Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, αγαπητοί Κριοί! Ο παρατηρητικός Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό και τον ενδοσκοπικό 8ο Οίκο σας. Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πιο δύστροπα σημεία του ψυχισμού σας. Ίσως σας προβληματίζουν κάποιες εξάρσεις θυμού ή τάσεις ανταγωνισμού και ζήλιας. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τα δράματα για χάρη της έξαρσης. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να συζητήσετε με ένα άτομο εμπιστοσύνης ή έναν ειδικό.

Ταύρος

Σύννεφα στον τομέα των σχέσεών σας, αγαπητοί Ταύροι; Γι’ αυτό θα ευθύνεται ο Ερμής, που θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Ενδέχεται να προκύψουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με το ταίρι σας… Αλλά μπορεί να βρείτε επίσης χρυσές τομές συνεννόησης με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Πριν απογοητευτείτε για οτιδήποτε, κάντε έναν ρεαλιστικό έλεγχο. Μήπως ζητάτε περισσότερα απ’ όσα προσφέρετε ή δίνετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες; Μιας και οι ανάδρομες φάσεις φέρνουν πίσω το παρελθόν, ευνοήστε για να χειριστείτε παλιά δράματα πριν κάνετε βήματα προόδου!

Δίδυμοι

Η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη από κάθε θεραπεία, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο προνοητικός Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 6ο Οίκο σας της υγείας, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Ώρα να επιθεωρήσετε ρεαλιστικά κατά πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας όσο πρέπει. Χωρίς να γίνετε υποχόνδριοι με τα μικρόβια ακόμα και στον αέρα που αναπνέετε, δώστε περισσότερη προσοχή στις καθημερινές πρακτικές υγιεινής. Να πλένετε τα χέρια σας μετά από τη χρήση μηχανημάτων στο γυμναστήριο ή των μέσων μαζικής μεταφοράς. Η καθαριότητα και η οργάνωση θα βοηθήσουν και την προσήλωση στις υποχρεώσεις που σας αγχώνουν. Δεν χρειάζεται κόπος, χρειάζεται τρόπος!

Καρκίνος

Μπορεί να σας εκπλήξει το παρελθόν, αγαπητοί Καρκίνοι; Όλα είναι πιθανά τις επόμενες τρεις εβδομάδες: Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 5ο Οίκο σας του πάθους και της δημιουργικότητας! Επανεμφανίσεις μπορεί να σας εκπλήξουν με παντοίους τρόπους μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Και θα αφορούν φίλους που έχετε να δείτε καιρό ή πρώην ταίρια που θα ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία. Εναπόκειται σ’ εσάς να αποφασίσετε αν θα ρισκάρετε την πιθανότητα να «καείτε» ξανά!

Λέων

Κάποιες αναταραχές διαβλέπονται στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Λέοντες. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 4ο Οίκο του σπιτικού σας, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Ευαίσθητα θέματα μπορεί να κεντριστούν, προκαλώντας εντάσεις ή ρήξεις στις σχέσεις με τα άτομα του στενού σας κύκλου… Γι’ αυτό επιλέξτε συνειδητά προτιμήστε να διαμοιράσετε ήρεμα τις υποχρεώσεις του καθενός και να στρέψετε την προσοχή σας στον εαυτό σας. Είναι καλή στιγμή να μειώσετε κάποιες κακές συνήθειες στη διατροφή σας και να επιστρέψετε στην εξάσκηση!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ό,τι πείτε ή γράψετε μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας τις επόμενες τρεις εβδομάδες! Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου. Καλό θα είναι να μην δημοσιοποιήσετε θέσεις ή σχέδιά σας τώρα. Προτιμήστε να αξιοποιήσετε την περίοδο «περιοριστικά»: Μειώστε τις εξόδους και απολαύστε το περιβάλλον του σπιτιού σας, με τα άτομα του στενού σας κύκλου. Να ξέρετε ότι δεν αποκλείονται συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε πολύ καιρό να δείτε, γι’ αυτό ας είστε προετοιμασμένοι!

Ζυγός

Ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα οικονομικά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Προσέξτε τις δαπάνες σας και να ελέγχετε τις αποδείξεις σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες: Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Η ατμόσφαιρα μπορεί να σας ωθήσει σε σπατάλες, χωρίς να το καταλάβετε καν. Για να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες, προτιμήστε να ξοδεύετε ένα συγκεκριμένο ποσό σε καθημερινή βάση και μόνο σε μετρητά. Αναζητήστε ακόμα και πρόσθετες πηγές εισοδήματος, μέσα από επαφές σας στις ιστοσελίδες επαγγελματικής σας δικτύωσης!

Σκορπιός

Είστε εξοικειωμένοι με τα ντεζαβού, αγαπητοί Σκορπιοί… Αλλά τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι πιο συχνό φαινόμενο. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέσα στο ζώδιο σας μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Ενώ εσείς θα θεωρείτε ότι μιλάτε με σαφήνεια, οι άλλοι θα σας κοιτούν με απορία. Τα σχέδιά σας είναι πιθανό να παρουσιάσουν κωλύματα, όσο κι αν τα έχετε μελετήσει. Αντί να πανικοβληθείτε, χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και γίνετε λίγο πιο ελαστικοί στον τρόπο που θα προσεγγίζετε πρόσωπα και πράγματα!

Τοξότης

Έχετε καιρό να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, αγαπητοί Τοξότες. Θα έχετε την ευκαιρία τώρα, που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Είναι μια φάση ανάπαυλας μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, για να μειώσετε την ταχύτητα και να ανανεώσετε τις μπαταρίες σας. Δώστε σημασία στα όνειρα και τους στόχους σας, που τώρα θα τα δείτε πιο καθαρά. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να επουλώσετε παλαιότερες πληγές και να προετοιμαστείτε για ένα πιο λαμπρό μέλλον!

Αιγόκερως

Παύσατε πυρ, όσο φιλικά κι αν είναι τα πυρά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο εξωστρεφής Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας. Μπορεί το χιούμορ σας να μην είναι όσο εύπεπτο θα θέλατε τώρα. Και δεν αποκλείεται να αντιληφθείτε ότι κάποιες φιλίες χρειάζονται περισσότερη προσοχή… Η περίοδος μέχρι τις 20 Νοεμβρίου μπορεί να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε εκ νέου τον κύκλο σας. Έτσι θα απολαμβάνετε στο μέλλον τη συντροφιά των ανθρώπων που πραγματικά σας αξίζουν!

Υδροχόος

Διαφυλάξτε τους φιλόδοξους στόχους σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο αγγελιαφόρος Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας, για τιε επόμενες τρεις εβδομάδες. Θέματα σχεδιασμών αλλά και ηγεσίας θα σας απασχολήσουν, καθώς ίσως να υπάρξουν κάποιες υπαναχωρήσεις. Να είστε προσεκτικοί με τις αντιδράσεις σας, να μην παίρνετε τα πάντα προσωπικά. Προτιμήστε να μειώσετε την ταχύτητα σκέψης σας, να εστιάσετε στη λογική αντί για το συναίσθημα. Όσο πιο στιβαρές βάσεις στήσετε, τόσο περισσότερο θα ωφελήσετε τη μελλοντική πορεία σας!

Ιχθύες

Ελέγξτε ξανά τη λίστα υποχρεώσεών σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ερμής των μετακινήσεων θα πορεύεται ανάδρομος στον Σκορπιό και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα πρέπει να επιβεβαιώνετε κάθε δρομολόγιο των μετακινήσεών σας. Μειώστε την ταχύτητα στις προγραμματισμένες εξερευνήσεις σας, χωρίς να φτάσετε στο σημείο να ακυρώσετε κάποιο από τα προγράμματά σας. Να μελετάτε όλα τα στοιχεία τους, για να είστε σε θέση να εφαρμόσετε το σχέδιο Β!