά έτοιμοι να κάνετε αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Οι υγιείς αποφάσεις θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας πολύ γρήγορα!

Σκορπιός

Οι σχέσεις σας πέρασαν από δοκιμασίες τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Σκορπιοί; Γι’ αυτό ευθύνεται ο Ποσειδώνας των ψευδαισθήσεων, που κινιόταν ανάδρομος από τις 21 Ιουνίου στον τομέα σας του ρομάντζου. Αλλά τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία – και μαζί του επιστρέφει η έμπνευση και η εστίαση στις πραγματικές επιθυμίες σας! Πλέον θα μπορείτε να μοιράζεστε κάθε σκέψη και συναίσθημα με τους δικούς σας ανθρώπους, να δομήσετε εκ νέου τις σχέσεις σας. Καθαρίστε τα κανάλια επικοινωνίας και θα νιώσετε ανακουφισμένοι για τη διατήρηση της αγάπης σας!

Τοξότης

Η ευτυχία του σπιτικού σας ήταν αμφιλεγόμενη τελευταία, αγαπητοί Τοξότες; Από τις 21 Ιουνίου ο ονειρικός Ποσειδώνας ήταν ανάδρομος στον οικιακό σας τομέα! Αλλά τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία, ξεκαθαρίζοντας παρεξηγήσεις και εξαλείφοντας το βαρύ κλίμα με όσους διαμένετε υπό την ίδια στέγη. Η αρμονία θα επανέλθει στο περιβάλλον σας, με διάθεση ανανέωσης. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια μετακόμιση, αυτή είναι η ιδανική στιγμή: Η μελλοντική σας βάση μπορεί να είναι κοντά σε νερό ή σε μια πιο ήσυχη γειτονιά!

Αιγόκερως

Μήπως εκτραπήκατε από την πορεία της ζωής σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Αιγόκεροι; Για πέντε μήνες ο Ποσειδώνας πορευόταν ανάδρομος, στον τομέα σας της επικοινωνίας. Αλλά πλέον οι κινήσεις σας αποκτούν θετικό πρόσημο, με τον νεφελώδη πλανήτη να γυρίζει σε ορθή πορεία. Πλέον θα αποκτήσετε διαύγεια στην έκφραση των στόχων σας, καθώς μάθατε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε ή πριν στείλετε μηνύματα. Με τον δίαυλο επικοινωνίας ανεμπόδιστο, σύντομα θα περάσετε στο επόμενο επίπεδο όλα τα όνειρά σας!

Υδροχόος

Σε τι επίπεδο βρίσκονται τα οικονομικά σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Με τον θολό Ποσειδώνα ανάδρομο στον τομέα των χρημάτων σας από τις 21 Ιουνίου, βιώσατε πολλούς περιορισμούς και πιέσεις. Αλλά τώρα που επιστρέφει σε ορθή πορεία, παίρνετε και πάλι τον έλεγχο και μπορείτε να κάνετε καινούργια μεγαλεπήβολα σχέδια. Προχωρήστε τα νέα σας εγχειρήματα και δουλέψτε με αισιοδοξία για την πραγμάτωσή τους… Θα έχετε πιο θετικά αποτελέσματα απ’ όσο φαντάζεστε!

Ιχθύες

Τι βλέπετε όποτε κοιτάτε στον καθρέφτη, αγαπητοί Ιχθύες; Η απάντηση ήταν δύσκολη από τις 21 Ιουνίου, που ο συγκυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας κινιόταν ανάδρομος στον Οίκο της ταυτότητάς σας. Απαίτησή του σε αυτό το διάστημα ήταν να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο, για να εντοπίσετε και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που έχετε κάνει στη διαδρομή της ζωής σας. Τώρα μπορείτε να αναπνεύσετε με ανακούφιση και να φωταγωγήσετε τις καινούργιες οπτικές για τον εαυτό σας. Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία και σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση για τα ταλέντα σας. Γνωστοποιήστε τα και μοιραστείτε τα, θα αποτελέσουν έμπνευση για πολλούς!