Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός 

Είστε έτοιμοι για έντονες προκλήσεις, αγαπητοί Κριοί; Ο φλύαρος Ερμής και η Αφροδίτη έχουν ραντεβού στον ερωτικό 8ο Οίκο σας… Και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δοκιμάσετε τα όριά σας! Τα δυνατά συναισθήματα ενδέχεται να φουσκώσουν απρόσμενα, καθώς η πρόθεσή σας θα είναι αγαστή: Θα θέλετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να τρομάξει την άλλη πλευρά, να την απομακρύνεται αντί να την προσεγγίσετε. Προκαλέστε τον εαυτό σας να είστε πιο ψύχραιμοι και πιο διπλωματικοί στις επαφές σας!

Ταύρος

Οι σχέσεις είναι σαν το καλό κρασί, αγαπητοί Ταύροι… Χρειάζονται χρόνο για να αναδείξουν τα θετικά τους στοιχεία! Και επειδή συνήθως είστε λίγο «ακατέργαστοι» στο συναίσθημά σας, τώρα μπορείτε να επανορθώσετε. Ο Ερμής ερωτοτροπεί με την διακριτική Αφροδίτη, εξασφαλίζοντας την αρμονία στη σχέση σας. Να αναμένετε ότι θα δώσετε και θα λάβετε πολλές διαβεβαιώσεις αγάπης. Αν είστε αδέσμευτοι, εστιάστε σε ένα άτομο που είναι σέξι αλλά και με προσωπικότητα. Μην βιαστείτε να καταλήξετε, σημασία έχουν οι προοπτικές!

Δίδυμοι

Μήπως δεν δίνετε όση σημασία πρέπει στην οικολογική συνείδηση, αγαπητοί Δίδυμοι; Ό,τι κι αν ισχυρίζονται τα απορρυπαντικά, μην αμελείτε να διαβάζετε και τα ψιλά γράμματα! Αυτό απαιτεί η συνάντηση της εκλεπτυσμένης Αφροδίτης με τον λεπτολόγο Ερμή, στη ζώνη σας της υγιούς διαβίωσης. Υπάρχει σύνδεση ανάμεσα σε αυτά που τρώτε ή καταναλώνετε, με τη διάθεσή σας. Τα πάντα καταλήγουν στον οργανισμό και στο δέρμα και στους χώρους που σας περιβάλλουν. Χωρίς να γίνετε υποχόνδριοι, λίγη επιπλέον επιμέλεια μόνο καλό θα σας κάνει!

Καρκίνος

Μην προσπαθήσετε καν να παραστήσετε τους «άνετους», αγαπητοί Καρκίνοι! Ο επιθετικός Ερμής και η ρομαντική Αφροδίτη, θα συνευρεθούν στον παθιασμένο 5ο Οίκο σας! Η στιγμή είναι ιδανική για να ανανεώσετε την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας.. Να φορέσετε τα πιο ακαταμάχητα σύνολά σας και να βγείτε να σαρώσετε. Η όψη ευνοεί και την ανταλλαγή δημιουργικών ιδεών, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορούν να συνδυαστούν αυτές οι δύο πτυχές!

Λέων

Ό,τι υπάρχει μέσα σας αναζητάτε και στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Λέοντες! Θα το συνειδητοποιήσετε απόλυτα, χάρη στη συνάντηση του εκφραστικού Ερμής με την καλαίσθητη Αφροδίτη στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Αν γύρω σας επικρατεί ένα χάος, εξηγείται και η πνευματική σας αναστάτωση. Αλλά πόσα σκουπίδια μπορεί να χωρέσει το σπίτι και το μυαλό σας; Αν θέλετε να είστε βασιλείς, πρέπει και να φαίνεστε! Καιρός να δώσετε τη δική σας προσωπικότητα, τόσο στα ενδότερα όσο και στα «εσώτερά» σας!

Παρθένος

Βάλτε λίγη «ζάχαρη» στα λόγια και τις πράξεις σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο εκφραστικός Ερμής που σας κυβερνά, συμπράττει με την φλύαρη Αφροδίτη στον τομέα σας της επικοινωνίας. Η διάθεσή σας θα είναι να μιλήσετε πολύ περισσότερο και ειλικρινά. Καιρός να επιστρέψει η αρμονία στη σχέση σας, να πείτε στο ταίρι σας πόσα σημαίνει για εσάς. Ακόμα κι αν θεωρείτε δεδομένο ότι το γνωρίζει, κανέναν δεν έβλαψε λίγη γνήσια επιβεβαίωση. Αν είστε αδέσμευτοι, κανονίστε να βγείτε απόψε και προετοιμαστείτε για πολλές γνωριμίες με προοπτικές!

Ζυγός

Ξέρετε πως όσα έχουν αξία δεν κοστίζουν, αγαπητοί Ζυγοί! Άρα, τι σας είναι απαραίτητο και τι δεν μπορείτε να στερηθείτε; Ο εμπορικός Ερμής και η Αφροδίτη που σας κυβερνά, συναντώνται στη ζώνη σας των οικονομικών και της πολυτέλειας. Μπορείτε να κάνετε ένα δωράκι στον εαυτό σας ή να οργανώσετε μια εκλεπτυσμένη έξοδο με το ταίρι σας. Αλλά μεγαλύτερη σημασία πρέπει να δώσετε στο συναίσθημα, όχι στα έξοδα. Αυτή θα είναι η ουσιαστική σας επένδυση!

Σκορπιός

Η δύναμή σας της πειθούς παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο αγγελιαφόρος Ερμής συναντάται την εκκεντρική Αφροδίτη στα δικά σας εδάφη. Πρόκειται για μια φάση που έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν, να κάνετε ό,τι θέλετε και όπως το θέλετε! Η αισθητική σας θα είναι απαράμιλλη, γι’ αυτό κάντε τώρα αγορές που θα ανανεώσουν την εμφάνιση και τη διάθεσή σας. Το βραδάκι αφήστε την σαγηνευτική πλευρά σας να στήσει το σκηνικό για εσάς και το ταίρι σας!

Τοξότης

Δεν είστε υποχρεωμένοι να κάνετε τα πάντα εσείς, αγαπητοί Τοξότες! Αν έχετε ένα πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις και συναντήσεις, να το ξανασκεφτείτε: Ο εξωστρεφής Ερμής και η γοητευτική Αφροδίτη, κεντρίζουν τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης. Στρέψτε την προσοχή σας στον εσωτερικό σας κόσμο και την ανάγκη σας για ξεκούραση. Μην νιώσετε άσχημα που δεν θα έχετε την ενέργεια να χειριστείτε ένα βεβαρυμμένο πρόγραμμα. Είναι καιρός να αντεπεξέλθουν και οι άλλοι σε μια σειρά υποχρεώσεων!

Αιγόκερως

Μην αποζητήσετε λίγη αποστασιοποίηση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο χαρωπός Ερμής συναντά την ζωηρή Αφροδίτη, στη ζώνη σας της κοινωνικότητας. Αυτή η όψη θα σας βγάλει από το σπίτι για να διασκεδάσετε με πολύ κόσμο – όποιο είδος σχέσης κι αν υπάρχει ανάμεσά σας. Ειδικά αν είστε αδέσμευτοι, προσέξτε περισσότερο την εμφάνισή σας γιατί σας αναμένουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες… Το φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε ενθουσιώδεις συζητήσεις, που θα φέρουν απρόσμενα κοντά τα πνεύματα και τις καρδιές σας!

Υδροχόος

Έχετε πολλά εγχειρήματα σε εξέλιξη, αγαπητοί Υδροχόοι! Γι’ αυτό επιλέξτε να κινηθείτε γρήγορα και με στρατηγικό πρόγραμμα. Ο Ερμής της διεύρυνσης και η δημιουργική Αφροδίτη, συναντώνται στον τομέα της καριέρας σας. Αυτό θα σας δώσει ώθηση και θα σας γεμίσει φρέσκιες ιδέες και μεγαλεπήβολα σχέδια. Παράλληλα, τα πλανητικά πιτσουνάκια ενδέχεται να φέρουν πιο κοντά σας επαγγελματικούς συμμάχους. Μην διστάσετε να τους επιστρατεύσετε, κατά καιρούς έχετε κάνει κι εσείς πολλά για εκείνους!

Ιχθύες

Οι οραματισμοί είναι σήμα κατατεθέν της ιδιοσυγκρασίας σας, αγαπητοί Ιχθύες… Και έχετε την άδεια του σύμπαντος να βυθιστείτε σε αυτήν τώρα: Ο διερευνητικός Ερμής συναντά τη ρομαντική Αφροδίτη στη ζώνη σας της περιπλάνησης! Η απόδραση θα είναι η μόνη σας σκέψη, χωρίς να αποκλείεται να συνοδευτεί από σπίθες σε μια πλατωνική – έως τώρα – σχέση σας. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να οργανώσετε τις επικές διακοπές που ονειρευόσασταν. Πάντως είτε μόνοι είτε με παρέα, το απρόβλεπτο της διαδρομής είναι αυτό που θα σας ενθουσιάσει!